Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó iparterület
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Építési telek

Jó közlekedéssel

Vállalkozás

Eladó Iparterület, Kecskemét,
89.9 millió Ft
Telekméret: 7 546 m2
VÁLLALKOZÁS CÉLJÁRA IPARI TERÜLET ELADÓ!!
Az ingatlan Kecskemét északi részén, a nagy Tesco mellett, az M5 autópályához közel, a Budaihegy ipari övezetében helyezkedik el. A terület 7546 m2-es, teljesen körbekerített, két utcáról is megközelíthető, az M5-ös autópályáról könnyen, pár perc alatt elérhető. A telken 3 épület található: - Könnyűszerkezetes ház, mely irodának kialakítható: 56 m2-es alapterületű, szigetelt, fűtéséről kandalló és hűtő-fűtő klíma gondoskodik. Egy éve teljes felújításon esett át. - Csarnok: kb. 174 m2-es alapterületű, ipari árammal rendelkezik. Belmagassága 5 méter, az ajtó szélessége és magassága 4 méter. - Gazdasági épület: állattartás céljára, tárolásra alkalmas. Övezete: GKSZ-8159, mely szerint kereskedelmi, szolgáltató gazdasági terület, 50 %-ban beépíthető, 12 méter magasságig. Extrák: - ipari áram - 15 m2-es különálló pince - gyümölcsfák: meggy, cseresznye, barack, szilva, alma, dió Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal!
Eladó Iparterület, Sóskút,
64 millió Ft
Alapterület: 1 828 m2
Sóskút Ipari Park területén, az M7-es lehajtó közelében eladó egy 1828 nm-es, igényesen körbekerített, közművekkel - víz, villany, gáz - ellátott telephely. RAKTÁRCSARNOK építhető!!! Tevékenységi korlátozás nincs, ideális pl. raktározásra, bármilyen gyártási tevékenységre, géppark tárolásra, építőanyag- vagy autókereskedési célokra. A telekre a behajtás egy széles kapun keresztül lehetséges. A telek 50 %-ban beépíthető, minimum zöldfelület 30 %, maximális épület magasság 12,5 méter. Az ingatlan eladási ára: 64.000.000,- Ft
Eladó Iparterület, Téglás,
270 millió Ft
Alapterület: 9 500 m2
Debrecen vonzáskörzetében, közvetlen a 4-es főút mellett 9500 m2 telephely eladó! Jellemzők: - Az ingatlan nyilvántartásban kivett telephely, iroda, raktár - Tüzép létesítési engedélyek folyamatban - Jelenleg egy 100-120 m2-es csarnoképülettel rendelkezik - Közmű: ipari áram, víz, utcában gáz Az ingatlan elhelyezkedésének és adottságainak köszönhetően telephelyként, tüzépként, raktárként vagy széles körben más egyéb létesítményként egyaránt hasznosítható, így vállalkozók, befektetők figyelmébe különösen ajánlom! Kérdés esetén és megtekintéssel kapcsolatban keressen a +36 70 362 9327 telefonszámon!
Eladó Iparterület, Fülöp,
120 millió Ft
Alapterület: 825 m2
Építési mód: Könnyűszerkezetes
Fülöp településen eladó egy 4739 m2-es belterületi ipari ingatlan
Hajdú-Bihar megye, Fülöp település ipari övezetében eladó egy 4739 m2-es belterületi ingatlan, melyen 3 db felépítmény található. (Méretarányos alaprajzok a képek között!) Az épületek között térkövezett út biztosítja a tehergépjárművek közlekedését, a teleknek két utcáról van bejárata.  A terület hasznosítását tekintve alkalmas: - élelmiszer gyártó üzemnek - könnyűipari tevékenységre - szerviz, műhely, telephely létesítésére - raktározás, logisztikai központ kialakítására - kisebb gyártóüzemnek. I. Épület: - eredetileg élelmiszer gyártására készült - prémium kategóriás, szendvicspanel szerkezet - nettó területe: 351 m2 - összközműves - 3 db Hörmann kapu - Westen boyler digit gázkazán (teljes épület fűthető) - 3x80 A   II/A. Épületrész: - lemez szerkezet - területe: 147 m2 - 2 db tolóajtó - ipari áram, víz II/B. Épületrész: - szendvicspanel szerkezet - nettó területe: 186 m2 - összközműves - ipari áram - fűthető, klimatizált iroda   III. Épület: - lemez szerkezet - területe: 141 m2 - ipari áram - 5 db tolóajtó   Irányár: 120 millió Ft + ÁFA   További információért, illetve időpontegyeztetés céljából keressen telefonon!  
Jó közlekedéssel

Eladó Iparterület, Tác,
32.5 millió Ft
Alapterület: 152 m2
Tác külterületében több, mint 2000 nm telken pálinkafőzde eladó
A Pálinka Háza Ha gyümölcs akkor pálinka vagy lekvár. Nálunk a gyümölcsből már évtizedek óta minőségi pálinka készül. Az ajánlattal ingatlant, technológiát és bejáratott piacot vásárol. Az ingatlanajánlat magában foglalja a benne zajló tevékenység folytatását, így az ez év őszi forgalom már az Öné lehet. Részletek a helyszíni bejárás során. Tác külterületében több, mint 2000 nm telken lehet az Öné ez a pálinkafőzde, mely 2 felépítményből áll. Masszív épületek, melyek a technológiához szükséges feltételeket biztosítják. A tevékenységet már késő nyártól folytathatja a vevő. A főépület palackozott pálinkák előállításához alkalmas HACCP szabványoknak megfelelő helyiségekkel rendelkezik. A melléképület tartalmazza az összes erre a tevékenységre alkalmas előírásoknak megfelelő helyiségeket. A telek értékét 50 gyümölcsfából álló gondozott gyümölcsös emeli. Az ingatlan egyéb ipari és mezőgazdasági tevékenységre is alkalmas pl. asztalos műhely, gyümölcsös, ... Lokációjában az ingatlan előnye, hogy külterületben van, de belterület határán, így község életének része. Közel van az M7 autópályához, így a Balaton és Székesfehérvár is könnyen elérhető. A telek körbekerített, az épület riasztóval ellátott. Közművek: víz, villany és internet az épületen belül, a telken zárt rendszerű szennyvíztároló található. Komoly szándék esetén helyszíni bejárásra várjuk az érdeklődőt, ahol bemutatjuk a technológiát és abban rejlő lehetőségeket.
Eladó Iparterület, Martonvásár,
312 millió Ft
Telekméret: 31 169 m2
3 hektárnyi iparterület eladó az M7 vonalán!
Pest és Fejér megye határánál, Fejér megyébe átlépve, Martonvásáron kínálunk eladásra ipari területet. Az ipar terület mezőgazdaságból kivett területen helyezkedik el, több helyrajzi számon, különböző méretekben. Minden helyrajzi szám alatti terület 40%-a beépíthető, a közmű elérhető távolságból bevezethető. Az iparterület folyamatosan fejlődik, itt épül meg az űrkutatással foglalkozó Remred Kft új épülete is. Amennyiben fontos vállalkozásának, hogy könnyen megközelíthető legyen, az M7 mellett egy km-en belül és elérhető távolságra Budapesttől, de már Fejér megyéhez tartozzon, úgy ezt az ipari területet Önnek találták ki! A következő években hatalmas fejlődésre lehet itt számítani. Eladó kettő 31169 nm-es telek egyben vagy több kisebb területben is. Az Ön vállalkozásának mekkora területre van szüksége? Vegye fel velem a kapcsolatot!
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Iparterület, Martonvásár,
87 millió Ft
Alapterület: 8 682 m2
Fejér megyében az M7 vonalán ipari terület eladó!
Pest és Fejér megye határánál, Fejér megyébe átlépve, Martonvásáron kínálunk eladásra ipari területet. Az ipar terület mezőgazdaságból kivett területen helyezkedik el, több helyrajzi számon, különböző méreteken. Egyben és külön is megvásárolhatóak a különböző méretű területek. Minden helyrajzi szám alatti terület 40%-a beépíthető, a közmű elérhető távolságból bevezethető. Az iparterület folyamatosan fejlődik, itt épül meg az űrkutatással foglalkozó Remred Kft új épülete is.   Amennyiben fontos vállalkozásának, hogy könnyen megközelíthető legyen, az M7 mellett egy km-en belül és elérhető távolságra Budapesttől, de már Fejér megyéhez tartozzon, úgy ezt az ipari területet Önnek találták ki! A következő években hatalmas fejlődésre lehet itt számítani. Eladó több 8682 nm-es terület vagy egyben több, mint 3 hektár. Az Ön vállalkozásának mekkoras területre van szüksége? Vegye fel velem a kapcsolatot!    
Eladó Iparterület, Kecskéd,
10 millió Ft
Telekméret: 2 500 m2
Kecskéden telekingatlan eladó
Vállalkozások, intézményi befektetők, cégek részére: A Tatabányai Ipari parktól 9 km távolságra (körforgalom Bridgestone gyár), időben 10 percre, a tatai autópálya felhajtótól 12 km-re Kecskéden, Kecskéd Község Iparterületén ipari, szolgáltatási célra telekingatlan eladó. Az ingatlan kistérségi vidékfejlesztési pályázatokhoz ideális választás, melyekhez vissza nem térítendő állami támogatás kapcsolódhat. Zöldmezős beruházási terület, kiépített út, villany, csatorna, ivóvíz, gáz, telefon hálózat. Az ingatlanra a közművek bekötésre nem kerülnek. Plusz térítés ellenében megoldható a teljes közműellátottság.  Az ingatlan a földhivatali nyilvántartásban szántóként nyilvántartott, telephely átminősítésre alkalmas. Minimum 2500 m2 nagyságú telekterület vásárlása esetén érvényes. Áfa fizetési kötelezettség nincs. Ingatlan, gépjármű beszámítás, csere lehetséges. Csak intézményi befektetők, cégek részére, beruházási fejlesztési igényekre kiváló ingatlanbefektetési lehetőség. A telek beépíthetőségi paraméterei: szabadon álló beépítési mód, beépíthetőség: 50%, Építménymagasság: 7,5m, Zöldterület 25% 1206/2014. (IV. 1.) Korm. határozat (MK 49.) A Kormány Tatabánya és Esztergom térségét kiemelt járműipari központtá nyilvánítja. Kecskéd Község Önkormányzata támogatja az Ipariterült feljelsztését is. Támogatható ipari beruházási lehetőségek: gépipar, szolgáltatás, logisztika, javítás, élelmiszer-ipar, feldolgozó-ipar Jellemzően KKV fejlesztésére kialakított ipari/szolgáltató területek. Az ipari parkban jelenleg húsfeldolgozó, papírhulladék-feldolgozó, és fa-feldolgozó vállalkozás működik. Maximálisan 20.000.-nm-t tudunk biztosítani, lehetőség van nagyobb terület vásárlására is további egyeztetést követően.  
Eladó Iparterület, Kecskéd,
12.5 millió Ft
Telekméret: 2 500 m2
Kecskéd Iparterületén ipari, szolgáltatási célra telekingatlan eladó
Vállalkozások, intézményi befektetők, cégek részére: A Tatabányai Ipari parktól 9 km távolságra (körforgalom Bridgestone gyár), időben 10 percre, a tatai autópálya felhajtótól 12 km-re Kecskéden, Kecskéd Község Iparterületén ipari, szolgáltatási célra telekingatlan eladó. Az ingatlan kistérségi vidékfejlesztési pályázatokhoz ideális választás, melyekhez vissza nem térítendő állami támogatás kapcsolódhat. Zöldmezős beruházási terület, kiépített út, villany, csatorna, ivóvíz, gáz, telefon hálózat. Az ingatlan közművel ellátott, a telken belül bekötésre került a víz, csatorna-rendszer. A csatorna bekötés, tisztító aknával, a vízrendszer aknával és fogyasztásmérő órával. A telek elektromos árammal, fogyasztásmérő órával, elektromos csatlakozó aljzattal is rendelkezik. Az ingatlan a földhivatali nyilvántartásban kivett telephely címen került nyilvántartásra, így a helyi építési szabályzatban meghatározott paraméterekkel azonnal beépíthető. A telek bekerített, kapuval, saját bejáróval van ellátva, területének 30%-a zúzott kő burkolatú, 70%-a pedig füvesített. Minimum 2500 m2 nagyságú telekterület vásárlása lehetséges. Áfa fizetési kötelezettség nincs. Ingatlan, gépjármű beszámítás, csere lehetséges. Csak intézményi befektetők, cégek részére, beruházási fejlesztési igényekre kiváló ingatlanbefektetési lehetőség. A telek beépíthetőségi paraméterei: szabadon álló beépítési mód, beépíthetőség: 50%, Építménymagasság: 7,5m, Zöldterület 25% 1206/2014. (IV. 1.) Korm. határozat (MK 49.) A Kormány Tatabánya és Esztergom térségét kiemelt járműipari központtá nyilvánítja. Kecskéd Község Önkormányzata támogatja az Ipariterült feljelsztését is. Támogatható ipari beruházási lehetőségek: gépipar, szolgáltatás, logisztika, javítás, élelmiszer-ipar, feldolgozó-ipar Jellemzően KKV fejlesztésére kialakított ipari/szolgáltató területek. Az ipari parkban jelenleg húsfeldolgozó, papírhulladék-feldolgozó, és fa-feldolgozó vállalkozás működik. Maximálisan 20.000.-nm-t tudunk biztosítani, lehetőség van nagyobb terület vásárlására is további egyeztetést követően. A telek ár tartalmazza: Egy fázisú mérőóra melynek teljesítménye 32A Rendelkezésre álló maximális teljesítmény 1 éven belül kisfeszültségen OTRFA 2200 400KvA Földgáznál rendelkezésre álló vezeték keresztmetszete:  D 63-as KPE vezeték.  Ivóvíz ellátás: NÁ 100-as ac vezeték 25m3/nap Szennyvíz rendszer gerincvezetéke: NÁ 200KG-PVC cső
Eladó Iparterület, Abony,
320 millió Ft
Alapterület: 1 200 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot:
Fruit processing plant for sale in Abony. Pest County, Hungary.   Obstverarbeitungsanlage in Abony zu verkaufen./ Landkreis Pest, Ungarn/   Gyümölcsfeldolgozó üzem eladó Abonyban.   5380m2-es területen. A 2007-ben legkorszerűbben épített feldolgozó azonos célra azonnal használható. A 2 hűtőraktár fagyasztásra is alkalmas. Mérete 2x200m2 Az üzembe ipari gáz és ipari áram /3x100A/ bekötve. A bejáratnál található egy 60m2-es iroda, alatta egy 40m2-es pincével. Tovább haladva van egy 2018-ban téglából épült 120m2-es befejezetlen épület, ami lakóházként is használható. A feldolgozó mellett található 80m2-es épületben kapott helyet az ebédlő és a zuhanyzók. Az udvaron van egy 40 tonnára hitelesített hídmérleg, ami kamionok mérésére is alkalmas. Közvetlen a feldolgozó mellett található egy több száz termő kajszi barackfával betelepített gyümölcsös. Az üzem biztonságáról 24 órás távfelügyeletbe bekötött kamera és riasztórendszer gondoskodik. A gépek, berendezések külön alku tárgyát képezik. Az üzem megközelíthetősége jó, akár közúton /40-es sz. főút/, akár vasúton. Budapest autóval 40 perc alatt elérhető. A hirdetésben szereplő információk az eladótól származnak, pontosságukért felelősséget nem vállalunk.     Fruit processing plant for sale in Abony. Pest County, Hungary. In an area of 5380m2. The state-of-the-art plant processor built in 2007 can be used immediately for the same purpose. The 2 cold storages are also suitable for freezing. Its size is 2x200m2 Industrial gas and industrial electricity /3x100A/ are connected to the plant. There is a 60m2 office at the entrance, with a 40m2 cellar below. As moving on, there is an unfinished 120m2 brick building built in 2018, which can also be used as a dwelling-house. The dining room and showers are located in the 80m2 building next to the processing plant. There is a bridge scale certified for 40 tons in the yard, which is also suitable for weighing trucks. Right next to the processing plant, there is an orchard planted with hundreds of productive apricot trees. The safety of the plant is ensured by camera and alarm system connected to 24-hour remote monitoring. Machines and equipment are the subject of a separate negotiation. The plant is easily accessible, either by road (M4 highway) or by rail. Budapest, the capital of the country, can be reached by car in 40 minutes.   Obstverarbeitungsanlage in Abony zu verkaufen./ Landkreis Pest, Ungarn/ Auf einer Fläche von 5380m2. Die in 2007 gebaute Verarbeitungsanlage ist auf dem neuesten Stand der Technik und kann sofort für den gleichen Zweck genutzt werden. Die 2 Kühlhäuser sind auch zum Einfrieren geeignet. Größe 2x200m2 Die Anlage ist an Industriegas und Industriestrom angeschlossen /3x100A/. Am Eingang befindet sich ein 60m2 großes Büro mit einem 40m2 großen Keller darunter. Weiter gibt es ein unfertiges Gebäude von 120m2  Es wurde im Jahr 2018 gebaut  und auch als Wohnhaus genutzt werden kann. Das 80 m2 große Gebäude neben der Verarbeitungsanlage beherbergt den Speisesaal und die Duschen. Auf dem Hof befindet sich eine Brückenwaage, die bis zu 40 Tonnen zugelassen ist und mit der auch Lastwagen gewogen werden können. Neben der Verarbeitungsanlage befindet sich ein Obstgarten mit Hunderten von Aprikosenbäumen. Der Betrieb ist durch ein 24-Stunden-Fernüberwachungskamera- und Alarmsystem gesichert. Maschinen und Ausrüstung sind Gegenstand separater Verhandlungen. Der Betrieb ist über die Bundesstraße 40 und auch der Bahn leicht erreichbar. Budapest, die Hauptstadt des Landes, ist in 40 Minuten mit dem Auto zu erreichen.    
Eladó Iparterület, Fót,
222 millió Ft
Telekméret: 7 881 m2
Budapest határához közel, Fóton, az M3-as autópályától 10 percre megvételre kínálok egy 7881 m2 -es ipari telket. ENGLISH BELOW   A telek paraméterei: - Besorolása: ipari ( övezet: Gksz-4 ) - Beépíthetősége: 45% - Terepszint alatt: 50% - Beépítési mód: szabadonálló - Szintterületi mutató: 1.0 - Legkisebb zöldfelület mértéke: 30% - Előkert: 10 m - Max. épület magasság: 12,5 m - Minimális telekméret: 2000 m2   A telken a gáz bevezetésre került. A villany engedélyezés alatt áll.  A víz bevezetése tervezési státuszban.      A bevezetendő hálózati közművek kivitelezésének költségét az eladó vállalja, továbbá az eladó a szilárd burkolatú utat is megépíti.   Az övezetben az alábbi létesítmények helyezhetők el: - környezetre jelentős hatást nem gyakorló gazdasági tevékenységi célú rendeltetésű épületek - igazgatási rendeltetésű épületek - parkolóház, üzemanyagtöltő - sport rendeltetésű épületek - hitéleti, nevelési, oktatási rendeltetésű épületek - egészségügyi, szociális rendeltetésű épületek - egyéb közösségi szórakoztató rendeltetésű épületek - a gazdasági rendeltetésű épületen belül a tulajdonos, a használó és a személyzet számára telkenként 1 db lakó rendeltetési egység   Várom megtisztelő hívását bővebb információkért.   ---   Near the border of Budapest, in Fót, 10 minutes from the M3 highway, a 7881 m2 industrial plot is for sale.   Parameters of the plot: Classification: industrial ( zone: Gksz-4 ) Building capacity: 45%. Below ground level: 50%. Building type: free-standing Floor area ratio: 1.0 Minimum green area: 30% Front garden: 10 m Max building height: 12.5 m Minimum plot size: 2000 m2   The plot is connected to gas. Electricity is under permit.  The water supply is in planning status.    The seller will pay for the cost of the utilities to be installed and will also build the paved road.   The following facilities can be located in the zone: - buildings for economic activities with no significant impact on the environment - buildings for administrative purposes - car park, petrol station - buildings for sports purposes - religious, educational and training buildings - buildings for health and social purposes - other community entertainment buildings - 1 residential unit per plot for the owner, occupier and staff within the commercial building   I look forward to receiving your call for further information.
Eladó Iparterület, Debrecen,
200 millió Ft
Alapterület: 4 746 m2
Közel 5000 m2 ipari telek raktárépület tervekkel és engedélyekkel eladó Debrecenben a Diószegi út mellett. Övezeti besorolás: Ge Beépítési mód: Szabadonálló Legnagyobb beépítés: 40 % Legnagyobb magasság: 9,5 m Érvényes engedélyek és tervek 700 m2 alapterületű, két szintes raktárépületre iroda és egyéb helyiségekkel. Kérdés esetén és megtekintéssel kapcsolatban keressen a +36 70 362 9327 telefonszámon.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»