Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó iparterület
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Iparterület, Komló,
80 millió Ft
Alapterület: 1 213 m2
Pécstől 15 km-re Komlón eladó egy 2 szintes, 1213 m2 összterűletű (földszint 584 m2, emelet 629 m2) ipari épület. A tárgyi ingatlan tulajdoni lap szerinti besorolása alapján „Kivett üzemi terület”, a természetben korábban az épületben varroda üzemelt, belső helyiségei jelenleg ennek a funkciónak kialakítottak, kisebb irodák, mindkét szinten szociális blokkok, öltözők, nagyobb összenyitott terek jellemzik. Falazata tégla, köztes födéme és tetőszerkezete is Vb. szerkezetű, lapostetős kialakítással, bitumenes szigetelő lemez héjalással. Külső állapota átlagos, homlokzata kőporos vakolattal ellátott, helyenként nyers tégla felületű. Nyílászárói a földszinten hagyományos fa szerkezetűek, kétrétegű üvegezéssel, az emeleten műanyag szerkezetűek, hőszigetelő üvegezéssel ellátottak. A fűtés távfűtőműről kiépített, radiátoros hőleadókkal, a melegvíz ellátás egyedi villanybojlerekről biztosított. Belső helyiségeinek állapota átlagos, a vizesblokkok némi felújítást igényelnek.. Az épület több helyiségében hűtő-fűtő klímák telepítettek. A település hatályos rendezési terve szerint Gksz-R2 (kereskedelmi-szolgáltató gazdasági terület) övezeti besorolásban van, ahol a beépítés módja szabadon álló, a legkisebb kialakítható teleknagyság 2 000 m2, a beépítés maximális mértéke 35%, a megengedett legnagyobb építménymagasság 9,0 m, minimum zöldfelületi arány nem előírt. A Gksz-R2 építési övezetben, amennyiben az építési telek hátsó telekvonala beépítésre nem szánt – erdő, illetve általános mezőgazdasági – területtel szomszédos a hátsókert méreteket nem kell megtartani. Egyéb információért ill a helyszíni megtekintésért kérem jelezzen.
Jó közlekedéssel

Eladó Iparterület, Tatabánya,
200 millió Ft
Alapterület: 320 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Újszerű
Kereskedelmi ingatlan központi helyszínen!
Tatabánya központjában, jól megközelíthető forgalmas csomópontban eladó egy többfunkciós kereskedelmi ingatlan. A 4217 m2 alapterületű telken egy 300 m2-es épület található, valamint egy 20 m2-es melléképület. Az ingatlan az újonnan kialakított Sárközy Géza út és a Turul utca csomópontjában található, ami összeköti a Sárberki lakótelepet Bánhidával. A város bármely pontjáról egyszerű a megközelítése, parkolás biztosított az udvarban. Az ingatlan kiváló lehetőség kereskedelmi, ipari vagy szolgáltató célra is. Összközműves, áramellátása 3x60A, éjszakai áram is van. Körben kerítés határolja. Jelenleg üzlethelyiség és raktár célra van hasznosítva, a raktárban targoncával is megoldott a közlekedés és a rakodás az állványokról. Az épület nyílászárói műanyagok, tetőszerkezete fémből készült. Irányára 200 millió Ft, tekintse meg, állapodjunk meg a vételárban!
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Iparterület, Ásványráró,
99 millió Ft
Alapterület: 250 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Győr melletti pékség eladó a teljes felszereléssel és gépekkel, autókkal!
Prime Home Győr Ingatlan Iroda eladásra kínálja Győrtől 20 km-re Szigetközben, ezt a nagyszerű lehetőségekkel bíró és jelenleg is meseszerűen működő pékséget .    A pékséget, mint céget lehet megvásárolni, mely tartalmazza az ingatlant, az összes ingósággal, beleértve az összes gépet, gépkocsikat, teherfurgonokat, a mintaboltot , a teljes felszerelést, vevőkört. Jelenleg 20 alkalmazottal üzemel a pékség.    A tulajdonos vállalja, hogy egy hónapig mentorként segíti az új tulajdonost, bérmentve, hogy teljesen át tudja venni az üzletet és az üzletkört. A tulajdonos kizárólagosan csak irodánkat bízta meg az értékesítéssel.   Az ingatlan és ingóságok főbb jellemzői:   1059 m2- en elhelyezkedő, kivett ipartelep körülbelül 250 nm beépített hasznos péküzem és hozzá kapcsolódó infrastruktúra. Autópark: 4 db Renault Master 1 db Dacia Duster 1 db Renault Cango   Szinte minden  gép új vagy újszerű , minden gépből 3 db van, felkészülve az estleges meghibásodásra. Gépek felsorolása: 1 db svájci 12nm-es kemence, 3 Hertes ( 120-kg kenyeret tud sütni 1 óra alatt ) 1 db 4 Hertes 8nm-es olasz kemence ( 70 kg kenyeret tud sütni 1 óra alatt) 1 db Forró zsámolyos olasz kemence 3 db osztó gömbölyítő 3 db kúpos gömbölyítő 2 db dagasztó ( 80-as és 60-as ) 3 db kiflisodró 2 db nyújtógép…stb   Helyiség lista: Liszt raktár 2 db Szárító Öltözők, mellékhelyiségek Tisztitószer raktár Könyvelő iroda Raktárhelyiségek Pék műhely Műhelyek Tárolók Pihenő Szeletelő Sütő kocsi tároló Csomagoló Mintabolt Daráló…stb   A pékség 1992.-ben került kialakításra, a fejlődés hatására 1996-ig folyamatos fejlesztések történtek. 2000.-ben újabb nagyszabású fejlesztés történt, mely érintette az épületeket és a berendezéseket is. 2001-ben az üzemhez kapcsolódó saját bolt került kialakításra, mely által a termékek a fogyasztók számára a helyszínen is elérhetővé váltak, megőrizve a termékek frissességét és minőségét. Jelenleg is folyamatosan modernizálják a pékség berendezéseit (pl.: automata zsemleosztó, gyorsmosó stb.) Ezek a felújítások részben pályázati pénzből valósultak meg. A boltok száma több mint 100 ahová nap, mint nap szállítanak pékárut az üzemből. Ezen kívül 3 saját szakboltot is nyitottak Győr városában. Termékek választéka mindig bővül, egyre nagyobb teret kapnak az egészséges táplálkozást elősegítő termékek. Bevétel is folyamatos emelkedést mutat. Bővebb információ személyes konzultáció keretében. Az épület a jelenlegi jogszabályoknak megfelel. Szállítást a jelenlegi 4 db gépkocsival bonyolítják.   Amennyiben pékség tulajdonos szeretne lenni vagy már meglépő pékségét szeretné újabb telephellyel bővíteni itt az alkalom, hogy egy kiválóan működő pékséget átvegyen BOMBA áron! Hívjon és bejárjuk az üzemet ! Németh Adrienn Prime Home Győr Ingatlan Iroda Tökéletes üzlet és pénzügyi megoldások személyre szabottan! Minden ami INGATLAN!
Eladó Iparterület, Pécel,
325.99 millió Ft
Alapterület: 534 m2
TELEPHELY – ÜZEMI ÉPÜLET - RAKTÁR – IPARI ÖVEZET, Pécelen! CSAK NÁLUNK! Pécel, Gksz-SZ/1 övezeti besorolású IPARTELEPÉN, eladó egy 4.096 m² összterületű,” TELEPHELY „ minősítésű terület. Megközelíthetősége, Országos közúton, az M0-ás autóút vonzáskörzetében. Az aszfaltozott, és parkosított telken, két épület található. Az Üzemi CSARNOK, nettó 355 m², az IRODÁK és a SZOCIÁLIS helységekből álló épületrész, nettó 179,47 m² + a LAKATOS MŰHELY. A fő épület balra található, 1986- ban kapott használatbavételi engedélyt. * Falazata 30 cm vastag tégla, vasbeton födémmel, a tetejét hullámpala fedi. A padlás pakolható. * A külső nyílászárók, két rétegű hőszigetelt üveggel ellátott fa ablakok, rács védelemmel. * A fő bejárati ajtó, biztonsági ajtó, szintén rács védelemmel ellátva. * A fűtésről, 2022-ben telepített, pellett kazán gondoskodik, radiátoros hőleadással. * A meleg vizet HAJDÚ típusú, villanybojler adja. Itt, az első részben lettek kialakítva, az irodák, és a szociális blokkok. Ezen résznek a nettó mérete, 179,47 m². Ennek az épületrésznek a hátuljához kapcsolódik a LAKATOS MŰHELY. * Ez acélváz szerkezetű. Teteje egybeépített az irodáéval. Itt is ki van építve egy ipari mérleg. ------------------------------------------------------------------------------------------ A főbejárattal szemben, 1987-ben épült az üzemi épület. Ennek nettó alapterülete 355 m². * Falazata 25 cm vastag Mezőtúri KLINKER tégla, melegen hengerelt acél profillal erősítve. * Az acélváz szerkezetű nyeregtető, hullámpala fedésű. * A nyílászárók, szintén acél szerkezetűek, fehér festett felülettel. * Az épületben található egy INTRANSZMAS gyártmányú híddaru, úgynevezett Futómacska. Ez nincs használatban. * Az épület engedélyeztetése jelenleg folyamatban van. *** Az üzemcsarnok mellett, egy 19,5 m x 3,5 m nagyságú hídmérleg van telepítve. *** Az objektum, biztonsági kamerával, és riasztóval van védve. A kapu távirányítású. *** Az épületek, 3 x 160A ipari árammal vannak ellátva. ---------------Az ingatlan, PER – TEHERMENTES!---------------- A közlekedés kiváló! A 169 E busz, ami az Örs vezér térre megy, séta távolságra van. Az M0-ás autóút 2 perc. Ha hirdetésem felkeltette az érdeklődését, JÖJJÖN el, NÉZZE meg, SZERESSEN bele, TEGYEN ajánlatot! A GDN HitelCentrum, KÖTELEZETTSÉG MENTESEN és DÍJMENTESEN, versenyezteti Önért a bankok hitelajánlatait. Ismerje meg a vissza nem térítendő állami támogatásokat! • babaváró, . CSOK, • hitel, • megtakarítás, • és egyéb banki tranzakcióban segítségére lehetünk! Ha az ingatlannal kapcsolatban bővebb felvilágosításra lenne szüksége, hívjon bizalommal, állok rendelkezésére! F.M.
Eladó Iparterület, Miskolc,
180 millió Ft
Alapterület: 1 000 m2
Építési mód: Acélszerkezetes
Állapot: Felújítandó
Miskolcon 1000 m2-es ipari csarnok eladó
Eladó Miskolcon ,a Gömöri pályaudvar szomszédságában egy nettó 1000 m2 alapterületű,fémmegmunkálásra szakosodott ipari csarnok,a benne lévő gépekkel együtt. A csarnok egy 3666 m2-es telken helyezkedik el. Önhordó vasvázas szerkezetű,tetőhéjazata pala,5 cm vastag alukasírozott hőszigetelő habbal. A külső falazata nem teherviselő, 3 m magasságig  B30-as lukacsos tégla,a tűzfalak kisméretű téglából készültek. Közvetlen közútról megközelíthető, önálló bejárattal. Villamos betáplálás 400 V-on,240 mm2-es kábelen történik. Szociális jellegű földgázfelhasználással rendelkezik. Teljesen körülkerített,parkolás az udvarban biztosított. A nagy csarnokban a műhelyek,raktár, 3 iroda, és szociális helyiségek kaptak helyet.  Távfelügyeletbe kötött riasztóval rendelkezik.A melléképületek kb. 110 m2 alapterületűek. Normál méretű betongarázs 2 db ,targoncázható garázs pedig 2 db található. Az épületek egy része bérbeadott, a bérlők továbbra is maradnának. Ha szükséges, akkor a 30 éve működő,leinformálható cég is eladó. Az ingatlan tehermentes, komoly vételi szándék esetén az árhoz rugalmasan állunk.
Jó közlekedéssel

Eladó Iparterület, Kecskemét,
112 millió Ft
Telekméret: 15 256 m2
Beruházási terület
Kecskemét főút mellett, bevásárlóközpont közvetlen szomszédságában 15256 nm nagyságú kivett beruházási terület eladó. 50% beépíthetőség, 9 méteres építmény magassággal. Minden közmű leköthető. Rendkívül jó vétel!!!   Hívjon!!!
Eladó Iparterület, Jánoshalma,
280 millió Ft
Alapterület: 6 569 m2
Állapot:
Eladó Jánoshalmán egy több mint két hektáros területen fekvő ipari ingatlan saját ipari vágánnyal a Budapest - Belgrád vasútvonaltól 9 km -re !
  Eladó Jánoshalmán egy több mint két hektáros területen fekvő ipari ingatlan saját ipari vágánnyal a Budapest - Belgrád vasútvonaltól 9 km -re !    Eladó a Duna-Tisza közén, Kiskunhalastól mintegy 9 kilométerre , Baja irányába, az 54 és 55. számú főút között, a hamarosan átadásra kerülő Budapest-Belgrád vasútvonaltól 9 km-re , saját vasúti vágánnyal rendelkező 2 ha-os, grandiózus nagyságú ipari objektum ( hűtőház, raktárak, tárolóhelyek, kiszolgáló helyiségek….). Az ingatlan beépítettsége 50 %-os, tehát óriási terek állnak rendelkezésre, óriási lehetőségekkel, megvalósítandó óriási ötletekhez.   Az épületegyüttes az 1970-es, 80-as években épült 80 cm-es betonsáv alapra. A szerkezeti megoldások, kialakított terek, helyiségek, a tevékenységi körök széles skálájának biztosítanak és biztosíthatnak helyszínt. A potenciális vevő gondolkodhat logisztikai központ kialakításában, de elláthat raktározási - pl: ruhanemű, műtrágya, gabonafélék, - feladatokat, gyártósorokat helyezhet el. A telepen több ezer konténer tárolható. Óriási lehetőséget hordoz a hűtőház hasznosíthatóságát illetően a nagyteljesítményű ammóniás rendszer megléte, amely egy zöldmezős beruházáshoz képest töredék költséggel fagyasztóvá alakítható. A telep víz, villany és csatorna hálózattal rendelkezik . A teljesítmény lekötések a tevékenységhez szükséges mértékben növelhetők. A városban és a térségben szakképzett és szakképzetlen munkaerő is gyakorlatilag korlátlan nagyságrendben foglalkoztatható. A telepen található egy 40 tonnás, analóg működésű hídmérleg, az ingatlanon belüli közlekedéshez térbeton áll rendelkezésre. Az ingatlan 50 km-es körzetében nincs környezetszennyező vegyi üzem.  A közvetlen közelében kerül elvezetésre a  régió legnagyobb logisztikai problémáját megoldani hivatott M5 és M6 autópályát összekötő M9-es autópálya, amely a rendkívüli kamion forgalom alól mentesíti a budapesti régiót (M 0-s ).   Bővebb információért és személyes megtekintésért várom megtisztelő hívását !    For sale in Jánoshalma an industrial property on an area of more than two hectares with its own industrial track 9 km from the Budapest - Belgrade railway line !    For sale on the Danube-Tisza, about 9 km from Kiskunhalas, in the direction of Baja, between the main roads 54 and 55, 9 km from the soon to be opened Budapest-Belgrade railway line, a 2 ha industrial property of grandiose size with its own railway track (cold storage, warehouses, storage rooms, service rooms....). The property has a built-up area of 50%, so there are huge spaces available, with huge potential for huge ideas to be realized. The building complex was built in the 1970's and 80's on a 80 cm concrete base. The structural solutions, the spaces and rooms designed, provide and can provide a venue for a wide range of activities. The potential buyer can think of creating a logistics centre, but can also carry out warehousing tasks such as storing clothing, fertilisers, cereals, etc., or install production lines. The site can store thousands of containers. A huge potential for the use of the cold store is the existence of a high-capacity ammonia system, which can be converted into a freezer at a fraction of the cost of a greenfield investment. The site is connected to water, electricity and sewerage . Power drawdowns can be scaled up as required for the activity. There is virtually unlimited employment of skilled and unskilled labour in the town and the region. The site has a 40 tonne bridge scale with analogue operation, and there is concrete available for transport within the property. There is no surrounding area within 50 km of the property   The M9 motorway, which connects the M5 and M6 motorways and is intended to solve the region's biggest logistical problem, is located in the immediate vicinity of the property, thus relieving the Budapest region (M 0-s ) of the need for heavy truck traffic. For more information and a personal visit, please call me !
Eladó Iparterület, Miskolc,
230 millió Ft
Telekméret: 23 819 m2
Miskolcon eladó nagyméretű ipari terület
    Eladó  Miskolc Bulgárföld városrészben a DVTK stadion szomszédságában egy 23.819 m2-es telek. A szabályozási terv szerint, kereskedelmi, szolgáltató, gazdasági zóna. Legkisebb kialakítható telekméret 4000 m2. Beépíthetősége 30%, építménymagasság 7,5 m. Megközelíthető a Mányoki Ádám utca és az Alsószinva utcáról. A vezetékes víz telken belül, a többi közmű az utcában elérhető.   
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Sürgős

Eladó Iparterület, Balassagyarmat,
125 millió Ft
Alapterület: 360 m2
Építési mód: Tégla
Szobák: 5 szoba
Eladó Balassagyarmat ipari ingatlan eladó!  Eladásra kínálok kizárólag a Gyémánt Ingatlaniroda portfóliójából Nógrád megyében, Balassagyarmaton360nm-es több helyiségből álló ipari épületet.  A telken 2 épület található, akár vendéglőnek is meg felehet, vagy más gazdálkodási formára, a tulajdonoson múlik mit működtet benne. A nyílászárók régiek. Közművek: víz, villany, csatorna. Gyémánt Ingatlaniroda teljes körű ügyintézéssel áll az eladó és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan kedvezményes hitel finanszírozásához CSOK, babaváró illetve vásárlási hitel lehetőséget kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Érdeklődés és megtekintés céljából történő időpont egyeztetés. Hétfőtől Péntekig 9-17 óráig. Eladó ingatlanokat keresünk hazai illetve külföldi ügyfeleink számára!
Eladó Iparterület, Bag,
199.99 millió Ft
Alapterület: 2 273 m2
Állapot: Új építésű
CSAK NÁLUNK! BAG, Ipari parkjában, az M3 autópálya lehatójának közelében, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, ***BŐVÍTHETŐ***, jelenleg 566,65 m² nettó alaptarületű, GYÁRTÓ vagy RAKTÁR CSARNOK ELADÓ! Az M3-as autópálya az északkeleti országrészt köti össze Budapesttel. A gyorsforgalmi út az V. számú fontos tranzitszerepet tölt be a kelet–nyugati irányú személyforgalomban és ÁRUSZÁLLÍTÁSBAN. Az autópálya a hazai úthálózat fontos ütőereként a DNy–ÉK irányú fő közlekedési vonal Budapesttől keletre eső részét alkotja, mely Ukrajnán keresztül Kelet-Európa, Szlovákián keresztül pedig Észak-Európa felé teremt gyorsforgalmi közúti kapcsolatot. --------- LÉTESÍTSEN, ITT TERMELŐ ÜZEMET, vagy RAKTÁR BÁZIST! ---------- A csarnok egy 2273 m² telken helyezkedik el. Megközelíthetősége, közforgalom elől elzárt aszfaltozott úton lehetséges. Gksz-5, KERESKEDELMI -SZOLGÁLTATÓ GAZDASÁGI ÉPÍTÉSI ÖVEZETBEN van az INGATLAN ! A csarnok RAKTÁR, MŰHELY, TELEPHELY CÉLRA kiválóan alkalmas! Helységlista: - 499,23 m² gyártócsarnok, egy légtér, - 26,54 m² iroda – tárgyaló, - 8,78 m² üzemi étkező, - 8,26 m² előtér – közlekedő, - 2,66 m² mosdó, WC, - 4,15 m² WC, - 2,24 m² kézmosó, - 8,90 m² öltöző, - 5,89 m² mosdó- zuhanyzó helységek lettek kialakítva. > Az épület hátsó tartószerkezetét, úgy építették meg, hogy bármikor a lemez borítás levétele után, az épület BŐVITHETŐ legyen. > A padló, hideg burkolattal fedett, a falak fehérre vannak festve. > A mellékhelységekben már csak a szaniterek felszerelése van hátra. > A külső nyílászárók, két rétegű üveggel ellátott műanyag ablakok. > A csarnok falazata 10 cm vtg. szendvicspanel, acél szerkezettel. > A csarnok belső magassága 6 m - 7,2 m. > Közművek: • víz és csatorna épületen belül, • gáz, villany, és hírközlő kábel telken belül, • villanyóra még nincs. A 90%-ig kész ingatlant, ebben az állapotában kívánja értékesíteni a Tulajdonos! A teljes befejezés a Vevő dolga, de igény esetén, plusz költségért a Kivitelező vállalja a teljes befejezést! ********A MEGADOTT ÁR, NETTÓ ÁR + ÁFA ! ********* Igény esetén a rendelkezésemre álló, tervdokumentációt küldeni tudom. Az ingatlan PER, igény és TEHERMENTES! Akár AZONNAL, BIRTOKBA vehető ! Jöjjön el, NÉZZE meg, SZERESSEN bele, TEGYEN ajánlatot. A GDN HitelCentrum, KÖTELEZETTSÉG MENTESEN és DÍJMENTESEN, versenyezteti Önért a bankok hitelajánlatait. Ismerje meg a vissza nem térítendő állami támogatásokat! • babaváró, • CSOK+ • hitel, • megtakarítás, • és EGYÉB BANKI tranzakcióban segítségére lehetünk! • Igény esetén, ÜGYVÉDI segítséget nyújtunk, MEGFIZETHETŐ áron! Ha az ingatlannal kapcsolatban bővebb felvilágosításra lenne szüksége, hívjon bizalommal, állok rendelkezésére! F.M.
Eladó Iparterület, Bag,
199.99 millió Ft
Alapterület: 566 m2
Állapot: Új építésű
CSAK NÁLUNK! BAG, Ipari parkjában, az M3 autópálya lehatójának közelében, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, ***BŐVÍTHETŐ***, jelenleg 566,65 m² nettó alaptarületű, GYÁRTÓ vagy RAKTÁR CSARNOK ELADÓ! Az M3-as autópálya az északkeleti országrészt köti össze Budapesttel. A gyorsforgalmi út az V. számú fontos tranzitszerepet tölt be a kelet–nyugati irányú személyforgalomban és ÁRUSZÁLLÍTÁSBAN. Az autópálya a hazai úthálózat fontos ütőereként a DNy–ÉK irányú fő közlekedési vonal Budapesttől keletre eső részét alkotja, mely Ukrajnán keresztül Kelet-Európa, Szlovákián keresztül pedig Észak-Európa felé teremt gyorsforgalmi közúti kapcsolatot. --------- LÉTESÍTSEN, ITT TERMELŐ ÜZEMET, vagy RAKTÁR BÁZIST! ---------- A csarnok egy 2273 m² telken helyezkedik el. Megközelíthetősége, közforgalom elől elzárt aszfaltozott úton lehetséges. Gksz-5, KERESKEDELMI -SZOLGÁLTATÓ GAZDASÁGI ÉPÍTÉSI ÖVEZETBEN van az INGATLAN ! A csarnok RAKTÁR, MŰHELY, TELEPHELY CÉLRA kiválóan alkalmas! Helységlista: - 499,23 m² gyártócsarnok, egy légtér, - 26,54 m² iroda – tárgyaló, - 8,78 m² üzemi étkező, - 8,26 m² előtér – közlekedő, - 2,66 m² mosdó, WC, - 4,15 m² WC, - 2,24 m² kézmosó, - 8,90 m² öltöző, - 5,89 m² mosdó- zuhanyzó helységek lettek kialakítva. > Az épület hátsó tartószerkezetét, úgy építették meg, hogy bármikor a lemez borítás levétele után, az épület BŐVITHETŐ legyen. > A padló, hideg burkolattal fedett, a falak fehérre vannak festve. > A mellékhelységekben már csak a szaniterek felszerelése van hátra. > A külső nyílászárók, két rétegű üveggel ellátott műanyag ablakok. > A csarnok falazata 10 cm vtg. szendvicspanel, acél szerkezettel. > A csarnok belső magassága 6 m - 7,2 m. > Közművek: • víz és csatorna épületen belül, • gáz, villany, és hírközlő kábel telken belül, • villanyóra még nincs. A 90%-ig kész ingatlant, ebben az állapotában kívánja értékesíteni a Tulajdonos! A teljes befejezés a Vevő dolga, de igény esetén, plusz költségért a Kivitelező vállalja a teljes befejezést! ********A MEGADOTT ÁR, NETTÓ ÁR + ÁFA ! ********* Igény esetén a rendelkezésemre álló, tervdokumentációt küldeni tudom. Az ingatlan PER, igény és TEHERMENTES! Akár AZONNAL, BIRTOKBA vehető ! Jöjjön el, NÉZZE meg, SZERESSEN bele, TEGYEN ajánlatot. A GDN HitelCentrum, KÖTELEZETTSÉG MENTESEN és DÍJMENTESEN, versenyezteti Önért a bankok hitelajánlatait. Ismerje meg a vissza nem térítendő állami támogatásokat! • babaváró, • CSOK+ • hitel, • megtakarítás, • és EGYÉB BANKI tranzakcióban segítségére lehetünk! • Igény esetén, ÜGYVÉDI segítséget nyújtunk, MEGFIZETHETŐ áron! Ha az ingatlannal kapcsolatban bővebb felvilágosításra lenne szüksége, hívjon bizalommal, állok rendelkezésére! F.M.
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Sürgős

Eladó Iparterület, Egyházasbást, Szlovákia,
42.94 millió Ft
Alapterület: 200 m2
Építési mód: Vegyes
eladó családi ház+ ipartelep szlovákia
Eladásra kínálok a Gyémánt Ingatlaniroda portfóliójából, Szlovákia, Egyházasbást településen lévő iparterületet- családi házzal. A települést Ceredtől 5 percre található a Szlovák határ mellett. A területen fekszik egy családi ház, melyben kialakításra került 3 szoba, közlekedő, fürdőszoba. Külön helyiségben külön bejárattal wc-k. Tartozik hozzá továbbá egy asztalos-műhely a képen látható berendezésekkel, illetve borászüzem a benne lévő tartályokkal, saját kúttal.  További raktárhelyiségek, fedett tárolók, gazdasági épületek.  A kertben szőlő bokrok találhatók. Kiváló lehetőség vállalkozásra, termesztésre, kereskedelemre, befektetésnek, szükség esetén 23 éves jövedéki engedéllyel rendelkező céggel. Egyházasbást a határhoz közeli csendes kis település. A Gyémánt Ingatlan iroda teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel lehetőséget kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Hétfőtől Péntekig 9- 17 óráig.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»