Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó iparterület
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Iparterület, Budapest, X. kerület,
220 millió Ft
Alapterület: 621 m2
Állapot: Felújítandó
Csak Nálunk! Eladó több funkció betöltésére is alkalmas ingatlan a X.kerület közkedvelt részén, Ó-hegyen a Petrőczy utcában. Az ingatlan 621 m2, egy szintes, felújítandó állapotú. A telek 1040 m2, sarok telek, ezáltal a kettő, telket határoló utcákból is van mód a bejutására, gépjárművel és gyalogosan egyaránt. Kiváló elhelyezkedése és meglévő alapterülete miatt több fajta tevékenység betöltésére alkalmas. Nagyszerű választás, irodának, üzlethelyiségnek, raktárnak, műhelynek és gyártási célokat szolgáló ingatlannak egyaránt. Sokszínűen átalakítható belső elosztása végett akár munkásszálló kialakítására is alkalmas. További felmerülő kérdések és bemutatás kapcsán keressen bizalommal! Cs.G.
Eladó Iparterület, Budapest, X. kerület,
220 millió Ft
Alapterület: 621 m2
Csak Nálunk! Eladó több funkció betöltésére is alkalmas ingatlan a X.kerület közkedvelt részén, Ó-hegyen a Petrőczy utcában. Az ingatlan 621 m2, egy szintes, felújítandó állapotú. A telek 1040 m2, sarok telek, ezáltal a kettő, telket határoló utcákból is van mód a bejutására, gépjárművel és gyalogosan egyaránt. Kiváló elhelyezkedése és meglévő alapterülete miatt több fajta tevékenység betöltésére alkalmas. Nagyszerű választás, irodának, üzlethelyiségnek, raktárnak, műhelynek és gyártási célokat szolgáló ingatlannak egyaránt. Sokszínűen átalakítható belső elosztása végett akár munkásszálló kialakítására is alkalmas. További felmerülő kérdések és bemutatás kapcsán keressen bizalommal! Cs.G.
Eladó Iparterület, Ács,
44.9 millió Ft
Alapterület: 180 m2
Eladásra kínálunk Ács pénzásási részén egy széleskörűen hasznosítható ipari ingatlant ! A tulajdoni lapon jelenleg autómosó megnevezéssel szereplő ingatlant számos más területen is igénybe tudja venni a következő tulajdonos. 180 nm-es 6,5 m belmagassággal rendelkező csarnok két részre, valamint recepcióra , szociális helyiségre van osztva. A műhelyek 3 db 3x3,5 m-es ipari szekcionált kapukon keresztül közelíthetőek meg, a kb. 10-12 beállós udvar felől. Áramellátásként 3x40 A áll rendelkezésre. Az iszap- és olajelválasztó aknákkal , valamint a külön helyiségben elhelyezett kompresszor is a vételár részét képezi. Az első beállóban az emelőzsámoly, centírozó lehetőséget biztosít az azonnali munkakezdésre. ( Élő szerződés van hatályban az abroncsok szereléséhez ) Épült külön tároló helyiség az udvaron. A szociális helyiségek az épület közepén kerültek kialakításra, zuhanyzó, külön wc, mosdó, valamint egy iroda - recepció elosztásban, bejárata az udvar felől, így az ügyfelek kiszolgálása maximálisan tiszta és kényelmes . Elhelyezkedése kiváló, könnyen megközelíthető a 13. főútról, Ács belterületéről, az autópályáról, valamint a Komárom is 8 percre helyezkedik el.
Jó közlekedéssel

Eladó Iparterület, Győr,
125 millió Ft
Telekméret: 14 179 m2
Győr-Győrszentiván Ipari Park területén, ipari hasznosításra alkalmas telek eladó!
Győr-Győrszentiván Ipari Park területén, ipari hasznosításra alkalmas telek eladó! Beruházók, befektetők figyelmébe ajánlom ezt az infrastruktúráját tekintve nagyszerű helyen fekvő 14179 m2 alapterületű ipari hasznosításra alkalmas telket kb. 200m utcafronttal, a telek előtt aszfaltozott úttal. Rendezési terv szerinti besorolása: Gksz 05/S/40/30-036/075/-/020. Jelenlegi állapotában  gáz és a villany a telken belül, a víz telekhatáron kívül található meg. A telek hatfelé osztható, az M1-es autópálya 112-es lehajtója 3km távol van. Vasút pár száz méterre elérhető, AUDI Logisztikai központ 2 km. Ha Ön is ugyanúgy látja benne a fantáziát, mint ahogy én, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Sürgős

Eladó Iparterület, Baktalórántháza,
558 millió Ft
Alapterület: 15 000 m2
Baktalórántházán Üzemcsarnok eladó vagy kiadó
Üzemcsarnok Eladó Nyíregyháza vonzáskörzetében Baktalórántházán Élelmiszeripari támogatások igénybevételéhez kiválóan alkalmas ingatlan! Nyíregyházától 25 km-re az Autópálya lehajtótól 8 km-re  Ipari és bármilyen más célra alkalmas üzemcsarnok eladó, vagy hosszabb távra bérbe adó.   Az ingatlan paraméterei: Az ingatlanegyüttes 15000 nm-en fekszik. Közvetlen aszfalt útról megközelíthető a 41-es fő úttól 300 méterre található. A 2004-ben épült Szendvicspanel gyártócsarnok 65 x 60 méteres, összesen 3900 nm. Simított, impregnált, kitűnő állapotban lévő padozattal. Az épület 400 ember foglalkoztatására megfelelő, öltöző, ebédlő és egyéb szociális helyiségekkel, irodákkal, tárgyalókkal, minden helyiség tökéletesen berendezve. A villamos hálózat jelenleg 3 x 60 Amper teljesítményű, ami szükség esetén bármilyen teljesítményre növelhető. A csarnok kamionnal is körbejárható, körülötte egy kb. 6000 nm-es aszfaltozott illetve részben betonozott parkoló és rakodótér terül el. Hozzá tartozik külön épületben 10 x 15 méteres, 150 nm-es alapterületen, 3 szintben található egy úgynevezett Oktatási központ, melyben a dolgozók képzését végezték. Oktatásra alkalmas termekkel, szociális helyiségekkel és vendégszobákkal illetve egy 2 állásos mélygarázzsal. További külön álló épületként található egy Porta épület mellékhelyiségekkel. A telephely működő kamera rendszerrel rendelkezik. Fűtés Gázfűtés.   Az ingatlan kitűnő infrastruktúrával ellátott. Azonnal igénybe vehető és használható állapotú.   Eladási Ár: 1,49 M Euró/ 558 M Ft 346 Euró/épület/ m2 Bérbeadási Ár: 3 Eur / m2 Elsősorban egyben eladó, vagy teljes egészében bérbeadó!
Eladó Iparterület, Tatabánya,
15 millió Ft
Telekméret: 2 100 m2
Tatabánya Bánhidán  Réhlinger utcában ipari terület eladó! A terület  2100 nm es ami szolgalmi útról nyílik.(15 m ft + áfa)). A szabályozási terv szerint a Ge1 egyéb ipari, gazdasági terület. Az övezetben kereskedelmi, szolgáltató és gazdasági funkciójú épületek helyezhetők el (telephelyek, raktárak, logisztikai központok, üzemek, kisebb gyárak és a hozzá kapcsolódó bemutatótermek, irodák, kereskedelmi létesítmények, stb...). Beépitési mód szabadonálló max 50 % ,10,5 méter magasságig plusz 25 % zöldterület! Nagy előnye,hogy az új kézilabda csarnok közelében helyezkedik el így az esetleg ehhez vagy ennek infrastruktúrájához köthető vállalkozás közel van ,a környezetben más hasonló  eladó terület nincs ezért  az értéke folyamatosan növekszik Az ingatlanok ellátásához szükséges közművek  közül a gázcsonk a telek végén a víz és elektromos vezeték az utcában megtalálhatóak. Mivel ez a terület frissen felosztott  és ez az utolsó eladó telek a többi tulajdonos összefogva már elindította a víz és áram telkenkénti bevezetésének folyamatát tehát  csak csatlakozni kell. Amennyiben több információra lenne szüksége, vagy személyesen megtekintené, kérem hívjon! Görgényi Ferenc +36301907088 
Eladó Iparterület, Vecsés,
230 millió Ft
Telekméret: 6 591 m2
Össztömeg-korlátozás nélküli ipari telek M0-ig vezető úttal!
A Budapest melletti Vecsésen, M4, Liszt Ferenc repülőtértől öt percre, GKSZ-2 besorolású, aszfaltozott úton megközelíthető két darab 6591nm-es iparterület eladó.   A szomszédos telkek szinte mind beépítésre kerültek. A villany a telken belül, a többi közmű az utcában megtalálható. Mivel össztömeg-korlátozás nélküli, ezért a kamionos forgalom számára is elérhető. Mindkét telek jól megközelíthető, de az egyik telek végében épül egy 20 méter széles ipari út, ami  az M0-ásig lesz kiépítve.   Besorolásuk alapján: GKSZ-SZ-2- Kereskedelmi, szolgáltató gazdasági terület. Legnagyobb beépítettsége: terepszint felett: 35%. De az önkormányzatnál további beépítettség vásárolható. Legnagyobb szintterület mutató: nm/telek/nm: 1,0 Az épület magassága legalább: 3,0 méter, legfeljebb: 9,0 méter   Elhelyezhető épületek: Mindenfajta, a környezetre jelentős hatást nem gyakorló gazdasági tevékenységi célú épület. Ezen belül: igazgatási és egyéb irodaépület, parkolóház, autómosó, üzemanyagtöltő állomás, sport célú épület (ha az építési övezetek másképp nem rendelkeznek) Kivételesen elhelyezhető: szállásépület, szociális épület, közösségi, szórakoztató épület.   Az M0, M5 jó megközelíthetősége, a folyamatos környékbeli vállalkozások, telephelyek is azt mutatják, hogy Vecsésnek ezen a területén érdemes beruházni!   A két telek egyben is megvásárolható.    Irányár darabonként:230 000 000 Ft Egyben 395 Millió Ft. ÁFA mentesen!   Érd: Érmelléki Zsóka Tel: 06 30 815 2508
Eladó Iparterület, Teskánd,
250 millió Ft
Alapterület: 900 m2
Eladóvá vált Zalaegerszeg mellett egy jó fekvésű, jól megközelíthető ipari csarnok irodával, szociális helyiségekkel, udvarral, fedett nyílt színi tárolóval. A ipari csarnok 600 m hőszigetelt. ipari árammal, fűtéssel és egy 3.2 tonnás daruval ellátott. A hátsó részen található még egy 160 m alapterületű raktár (hőszigetelés nélkül). Az udvar nagy teherbírású, 10 cm-es térkővel van burkolva ahol fedett beálló található a teherautók részére. Az ingatlan riasztóval és ipari kamerákkal ellátott. A csarnok tetején egy 25KW - os napelemrendszer van telepítve. A szociális tér alsó szintjén az öltöző található zuhanyzókkal, mellékhelyiségekkel, valamint étkező és egy iroda. A felső szinten 3 iroda, kis konyha, mellékhelységek és egy kis raktárhelyiség került kialakításra. Az irodák és szociális helységek 140 m helyet foglalnak. Teljesen tehermentes. Kedvezményes kamatozású beruházási hitel igényelhető hozzá. Az ingatlan további előnye, hogy nincs építményadó a településen. Megtekintési időpontért keressen bizalommal!
Eladó Iparterület, Budapest, XXI. kerület,
63 millió Ft
Alapterület: 6 179 m2
XXI.PLUTÓ UTCAI FEJLESZTÉSI TERÜLET 6179m2
XXI.Csepelen,M0-tól pár perce, ipari fejlesztési terület akár mezőgazdasági akár szabadidős tevékenységhez eladó.   Az iparterület portszolgálattal ellátott,kamerával felszerelt. Beépíthetősége jelenleg 3% melyről 25%-ra változik a meglévő határozattal. Jelenlegi besorolása: : kivett telephely   Közművek bevezetése ingyen történik mivel  vétel esetén a közműtársaság résztulajdonjoga is társul a területhez./víz-gáz,csatorna-ipari áram/ Több irányból megközelíthető,bejárás két kapun is történik a 12 tonnás össztömegkorlátozású zónában. Bármilyen eszköz,szerszámok gépek tárolására is alkalmas terület de csarnok építése is megengedett.
Eladó Iparterület, Törökbálint,
150 millió Ft
Alapterület: 5 000 m2
Törökbálint mechanikai Művek - ipari terület eladó! 5000 m2
Törökbálinti Mechanikai Művek területén ipari fejlesztési terület kínál lehetőséget vállalkozása bővítéséhez vagy akár beindításához. Ideális lehet gyártó-szerelő, raktározási vagy egyéb üzemi célokat szolgáló létesítmény építésére. Övezeti besorolása: GIP3 Beépíthetősége: 50 % /igény esetén további beépítés is lehetséges/ A telephely biztonságos ,őrzött terület, jól kiépített belső úthálózattal . Súlykorlátozás nélkül az M0 és az M1-M7 felől is rövid úton megközelíthető. Megtekintés rugalmas időpontban.
Eladó Iparterület, Biatorbágy,
2090 millió Ft
Alapterület: 83 000 m2
Biatorbágy Premier Outletnél fejlesztési terület eladó 83000 m2!
Biatorbágy fejlódő ipari környezetében, Premier Outlet közelében ipari/kereskedelmi terület várja új tulajdonosát. Beépíthetősége 40 % - Besorolása GKSZ2 - Építménymagasság 12,5 m Aszfaltos úton megközelíthető, telek előtt villany,gáz , a közelben víz-csatorna . Megosztás lehetséges,összközművesítés folyamatban. Ára: 90 euro/m2- 7.47 millio euro.
Eladó Iparterület, Heves,
108 millió Ft
Telekméret: 16 572 m2
1,6572 ha terület Iparterületen ELADÓ!
Hevesen a MOL kút közelében iparterületen ELADÓ, több helyrajzi szám alatt található, egybefüggő belterület! Jelenleg belterületként nyilvántartott területek, melyekre ipari besorolása kérhető. Gázvezeték, vezetékes víz, valamint villanyhálózat is végig rendelkezésre áll. A telkek elhelyezkedését tekintve mind a 31-es főútvonal, mind pedig egy aszfaltozott mellékútról is megközelíthetők. Az egyik telken található egy kocka típusú családi ház!   További földterületek vásárolhatók a területhez: Egy külterületi 1.8 ha terület, továbbá egy 10 ha-s terület is megvásárolható külön vételárért! (Így akár 13-14 ha egybefüggő területről beszélünk részben iparövezetben!) További informáccióért keressen bizalpommal!  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»