Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó telephely
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Telephely, Lovasberény,
598 millió Ft
Alapterület: 2 500 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Újszerű
25 000 nm területen elhelyezkedő többfunkciós épületegyüttes ELADÓ!    -A négyszintes 1700 nm irodaház, 20-100 nm-es reprezentatív és egyszerűbb irodákkal, bemutatóteremmel, tárgyalókkal, étteremmelminden folyosóján saját konyha, étkező és vizesblokk található. Az épület teljesen akadálymentes, lift könnyíti a közlekedést. 24 órás portaszolgálat és kártyás beléptető rendszer üzemel. Az étteremben teljes ellátás biztosítható svédasztalos reggelivel. 80-90 főig állófogadás vagy ültetett rendezvény is szervezhető A legfelső emeleten egy 160 nm-es szolgálati lakás kapott helyett. Az épületben kiépített gyengeáramú szolgálat, központi szerver- és telefonközpont is található. Az üzemeltetés gazdaságosságát a korszerű faaprítékos központi fűtés-rendszer, napkollektoros melegvíz-ellátás, valamint saját víztisztító rendszer garantálja. Az esővíz egy 50 m3-es tárolóban gyűlik, amely visszaforgatva a mellékhelyiségek vízigényét szolgálja ki. 95 db burkolt, ingyenes külső gépkocsi parkoló    -üzemcsarnok: 800 nm összalapterület; teljesen felújított vasbeton; 2 db 10 tonnás híddaruval felszerelt, öltözőkkel, zuhanyzókkal, villamosenergia kapacitás: 3x150A -szállóépület: 580 nm összalapterület; felújítandó állapotú, 24 lakásos apartmanház kialakításának tervei elkészültek - raktárcsarnok: 460 nm  felújítandó állapotú   A terület GKSZ besorolása szerint: -legkisebb kialakítható telekterület 8000 nm, -megengedett legnagyobb beépíthetőség 30 % -minimális zöldfelület 30 % -egy telken több főépület is elhelyezhető -legnagyobb építménymagasság 9,5 méter Az ingatlan egész területe körbekerített, igényesen parkosított és rendszeresen gondozott.   Az ingatlan kiválóan alkalmas oktatási, képzési központnak, kollégiumnak, szociális foglalkoztatónak, alkalmazotti szállásnak, idősek otthonának, különböző gyártó- és szolgáltató cégeknek, stb.   A szomszédos 23963 nm-s bekerített ipari ingatlan is eladó + 75 millió Ft! 900 nm hangár, 4 db csarnok, 6000 nm betonozott felületen.... villany és víz közmű csatlakozással.   Ár: 598 millió Ft
Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Telephely, Kiskunlacháza,
245 millió Ft
Alapterület: 2 600 m2
Építési mód: Könnyűszerkezetes
Állapot: Felújítandó
Szobák: 10 szoba
Megvételre kínálunk a Ráckevei Dunaág mellett, Dunától 300 m-re egy 27000 m2-es majort, a hozzá tartozó épületekkel együtt.
Megvételre kínálunk a Ráckevei Dunaág mellett, Dunától 300 m-re egy 27000 m2-es majort, a hozzá tartozó épületekkel együtt. Az ingatlan 2000 m2 raktár épületekkel, valamint egy 600 m2-es vendégházzal rendelkezik. A vendégházban 8 szoba fürdőszobával, további 2 szoba, iroda, terasz, étterem, berendezett konyha, külön WC és zuhanyzó, közlekedő, közös helyiség, kamra, kazánház, és egyéb helyiségek találhatóak.   Beépíthetőség 35% (9.500 m2).    A 2000 m2 több raktárépületből áll.   Adottságainak megfelelően egyaránt alkalmas többek között telephelynek, vendéglátással foglalkozó vállalkozásoknak… Hitel igénylésben díjmentes ügyintézéssel állunk rendelkezésére! Nálunk kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbb ajánlatot. Várom megtisztelő érdeklődésüket.
Eladó Telephely, Budapest, III. kerület,
1050 millió Ft
Alapterület: 3 577 m2
Eladó nagykereskedelmi áruház 3577 m2 Óbuda III kerület Budapest
Eladó egy nagykereskedelmi áruház raktárral és üzemi területekkel Óbudán a Rómaifürdő közelében. A telek mérete 6969 m2, a rajta található részben kétszintes épület, amelynek összes szintterülete 3577 m2. Ennek része bemutatótér és üzlettér 585 m2, iroda területe 682 m2, nagy belmagasságú raktár (6-7 m) 585 m2, melléképületek, amelyek a főépülethez kapcsolódnak 555 m2-esek, valamint még további üzemi és egyéb kiszolgáló területek találhatók 1170 m2-en. Kötöttpályás megálló a közelben. Az ipari ingatlan 12 tonna feletti járművel, behajtási engedéllyel megközelíthető. Irányár 1050 Millió Ft.+ÁFA (fordított Áfa lehetséges) Ipari ingatlanokkal foglalkozom 15 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással és megoldással találkoztam ipari területen munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy jó megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.
Eladó Telephely, Tatabánya,
48 millió Ft
Alapterület: 554 m2
Építési mód: Acélszerkezetes
Állapot: Építés alatt
Tatabányán, ipari övezetben telephely eladó
Cégek, vállalkozások figyelmébe ajánljuk ezt az logisztikai szempontból kiemelkedően jó helyen található ingatlant, a Bécs-Budapest tengely mentén! Tatabánya fejlődő ipari övezetében, Újtelepen kínálunk eladásra egy 2815 nm, GIP-2 besorolású, két bejáratú telken található, építés alatt álló, acélszerkezetes üzemépületet engedélyekkel, tervekkel. Az üzem mérete 554,62 nm, melyben a tervezet alapján 2 csarnok, egy üzlethelyiség, 2 irodahelyiség, 2 közlekedő, 3 WC, egy zuhanyzófülke, öltözőhelyiség, étkező, tároló valamint egy kazánház kerül kialakításra. Már engedélyezték és kialakították az ipari gázt, ipari áramot (3x50A), vizet, valamint a szennyvízcsatornát, melyből 100 m saját tulajdon, amit a szomszédos telkek előtt vezettek el. Az építési engedély 2025-ig hatályos. A telek beépíthetősége 50%. Parkolás akár nagyobb gépjárművekkel is megoldható, az udvaron nagyobb szerelvénnyel is meg lehet fordulni, továbbá az épület is megkerülhető. A telephely a hamarosan épülő Tatabánya Déli elkerülő út mellett helyezkedik el, így a belváros érintése nélkül közelíthető meg az M1 autópálya Óvárosi lehajtója és az 1-es főút. Az ingatlan akár nagyobb telekkel is eladó, valamint a cég és az eszközök is megvásárolhatóak. További információkért hívjon bizalommal!   KÖZPONTI INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA ügyvédi háttérrel, energetikai tanúsító, független banki ügyintéző ajánlásával SEGÍT, HOGY ELKELJEN RÉGI / MEGLEGYEN ÚJ OTTHONA  
Eladó Telephely, Budapest, XIX. kerület,
250 millió Ft
Alapterület: 500 m2
2000 m2 Telephely eladó a XVIII.Üllői úton!
XVIII.Üllői úton, kiváló elhelyezkedésű , jó elosztású  telephely/iroda eladó.   Udvarán 130-160 autó számára biztosított terület ,mindemellett 4 x50 m2 egymás melletti elhelyezkedésű ,külön bejáratú műhely és 1 x100 m2 szerelőaknás is  kialakítva.   A kétszintes napfényes, jó állapotú épület földszintje 50 m2 :ügyféltér, iroda, tárolóhelyiség,konyha . Emeleti szintje részben beépített /50 m2/ami  akár lakásként is funkcionálhat  vagy tárgyalóként .   Teljes tetőtere beépíthető szükség esetén mely további lehetőségeket rejt magába. Ideális lehet autókereskedésnek, műhelynek  vagy egyéb szolgáltatói tevékenységhez. Ipari áram adott,szerkezetileg stabil, két villany és két gázóra felszerelve. Jelenlegi megbízható bérlője maradna ha lehet, így  befektetésnek is kitűnő  választás .
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Telephely, Nagytarcsa,
89.9 millió Ft
Telekméret: 1 770 m2
Megvételre kínálunk Nagytarcsán az ipari parkban egy 1770 nm-es ipari területet, melynek a beépíthetősége 50%
Megvételre kínálunk Nagytarcsán az ipari parkban egy 1770 nm-es ipari területet, melynek a beépíthetősége 50%   Mérete: 50 x 35,4 méter Egy 400 nm-s gépjármű javító műhelyre már elkészült tervekkel rendelkezik! 50% beépíthetőség, Villany van a telken, 3x25 amper, de ez tovább bővíthető! További közművek: Víz, csatorna. A terület beton kerítéssel van körbe kerítve! Két nagykapuval rendelkezik, valamint egy gyalogos kapuval. Az M0-ás és az M31 autóútak 2 perc távolságra vannak! A teklek ára: 89,9 millió forint + Áfa! Várom megtisztelő érdeklődésüket.
Eladó Telephely, Budapest, XVI. kerület,
135 millió Ft
Alapterület: 340 m2
Eladó telephely Budapest XVI. kerület 340m2
Eladó egy telephelynek alkalmas önálló ipari ingatlan Budapesten Rákosszentmihályon. Telek területe 1260 m2 amelyen több épület áll összesen 340 m2 összes színterülettel. Fő épület 223 m2-es, két szintes. Alul szerelő műhely, iroda, ügyfélváró, valamint egy szociális terület dolgozóknak. A Fő épület 1905-ben épült nagyon szép patinás épület, 2019-ben jelentős felújításon esett át. Második épület egy szerelőműhely amely 1990-ben épült 55 m2, a harmadik épület egyszerű tároló raktár 62 m2 négy részre osztva. A létesítmény Lke övezetben fekszik, ezért nem zavaró hatású tevékenység végezhető. A telek területének jelentős része tér burkolt. 12 tonna feletti járművel, behajtási engedéllyel lehet behajtani. BKV megálló a közelben. Irányár/ár: 135 Millió Ft. Ipari ingatlanokkal foglalkozom 15 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.
Eladó Telephely, Budapest, XXII. kerület,
590 millió Ft
Alapterület: 1 960 m2
Eladó gyár 1960 m2 Budapest XXII ker
Eladó egy gyár Budapest XXII kerületben a volt Mechanikai Művek területén. Ipari környezetben lévő létesítmény telek területe 2680 m2, az épület 1960 m2-es. Ennek része 1375 m2-es üzem, két szinten 420 m2 iroda és kiszolgáló szociális terület, valamint egy külső szigeteletlen tároló 165 m2-en. A csarnok 5 tonnás működő daruval felszerelt, belmagassága 5-8 méter. Áram 3 x 165 Amper, víz csatorna van, gáz tartályból megoldott (nincs a környékre bevezetve). Fűtés a csarnokban feketén sugárzó, irodákban radiátor és klíma. A csarnok körül térburkolat és sok parkolóhely. Kamion behajtás engedélyezett. Rezsi elszámolása mérőórák szerint. A telephely irányára: 568 Millió Ft + ÁFA. Ipari ingatlanokkal foglalkozom 14 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Telephely, Kecskemét,
39.9 millió Ft
Telekméret: 4 700 m2
Építési mód: Acélszerkezetes
Állapot: Átlagos
Telephely Kecskemét-Hetényegyháza
Vállalkozásának telephelyre lenne szüksége? Eladó Kecskemét és Hetényegyháza között jó megközelíthetőséggel 4700 m2-es telephelynek is kiválóan alkalmas ingatlan. Acélszerkezetes fedett felépítmények találhatóak rajta, illetve egy 3 helyiségből álló kisebb raktárépület.   Ha felkeltettem az érdeklődését hívjon bizalommal és nézzük meg együtt!  
Jó közlekedéssel

Eladó Telephely, Kiskunhalas,
225 millió Ft
Alapterület: 115 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Újszerű
Szobák: 3 szoba
Kiskunhalason telephely eladó!
Kiskunhalas szélén eladóvá vált egy több tevékenységre is alkalmas telephely, melynek közvetlen megközelíthetősége van a főútról.   Jellemzők: - telek 6500 nm - bejárata 2 utcáról van - kb 1500 nm 25 cm-es betonozott - az épület: téglafalazat, szigeteléssel, fa díszborítással, fűtése cirkó-kazánnal megoldott - a csarnok 300 nm, belmagassága 5m, elektromos nagykapu - közművek: ipari áram, csatorna, városi víz - főútról közvetlen bejárat - helyiségek: tárgyaló, 2 iroda, ebédlő, munkásoknak öltöző, ebédlő - kamerarendszer   Megtekintésért vagy további információért keressen bizalommal!
Műhely - Üzem - Raktár

Eladó Telephely, Szombathely,
120 millió Ft
Alapterület: 1 600 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Felújítandó szolgáltató központ, telephely
Vas megye, Szombathely több szintes szintenként 400 m2 alapterületű összközműves ingatlan eladó. 1576 m2 területen fekszik. Az épület teljesen alápincézett, a földszinten szolgáltatások, ipari, kereskedelmi, vendéglátó célra alkalmas méretű helyiségeket találunk. Az emeleten és a tetőtérben szintenként 12-13 apartman került kialakításra, melyek igény szerint össze is nyithatók, amennyiben nagyobb terekre van igény. A padlástér is beépíthető, az épület felújításra, befejezésre szorul. Frekventált elhelyezkedés,kiváló alakíthatóság jellemzi. Érd:  Hegyiné H. Hajnalka 30/361-1115
Eladó Telephely, Ócsa,
288 millió Ft
Alapterület: 1 500 m2
Ócsán ipari telephely/ raktár eladó!
Ócsa Bajcsy Zsilinszky úton telephely,raktár eladó.   Több kisebb területre osztható így befektetésnek is ideális. Felépítmények ,szabad terület,parkolási lehetőség adott.   M5-M0, 4 es-5-ös út csomópontjánál,Budapesttől 10km-re Ócsai út folytatásában, kivételes adottságokkal,jó megközelítési és felhasználási lehetőségekkel . Közművek adottak, ipari villany és gáz, két külön teherbejárat a főútról.
1
2
3
4
5
6
7
»