Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó telephely
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Telephely, Szolnok,
23.5 millió Ft
Alapterület: 74 m2
Építési mód: Acélszerkezetes
Állapot:
Emelet: Alagsor
Eladó belvárosi autómosó,kozmetikai bérlemény!
Szolnokon  a Plaza mélygarázs parkolójában ELADÓ egy 74nm-es autómosó,és kozmetika bérlemény eszközökkel együtt,cég átruházásával, illetve tulajdonos váltással! Helyiségek: -Kétállásos mosó,valamint egy kis iroda,és egy raktár. Bővítésre lehetőség nyílik még 100-115 nm erejéig,több állás kialakítására,de akár gumisműhely létrehozása is lehetséges! -A bérlemény megvásárlásával együtt, a következő eszközök járnak: -Magasnyomású berendezés /2db  -Habosító rendszer  /2db -Hyundai kompresszor -Nagyteljesítményű ipari porszívó /2db -Kárpittisztító gép /LAV -PURATOR  szivattyú, EU-s szabványnak megfelelő A  több mint 4 éves üzemeltetés eredményeként kialakult egy stabil ügyfélkör. Ez egy kiváló lehetőség olyan befektetőnek, aki nem szeretne cégalakítással,engedélyeztetésekkel, eszközvásárlásokkal  foglalkozni, viszont szeretne akár élete végéig  egy biztos jövedelem forrásra szert tenni! Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom megtisztelő hívását! A tulajdonos lehetőséget biztosít a pontos, részletes tájékoztatásra.
Jó közlekedéssel

Sürgős

Eladó Telephely, Pásztó,
11 millió Ft
Alapterület: 12 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Eladó telephely Pásztón! Eladásra kínálom kizárólag a Gyémánt Ingatlaniroda portfóliójából Pásztón a Fő utcában található 909nm-es használtautó kereskedésként szolgáló telephelyet.  A telken található egy 12 nm-es iroda helység, valamint egy tároló. Az ingatlanba a gáz és villany be van vezetve, víz az utcában megtalálható. A központ pár perc alatt elérhető, ahol egészségügyi és oktatási intézmények, valamint üzletek egyaránt megtalálhatók. Gyémánt Ingatlan iroda teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel lehetőséget kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Érdeklődés és megtekintés céljából történő időpont egyeztetés érdekében kérem keressen a megadott telefonszámon! Hétfőtől Péntekig 9- 17 óráig. Eladó ingatlanokat keresünk hazai, illetve külföldi ügyfeleink számára!
Eladó Telephely, Murarátka,
280 millió Ft
Alapterület: 4 350 m2
Nyugat-Dunántúli régióban elhelyezkedő állattartó telep és vágópont eladó!
Nyugat-Dunántúli régióban elhelyezkedő állattartó telep és vágópont eladó! A telep a horvát és a szlovén határ közvetlen közelében található, az M7-es autópályától 5 km távolságra, M70-es autóúttól 1 km-re. A telep sertéstelepként üzemelt. - A telep területe 1.75 ha, az épületek alapterülete 4350 nm. Ebből 3000 nm-en 6 db hizlalda található, amely 2300-2500 db sertés hizlalására alkalmas. - A telep terménytárolóval rendelkezik, 600 nm alapterületen. A takarmánytárolóban automata komplett takarmánydaráló és keverőrendszer működik, ahonnan felső pályás takarmánykiosztás zajlik a hizlaldák előtt elhelyezett 5 db 10 m3-es és 4 db 22 m3-es tárolókba. Az épületekbe Daltec és Roxell takarmánybehordók hordják az önetetőkbe a legyártott tápot. - A telep részét képezi egy 550 nm alapterületű, új építésű vasbeton fedett trágyatároló. - Minden hizlalda mögött 30, 50 és 100 m3-es vasbeton csurgalékvíz gyüjtő akna lett kialakítva és 3 db monitoring figyelőkút. - Az épületek szellőzését tetőtéri és oldalfali 20m3/h teljesítményű ventillátorok biztosítják. - Vágópont: a telep részét képezi egy 210 nm-es új vágópont, amely akár hetente 100 db sertés vágására alkalmas. A vágópont tartalmaz 2 db hűtőkamrát, felső pályát, kábítószettet box-al együtt, elektromos kopasztógépet (óránként 25 db/óra sertés kopasztása), elektromos testhasító fűrész, digitális mérleg, 3 fázisú mosogatórendszert, különálló fekete-fehér öltözővel, elektromos kés -és bárdfertőtlenítők, egyéb. Központi fűtéssel. - 40 nm-es portaszolgálati épület, amely szolgálati lakásnak is használható. Központi fűtéssel, mosdóval, mellékhelyiséggel felszerelt. Az épületek 1980-ban, illetve 2000-2015 között épültek. Infrastruktúra: 3*80 amper áramhálózat, mélyfúrású, engedéllyel rendelkező kút és hálózati víz. A telep körbekerített, a belső területen levő utak betonozottak (2800 nm). A telep az állattartás mellett más profil kialakítására is alkalmas, ipari, kereskedelmi, raktározási vagy egyéb mezőgazdasági célra. A zalai erdős területek miatt kiválóan megfelelhet fűrésztelepnek is.
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Eladó Telephely, Polgár,
210 millió Ft
Alapterület: 760 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Újszerű
Az eladó raktár az M3 autópálya felhajtótól 5 percre!
Eladó raktárunk ideális választás vállalkozásod számára! Az M3 autópálya felhajtótól mindössze 5 percre található, gyors és kényelmes megközelítést biztosítva Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza és Eger környékéről is. Kassa és Nagyvárad mindössze 1,5 óra távolságban vannak. Az ingatlan egy 760 m2-es épülettel büszkélkedik, mely kiválóan alkalmas kereskedelmi, logisztikai vagy gyártási tevékenység végzésére, akár műhelyként is. A 6000 m2-es telken további épületek is létesíthetők, így rugalmasan alakítható az ingatlan a vállalkozásod igényei szerint. A telephely teljes mértékben megfelel az európai uniós és nemzeti jogszabályoknak, különös tekintettel az élelmiszerek biztonságos és higiénikus előállítására és csomagolására vonatkozó követelményekre. IFS tanúsítványával 2022-ben igazoltuk minőségünket. Az ingatlan teljes közműellátással rendelkezik: vezetékes villany (3 fázisú), vezetékes víz és tartályos gázellátás áll rendelkezésre. A szennyvíz zárt tárolóba vezetve biztosított a környezetvédelmi előírásoknak való megfelelés. A tűzvédelmi szempontokat is figyelembe véve, a telephely 25,3-as tűzi víz tárolóval van ellátva. Az ingatlant 24/7 kamera rendszerrel megfigyeltük, így biztosítva a maximális biztonságot. A csarnokok nagy méretű elektromos Hörmann kapuval vannak felszerelve, és a telken belül könnyedén manőverezhető teherautókkal is. A parkolás a telken belül lehetséges, és a teljes üzem területe teherautóval körbe járható. Az ingatlan besorolása Gksz-2, tehát kereskedelmi, szolgáltató és gazdasági tevékenységekre is alkalmas. A szabadon álló általános beépítési mód 3000 m2-es legkisebb alakítható telekmérettel, 40% beépíthetőséggel és 12,0 m építménymagassággal rendelkezik. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Hívjon minket még ma, hogy egyeztethessük az ingatlan megtekintésének részleteit, és kezdje el álmai vállalkozását ezen a kiválóan elhelyezkedő és jól felszerelt telephelyen!
Eladó Telephely, Vecsés,
199 millió Ft
Alapterület: 685 m2
Állapot:
Vecsési telephely eladó!
Vecsésen, jó elhelyezkedésű felújított 685 m2 körbekerített, zárt telephely/ raktár/hűtőház eladó. Két különálló épülete lehetővé teszi ügyfelek egyidőben történő fogadását és az egyéb munkavégzést is. Főépülete 85 m2 ahol 4 különböző méretű tárgyaló/iroda , előtér, konyha-étkező ,mellékhelyiség zuhanyzóval kialakítva. A hátsó épület alsó szintjén egy 2x300 m2 raktár ,felső szintjén 300 m2 egybefüggő hűtőkamra . Szociális helyiségek, öltözők adottak.Ezenkívül egy zárt tároló (garázs 15 m2) és egy fedett tároló 40 m2 . Elektromos targoncák rendelkezésre állnak mely mindkét szinten használható . Össztömegkorlátozás nincs, kamionbeállási lehetőség adott. Udvara nagy teherbírású benotozott aljzattal, kapuja elektromos működésű.Riasztó ,kamera bekötve. Megtekintés rugalmas időpontban.
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Telephely, Martfű,
69 millió Ft
Alapterület: 320 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
***REMEK LEHETŐSÉG TELEPHELY RÉSZÉRE*** Szolnoktól 20 km-re, Martfűn eladó 320 m2-es, tégla építésű műhely / személyautó szervíz volt/ A körbekerített telek mérete 3000 m2. A kiváló helyen lévő telephely, kamionnal is könnyen megközelíthető.Az ingatlanban ipari áram, víz, gáz, szennyvíz, több iroda, műhelyrész, szociális helyiségek,valamint egy konyha is található. Kiváló lehetőség pl: mezőgazdasági telephely, kamion telephely részére, illetve térkő és betonoszlop gyártás, asztalosműhely, tüzép, felvásárlótelep, kertészeti áruda, takarmány üzlet létrehozásához, A két nagy szekcionált garázskapu magassága 6,5 m magas, így egy kamion is kényelmesen befér., I R Á N Y Á R: 69 Mft Bővebb felvilágosításért várom megtisztelő hívását!  Kun Tünde 06-70-433-3506      
Eladó Telephely, Dabas,
300 millió Ft
Alapterület: 20 500 m2
C I T Y C A R T E L INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY bemutatja:    DABAS KÖZPONTI RÉSZÉN TELEPHELY ELADÓ!   5-ös számú főúton, kiemelt kiskereskedelmi fejlesztési területen (Aldi, Tesco, MOL benzinkút a szomszéd telkeken) 20500 nm terület irodaházzal.      A területen 80 nm-es, modern irodház található, melyet 2000-ben építettek. Az épület klímatizált, cirkó fűtéssel rendelkezik.   Irodaház körül parkosított terület található, mely öntözőrendszerrel elátott.   Ez a kereskedelmi ingatlan bármilyen kiskereskedelmi fejlesztésre alkalmas. Gksz-1 besorolása.   A terület kererítéssel körbe van kerítve.   Igény estén két részre osztható a terület.   A terület első részén az ipari áram és a gáz be van kötve, csatorna és víz az utcában van. Saját emésztő és fúrt kút áll rendelkezésre.   ÜDVÖZLETTEL: DR VINCELLÉR ZSUZSA ÜGYVEZETŐ, CEO, LUXURY SPECIALIST +3630-815-2510 V.ZSUZSA@CITYCARTEL.HU   CITY CARTEL BUDA KFT. CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT. 1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54. 1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121. BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT WWW.CITYCARTEL.HU
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Telephely, Rákócziújfalu,
19.9 millió Ft
Alapterület: 64 m2
Építési mód: Vályog
Állapot:
*** Vállalkozásra alkalmas ingatlan Szolnoktól 14 km-re***
***KAMION TELEPHELYNEK, AUTÓMOSÓNAK, TÜZÉP TELEPHELYNEK, Mezőgazdasági telephelynek is KIVÁLÓ INGATLAN!*** Szolnoktól 14 km-re, Rákócziújfalu frekventált részén a 442-es fő út mellett 1712m2-es telephely eladó. A telephely úgy lett kialkítva, hogy kamion forgalomnak is megfeleljen!  Az ingatlan a közút által engedélyezett bejáróval rendelkezik! Jellemzők: - 5 m széles süllyesztett szegéllyel ellátott engedélyeztetett bejáró es nagy kapl(kamion biztos)+egy hátsó nagykapu - zömében új horganyzott es betonelemes kerítés - Új villany(3x20Ah)csatorna es vízbekötés+ új akna - Új fúrott kút - 40 m2-es  becsövezett betonplacc (mely alkalmas könnyűszerkezetes épület ráépítésre) - Targonca leszedő - 36 m2-es szendvics panellel fedett,új vas szerkezetes beálló - A kert fiatal díszfákkal parkosított Alkalmas mezőgazdasági tárolásra,ipari es kereskedelmi tevékenységre. A telken egy 64 m2-es felújítandó családi ház is található, ami jelenleg raktárként funkcionál. Ár:19.900.000.- Bővebb felvilágosításért várom megtisztelő hívását!  Kun Tünde 06-70-433-3506
Eladó Telephely, Komló,
29.9 millió Ft
Alapterület: 550 m2
Építési mód: Acélszerkezetes
Heves vármegyében Kömlő településen kb. 1000 m2-es telken 550 m2-es acélszerkezetes csarnok eladó! - a csarnok előtt van egy ingatlan, ami irodának alkalmas - a telephely saroktelken található, két bejárattal rendelkezik - a csarnok alkalmas haszongépjárművek parkolására. Ezeknek a járművek a javítása is megoldható, mert kb. 8 m magas és tehervonóhorog is van felszerelve - a falu a hátrányos helyzetű települések közé tartozik, jó lehetőség van a pályázatokra!!!! - hirdetésem felkeltette érdeklődését hívjon a 06 70/7782372 számon!!!!  
Eladó Telephely, Ercsi,
627 millió Ft
Alapterület: 1 974 m2
Ipari ingatlan eladó Ercsi Fejér megye 1974 m2
Eladó egy önálló ipari ingatlan Ercsiben Gip-E-2-es övezetben, ipari park területén közel a régi 6-os úthoz. Ipari tevékenységre alkalmas ez az ingatlan.. Telek 19 800 m2 amely két egyforma 9 900 m2 -es telektestből, lett összenyitva. Az két telken, három épület található 1974 m2 összes területtel, különböző méretben és rendeltetéssel. Az első egy modern 2014-ben elkészült vasbeton vázas üzemépület 1 135 m2-es csarnokrésszel, és 2 x 236 m2 iroda és szociális területtel. Az iroda rész kétszintes, a csarnok nagy belmagasságú és alacsonyabb területekkel rendelkezik.   Beépítve két 6,3 tonnás híd daru. Padozat acél termékek tárolására, rendkívüli terhelésre készült. A csarnok infrasugárzókkal fűthető. Iroda terület fűtése saját kazán segítségével megoldott. Képeken látható bútorokkal berendezve, együtt értendő a teljes ár. Második épület egy 302 m2-es egyszerű hideg raktár, használható állapotban.   Harmadik épület egy 65 m2-es porta, amely előtt egy 60 tonnás beépített hídmérleg van. A két egymás melletti telek hosszú téglalap alakú. A telkek végei, emelkedő terepen fekszenek, ahol két vízszintes terület lett kialakítva, elsősorban tárolásra, deponálásra.   Az épületek kiépített, távoli megfigyelést is biztosító kamera rendszerrel védettek. Kamionnal engedély nélkül megközelíthető az ingatlan. Körbekerített ipari terület térvilágítással rendelkezik.   Elektromos teljesítmény: 3x250 A. Rendelkezésre álló gáz: 30 m³/h Telek nagy része tér-burkolt, ahol sok teher- és személygépkocsi parkolhat. Közelben ipari és kereskedelmi vállalkozások működnek.   Irányár: 627 Millió Ft.+ÁFA. Ipari ingatlanokkal foglalkozom 17 éve. Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.
Azonnal költözhető

Kertkapcsolatos

Kizárólagos

Sürgős

Eladó Telephely, Mogyoród,
89.9 millió Ft
Alapterület: 460 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Eladó munkásszállóként vagy telephelyként hasznosítható panzió Mogyoródon
CITYCARTEL INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY bemutatja: Kiváló üzleti lehetőség szálláshely üzemeltetése vagy telephely létesítése céljából: eladó egykori panzió Mogyoród főút menti, mégis kis utcában fekvő részén!   A volt panzió ugyan már nem egykori bájával ragyog, jelenleg munkások szállásaként van hasznosítva, de elrendezésének és sok helyiségének köszönhetően kiválóan alkalmas vállalkozások számára.   Hasznosítható telephelyként, üzemeltethető munkásszállóként, a 2376 nm területű telken pedig számos autó parkolására van lehetőség.   A felépítmény egy kisebb bővítést is kapott az elmúlt években, így jelenleg a következő helyiségekből áll:   az egykori recepció most étkező és konyha szerepét tölti be, az emeleti részen 9 szoba, 3 fürdő és egy közösségi tár található. Az alsó szint egy nagyobb apartmanból áll, amiben van egy nappali és konyha, valamint sarokkádas fürdőszoba és innen nyílik még további 4 szoba. Az ingatlan hátsó udvari részén 3 darab külön bejáratú lakrészt, egy nagyobb közös konyhát és egy fürdőrészleget találunk, valamint egy tárolót is.   Az ingatlanhoz tartozik még egy garázs és egy terasz is.   Felújítást követően ismét üzemeltethető szálláshelyként is, vagy jelenlegi állapotában és elrendezésével munkásszállóként, de kialakíthatóak benne irodák akár saját otthonnal kombinálva is,   Amennyiben érdekli az ingatlan, további információkért és személyes megtekintési igény esetén forduljon hozzám bizalommal, mindig készséggel állok rendelkezésre.   Dr. László Tímea ingatlanforgalmik szakjogász – ingatlan szakértő REALTY SPECIALIST CITY CARTEL BUDA KFT. CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT. 1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54. 1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121. BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Vízparti

Zöldövezeti

Eladó Telephely, Tiszakécske,
120 millió Ft
Alapterület: 320 m2
BEFEKTETŐK FIGYELEM! Tiszakécskéna Holt-Tisza horgásztó mellett 100 m-re csodás környezetben 3000m2-es telek eladó!
  BEFEKTETŐK FIGYELEM! Tiszakécskéna Holt-Tisza horgásztó mellett 100 m-re csodás környezetben 6000m2-es összközműves telek , 2 db épülettel 120m2 és 200m2 eladó! A telek összesközműves, a telek bekeritve, főútvonal, kerékpárút, mögötte kiserdő, 50 m-re szabadidőpark, található. Iár:120M A városközponthoz, iskolához, óvodához, bolt mind a közelben. A telek beépíthető, akár családi ház, vagy Üzleti befektetésre -vendéglátóhely, szabadidős tevékenységek, vendégház kialakítására egyéb üzleti, családi tevékenységre, Alkalmas családiház építésére, kempingre, kereskedelmi tevékenységre is. Horgászoknak tökéletes pihenést nyújthat. Irányár:120 000 000 Ft, érd:0630/9594-299;  Az ingatlan adatai megbízónktól kapott információk alapján lettek rögzítve, értük felelősséget nem tudunk vállalni! További kínálatunkat tekintse meg az ablakingatlan weboldalán. Irodánk szolgáltatásai: - energetikai tanúsítvány készítés, - Teljes körű ügyintézés ingatlanok adás-vételéhez - Kedvezményes ügyvédi költség, - ingyenes hitel ügyintézés és biztosítási tanácsadás. Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
»