Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó gazdasági épület
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Eladó Gazdasági épület, Bordány,
12 millió Ft
Alapterület: 250 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Ha nem elégszik meg napi egy-két tojással...
Bordány közelében, műút mellett, gazdasági hasznosítású, művelés alól kivont tanyarész, épületegyüttessel komplett tojótartási technológiával eladó. Bordány szállító járművekkel is jól megközelíthető részén, a vele egy helyrajzi számon lévő tanyaingatlanból leválasztott, 1452 m2 földterület, gazdasági hasznosítású épületegyüttessel, komplett tojótechnológiával felszerelve, várja vállalkozó szándékú befektetőjét. Az ingatlan ebben az állapotában is, egy család gondtalan megélhetésének biztosítására, de további bővítéssel, akár nagyobb volumenre is képes. Amennyiben az ingatlanegyüttest raktározásra, és/vagy egyéb gazdasági célra szeretné hasznosítani, lehetőség van az ingatlan gépészeti technológia nélküli megvásárlására is, ebben az esetben az ár megegyezés tárgyát képezi. Részletesen: - egy 100 és egy 150 m2-es gazdasági épület, mindez 1452 m2-es földterületen; - az ár tartalmazza a részben EU konform ketreces tojó tartástechnológia árát is, amely 4000 tojó tyúk számára lett kialakítva, és 3 db egyenként kb. 50 méter hosszú, 3 szintes ikersort tartalmaz; - a technológiához az épületek mögötti területen 3 db adagolóval ellátott terménysiló is tartozik. Hívjon, és tájékoztatom a részletekről! Tel.: 06 30/626-1101 Üdvözlettel: Dávid Tibor irodavezető IngatlanVlog, Szeged Az adásvétel lebonyolítását teljes körű ügyintézéssel végzem ingatlanjogra szakosodott ügyvéd, független banki tanácsadó közreműködésével.
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Eladó Gazdasági épület, Nyíregyháza,
20 millió Ft
Alapterület: 48 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 1 + 1 szoba
Nyíregyháza, Borbánya két szobás, tégla ház eladó
Nyíregyháza Borbánya Metróhoz közeli részén eladó egy 48 nm-es, jelenleg részleges felújítás alatt álló tégla épület, a hozzátartozó 658 nm-es telken. A ház ablakai részben műanyagra lett cserélve, az előtérben azonban megmaradt a régi fa nyílászáró. Két szoba, előtér, konyha, fürdőszoba, WC, közlekedő, a házból megközelíthető nagy pince és szélfogó tartozik a házhoz. A villanyóra cserére kerül, a gázóra és nyomáspróba is kivitelezés alatt áll. A festés már kész. Amennyiben a hátralévő munkálatokat a vevő átvállalja, akkor az ár is kedvezőbb. Az ingatlan gazdasági épületként van feltüntetve a tulajdoni lapon, amennyiben igényli, az átminősítést a jelenlegi tulajdonos intézi, benne van az árban. Ha kis házat szeretne élhető terekkel, parkosítható, emberléptékű telekkel, akkor éljen a lehetőséggel és tekintse meg. Az ingatlan CSOK-ra méreténél fogva nem alkalmas. Hívjon, írjon, várom érdeklődését. 
Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Eladó Gazdasági épület, Kecskemét,
6.6 millió Ft
Alapterület: 35 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 1 szoba
Kecskemét-Felsőcsalánosban gazdasági épület, 5980 nm-es teleken  ELADÓ!   Főbb jellemzői: - 5980 nm-es telek, ami kifüggesztéses - 35 nm-es gazdasági épület - ház alatt 35 nm-es pince - udvaron 3*4 m-es pince - fúrott kút - művelési ág változtatás után 3%-ban beépíthető ( 1,5% lakó, 1,5% gazdasági épület)   - telek előtt vezetékes víz és gázvezeték   Amennyiben ingatlan vásárlását önerőből nem tudja megoldani, SEGÍTÜNK! DÍJMENTESEN kérheti cégünk teljeskörű segítségét támogatások igénylésében, valamint hitel igénylésben is. - Babaváró hitel (szabadon felhasználható 10 millió Ft) - Piaci hitel - Személyi kölcsön   TOVÁBBI KÉRDÉS ESETÉN KERESSEN BIZALOMMAL!! 
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Gazdasági épület, Szekszárd,
47 millió Ft
Alapterület: 100 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Gazdasági célú ingatlan Szekszárd-Baktán vállalkozók, befektetők figyelmébe!
Szeretne egy ingatlant a természetben, egy olyat, amit kedvére átalakíthat bontás nélkül, a városközponttól 10 percre? Ráadásul szomszédok és átmenő forgalom mentes övezetben? Esetleg kertészeti vállalkozást indítana, vagy telephelyet szeretne vállalkozásának? Befektetőknek is jó szívvel ajánlom! Most megtalálta ezt az ingatlant, ami rengeteg lehetőséget rejt magában! Az ingatlant idáig gazdasági célokra használták, leginkább tárolásra. Kertészetben használatos gépeket, szerszámokat és ládákat tároltak! Az ingatlan 2002-ben épült, falai, tetőszerkezete, nyílászárói, korának megfelelő állapotban vannak. Az új tulajdonos kedvére alakíthatja minimális bontással, hiszen a közfalak nincsenek kiépítve, a villamos hálózat (3 fázisú) részben kiépített. A víz és szennyvíz csatorna már ki van építve. A telek 1000nm-es, aminek 30%-a beépíthető és hozzá tartozik a szomszédos telek is, ami ugyancsak 1000nm nagyságú és 30%-a beépíthető! Ha Önnek is úgy tetszik, mint nekem, kérem ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon kérem, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Ha hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, hívjon nyugodtan! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
Kertkapcsolatos

Vízparti

Eladó Gazdasági épület, Debrecen,
27.9 millió Ft
Alapterület: 37 m2
Építési mód: Könnyűszerkezetes
Állapot: Újszerű
Szobák: 1 + 1 szoba
Debrecen Bayk-András kertben, Létai út közelében könnyűszerkezetes házak eladóak!   Az egymás mellett lévő, gazdasági épületként nyilvántarott, 37 m2 hasznos alapterülettel rendelkező könnyűszerkezetes házak egy rendkívül csendes, kerti tóval ellátott területen helyezkednek el.   A belső terek alakíthatósága miatt, az egyik házban nappali-konyha a másik épületben nappali-konyha+ hálószoba lett kialakítva.   Villany és víz mindegyik épületben rendelkezésre áll. A kiváló hőszigetelés miatt a téli fűtés és nyári hűtés inverteres klímával történik, a melegvíz-ellátásról pedig villanybojler gondoskodik.   Mindegyik házhoz leválasztásra kerül egy előkertet és hátsó udvarrészt is magába foglaló kb. 1200 m2-es telekrész.   Az irányár épületenként a hozzá tartozó telekrésszel értendő.   Megtekintésre telefonos egyeztetést követően van lehetőség! Ha felkeltette érdeklődését keressen bátran a telefonos elérhetőségemen!  
Kertkapcsolatos

Vízparti

Eladó Gazdasági épület, Debrecen,
22.9 millió Ft
Alapterület: 37 m2
Építési mód: Könnyűszerkezetes
Állapot: Építés alatt
Szobák: 1 + 1 szoba
Debrecen Bayk-András kertben,Létai út közelében könnyűszerkezetes házak eladóak!   Az egymás mellett álló, 90%-os készültségben lévő, gazdasági épületként nyilvántartott, 37 m2 hasznos alapterülettel rendelkező könnyűszerkezetes házak egy rendkívül csendes, kerti tóval ellátott területen helyezkednek el.   A befejezésre váró házakban a  belső terek még szabadon alakíthatóak, így a fürdőszoba mellett akár egy nappali+ hálófülkés megoldás is kivitelezhető.   Villany és víz mindegyik épületben rendelkezésre áll. A kiváló hőszigetelés miatt a téli fűtés és nyári hűtés inverteres klímával történik, a melegvíz-ellátásról pedig villanybojler gondoskodik.   Mindegyik házhoz leválasztásra kerül egy előkertet és hátsó udvarrészt is magába foglaló kb. 1200 m2-es telekrész.   Az irányár épületenként a hozzá tartozó telekrésszel értendő.   A tájékoztató jellegű alaprajz mellett a képek között megtalálható több, a befejezett állapotot szemléltető belső fotó is. Ha felkeltette érdeklődését keressen bátran a telefonos elérhetőségemen!  
CSAK NÁLUNK

Eladó Gazdasági épület, Nyúl,
990 ezer Ft
Alapterület: 12 m2
Építési mód: Tégla
*** Nyúlon, Alsó Egese utcában jó állapotú 12m2-es pince eladó!***
 *** Nyúlon, Alsó Egese utcában jó állapotú 12m2-es pince eladó!***   Az Aranypart Ingatlan eladásra kínálja ezt a Nyúl csendes utcájában található tégla falazatú 12m2-es pincét!    Elsősorban egy szintén Nyúlon található 2576m2-es gyümölcsössel együtt vásárolható meg, melynek ára: 5.900.000 Ft   A pince ára: 990.000 Ft    Azonnal birtokba vehető! Hívjon most a részletekért! Kovács-Sásdi Nikolett +36 30 923 3809
Eladó Gazdasági épület, Debrecen,
17 millió Ft
Alapterület: 90 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 2 szoba
Lakható ház szép gyümölcsössel eladó
Debrecentől 5 km-re, Domboson, művelés alól kivont zártkerti ingatlan, 1743 m2-es telekkel, lakható gazdasági épülettel (pince 23 m2, földszint 23,3 m2 + 20 m2 terasz, tetőtér 24 m2) eladó. A ház nagyméretű tömör téglából épült 1977-ben engedéllyel. Pinceszinten tároló, földszinten fedett terasz, pihenőszoba, konyha, fürdőszoba WC-vel, tetőtérben 1 szoba található. Fűtés cserépkályhával, vízellátás fúrt kútról, meleg víz villanybojlerről biztosított. A kertben gyümölcsfák, szőlő, konyhakerti növények vannak telepítve, és állattartásra alkalmas épületek, illetve egy garázs is található. Megtekinthető előre egyeztetett időpontban.
Eladó Gazdasági épület, Debrecen,
4.8 millió Ft
Alapterület: 23 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Átlagos
Szobák: 1 szoba
Zártkerti ingatlan gazdasági épülettel eladó
Debrecen, Domboson vasútállomástól gyalog 10 percre eladó 1000 m2-es művelés alól kivont zártkerti ingatlan, 23 m2 hasznos alapterületű gazdasági épülettel, mely részben fa- és részben tégla szerkezetű. A ház földszintjén előszoba, szoba, konyha, WC, tetőtérben 1 háló található, villany van (3x20A), fűtés elektromos radiátorral lehetséges, főzés PB gázpalackról működik. Fürdőszoba nincs, jó minőségű fúrott kútról működő vízvételi hely és kerti zuhanyzó van. A kert szépen gondozott gyümölcsfával, konyhakerti növényekkel beültetett, teljesen körbekerített. Megtekinthető előre egyeztetett időpontban, akár hétvégén is lehetséges.
Zöldövezeti

Eladó Gazdasági épület, Zsédeny,
21.9 millió Ft
Alapterület: 180 m2
Építési mód: Tégla
Befektetési lehetőség Zsédenyben
Zsédenyben eladó egy 180 m2-es gazdasági épület 4665 m2-es telekkel. Az épület korábban a szomszédos  Maróthy kúriához tartozott, de jelenleg saját helyrajzi számmal rendelkezik. A telken villany- és vízvezeték megtalálható, gáz és csatorna a telek előtt. A gyönyörű telekkel rendelkező épület átalakítható családi házzá, étteremmé vagy akár panzióvá is. A kúria szomszédsága, a zöldövezet és a közeli fürdők miatt kiváló befektetés lehet belőle.   A község a 84-es főút mellett, Sárvártól és Bükfürdőtől 10 km-re, Szombathelytől és Kőszegtől 25 km-re, Ausztriától 30 km-re található.   Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését, és szeretne bővebb felvilágosítást kérni, esetleg személyesen is szeretnék megtekinteni az ingatlant, kérem keressen bizalommal! Megtekintéshez előzetes időpont egyeztetés szükséges! Igény szerint ügyvédi támogatást, ill. ingyenes hitel ügyintézést biztosítunk!
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Gazdasági épület, Győrújbarát,
32.5 millió Ft
Alapterület: 100 m2
Építési mód: Fa
Állapot:
Győrújbaráton ,új építésú környezetben könnyűszerkezetes ingatlan eladó, frekventált utcában.
Prime Home Győr Ingatlan iroda eladásra kínálja Győrújbaráton ezt a könnyűszerkezetes , új építésű 100 nm-es ingatlant, ami kevés ráfordítással akár lakhatóvá is alakítható.   Ingatlan jellemzői:   - 500nm es telken ,  - 100 nm es ingatlan ( terasszal együtt ) jelenleg tárolónak van nyilvántartva,de kis ráfordítással akár gyönyörű családi házat tudunk belőle avanzsálni.  - 20 nm terasz - Győrújbarát Győr felőli részén található, új utcában. - Gyönyörű kilátás a hegyre. - Szomszédok vannak, nagy részben körbekerített. - Egy ikerház található , külön telken az ingatlan előtt.  - Akár 3 szoba is kialakítható benne ( jelenleg egy nagy tér az egész) Az új tulajdonos kedve szerint hozhatja éltre élettereit. - Aszfaltos úton megközelíthető - Közművek a telek előtt, villany bevezetve.   Amennyiben szeretné megnézni az ingatlant, hívjon bátran.   Németh Adrienn Prime Home Győr Ingatlan Iroda Tökéletes otthon és pénzügyi megoldások személyre szabottan. Minden ami INGATLAN!
Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Gazdasági épület, Nyárlőrinc,
15 millió Ft
Alapterület: 160 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Szobák: 5 szoba
IGAZI KURIOZUM! ELADÓ Nyárlőrincen a HÁRMAS HATÁR ISKOLA!   Főbb jellemzői: - betonúttól 3 km - 1920-as években épült Klebelsberg iskola - száraz tégla alap - száraz kistégla fal - iskola+ház 93 nm - melléképület 67 nm - pince 10 nm - új tetőszerkezet, zsindely - új kémény - villany:3 fázis - 1751 nm kivett gazdasági épület - 6509 nm szántó   RENGETEG LEHETŐSÉG VAN BENNE, hívjon és BESZÉLJÜK ÁT A RÉSZLETEKET!
1
2
»