Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó gazdasági épület
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Azonnal költözhető

CSOK igényelhető

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Sürgős

Vízparti

Zöldövezeti

Eladó Gazdasági épület, Nagykálló,
29.5 millió Ft
Alapterület: 100 m2
Építési mód: Vályog
Állapot:
Szobák: 4 szoba
100 nm-s, 4 szobás tanyás ingatlan
Nagykálló körzetében eladó egy 100 nm-s, 4 szobás, felújított, nullás helyrajziszámú, modern, lakhatásra kiválóan alkalmas művelés alól kivett 2700 nm-s, tanyás ingatlan. Kiválóan alkalmas fejlesztési pályázatok igénybevételére. A tanya kamera rendszerrel, riasztóval elektromos kapuval felszerelt. Fűtése, gravitációs közponit fűtés. Az elektormos rendszer 3 fázisú, (3x32). Gépkocsi feltöltésre van lehetőség.   Az ingatlanon mezőgazdasági épület található, jelenleg istállóként funkcionál, melyhez kialakított karámrész kapcsolódik. Az egész terület öntözését egy ásott kút biztosítja. 75-ös vízgerincvezeték gondoskodik a nagyhozamú vizellátásról.   Az udvar belső úthálózata 50 cm útalap, 80-as kő és szárazbeton, 22-es zúzottkővel a tetején, térkövezésre előkészítve. A ház tetőszerkezete felújított, cseréppel fedve. Az alap és a fal között szigetelés. Étkező, konyha és nappali egy légterű, modern kialakítás. Beépített konyhabútor, mosogatógép, kerámia mosogató, páraelszívó.A hálószobához térelválasztóval kialakított fürdőszobai rész kapcslolódik. Melegburkolat a hálószobában. Többi helyiségben hidegburkolat található. Prémium Bordeaux fenyő nyilászárók, wenge színű, egyedi tervezésűek.Gyönyörű zsalugáter a hálószobai ablokon. Az ingatlan kiváló állapotú, azonnal költözhető.         
Eladó Gazdasági épület, Baktalórántháza,
672.95 millió Ft
Alapterület: 3 900 m2
Építési mód: Acélszerkezetes
Állapot:
Ipari és bármilyen tevékenységre alkalmas üzemcsarnok eladó!
ÜZEMCSARNOK ELADÓ BAKTALÓRÁNTHÁZÁN AZ AUTÓPÁLYÁTÓL 8 KM! Élelmiszeripari támogatások igénybevételéhez kiválóan alkalmas ingatlan! Nyíregyházától 25 km-re az Autópálya lehajtótól 8 km-re Baktalórántházán Ipari és bármilyen más célra alkalmas üzemcsarnok eladó, vagy hosszabb távra bérbe adó. Az ingatlan paraméterei: Az ingatlanegyüttes 15000 nm-en fekszik. Közvetlen aszfalt útról megközelíthető a 41-es fő úttól 300 méterre található. A 2004-ben épült Szendvicspanel gyártócsarnok 65 x 60 méteres, összesen 3900 nm. Simított, impregnált, kitűnő állapotban lévő padozattal. Az épület 400 ember foglalkoztatására megfelelő, öltöző, ebédlő és egyéb szociális helyiségekkel, irodákkal, tárgyalókkal, minden helyiség tökéletesen berendezve. A villamos hálózat jelenleg 3 x 60 Amper teljesítményű, ami szükség esetén bármilyen teljesítményre növelhető. A csarnok kamionnal is körbejárható, körülötte egy kb. 6000 nm-es aszfaltozott illetve részben betonozott parkoló és rakodótér terül el. Hozzá tartozik külön épületben 10 x 15 méteres, 150 nm-es alapterületen, 3 szintben található egy úgynevezett Oktatási központ, melyben a dolgozók képzését végezték. Oktatásra alkalmas termekkel, szociális helyiségekkel és vendégszobákkal illetve egy 2 állásos mélygarázzsal. További külön álló épületként található egy Porta épület mellékhelyiségekkel. A telephely működő kamera rendszerrel rendelkezik. A fűtés Gázfűtés. Az ingatlan kitűnő infrastruktúrával ellátott.
Eladó Gazdasági épület, Eger,
1.7 millió Ft
Alapterület: 58 m2
Állapot: Átlagos
Szobák: 2 szoba
Kőporoson, borospince, eladó,felszereléssel együtt. 20/975-14-13
-Kőporoson  58 nm-es  pince borházzal és  felszereléssel együtt eladó - a villanyvezetékelés már  kiépítésre került, de az áram még nem lett bevezetve, - de a villanyvezetők a pincétől 2 m-re van - a poince  a bennelévőkkel együtt eladó - a pince előtt parkolási lehetőség is  van, akár  több autó számára  is Érdeklődni:  20/975-14-13
Eladó Gazdasági épület, Kerekegyháza,
31.9 millió Ft
Alapterület: 48 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Újszerű
Szobák: 4 szoba
Kerekegyházi eladó kis 48 m2-es házikó!
Eladó Kerekegyházán 3 szoba + nappalis ház!   Nem olyan régen épült az ingatlan egy valóban kicsi ház, hiszen 48 m2- nél nem nagyobb. Viszont helyet kapott benne  3 db szoba, amik egy nappalis étkezőből nyílnak. Illetve egy fürdőszoba is amiben megtalálható a toalett.   A telek ideális nagyságú a maga 631 m2-vel.   Érdeklődjön! Hívjon bizalommal!  
Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Gazdasági épület, Kecskemét,
13.9 millió Ft
Alapterület: 25 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 1 szoba
Bács-Kiskun Vármegye Kecskemét ELADÓ zártkerti ingatlan, 1187 nm-es területen kb: 25 nm-es kisház, autóbeálló, kispince, parkosítva, 25 db gyümölcsfa, városi víz, fúrtkút, áram. A Hetényegyházi úttól és buszmegállótól 350 m-re jól járható földúton megközelíthető. Téglaépület szigetelve, felújított tető, autóbeálló, kis pince. Szépen karbantartva. Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésem, ha felkeltettem az érdeklődését keressen bizalommal.
Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Gazdasági épület, Esztergom,
29.99 millió Ft
Alapterület: 50 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Szobák: 2 szoba
Panorámás ingatlan az Aranyhalas tanya fölött
Megvételre kínálok Esztergomban a Kettőspince után egy panorámás ingatlant. Az 1052 nm-es terület a tulajdoni lapján kert és gazdasági épület besorolás szerepel, így az ingatlan "kifüggesztés" köteles. A telken ásott kút van, de igény esetén a ház előtt húzódó vízhálózatra is rá lehet csatlakozni.  Az enyhén lejtős terület teljesen körbekerített, szépen gondozott, alsó része füvesített, termő gyümölcs- és diófák tarkítják. A felső telekrész teraszos kialakítású, nyomokban még fellelhető rajta a régi szőlő ültetvény. A telek közepén áll a 30 nm alapterületű házikó, mely vasalt betonalapon B30-as téglából épült. Az alsó szinten egy konyha, egy fürdőszoba és egy nappali-étkező kapott helyet, a tetőtér beépítésével egy hálószobát alakítottak ki. A lakótér így 50 nm-re bővült. Az alpesi stílusú tetőt Tatai cserép fedi. A bejárat előtti fedett terasz alatt egy 7 m3-es ciszterna található, mely az esővíz tárolására szolgál. A meleget egy vaskályha szolgáltatja, mely könnyűszerrel kiváltható egy vízteres kandallóval, vagy akár elektromos fűtéssel. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Az ingatlanban lévő kézzel faragott bútorok nagy része a vételár részét képezi. Gyönyörű panoráma nyílik a szemközti hegyekre, nem véletlen a Szépkilátás utcanév. A környék közbiztonsága kiváló, a környéken szinte mindenki életvitel szerűen tartózkodik az ingatlanában. Ajánlom bárkinek, aki a nagyvárosok zajától távol, csendes, nyugodt környezetben szeretné tölteni szabadidejét, vagy akár mindennapjait. Esztergom néhány perc autótávolságra élérhető. A környező hegyek, a Búbánati tavak, és a közeli Dunapart számos kirándulási és sportolási lehetőséget rejt. Amennyiben hirdetésem felketette érdeklődédét, vagy bővebb információra van szüksége, hívjon a megadott számon telefonon vagy WhatsAppon. Az ingatlan előzetes időpont egyeztetés után a hét bármely napján megtekinthető. Irodánk teljeskörű jogi háttérrel, földhivatali ügyintézéssel áll ügyfelei rendelkezésére.
Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Gazdasági épület, Esztergom,
8.9 millió Ft
Alapterület: 85 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Eladó gazdasági épület Esztergomban!
Eladó gazdasági épület Esztergomban!   Megvételre kínálok Esztergom kedvelt részén, a Diósvölgyben egy 2612 nm területű ingatlant. A hirdetett terület két helyrajzi számon szerepel az ingatlannyilvántartásban. Az egyik 637 nm, kert és gazdasági épület, a másik 1975 nm szőlő. A két terület csak egyben eladó. A vizet fúrt kútból nyerik, elektromos áram be van kötve. Az ingatlan kb 1-1.5 km murvás úton közelíthető meg a Dobogókői útról. A telek nyugati fekvésű, alsó, sík része szépen gondozott, a felső nagyobb hányada emelkedős, bozótos. Az utcafronti szélesség kb 15-16 méter. A területen egy kb 35 nm-es gazdasági épület áll, fa ablakokkal, alatta boltíves pincével. Az épület szerepel a földhivatali térképen, függőleges irányban bővíthető. Ajánlom állattartásra, növénytermesztésre, vagy akár hétvégi pihenőteleknek. Mivel mezőgazdasági besorolású, az adás-vételi szerződést "ki kell függeszteni", a helyi termelőknek, földműveseknek elővásárlási joguk van.
Kertkapcsolatos

Eladó Gazdasági épület, Mogyoród,
17.99 millió Ft
Alapterület: 20 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Kert és gazdasági épület eladó Mogyoródon!
Kert és gazdasági épület eladó Mogyoródon!   Megvételre kínálok Mogyoródon kettő db egymással szomszédos zártkertet. A község Budapesttől 18 kilométerre található az M3-as autópálya mentén, a Gödöllői-dombságban, a Mogyoródi-patak völgyében. Legmagasabb pontja a Somlyó-domb (Gyertyános 326 méter), amely már az sztrádáról is messziről látszik. Egyik határdombja a Kukukkhegy, továbbá Gödöllővel, Szadával, Veresegyházzal, Fóttal, Kerepessel és Csömörrel határos. Fekvésének sajátossága, hogy a lüktető, mozgalmas főváros alig néhány percre van autóval, a település azonban megőrizte nyugodt, falusias légkörét. Éppen ezért egyre többen fedezik fel és használják ki az ebben rejlő adottságokat és költöznek ide. Mindkét ingatlan kert művelési ágban van, nagyjából egyforma méretűek, körbekerítettek, mindkettőn található egy-egy kis épület, melyek ugyan felújításra szorulnak, de fel vannak tüntetve a földhivatali térképen. Az egyik ingatlanon vezetékes víz, villany, és egy fúrt kút van. Gáz és csatorna az utcában. A telkeken elburjánzott a növényzet, a terület kitakarítása folyamatban van. A területen számos értékes gyümölcs- és díszfa nő, mint például naspolya, cseresznye, meggy, szilva, körte, dió, mogyoró, szelíd gesztenye, fehér- és dísz akác. A két telek elsősorban egyben eladó, de minden ajánlatot szívesen fogadunk. Az ingatlanok per- teher és igénymentesek, a földbizottsági kifüggesztést követően azonnal birtokba vehetőek. Ajánlom mindenkinek, aki a nagyvárosok zajától távol, mégis elérhető közelségben töltené szabadidejét, vagy mindennapjait. A terület világos, napos, ezért kimondottan alkalmas növénytermesztésre, vagy akár pihenőkert kialakítására. A közelben számos kirándulási, szórakozási lehetőség van, mint például az Aquaréna, a Szent László kilátó-kápolna, vagy a közeli medvefarm. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, vagy bővebb információra van szüksége, hívjon a megadott számon telefonon, vagy Whatsappon. Az ingatlanok előzetes időpont egyeztetés után a hét bármely napján megtekinthetőek. Igény esetén teljeskörű bankfüggetlen hitelügyintézéssel, jogi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Eladó Gazdasági épület, Szombathely,
299 millió Ft
Alapterület: 1 029 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Tisztelt Érdeklődő! Király Ingatlan megvételre kínálja magánszemélytől Szombathelyen ezt a kétszintes, gazdasági épület, udvarnak bejegyzett, jelenleg raktározási célra használt 972 m2 épületet, a hozzá tartozó különálló 57 m2-es irodaépülettel. Az ingatlanegyüttes 3827 m2-en helyezkedik el. Az ingatlan besorolása miatt építményadómentes, így több mint 1 millió Ft marad meg az Ön számára évente. Az épület könnyen megközelíthető helyen helyezkedik el Szombathelyen az Újperinti városrészén, így könnyen megközelíthetővé válik potenciális ügyfelei számára is. Az épület kiválóan alkalmas ipari tevékenységekre, mivel rendelkezik ipari árammal, ami lehetővé teszi a nagyobb teljesítményű gépek és berendezések felhasználását. A biztonság kedvéért térfigyelő kamerák és riasztóberendezések is felszerelésre kerültek az épületbe, így nyugodt szívvel tudhatja, hogy vállalkozásának eszközei, berendezései biztonságban vannak. A tágas belső tér lehetővé teszi az áruk, berendezések praktikus elhelyezését és a hatékony tárolását. Az épület sokféle célra használható, például raktározásra, gyártásra vagy logisztikai központként. Az épületben nincs fűtés, viszont a téli hónapokban sincs 5 °C-nál hidegebb. Az ingatlan főbb jellemzői: - elektromos kapu, kaputelefon, - víz, villany, gáz, csatorna bevezetve. Mindkét épületben ipari áram került kiépítésre, - a gazdasági épület kétszintes, mindkét szint betonozott , alsó szint 458,95 m2, felső szint 513,42 m2, 4 db villámhárítóval felszerelve, érintésvédelmi felülvizsgálat előírások szerint történtek, -a gazdasági épület alsó szintje 1993-ban, a felső szintje 1998-ban épült 30 cm vastag téglafalak, vasbeton oszlopok, vasbeton gerendák, alsó szint középen tégla oszlopsorral teszi még stabilabbá az épületet. Repedések nincsenek, statikailag és belsőleg istökéletes állapotban van a folyamatos karbantartásnak köszönhetően. -Mindkét szint targoncázható, -belmagassága 3 méter, gerincmagasság 7,45 m, párkényszélesség 5,2 m, -az épületek aszfaltos úton megközelíthetőek, illetve a gazdasági épület egyik fele is aszfaltos, - szociális helyiség az irodában került kiépítésre, -a gazdasági épület mellet teherautó beállására autóbeálló áll rendelkezésre, -1993.ban épült, majd 2020-ban teljesen felújított irodaépület klímával, internettel, 13 kamerával felszerelt. Felújítás során a teljes villany, vízvezetékrendszer cserélve lett, új tetőt kapott és 20 cm szigeteléssel is ellátták a födémet. Az épület különböző célokra használható: Raktár: Az épületet raktározási célokra lehet használni. Elegendő teret biztosít az áruk tárolására, mozgatására és kezelésére. Gyártás: Az épület nagyobb gyártóteret tartalmaz, így különböző termelési tevékenységek végezhetők benne. Például bútorkészítés. Logisztikai központ: Az épület megfelelő elrendezéssel és raktárkapacitással ellátva logisztikai központként működhet, ahol az áruk átvétele, tárolása, csomagolása és szállítása történik. Fontos megjegyezni, hogy ezek csak néhány példák, és a konkrét célok, felhasználási módok az adott helyi előírásoktól és jogszabályoktól függhetnek. A pontos felhasználás és funkciók kiválasztásához ajánlott helyi szabályozásokat és engedélyeket figyelembe venni, valamint szakértők segítségét kérni. Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető. Ne késlekedjen, hívjon mielőbb, nehogy lemaradjon róla!
Eladó Gazdasági épület, Szabadi,
55 millió Ft
Alapterület: 1 300 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Állattartó telep Somogyban (Szabadi Kisgátpuszta)
Szabadiban állattartó telep eladó. A 11.000 m2 területen fekvő telepen két, egyenként 650 m2-es 1976-ban sertéshízlalásra épült "80-as istálló", egy 200 m2 alapterületű (alom tárolásra használt) fedett szín, valamint egy 18x56 m-es acél csarnok felállított vázszerkezete található. A telep az állattartáshoz szükséges minden hatósági engedéllyel rendelkezik, a szükséges kiegészítő helyiségek (bonchelyiség, wc, mosdó, fekete-fehér öltöző, csizmamosó, szociális helyiség, iroda) rendeltetésszerűen üzemelnek.  A zavartalan biztonságos üzemeltetéshez szükséges minden közmű biztosított.   Az ingatlanban jelenleg pulykanevelés történik. Az előírások és a hatékonyság figyelembevételével a telepen jelenleg 4.500 pulyka nevelhető turnusonként (12-16 hét). A jelenlegi takarmányárak és felvásárlásiárak figyelembe vételével szakszerű üzemeltetéssel madaranként cca. 7-1.000 Ft tiszta bevétel érhető el (kb. 10-12.000.000 Ft/év). Az épületekben felszerelt, a tevékenységhez kapcsolódó minden eszköz:  ventillátorok, légbeejtők,  állítható magasságú önetetőetetők, önitatókitatók, az 4 db (3x 50q +1x 90q) takarmánysiló stb. a véteár részét képezi.   Az ingatlanban állattartás folyik, időpontegyeztetést követően az állategészségügyi előírásoknak megfelelő szabályok betartásával tekinthető meg.   Monory Gyula Kompasz Ingatlan Tanácsadó Iroda 2007 óta Megbízható iránytű az ingatlanpiacon  
Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Gazdasági épület, Ballószög,
29.9 millió Ft
Alapterület: 65 m2
Építési mód: Fa
Állapot:
Szobák: 2 szoba
ELADÓ hőszigetelt faház!
Kecskemét vonzáskörzetében, a dinamikusan fejlődő Ballószögön ELADÓ aszfaltozott utcában, 2354 nm zártkerti telken, 65 nm alapterületű hőszigetelt faház, újépítésű családi házak szomszédságában. Az ingatlan fontosabb jellemzői: - terület:            közművek: gázcsonk a telken, villany a házban, vezetékes víz a telken, csatorna a telken belül,              24 méteres, engedélyezett fúrt kút           kiépített öntözőrendszer           8 db, acél vázas fóliasátor, melyben locsolási, műtrágyázási lehetőség kialakítva           telek beépíthetősége 20 %           művelási ág alól kivett, tehát nem kell kifüggeszteni           termő gyümölcsfák, szőlő, málna, sok sok virág           melléképületek - ház:           gazdasági épület           beton alap, felette vízszigetelés           falazat: vasbeton koszorú, faszerkzetek között kőzeggyapot kitöltő hőszigetelés           födém: fa, előregyártott vasbeton és monolit vasbeton áthidalókkal            tető: mázas cserép            fa, szúnyoghálós nyílászárók           épület alatt pince           földszinten kialakításra került elótér, konyha + étkező, fürdőszoba, mely befejezésre vár, garázs           emeleten 2 szoba Az ingatlan kertészkedésre, gazdálkodásra, de akár ottlakásra is kiválóan alkalmas. Telek bepíthetősége lehetővé teszi egy másik családi ház építését is. Megtekintéssel, érdeklődéssel kapcsolatban várom hívását!           
Eladó Gazdasági épület, Sárazsadány,
350 millió Ft
Alapterület: 190 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Újszerű
SZŐLŐFELDOLGOZÓ ÉS BORÁSZATI ÉPÜLET ELADÓ
Sárazsadányban a Tokaji borvidék jól megközelíthető településén a mai kor elvárásainak megfelelő, országosan is ritkaságnak számító technológiával felszerelt szőlőfeldolgozó és borászati épület eladó. A borászati épület a főúttól 200 m-re, szilárd burkolatú úton megközelíthető, összesen 11655 nm-es, 5 db telekből álló, közművesített telek együttesen található, ahol a borászat mellett további fejlesztésekre is lehetőség nyílik. A 2021-ben Porotherm vázkerámia falazó blokkból és acél keretállásokra rögzített szendvics panelből épült, napelemekkel is felszerelt épület jelenleg 5db 100Hl-es és 5db 50Hl-es német gyártású Speidel rozsdamentes tartály található. Az irányított erjesztésű tartálypark hűthető-fűthető a hőmérséklet vezérlés tartályonként irányítható, szükség esetén további tartályokkal bővíthető. Az épületben megtalálható minden ami a szőlő feldolgozásához és a bor kezeléséhez szükséges, továbbá helyet kapott a gépészet mellet egy klimatizált iroda, kiépített kamera és riasztó rendszer és egy zuhanyzóval ellátott öltöző is.  Továbbá igény szerint 6-7Ha szőlőbirtok is vásárolható a borászathoz, amennyiben a leendő vevő igényt tart rá. További információért és időpont egyeztetéshez az ingatlan személyes megtekintéshez kérem keressen a megadott elérhetőségeken!     www.nordhome.hu        
1
2
»