Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Ingatlanok
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Iparterület, Hajdúsámson,
790 millió Ft
Telekméret: 76 500 m2
Fejlesztési terület eladó Hajdúsámson
Hajdúsámson északi körforgalomnál, 76500 m2, művelés alól kivett terület, ipari- vagy lakópark koncepcióval (20 telephely vagy 144 lakás), már meglévő belső úthálózattal és központi kiszolgálóépülettel, magánszemélytől eladó. Közvetlen útcsatlakozás a Krúdy Gyula utca felöl. További információk személyes találkozó során.
Eladó Gazdasági épület, Kerekegyháza,
31.9 millió Ft
Alapterület: 48 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Újszerű
Szobák: 4 szoba
Kerekegyházi eladó kis 48 m2-es házikó!
Eladó Kerekegyházán 3 szoba + nappalis ház!   Nem olyan régen épült az ingatlan egy valóban kicsi ház, hiszen 48 m2- nél nem nagyobb. Viszont helyet kapott benne  3 db szoba, amik egy nappalis étkezőből nyílnak. Illetve egy fürdőszoba is amiben megtalálható a toalett.   A telek ideális nagyságú a maga 631 m2-vel.   Érdeklődjön! Hívjon bizalommal!  
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Somoskőújfalu,
3.79 millió Ft
Telekméret: 960 m2
Eladó telek Somoskőújfalu
Eladásra kínálok kizárólag a Gyémánt Ingatlaniroda portfóliójából Nógrád vármegye, Somoskőújfalu csendes utcájában lévő panorámás telket.   960 m2-es telek mely körbe van kerítve. Közművek a telekhatáron. Somoskőújfalu, a szlovák határ mellett, Budapesttől mindössze másfél óra alatt megközelíthető a 21-es számú főúton. Számos országosan is ismert turisztikai látványosság található.   A Gyémánt Ingatlan iroda teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel lehetőséget kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Hétfőtől Péntekig 9- 17 óráig.
Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Kondorfa,
5.5 millió Ft
Telekméret: 615 m2
Építési telkek az Őrségben!
Költözzön Kondorfára!   Az Őrség legtisztább levegőjű településén belterületi panorámás építési telkek eladók! A falu a Vendvidék mellett, az Őrségben, Őriszentpétertől 8 kilométerre északra fekszik a 7453-as út mentén, a Lugos -patak völgyében, erdőktől körülvéve. Igen nagy múltra tekint vissza ez a település, hiszen az  első írás Kondorfáról a 1350-es évekből maradt ránk. Az Őrség egyik legtisztább levegőjű falujának is választották már.   Szép panoráma, csörgedező patak a telek végében és körülötte erdők rengetege. Az Osztrák és Szlovén határ 20 kilométerre van. Jöjjön és élvezze az Őrség nyugalmát, és levegőjét! Különböző méretű telkek megvételére van lehetőség!   Méretek:   615 m2-     5,5 M Ft   655 m2-     5,89 M Ft   960 m2-     8,5 M Ft 1430 m2-   12,7 M Ft Hívjon bizalommal és átbeszéljük a részleteket!    
Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Sürgős

Vízparti

Eladó Intézmény, Bánk,
480 millió Ft
Alapterület: 329 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 8 szoba
Eladó ingatlan Bánk! Eladásra kínálom a Gyémánt Ingatlaniroda portfóliójából Bánkon  egy INGATLANKOMPLEXUMOT! VÍZPARTI INGATLANKOMPLEXUM 4 TENISZPÁLYÁVAL, 4 DB LAKÓEGYSÉGGEL Nógrád megyei Bánki-tónál eladó egy igazi kuriózum a vízparti ingatlanok kedvelőinek.  Ma északról a hagyományos falu utcái, délről pedig a jelentősen megnövekedett üdülőfalu szinte körbe öleli a tavat. A 4 lakóegység épület a meglévő 4 teniszpályához kapcsolódik, szimmetrikus kialakítással. A házak fedett gépkocsibeállókkal, esőbeállókkal kapcsolódnak egymáshoz. A beépített alapterület: 329,95 m2. Az egyes lakóegységekben a földszinten előtér, lakótér, konyha, szoba, fürdő, wc. A tetőtérben 2 szoba, gardrób, került kialakításra. A földszinti lakótérhez terasz, a tetőtéri szobákhoz erkély tartozik. Az ingatlanok fűtését gáz cirkó biztosítja, de padlófűtés is ki lett alakítva. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A komplexum saját családi nyaralásokra és turisztikai célú bérbeadásokra épült 1993-ban. Az ingatlan tehermentes és a vételár megfizetését követően, azonnal birtokba vehető! Rengeteg új pályázati lehetőséggel. Könnyedén, beton-útról megközelíthető autóval és gyalogosan is a komplexum főkapuja, illetve a lovardából nyílik egy közvetlen ajtó a tópartra. A házakhoz betonút vezet, és a komplexum körbe van kerítve kerítéssel, privát elektromos kapu biztosítja a bejutást. A telket patak választja el a Bánki Tótól. Gyémánt Ingatlan iroda teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel lehetőséget kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Érdeklődés és megtekintés céljából történő időpont egyeztetés érdekében kérem keressen a megadott telefonszámon! Hétfőtől Péntekig 9- 17 óráig. Eladó ingatlanokat keresünk hazai, illetve külföldi ügyfeleink számára!
Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Tatabánya,
65 millió Ft
Telekméret: 2 000 m2
Tatabányán Bánhidán 2000 nm-es építési telek eladó
A Központi Ingatlanközvetítő Iroda kínálja eladásra, Tatabányán Bánhidán, az új összekötő út mellett található 2000 m2-es építési telket. A telek VT2 besorolású, beépíthetősége 40 %, minimum 20 % zöldfelület, 7,5-es építményagássággal. Összközműves (víz, villany, csatorna, gáz)    Jöjjön el, nézze meg, és tegye meg ajánlatát! További információért hívjon bizalommal! Igény esetén irodánk ajánl kivitelezőt, aki segíteni tud a projekt megvalósításában.   KÖZPONTI INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA ügyvédi háttérrel, energetikai tanúsító, független banki ügyintéző ajánlásával SEGÍT, HOGY ELKELJEN RÉGI / MEGLEGYEN ÚJ OTTHON
Jó közlekedéssel

Eladó Raktár, Budapest, VII. kerület,
36.9 millió Ft
Alapterület: 48 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Emelet: Szuterén
Szobák: 1 + 2 szoba
Eladó lakásnak kialakított szuterén a Jósika utcában alkalmi áron!
Egyedülálló lehetőség a belváros szívében! Eladó ingatlanunk egy multifunkcionális raktár, mely jelenleg lakásként szolgál, és 8 éve hívja otthonául lakóit. Az ingatlan rendkívül otthonos atmoszférával rendelkezik, egy tágas szobával és két félszobával, melyek ideálisak mind lakhatási, mind munkahelyi célokra. Az ingatlan elhelyezkedése abszolút páratlan, a város szívében, ahol a forgalom és az élet pezsgése mindig jelen van. Ideális választás vállalkozásoknak, akik ki szeretnék használni a hely kínálta lehetőségeket, és profitálni szeretnének a kiváló elhelyezkedésből. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és tegye meg az első lépést az álmai ingatlana felé!
Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Eladó Építési telek, Tatabánya,
29.99 millió Ft
Alapterület: 35 m2
Állapot: Átlagos
Szobák: 1 + 2 szoba
Vásárolnál egy üres telket és szeretnél egy nyaralót, de nincs időd, esetleg kedved belevágni egy építkezésbe?
Egy jó megoldás, ez a jó helyen lévő belterületi telek, melyen egy Atlas Status A844 típusú, gyönyörű, újszerű állapotú MOBILHÁZ található, 9,50 x 3,7 méteres méretben. A mobilház 3 évszakos, részben téliesített, mely hőszigetelt nyílászárókkal felszerelt, valamint fűtéssel ellátott. Ebben a mobilházban gázkonvektor található, mely palackos gázra csatlakoztatható. A mobilházak vezetékes gázra nem csatlakoztathatóak! A melegvíz ellátást kis kazán látja el. A mobilház víz, villany, gáz telepítése kialakított. A mobilház hatalmas belső térrel rendelkezik. Belső elosztása: nagy nappali, 2 hálószoba, egy konyha és egy fürdőszoba. A mobilházban minden adott, ami a kényelemhez szükséges, a képeken látható berendezésekkel van felszerelve, a teljes berendezés a vételár részét képezi. A mobilházak a könnyű mozgathatóságuk, és a helyek maximális kihasználásának köszönhetően, igen népszerű megoldásnak számítanak bárhol a világon. Az ELADÓ belterületi telek a területre vonatkozó szabályozási terv alapján Lke-2 jelű, kertvárosias lakóterület besorolású, melyre az építmény elhelyezés feltételei a következők: - beépítési mód: oldalhatáros, - épületmagasság: max. 4,5 m, - beépítettség mértéke: 30 % - legkisebb zöldfelület aránya 50% - legkisebb kialakítható területe 500 nm (1) Kertvárosias lakóterület alacsony intenzitású (50 L/ha alatti) építési övezeteiben több rendeltetési egységet magába foglaló épület(ek), lakóépület(ek)helyezhetők el. (2) Kertvárosias lakóterület övezeteiben elhelyezhető épület- a lakórendeltetésen kívül: a) a helyi lakosság ellátását szolgáló kereskedelmi, szolgáltató, b) hitéleti, nevelési, oktatási, egészségügyi, szociális, c) kulturális, d) szállás jellegű, e) sport rendeltetésű is lehet. (3) Amennyiben a városrészekre vonatkozó sajátos előírások másképp nem rendelkeznek, úgy kertvárosias lakóterületen 250 m2 telekhányad/lakás, de legfeljebb négy lakás és kettő más rendeltetési egység helyezhető el. (4) Terepszint alatti építményt - tárolás céljára - legfeljebb a telekterület 5%-a mértékben lehet elhelyezni. (5) Melléképítmények közül jégverem, zöldségverem, állat ól, trágyatároló, siló, ömlesztettanyag-tároló nem helyezhető el. Válassza ezt a jó adottságokkal rendelkező telket, melyre akár új ingatlant építhet, akár a jelenlegi állapotában használhatja. Adatbázisunkban számos ingatlan közül választhat. Minden egy helyen, az ingatlan bemutatástól a birtokba adásig. Személyre szabott ügyintézéssel állunk rendelkezésére. Hitelminősítés a Fő téri irodánkban a hét minden napján. Várjuk hívását!
Áron alul

Azonnal költözhető

Kertkapcsolatos

Eladó Zártkert, Miskolc,
4 millió Ft
Telekméret: 1 405 m2
Állapot:
Csodásan gondozott telek eladó Perecesen
Kivételes lehetőséget ajánlok figyelmébe! Elsősorban olyan embereknek ajánlom ezt a telket, akik szeretnék kihasználni az adottságait, kiszabadulni a városi nyüzsgésből, szeretnek kertészkedni és olyan befektetést keresnek, amely akár többféle módon is képes hozamot biztosítani.   Miskolc Pereces részén, a Sporttelep és Napközis Tábor szomszédságában, csodás panorámával, 1405 nm-en terül el ez a porta, amely utcafronti szélessége 50 méter. Kiváló lehetőség legyen szó hétvégi használatról, de a város közelsége miatt kialakítható itt életvitelszerű tartózkodás is. Ingatlan nyilvántartás szerint zártkerti művelés alól kivett terület. Környezete hangulatos szép házakkal, minimális autó forgalommal, ide csak az itt lakók járnak. A megengedett legnagyobb beépítettség mértéke: 5 % A telek sík, szabályos L alakú, villany-és vízvezeték a telken található.   Jelenleg a telken egy gyönyörűen karbantartott pince található, melyet tulajdonosa rendszeresen kimeszel, járólappal burkolta. Emellett egy könnyűszerkezetes 15 nm-es házikó áll, amely tökéletesen alkalmas a kerti szerszámok tárolására. A csodásan gondozott kertben éppen nyílnak a szebbnél szebb virágok, található itt több gyümölcsfa is: körte, alma, meggy, valamint szőlőlugas, szeder, ribizlibokor. Az ár tartalmazza a kerti szerszámokat is: 4,5 lóerős kerti kapát, motoros háti permetezőt, szüretelő kádat, szőlőprést, szőlő darálót.   Autóval öt perc alatt lehetünk a városban, gyalog pedig klassz túrákat tehetünk a környéken. Ideális választás mindenkinek, aki gazdálkodni szeretne (szőlőt, vagy más gyümölcsöket termeszteni, borászkodni), vagy csak hétvégére elvonulni a nyüzsgéstől, és élvezni a jó levegőt, nyugalmat. Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a mesés dupla ingatlan, hívjon bátran, ne maradjon le róla! Tekintse meg a képeket is és ha Önnek is annyira tetszik ez a fantasztikus ingatlan, mint amennyire nekem, akkor ne várjon, hogy más csapjon le rá, vegye meg mielőbb!  
Eladó Iparterület, Nyíregyháza,
32 millió Ft
Alapterület: 2 899 m2
Ipari telek eladó Nyíregyházán!
Eladó Nyíregyházán a Tulipán utcán 2899 nm-es ipari jellegű építési telek.    Főbb információk:   - GK - Kereskedelmi szolgáltató zóna   - 50 % beépíthetőség   - villany bekötve - 3 *10 A de bővíthető 25 A-re   - víz bekötve  - szennyvíz telek előtt   - gáz az utcában   - a telek 3 utcafronttal rendelkezik  - könnyen megközelíthető (4-es gyorsforgalmi út mellett, aszfaltozott úton megközelíthető, autó pályától 2 km távolságra)    További információért keressen bizalommal! 
Árcsökkenés!

Bomba ár!

Egyedi Ajánlat!

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Kisbajcs,
29.9 millió Ft
Telekméret: 1 281 m2
Kisbajcson 1281 m2-es építési telek eladó!
A Best Of Ingatlan Győr iroda eladásra kínál Kisbajcson egy 1281 m2-es, összközműves építési telket.   Építkezők, Befektetők, Kivitelezők FIGYELEM!   - telek mérete: 1281 m2 - 30%-os beépíthetőséggel  - kb. 20 m * 64,5 m - összközműves telek (víz, villany, gáz, csatorna)   Rendezett, családi házas, jó adottságú környéken, közvetlenül a főút mellett.   További információért keressen bizalommal!   Best of Ingatlan Tankovics Dóra 06 30/216-1372   További szolgáltatásaink: díjmentes, bankfüggetlen hitelügyintézés értékbecslés energetikai tanúsítvány ügyvédi ügyintézés biztosítás
Eladó Építési telek, Kápolnásnyék,
26.41 millió Ft
Telekméret: 1 045 m2
Lakó telek eladó Kápolnásnyék 1045 m2 Fejér megye Velencei-tó vonzáskörzet
Eladó Kápolnásnyék Olajtelep településrészén egy 1045 m2-es belterületi telek, aszfaltos utcában, lakóház építésére. Családi ház, ikerház vagy akár két ikerház építhető. Szabályozás Lke-3-es övezetbe sorolja ahol a beépíthetőség 30 %-os, akár több lakóegységgel is.  Épület magasság 5 méter. Vasútállomás 10 perc gyalog, onnan 30 percenként indulnak vonatok Budapest és Székesfehérvár irányában. Távolsági buszmegálló 80 méterre. Velence korzó autóval 6 perc távolság. Közművek közül az áram a szomszédos telken elosztó szekrényben, (jelenleg az is az Én telkem)  gáz, víz, csatorna az utcában. Nagyon szép nyugodt rendezett telep, jó közlekedési adottságokkal. Cégem a tulajdonos.   Négyzetméter ár nettó: 19 904 Ft + ÁFA. Irányár/ár:  nettó 20,8 Millió Ft. + ÁFA, ami 26,41 Millió Ft bruttó összeg. Kedves kollégák ne keressenek, mert itt a saját ingatlanomat hirdetem.
«
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
»