Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó üzlethelyiség
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Üzlethelyiség, Zalaegerszeg,
21.91 millió Ft
Alapterület: 34 m2
Állapot:
Befektetési lehetőség Zalaegerszeg szívében! Zalaegerszeg központjában, a Csipke Üzletházban kínálok megvételre egy első emeleti, világos, felújított, 34 m2-es üzlethelyiséget. Az üzletház a város legfrekventáltabb helyére épült, lifttel ellátott, a homlokzat és a nyílászárók szigeteltek. A fűtése és a hűtése hőbefúvással történik. A helyiséget jelenleg kereskedelmi célra használják, de elhelyezkedésének köszönhetően rengeteg lehetőséget rejt magában. Használható irodának (pl. könyvelőirodának, ügyvédi irodának), de kereskedelmi célra, vagy bármilyen szolgáltatásra is alkalmas. Ruhaboltok, irodák, pénzváltó, szépészeti szolgáltatók találhatóak még az üzletházban. Teljes üvegportállal rendelkezik az utcafrontra és a közlekedőre. Az aljzat burkolata jó minőségű járólap, a világítótestek újak, egy vizesblokk is egy kis konyhával kialakításra került. Előnyök: -Korszerű épületben található -A Dísz tér közelsége, fő utcai elhelyezkedése miatt forgalmas az üzletház -Könnyen megközelíthető -Karbantartott, jó állapotú. Amennyiben egymás mellett több üzlethelyiséget szeretne megvásárolni, arra is van mód. A jelenlegi üzletberendezés az árukészlettel együtt kedvező áron átvehető. Azoknak ajánlom, akik a belvárosban szeretnének egy értékálló üzlethelyiséget, akár kiadásra, akár saját üzemeltetésre.
Eladó Üzlethelyiség, Zalaegerszeg,
19.05 millió Ft
Alapterület: 30 m2
Állapot:
Befektetési lehetőség Zalaegerszeg szívében! Zalaegerszeg központjában, a Csipke Üzletházban kínálok megvételre egy első emeleti, világos, felújított, 30 m2-es üzlethelyiséget. Az üzletház a város legfrekventáltabb helyére épült, lifttel ellátott, a homlokzat és a nyílászárók szigeteltek. A fűtése és a hűtése hőbefúvással történik. A helyiséget jelenleg kereskedelmi célra használják, de elhelyezkedésének köszönhetően rengeteg lehetőséget rejt magában. Használható irodának (pl. könyvelőirodának, ügyvédi irodának), de kereskedelmi célra, vagy bármilyen szolgáltatásra is alkalmas. Teljes üvegportállal rendelkezik az utcafrontra és a közlekedőre. Az aljzat burkolata jó minőségű járólap, a világítótestek újak. Ruhaboltok, irodák, pénzváltó, szépészeti szolgáltatók találhatóak még az üzletházban. Előnyök: -Korszerű épületben található -A Dísz tér közelsége, fő utcai elhelyezkedése miatt forgalmas az üzletház -Könnyen megközelíthető -Frissen felújított. Amennyiben több helyiséget szeretne megvásárolni, arra is van mód. A jelenlegi üzletberendezés az árukészlettel együtt kedvező áron átvehető. Azoknak ajánlom, akik a belvárosban szeretnének egy értékálló üzlethelyiséget, akár kiadásra, akár saját üzemeltetésre.
Eladó Üzlethelyiség, Zalaegerszeg,
27.31 millió Ft
Alapterület: 35 m2
Állapot:
Befektetési lehetőség Zalaegerszeg szívében! Zalaegerszeg központjában, a Csipke Üzletházban kínálok megvételre egy első emeleti, világos, felújított, 35 m2-es üzlethelyiséget. Az üzletház a város legfrekventáltabb helyére épült, lifttel ellátott, a homlokzat és a nyílászárók szigeteltek. A fűtése és a hűtése hőbefúvással történik. A helyiséget jelenleg kereskedelmi célra használják, de elhelyezkedésének köszönhetően rengeteg lehetőséget rejt magában. Használható irodának (pl. könyvelőirodának, ügyvédi irodának), de kereskedelmi célra, vagy bármilyen szolgáltatásra is alkalmas. Teljes üvegportállal rendelkezik az utcafrontra és a közlekedőre. Az aljzat burkolata jó minőségű járólap, a világítótestek újak, egy vizesblokk is egy kis konyhával kialakításra került. Ruhaboltok, irodák, pénzváltó, szépészeti szolgáltatók találhatóak még az üzletházban. Előnyök: -Korszerű épületben található -A Dísz tér közelsége, fő utcai elhelyezkedése miatt forgalmas az üzletház -Könnyen megközelíthető -Frissen felújított. Azoknak ajánlom, akik a belvárosban szeretnének egy értékálló üzlethelyiséget, akár kiadásra, akár saját üzemeltetésre.
Eladó Üzlethelyiség, Zalaegerszeg,
68.26 millió Ft
Alapterület: 107 m2
Állapot:
Befektetési lehetőség Zalaegerszeg szívében! Zalaegerszeg központjában, a Csipke Üzletházban kínálok megvételre egy első emeleti, világos, felújított, 107 m2-es üzlethelyiséget. Az üzletház a város legfrekventáltabb helyére épült, lifttel ellátott, a homlokzat és a nyílászárók szigeteltek. A fűtése és a hűtése hőbefúvással történik. A helyiséget jelenleg kereskedelmi célra használják, de elhelyezkedésének köszönhetően rengeteg lehetőséget rejt magában. Használható irodának (pl. könyvelőirodának, ügyvédi irodának), de kereskedelmi célra, vagy bármilyen szolgáltatásra is alkalmas. Teljes üvegportállal rendelkezik az utcafrontra és a közlekedőre. Az aljzat burkolata jó minőségű járólap, a világítótestek újak, egy vizesblokk is egy kis konyhával kialakításra került. Ruhaboltok, irodák, pénzváltó, szépészeti szolgáltatók találhatóak még az üzletházban. Előnyök: -Korszerű épületben található -A Dísz tér közelsége, fő utcai elhelyezkedése miatt forgalmas az üzletház -Könnyen megközelíthető -Frissen felújított. Azoknak ajánlom, akik a belvárosban szeretnének egy értékálló üzlethelyiséget, akár kiadásra, akár saját üzemeltetésre.
Eladó Üzlethelyiség, Dunaföldvár,
19.8 millió Ft
Alapterület: 62 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 2 szoba
Üzlethelyiség lakással eladó Dunaföldváron!
Egyedülálló üzleti lehetőséget kínálunk vállalkozások számára a hangulatos, Duna-parti kisváros frekventált pontján. A településen áthaladó, rendkívül forgalmas tranzitút jelentős teher- és személyautó forgalmat bonyolít a hét minden napján, mindemellett az eladó ingatlan a városka centrumából mindössze 2-3 perc alatt elérhető. További kedvező adottságokat jelenthet egy új vállalkozás számára a szomszédban működő, bejáratott, hatalmas ügyfélkörrel rendelkező cukrászda is. Az 1980-as években, téglából épített sorház jelenleg is működő vállalkozásoknak ad otthont. Az eladó, 62 nm hasznos alapterületű ingatlan földszintjén üzlethelyiség foglal helyet, amely fölött az épület tetőterében összkomfortos lakás került kialakításra. Az üzlethelyiség és a lakás ingatlan fűtéséről gázcirkó gondoskodik. A rendkívül kedvező adottságokkal rendelkező ingatlan kiváló lehetőséget kínál üzleti, kisipari, vagy egyéb vállalkozói tevékenységhez, a helyszín pizzéria, étterem, mezőgazdasági bolt, autósbolt, vagy egyéb tevékenységek végzésére is alkalmas lehet.   Irányár: 19,8 M.Ft.   Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt Ügyfelei részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig.      City Cartel Ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.   30/815-2529               vizler.jozsef@citycartel.hu
Eladó Üzlethelyiség, Budapest, X. kerület,
220 millió Ft
Alapterület: 621 m2
Állapot: Felújítandó
Csak Nálunk! Eladó több funkció betöltésére is alkalmas ingatlan a X.kerület közkedvelt részén, Ó-hegyen a Petrőczy utcában. Az ingatlan 621 m2, egy szintes, felújítandó állapotú. A telek 1040 m2, sarok telek, ezáltal a kettő, telket határoló utcákból is van mód a bejutására, gépjárművel és gyalogosan egyaránt. Kiváló elhelyezkedése és meglévő alapterülete miatt több fajta tevékenység betöltésére alkalmas. Nagyszerű választás, irodának, üzlethelyiségnek, raktárnak, műhelynek és gyártási célokat szolgáló ingatlannak egyaránt. Sokszínűen átalakítható belső elosztása végett akár munkásszálló kialakítására is alkalmas. További felmerülő kérdések és bemutatás kapcsán keressen bizalommal! Cs.G.
Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Üzlethelyiség, Iregszemcse,
48 millió Ft
Alapterület: 124 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Felújított
Szobák: 1 szoba
Egy egész vendéglátóipari egység, bejáratott vendégkörrel Iregszemcsén kedvező áron eladó!
Eladásra kívánok egy 124 m2-es üzlethelyiséget bejáratott vendégkörrel! Iregszemcse egyik legforgalmasabb pontján található és arra használhatja majd az új tulajdonosa, amire csak szeretné. Jelenleg büfékonyha, vendéglátó egység és italüzlet besorolással üzemel. Az elhelyezkedése, a kialakítás és a méretei alapján szinte mindenre használható! Hogy ez egy vállalkozásnak mit jelent? A biztos siker garantált, mint ahogy eddig is jöttek az ügyfelek szép számmal. Ha Ön vállalkozó, a fantáziájára és üzleti érzékére bízom, milyen szolgáltatásra illetve tevékenységre használná ezt a helyiséget. Ezen a környéken szinte minden üzleti ötlet megtérül, sőt a nyári időszakban az átmenő forgalom legtöbbet látogatott útvonalán található. Adottságainak köszönhetően, nem csak üzlethelyiségnek használható, hanem lehet étterem, vagy akár szórakozó hely is. 2018-ban teljes felújításon esett át, így az új tulajdonosnak erre nem kell költenie. A képek önmagukért beszélnek, gyönyörű tágas, nagy és világos helyiségek. Az épület 1184 m2-es telken fekszik, melléképülettel ellátott, ez is a képzeletünkre van bízva mire szeretnénk hasznosítani! Ez a fantasztikus adottságú ingatlan nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, és ha Ön is úgy látja benne a fantáziát, mint ahogy én, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Kezdjen bele vállalkozásába! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet. 
Eladó Üzlethelyiség, Szolnok,
40 millió Ft
Alapterület: 103 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Eladó, vagy kiadó Üzlethelyiség Szolnok
BEFEKTETŐK FIGYELEM! Szolnokon. a Tallin városrészben, forgalmas helyen, eladó, vagy kiadó egy 294nm területen, 103 nm, tégla építésű üzlethelyiség. Az ingatlan jellemzői: -A nagy üzleti tér 60nm-es ,járólapos, lambériás, hűtő  fűtő klímás, nagy kirakattal. -A hátsó nagy helyiség, raktár, vagy előkészítő helyiség vizesblokkal ellátott - A melegvizet gázbojler biztosítja. - Van még két másik kisebb helyiség, mely tárolásra, raktározásra egyaránt alkalmas. -Három mellékhelyiség mosdóval. - Működő kamerarendszer van kialakítva, mely jelenleg is aktív. A részben felújítandó ingatlan, korábban cukrászdaként, illetve élelmiszer boltként működött. Kiváló befektetési lehetőség, mivel frekventált helyen ,jó parkolási lehetőséggel rendelkezik. Bizonyos felújítás, illetve átalakítás után, ideális kereskedelmi,  szolgáltató vagy vendéglátó egységnek, de kiváló hely lehet, szépségszalonnak, orvosi rendelőnek, de a lehetőségek széles körűek!  Bérbeadás esetén a  havi bérleti díj:150 000 ft / hó + rezsi Irodánk ingyenes hitelügyintézéssel segíti ügyfeleinket! Lakossági,  vállalkozói  hitelekkel egyaránt! Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését ,további információkért hívjon bizalommal, és tekintsük meg együtt az ingatlant! 
Áron alul

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Kertvárosi

Két generációs

Eladó Üzlethelyiség, Budapest, XVIII. kerület,
58.9 millió Ft
Alapterület: 140 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Szobák: 4 szoba
18. KERÜLET ERZSÉBETTELEPI RÉSZÉN 140 NM-ES ÉPÜLET NAGY FORGALMÚ ÚT MELLETT ELADÓ.
343 nm-es telken téglából épült szabadon álló 140 nm-es, épületben 8 helység lett kialakítva. Az épület szerkezetileg jó állapotban van, de felújítása, korszerűsítése ajánlott. 1 utcai és 3 saját telken belüli bejárattal rendelkezik az épület. Az ingatlan fűtését gáz cirkó kazán biztosítja radiátoros hőleadókkal. A zárt telken belül kialakítható parkoló több gépkocsi részére is.   HATALMAS JÓL LÁTHATÓ 50 NM-ES HÍRDETÉSI FELÜLETTEL!!!   Közelben gyógyszertár, orvosi centrum, iskola, óvoda, teológiai főiskola, horgásztó, buszjárat KÖKI-re, Blaha Lujza térre, Kőbánya városközpontra.   A meghirdetett ingatlan 20% önerő befizetésével elérhető. A többit hiteltanácsadó kollégánk díjmentesen megoldja Önnek.   AZ INGATLANT AJÁNLOM CÉGKÖZPONTNAK, IRODÁNAK, MOZGÁSKÖZPONTNAK (JÓGA, GYÓGYTORNA, TÁNCTEREM) MŰTEREMNEK, SZÁLLÁSHELYNEK, ILLETVE BÁRMILYEN KERESKEDELMI CÉLRA.   RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÁS, MEGTEKINTÉS ESETÉN VÁROM SZÍVES HÍVÁSÁT!
Eladó Üzlethelyiség, Szolnok,
19.9 millió Ft
Alapterület: 20 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 1 szoba
Szolnokon a buszpályaudvarnál üzlethelyiség eladó!
Szolnokon a belváros szívében 20 nm-es üzlethelyiség eladó!   Amit az üzlethelyiségről tudni kell:   - buszpályaudvar mellett talalható - hűtő-fűtő légkondíciónálóval felszerelt - új nyílászárók - mosdó,wc - burkolatok: járólap - az épülest 2020-ban  teljes felújításon esett át - közművek rendelkezésre állnak ( víz,villany,csatorna)   Az épület osztatlan közös telken talalható.   Meglévő vállalkozók -, új vállalkozást indító érdeklődők  megtisztelő hívását várom!   30/333-4483
Jó közlekedéssel

Eladó Üzlethelyiség, Siófok,
293 millió Ft
Alapterület: 250 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
KIVÉTELES BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG SIÓFOK BELVÁROSÁBAN! SIÓFOK BELVÁROSI, JELENLEG IS ÜZEMELŐ, UTCAFRONTI, ÜZLETI INGATLAN ELADÓ!
AZ UPDATE VIP INGATLANIRODA KINÁLATÁBÓL: KIVÉTELES BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG SIÓFOK BELVÁROSÁBAN! SIÓFOK BELVÁROSI, JELENLEG IS ÜZEMELŐ, UTCAFRONTI, ÜZLETI INGATLAN ELADÓ! Ritkaságnak számító ingatlan, amely kiváló lokációval, forgalmas helyen, utcafronttal, kirakattal, terasz bérleti joggal, Siófok belvárosban a Fő tértől, Víztoronytól néhány lépésre található! Alapterület: 250m2 (br) -Földszint: 124m2 -Emelet: 88m2 -Telek: 159m2 Közművek: Összközműves Siófok belvárosban nem gyakran adódik lehetőség ilyen kivételesen jó elhelyezkedésű, kiváló állapotú, optimális méretű-elosztású adottságokkal rendelkező, illetve hasznosítását illetően több profilnak is megfelelő ingatlant vásárolni! Jelenleg egy neves, több Nívós elismeréssel is díjazott vendéglátóhelységként üzemel! Amely átvehető (megegyezés tárgya), tovább üzemeltethető. Alkalmas lehet még többek között: -Kereskedelmi célra vagy akár Szolgáltatói tevékenységre. -Kétszintes cukrászda, kávézó, étterem. -Földszinten üzlet vagy vendéglátóhelység, emeleten lakás. -Lakás, illetve szállás kialakítására. Az üzletház további jellemzői: -Több évtizede működő, kétszintes 250 m2 alapterületű üzletház jelenleg minőségi vendéglátó üzletként üzemel. -A földszinten vendégtér, termelő és utcai terasz működik. -Az emeleten önálló üzlethelyiség, iroda, vizes blokk került kialakításra, ami lehetővé teszi a vendégtér további bővítését. -Kisebb átalakítással, a már meglévő földszinti különálló bejárattal, az emeleti 100 m2 leválasztható, ami lakás vagy irodák kialakítására alkalmas. -Az üzletház minden helyisége klimatizált, az alsó szinten padlófűtés, a felső szinten radiátoros fűtés lett kialakítva, amihez az energiát gázkazán biztosítja. -A nagy teljesítményű áramfelvétel (3x63A) biztosított. -Az üzletház kialakítása lehetővé tette a jelenlegi üzemeltető részére a meleg-, hidegkonyhai, kereskedelmi működési engedélyek megszerzését. Ára: 777800€ vagy ennek megfelelő Forint. Bővebb információért, megtekintés egyeztetésért, kérem keressen a megadott elérhetőségeimen! UPDATE VIP INGATLAN IRODA további szolgáltatásai: Energetikai tanúsítvány készítés, Díjmentes-bank semleges hitelügyintézés, Ügyvédi háttér, Közjegyző, Földhivatali ügyintézés, Építész, Lakberendező.
Azonnal költözhető

Eladó Üzlethelyiség, Jászárokszállás,
5.9 millió Ft
Alapterület: 50 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Jászárokszálláson több funkciós üzlethelyiség eladó
Irodánk eladásra kínál Jászárokszállás egy forgalmas utcájában egy 25 nm-es eladótérrel és egy 25 nm-es pincével rendelkező üzlethelyiséget. Az ingatlan a temető közelében található, korábban egy jól bejáratott virágbolt működött benne. A pincehelyiség tökéletes tárolásra, vagy egy kis átalakítás után akár más vállalkozással kapcsolatos funkciókat is betölthet. A pincében található egy 3 nm-es hűtőház is.   Üzletnek, raktárnak, irodának, szolgáltatási központnak is kiváló lehetőséget nyújt.    Keressen bizalommal, nézzük meg együtt!  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»