Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó garázs
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Garázs, Kecskemét,
8.5 millió Ft
Alapterület: 19 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Garázs az Uszodánál
Kecskemét Széktó Lakóparkban teremgarázs, tárolóval eladó. - Garázs mérete 15 nm - Tároló mérete: 4 nm Csak együtt vásárolható meg. A mellette lévő garázs is eladó, annak mérete: 13 nm   Kérem hívjon!
Eladó Garázs, Kecskemét,
6.3 millió Ft
Alapterület: 13 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Garázs az Uszodánál
Kecskemét Széktó Lakóparkban teremgarázs eladó. - Garázs mérete 13 nm   A mellette lévő garázs és tároló is eladó, annak mérete: 19 nm   Kérem hívjon!
Eladó Garázs, Debrecen,
13.5 millió Ft
Alapterület: 24 m2
Debrecen Belvárosában,a Tímár utcán,egy társasház mélygarázsában, 24 m2-es ( tulajdoni lap szerint 21 m2-es) ,frissen festett garázs eladó. Azonnal birtokba vehető.
Eladó Garázs, Budaörs,
9.9 millió Ft
Alapterület: 21 m2
Állapot: Kiváló
Emelet: Földszint
Budaörsön a Mező utcában 21 nm-es önálló albetéttel rendelkező garázs eladó.
Bővebb információ és megtekintés: Gyulai Ferenc +36308504225   Budaörsön a mező utcában panelház alatti, 21 nm-es garázs eladó. A garázs ajtaja 180 cm széles, a garázs belmagassága 205 cm, négyzetes alapterületű, egy autó számára kényelmes parkolást biztosít. 32A villanyórát beszereltek, elektromos autó tölthető benne.
Eladó Garázs, Szombathely,
6.89 millió Ft
Alapterület: 16 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújított
Szombathelyen az Intersparhoz közel felújított garázs eladó!
Szombathelyen az Újvilág úton, az Intersparhoz közeli garázssoron eladó egy 16 m2-es felújított garázs. A tető alá szigetelést raktak, a belső falakat javították és festették. A kétszárnyú bejárati ajtót szintén javították és felületkezelték. A garász üres jelenleg, így azonnal birtokba vehető. Időpont egyeztetés után a helyszínen meg tudom mutatni. Az ár irányár. Az ingatlant kizárólagosan irodánk értékesíti.
Eladó Garázs, Oroszlány,
4.99 millió Ft
Alapterület: 21 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Eladásra kínálunk egy 21 nm-es garázst Oroszlányon a Mindszenti út közelében.  
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Garázs, Kecskemét,
14.9 millió Ft
Alapterület: 30 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Teremgarázsban ikergarázs eladó !
Kecskeméten a Nyíri úti kórház szomszédságában, 2000-ben épült társasház teremgarázsában, ikergarázs eladó. Használatra, befektetésre kiváló választás ! Érdeklődés esetén, várom a hívását !
Eladó Garázs, Szolnok,
8.3 millió Ft
Alapterület: 15 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 1 szoba
Dobó utcában garázs eladó!
Szolnok közkedvelt részén található kis létszámú társasház udvari részén található 15 m2-es tégla építésű garázs eladó!   A garázs kapu szélessége 2,24 m   8,3 M   Érd: 70 411 9927
Eladó Garázs, Kecskemét,
7.5 millió Ft
Alapterület: 15 m2
Balaton utca 24 - ben teremgarázshely eladó !
Balaton utca 24 - ben teremgarázshely eladó ! A kép illusztráció!   Személyes megtekintésért és bővebb információért várom megtisztelő hívását !
Azonnal költözhető

Eladó Garázs, Szolnok,
5 millió Ft
Alapterület: 16 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Azonnal birtokba vehető belvárosi Garázs ELADÓ!
Szolnok belvárosában a Mária út 47 számú társasház udvarában eladó egy üresen álló Garázs. A garázsban vezetékes víz nincs csak villany van bevezetve.. Mérete 16 m2 A garázs 1980 ban épült.    Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését várom megtiszteő hívását  akár hétvégén is. 
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Garázs, Budapest, XIV. kerület,
11.8 millió Ft
Alapterület: 36 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Befektetési lehetőség - Eladó 3 teremgarázshely közvetlen a Stadionoknál
Kiváló befektetési lehetőség a Stadionok közelében! Vásároljon most egy vagy akár több garázshelyet befektetési célokra vagy saját használatra!  3 garázshely eladó Hosszú távra kiadható Havi 17-20.000 Ft bevétel Felszíni és emeleti parkoló elérhető Ideális befektetési lehetőség Helyek már bérbe adva Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Vásároljon most, és növelje pénzügyi stabilitását!
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Sürgős

Eladó Garázs, Gyula,
8.95 millió Ft
Alapterület: 20 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Garázsok a Budrión!
Városunkban az elmúlt években jelentősen megnőtt a személygépjárművek száma, viszont a meglévő garázsok közel 50 éve épültek, leromlott műszaki állapotúak, a számuk is kevés, de a méreteik sem igazán alkalmasak a mai, korszerű járművek tárolására. Ma már egy-egy háztartásban akár több autó, motorkerékpár és természetesen kerékpárok is megtalálhatóak. A garázsok hiánya miatt sok autótulajdonos, aki egyébként szívesen tárolna járművet garázsban, kénytelen a város parkolóit, úttestjeit járműve tárolására használni. Veszélyeztetve ezzel értékeiket, kitéve mind az időjárás viszontagságainak, mind az esetleges károkozásoknak is. 6 darab új és nagyon praktikus garázs fog hamarosan felépülni. Mérete egyenként 20,4m2 és az építész úgy tervezte, hogy aki szeretne további tárolási lehetőséget kialakítani a garázsában, akkor minimális költségen egy könnyűszerkezetes födémet beszerelnek és egy 16m2-es plusz tároló lesz a végeredménye, ami biztos jól jöhet a későbbiekben, ezzel is növelve az ingatlan értékét. Nem hiszem, hogy valaha lesz ilyen beruházás ezen a környéken a következő 50 évben! Amennyiben egy magas minőségű garázs tulajdonos szeretne lenni a közeljövőben, ne habozzon és keressen minél hamarább!!!  
1
2
3
4
»