Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó zártkert
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Zártkert, Pomáz,
16.9 millió Ft
Alapterület: 40 m2
Állapot:
  Eladó Pomáz külterületén 624nm zártkerti ingatlan. A 16 méter széles és 39 méter hosszú portáról gyönyörű panoráma nyílik a kőhegyi Petőfi kilátóra. A telken 2 db 20nm-es lakókocsi, 1 db 32nm-es lemezgarázs, kinti tusoló és egy új kerti Wc található. A vízellátást egy új 27 méter mély fúrt kút biztosítja. Az ingatlan egy nagyobb, művelés alól kivont közös tulajdon elkülönített része. A tulajdonosnak lakáscsere is szóba jöhet, Szentendrén a rózsakerti régi házakban. Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez az ajánlat, keressen elérhetőségeimen!
Eladó Zártkert, Tokod,
15.9 millió Ft
Alapterület: 30 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 1 szoba
Eladó Tokod Nagyvölgyben egy 800m2-es telken lévő kétszíntes Borospince, két pincével. Szépen művelt körbe kerített telek gyümölcsfákkal. Az ingatlan alapterülete 30m2 Két terasz tartozik az épülethez az egyik fedett (20m) az Ingatlan azonnal birtokba vehető. fúrt kút az udvaron, 1m3 derítő villany az épületben 16 amper  Ár:15.900.000ft
ÚJ AJÁNLAT

Eladó Zártkert, Gödöllő,
3 millió Ft
Telekméret: 1 187 m2
Gödöllőn, Szada határában található 1187 m2-es zártkerti ingatlan eladó!  A 8 méter széles utcafronttal rendelkező területnek két utcafrontja van, közművek közül a villany megtalálható az utcában. Bekerítetlen terület, zártkerti besorolás. Befektetésnek ideális lehetőség, autópálya felhajtó, bevásárlási lehetőség a közelben.   Ár: 3 MFt Hivatkozási szám: 2517501 Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Saját Tibor +36 20 539-1988 sajattibor@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu: Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada, Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!
ÚJ AJÁNLAT

Eladó Zártkert, Gödöllő,
8.9 millió Ft
Telekméret: 3 670 m2
Gödöllőn, Blahán található városszéli, zártkerti ingatlan eladó!  Területe 3670 m2, közel 10 méteres utcafronttal rendelkezik.  A telek asztaltos utcában helyezkedik el, közművek a telek előtt megtalálhatóak. Panorámás, enyhén emelkedő terület. Ár:8.9Mft! Hivatkozási szám: 2517500 Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Saját Tibor +36 20 539-1988 sajattibor@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu: Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada, Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!
Eladó Zártkert, Gödöllő,
6.8 millió Ft
Telekméret: 884 m2
Gödöllőn eladó zártkerti telek 6,8M Ft-os áron!
Gödöllő boncsoki részén eladó egy panorámás, 884 m2-es zártkerti telek. Nagyon szép a kilátás a dombságra! Olyan nyugalmat áraszt a telek, hogy meg kell nézni. Enyhén lejtős, dombságra néző, tiszta levegőjű telek. Szomszédok vannak, a telek kerítéssel körbe kerített. Ha felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!
Azonnal költözhető

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Gödöllő,
50 millió Ft
Alapterület: 60 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 2 szoba
Gödöllő Otthonszakértő ingatlaniroda eladásra kínál egy zártkerti Ingatlant Gödöllőn.
Ez a zárt kerti ingatlan Marika telep Szárító pusztai részén található. 3 egymás melletti telek lett megvásárolva és egyben lekerítve. Ezeknek az együttes mérete 2412 m2. Fúrt kút hidrofor szivattyú termeli a vizet, és 3x25 A áram erősség lett bevezetve. Derítő és szikkasztó kialakítva.  A rajta lévő ingatlan 10 évvel ezelőtt épült beton alapra, 30 s porotherm téglából, Leier cserép tetőzettel. A földszinti része 33 m2 ez tartalmaz egy teraszt, 1 szobát, főzőfülkét, és fürdőszobát WC el.  Az alatta lévő szuterén rész szintén 30 m2, ami egy szobából, fürdőből, WC, és tárolóból tevődik össze. továbbá még 15 m2 bővítési lehetőség a ház mellett ahol az alap beton már elkészült.  Telken helyezkedik el egy mobil ház, ami téliesített, és bútorozott. Vonóhoroggal húzható.  Az udvarban található egy vasszerkezetből készült rácsos tároló, ami beton aljzatot kapott. Vagy 2 állásos garázs, vagy kutya kenel vagy akár állatok tartására istálló is kialakítható.  Viszonylag újonnan parcellázott terület, még kevés beépítettséggel, kedves szomszédokkal. Kamera rendszer kiépítve. Gödöllő várostól 10 perc autóval, csendes nyugodt erdővel körbe ölelt zöld övezeti rész könnyen megközelíthető.  Ha valaki nyugalomra vágyik, de mégis közel a városhoz ez az ő elvárásainak tökéletes választás.
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Eladó Zártkert, Szolnok,
11.5 millió Ft
Alapterület: 803 m2
Szolnokon az Alamand dűlőn eladó 803 m2-es zártkerti ingatlan. / besorolás: zártkerti művelési ág alól kivett gazdasági épület, 30 %-a beépíthető üdülőként / Az ingatlan teljesen körbe kerített. A telken belül található a víz és villany. A telken 20 m2-es faház található, valamint termő gyümölcsfákkal beültetett. A Holt -Tiszával szemben található. Szolnok belvárosa 10 perc alatt megközelíthető autóval. Tehermentes ingatlan. I R Á N Y Á R : 11,5 Mft Bővebb felvilágosításért várom megtisztelő hívását!  Kun Tünde 06-70-433-3506 www.gesztenyeingtalan.hu
Eladó Zártkert, Tatabánya,
8.99 millió Ft
Telekméret: 505 m2
Tatabánya Barackosban zárt kerti ingatlan ELADÓ!!
Az ELADÓ ingatlan Tatabánya külterületén található, hasonló zárt kerti ingatlanok környezetében. A Baross Gábor utcától való távolsága kb 700 m. A telek 505 nm, sík, téglalap alakú, körbekerített. Jelenleg egy tégla építésű garázs, egy régi építésű könnyűszerkezetes kis hétvégi ház, baromfi ólak és egy borospince található a telken. Az ELADÓ telek a területre vonatkozó szabályozási terv alapján Mk 2 jelű, kertes mezőgazdasági terület besorolású, melyre az építmény elhelyezés feltételei a következők: a) beépíthető telek területe: min. 720 nm, b) beépítési mód: oldalhatáron álló vagy szabadonálló, c) épületmagasság: max. 4,5 m, d) beépítettség mértéke: max. 5%, de nem lehet több 90 m2-nél. Az Mk-2 övezetben a legalább 720 m2 területű zártkerti művelésből kivett telken 10%-os beépítettséggel, de legfeljebb 90 m2 alapterülettel lakóépület létesíthető. A lakóépület épületmagassága legfeljebb 4, 5 m lehet.   Tatabánya ezen részén több nyaraló található, melyekben sok család életvitelszerűen éli mindennapjait. Az ELADÓ zárt kerti ingatlan remek lehetőség pihenésre, gazdálkodásra, családi, baráti összejövetelekre. Lakhatási célra csak a meglévő épületek felújításával van lehetőség, bővíteni csak az építési hatóság jóváhagyásával lehet. Villany és víz telken belül van. A talaj jó minőségű, ideális zöldség és gyümölcs termesztésére. Ha eladó ingatlant keres a környéken, ezt az ingatlant ajánlom figyelmébe. Jogi hátérrel, hitelügyintézéssel, kapcsolódó szolgáltatásokkal állunk rendelkezésre. Várjuk hívását!
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Sándorfalva,
15.9 millió Ft
Alapterület: 42 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Újszerű
Szobák: 1 szoba
Kisház Kővágóban
Sándorfalva kiskertes üdülőövezetében kínálom megvásárlásra ezt a 42 négyzetméteres épülettel rendelkező zártkertet.    Az ingatlant a Nádastó és Szabadidőpark közelében a Kővágó dűlőben találjuk, buszmegálló és kerékpárút szomszédságában.     A telek 1590 az épület 42 négyzetméter.  Az épület a friss felújításnak köszönhetően, egy garzonlakásnak megfelelő életteret nyújt.    A kisház téglából épült, alápincézett és friss külső hőszigetelést és vakolást kapott.   A belső lakrészben új burkolatok, fürdőszoba kialakítása frissítette a megjelenést.  Az utolsó befejező fázisok pl: a festés, hűtő-fűtő klíma beszerelés, konyhabútor, kertépítés már az új tulajdonos feladata lesz.  A víz fúrtkútról hidroforon keresztül érkezik a házba, fűtését klíma berendezéssel, illetve kandalóval lehet megoldani.    Az ingatlant ajánlom a Nádastó közelsége miatt gyermekes családoknak hétvégi pihenős háznak, de ha szükség úgy kívánja egyedülállóknak, vagy fiatal pároknak első állandó otthonnak. Befektetésnek is alkalmas, ezen a területen kevés az eladó ingatlan, a kereslet pedig folyamatos egész évben.    Az ingatlan gyümölcsösként van nyilvántartva a földhivatalban ezért a Földforgalmi Törvény hatálya alá tartozik. (ki függesztős!)    Tekintse meg a fotókat és az alaprajzot, és hívjon a kérdéseivel!  Kocsis Ágota ingatlanértékesítő     ☎0️⃣6️⃣3️⃣0️⃣2️⃣0️⃣7️⃣4️⃣1️⃣9️⃣2️⃣  IngatlanVlog 
Eladó Zártkert, Albertirsa,
8 millió Ft
Alapterület: 10 m2
Építési mód: Fa
Szobák: 1 szoba
Zártkerti ingatlan eladó
A Teleki és Fia Ingatlan Iroda eladásra kínálja Albertirsán ezt a 1667 nm-es elkerített zártkerti földművelési ágból kivet telket a rajta álló kis takaros faházzal. Az ingatlanon 220 v áram és fúrt kút található. A faház belseje egy tér. Áram az épületen belül van. A telek aszfaltos utcában található. A telek előtt a vezetékes víz és gáz vezeték húzódik. A telken fák és örökzöldek pompáznak. Az ingatlan lakhatáshoz, befektetéshez, hétvégi pihenéshez kiváló. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést. Az ingatlan jó áron került piacra, érdemes megnézni. Irodánk jogi és profi hitel ügyintézési segítséget nyújt ügyfeleinek. Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.
Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Sándorfalva,
26.9 millió Ft
Alapterület: 62 m2
Építési mód: Tégla
Szobák: 2 + 2 szoba
Panel helyett...
 Panel helyett, panel áron kínálom megvásárlásra Sándorfalva kiskertes, övezetében a Kővágó dűlőben ezt a téliesített kisebb családnak állandó otthonnak is alkalmas téglaépítésű házat.    Az ingatlant Sándorfalvát elhagyva a Nádastó közelében találjuk, aszfaltos úttól 700 méterre. Ebben az övezetben, a szomszédos ingatlanokban életvitelszerűen itt élnek a családok. Gomba mód szaporodnak, a szebbnél szebb, felújított, újra gondolt épületek.    A telek 1328 négyzetméter, főépülettel, komoly pince felépítménnyel, állattartásra alkalmas elkerített részekkel, és parkosított kerttel rendelkezik.     A főépület téglából épült, külső hőszigeteléssel, és tetőszigeteléssel ellátott, két szintes klasszikus 62 négyzetméteres nyaraló. Az épület déli részén nagy méretű zárt terasz került kialakításra.  A ház fűtése vegyes tüzelésű kazánnal, radiátoros hő leadókon keresztül működik. A víz fúrt kútról házivízerőmű segítségével érkezik a házba.  Az alsó szinten: nappali, hálószoba, konyha, fürdő, és kazánház (udvar felől is megközelíthető).  A tetőtérben pedig két kisebb hálószoba és egy erkély található.  Az udvarban található 17 négyzetméteres 2 méter belmagasságú száraz, kiváló kivitelezésű pince műhelynek is alkalmas.    Általánosságban elmondható a ház takaros, rendben tartott, gondozott ingatlan benyomását kelti, statikailag szerkezetileg teljesen rendben van, kihasználatlansága miatt egy kis belső csinosítgatásra szorul.   Jöjjön ki a városból, éljen szabadabban, ébredjen madárcsicsergésre, és töltse a napjait a szabadlevegőn a saját kertjében!   Tekintse meg a fotókat, és alaprajzot, időpont egyeztetés végett keressen elérhetőségeimen.  Kocsis Ágota ingatlanértékesítő     ☎0️⃣6️⃣3️⃣0️⃣2️⃣0️⃣7️⃣4️⃣1️⃣9️⃣2️⃣  IngatlanVlog    Az ingatlan földhivatali besorolása: kert 1.85 aranykorona tartalommal ezért a földfogalmi törvény hatálya alá tartozik. 
Azonnal költözhető

Erkélyes/teraszos

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Buzsák,
28.49 millió Ft
Alapterület: 70 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 2 + 1 szoba
Eladó jó állapotú zártkerti ingatlan nagy telekkel!
A City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál egy jó állapotú buzsáki zártkerti ingatlant a hozzá tartozó nagy telekkel.   A telek hatalmas mérete miatt akár gazdálkodásra is alkalmas lehet, de azoknak is kitűnő választás, akik csupán elszeretnének vonulni a világ zajától. A faluban minden megtalálható, ami a kellemes kikapcsolódást szolgálja.  A településen sok német állampolgár él ideiglenesen és életvitelszerűen is. Buzsák egyik fő vonzereje az elhelyezkedése, ugyanis a méltán híres csisztapusztai gyógyfürdő 5 km-re található a központtól, ugyanakkor a Balaton sincs messzebb 10-12 km-nél.    Az ingatlan három szintes. Felosztását tekintve 2 szoba, fürdő/wc, nappali, pince, terasz és konyha helyiségekből áll. Közművek közül a víz és villany van bekötve, a tűzhely palackos gázról üzemel.   Összesen 70 nm, a hozzá tartozó telek 2123 nm-es. A hatalmas telek egy részére szőlő van telepítve.   "Egy szép birtok nyugodt helyen kellemes kikapcsolódást biztosít!"   További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!   Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.   Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
1
2
3
4
5
6
»