Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó zártkert
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Zártkert, Zamárdi,
12.5 millió Ft
Telekméret: 2 098 m2
ZAMÁRDI KŐHEGYEN (ALSÓ PINCESOR) KÜLTERÜLETI TELEK ELADÓ!
Kizárólag az Update Vip Ingatlaniroda kínálatából: ZAMÁRDI KŐHEGYEN (ALSÓ PINCESOR) KÜLTERÜLETI TELEK ELADÓ! Az ingatlan Zamárdi csendesebb, az abszolút üdülőövezeti központtól (nagy szabad strand) távolabb fekvő délnyugati városrészben, a Kőhegyen található. Az településközpont kb. 3 km, a Balaton kb. 2,5 km. A helyi buszmegálló, vasútállomás, 2 500m-en belül elérhető. A vízpart biciklis távolságon belül található. A városrész kellemes balatoni borvidék hangulatot kelt. Az ingatlan szomszédságában túlnyomó részben külterületi gazdasági épületeket (javarészt nyaralóként hasznosított) láthatunk, illetve kerteket, gyümölcsösöket. A terület leginkább külterületi üdülőövezetként jellemezhető, de helyenként állandó lakosokat is találunk a csatlakozó dűlőkben. A terület nyugati része lejtős felszínű, keleti része enyhén lejtős, közel északkelet-délnyugat tengelyű, a telek fás, erdő jellegű, amely jelenleg nem lekerített. Az ingatlan zártkerti erdő, legelő, mely kerítetlen és korlátozottan fejleszthető, 3%-ban és 4m-es építménymagassággal beépíthető. A telek közvetlen közelében magasfeszültségű áramvezeték halad. Mindemellett csendes zöldövezetben található, továbbá a település épített környezetének külterületi terjeszkedése (pincés nyaralóövezet) ebben az irányban várható. Kőzművek: A közelben (víz, villany, gáz) Bővebb információért, megtekintés egyeztetésért, kérem keressen a megadott elérhetőségeimen! UPDATE VIP INGATLAN IRODA további szolgáltatásai: Energetikai tanúsítvány készítés, Díjmentes-bank semleges hitelügyintézés, Ügyvédi háttér, Közjegyző, Földhivatali ügyintézés, Építész, Lakberendező.
Eladó Zártkert, Esztergom,
4.49 millió Ft
Telekméret: 2 341 m2
Eladó kert diósvölgyben!
Eladó kert diósvölgyben!   Megvételre kínálok Esztergom kedvelt részén, Diósvölgyben egy 2341 nm-es területet. Az ingatlan a Malonyai pincesorról nyílik, alsó részén az útnál jóval magasabban fekszik, de út a telek felső részére is felvezet. Átlagos szélessége kb 18 méter, alul kicsit szélesebb, fölfelé keskenyedik, meredeksége változó, fekvése déli irányú. A felső harmadán található egy kb 12 nm-es tároló. Az épületben 15 Amper áram van bevezetve. A terület besorolása szőlő és kert, így "kifüggesztés" köteles.
Eladó Zártkert, Esztergom,
4.99 millió Ft
Telekméret: 1 173 m2
Csenkei hídnál zártkert eladó!
Csenkei hídnál zártkert eladó!   Megvételre kínálok Esztergomban egy zártkerti ingatlant. A hirdetés tárgya egy osztatlan közös tulajdonrész, mely a használati megállapodás szerint a Visegrádi útról nyíló telek Duna felé eső része. A hirdetett terület 8.5 méter széles, és kb 140 méter hosszú, sík, részben körbekerített. Az ingatlan művelési ága a tulajdoni lap szerint szőlő és gyümölcsös. Szőlő ugyan már nem, de számos gyümölcsfa terem, szép nagy szemű mogyoróbokrokkal, diófával tarkítva. A területen egy ásott kút van, villanyvezeték a telekhatáron fut. Az ingatlan a Budapest-Esztergom vonal Csenkei-híd buszmegállótól 100 méterre található. Ajánlom gyümölcs-, zöldségtermesztésre, vagy egy hétvégi pihenőkert kialakítására.
Eladó Zártkert, Esztergom,
14.99 millió Ft
Telekméret: 4 712 m2
Panorámás, beépíthető zártkert eladó Esztergomban!
Panorámás, beépíthető zártkert eladó Esztergomban!   Megvételre kínálok Esztergomban, az Orbán kápolna és a Csurgó kút fölött egy zártkertet. A környék rendkívül csendes, nyugodt, az ingatlan a szemközti hegyekre néz. A terület méretéből adódóan a jelen építési szabályzat szerint beépíthető, erről komoly érdeklődés esetén szívesen adunk bővebb tájékoztatást úgy, mint a villany és kútfúrási lehetőségről. Ajánlom mindenkinek, aki önellátásban gondolkodik, vagy akár a mindennapjait, szabadidejét szeretné a város zajától távol eltölteni. Az ingatlantól néhány perc autótávolságra található hypermarket, dohánybolt, gyógyszertár, benzinkút, gyorsétterem, vasútállomás.
Eladó Zártkert, Pilismarót,
11.3 millió Ft
Telekméret: 2 606 m2
Eladó dupla telek Pilismaróton!
Eladó dupla telek Pilismaróton!   Megvételre kínálok Pilismaróton egy üdülőövezeti ingatlant. A Duna közelsége ellenére a terület árvízmentes. A két telek egymással szomszédos, részben körbekerített, sík fekvésű, remek kilátás nyílik a környező hegyekre. Az ingatlanok két helyrajzi számon szerepelnek az ingatlannyilvántartásban, de jelen esetben csak egyben eladóak. Az egyik 1313, a másik 1292 nm, művelési águk gyümölcsös, így akár mezőgazdasági támogatások is igényelhetőek. A helyi építési szabályzat szerint beépíthetőek, erről bővebb információt személyesen tudunk adni. A környéken nincs hasonló méretű beépíthető telek.
CSAK NÁLUNK

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Eladó Zártkert, Győr,
11.9 millió Ft
Alapterület: 50 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Szobák: 3 szoba
Győr, Szabadhegyen zártkerti ingatlan eladó!
Győr, Szabadhegyen zártkerti ingatlan eladó!   A zártkert jellemzői: - telek: 1390 m2  - besorolása: Mk/O/30/95-036-0010 - sík terület - közművek: villany és saját kút, házi vízművel - derítő   A telken egy tégla építésű ház található, mely acélfödémmel rendelkezik. A tető felújításra szorul. A ház elosztása: amerikai konyha, 2 szoba, fürdő-wc, közlekedő, előtér   A területen még egy fából épült mobilház található, mely az ingatlan részét képzi.   További szolgáltatásaink: díjmentes, bankfüggetlen hitelügyintézés értékbecslés energetikai tanúsítvány ügyvédi ügyintézés biztosítás   Hívjon bizalommal, a további részletekért. Pityinger Ágnes +3670-663-3283
Építési telek

Eladó Zártkert, Nagykőrös,
3.3 millió Ft
Telekméret: 1 400 m2
ELADÓ TELKEK NAGYKŐRÖS KÜLTERÜLETÉN!!
Az eladó terület Nagykőrös külterületén, annak csendes utcájában helyezkedik el. Megközelíthetősége: 290 méter földúton keresztül elérhető. A közelben a buszmegálló 700 méter, Nagykőrös belvárosa 7 perc autóval. A telkek méretei: 1400 m2, 1267 m2 és 1183 m2. Külön-külön nem beépíthetőek, azonban a három telek együttes megvásárlásával 3 %-os beépíthetőség teszi lehetővé, hogy akár lakóingatlan is épüljön a területre. Közművek: 1. Telek: villany, fúrt kút 2. Telek: villany 3. Telek: - Extrák: - 3-ból 2 telek nem kifüggesztés köteles, így azonnal birtokba vehetőek Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal!
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Szolnok,
14 millió Ft
Telekméret: 1 916 m2
Építési mód: Fa
Patkó tcában zártkert eladó
Szolnokon üdülő övezetben a Patkó úton kínálunk eladásra egy 1916 m2-es zártkerti ingatlant, ami két helyrajzi számon van nyilvántartva, de kizárólag egyben eladó. Ha szereti a csendet, és, hogy a közelben található a Holt Tisza, akkor ez tökéletes választás lehet. A telken nincs építmény. Amennyiben az ingatlan hirdetésem felkeltette az érdeklődését, várom megtisztelő hívását. A hirdetésben szereplő információk az eladótól származnak,pontosságukért felelősséget nem vállalunk. Irányár:14 M Érd: 20 231 66 44
Bútorozott

Csak nálunk!

Egyedi Ajánlat!

Kertkapcsolat

Kertkapcsolatos

Saját tároló

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Győr,
17.8 millió Ft
Alapterület: 35 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 2 szoba
Győr- Górédűlőben, 2 szobás, 35 m2-es zártkerti ingatlan eladó!
Best of Ingatlan Győr- Ingatlaniroda eladásra kínálja Győr - Górédűlőben, szép környezetben lévő zárt kertet, pincével, és szabadtéri kemencével.   A zárt kert főbb jellemzői: - 739 m2-es körbekerített zártkert - 35 m2-es téglaépítésű házzal, pincével - vegyestüzelésű kazán gondoskodik a ház melegéről, radiátoros hőleadóval - bevezetve a villany - a teleken fúrt kút található, ami vízet szolgáltatja a házban is - termő gyümölcsfák találhatóak rajta (szőlő, barack, alma, körte) - telken egy épített kemence kapot helyet - az udvar  térkőburkolattal ellátott   Ha felkeltettem az érdeklődését, bővebb információért hívjon bizalommal. Tankovics Dóra Best Of Győr Ingatlan +36 30/216-1372   További szolgáltatásaink: - díjmentes, bankfüggetlen hitelügyintézés - értékbecslés - energetikai tanúsítvány - ügyvédi ügyintézés - biztosítás
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Zártkert, Tiszapüspöki,
4.9 millió Ft
Alapterület: 970 m2
HORGÁSZOK Figyelem! Csend- béke- nyugalom- madárcsicsergés! Eladó Tiszapüspökiben egy 970 m2-es zártkerti telek, mely 50 méterre található a HOLT-Tisza partjától. A terület minden szempontból nagyszerű. Befektetésnek, akár egy horgásztanyának, vagy csak hétvégi kiruccanásra is remek választás. Kiváló lehetőség lehet nyaraló, vagy akár egy könnyűszerkezetes vendégház létesítésére is. Rengeteg lehetőséggel rendelkezik. A Holt-Tisza partja és a telek között az önkormányzat részére átadásra került egy 3m széles sáv, melyen kerékpárút létesül, ami majd körbefut a teljes tavon. A telek könnyen megközelíthető, az M4-es autóútról lehajtva pár percre, valamint Szolnokról egy negyedóra alatt megközelíthető. -- A telek kb 12 méter széles - Villany a telkek előtt, víz fúrt kútról megoldható. - csak telek, nincs rajta épület - besorolása KERT - 30%-ban beépíthető - a telekhez tartozik egy 15 m2-es saját stég engedély is! 3822 helyrajzi számú telek IRÁNYÁR: 4,9 Mft Bővebb felvilágosításért várom megtisztelő hívását! Kun Tünde
Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Eladó Zártkert, Kecskemét,
7.2 millió Ft
Telekméret: 765 m2
Eledó ,765 nm.es zárkert , Kecskemét Sutúsfalu
Kecskemét zöld övezeti részén 765 nm-es zártkert eladó.   Telken a villany lekötve, viz ellátást  fúrt kút biztosítja, városi víz, gáz a telek előtt.   A terület, kertészkedésre, hétvégi kikapcslódásra, pihenésre, kedvező lehetőséget biztosít.   Keresse irodánkat bizalommal! 
Eladó Zártkert, Tatabánya,
26 millió Ft
Telekméret: 3 500 m2
Állapot: Kiváló
Építési telek Tatabánya Szőlőhegy részén
Tatabánya legszebb panorámájú helyén, 3500 négyzetméteres telek eladó.   A kivételes elhelyezkedésnek köszönhetően, csodálatos életkörülmények kialakítására alkalmas terület várja új tulajdonosait.  Városközpont 5 perc, a telek aszfaltos úton érhető el, méretéből adódóan minden építészeti elképzelés megvalósítható. Szükséges közművek a telken belül, vagy közvetlenül a telekhatáron.   Akár több generáció is kényelmesen tervezhet. A csend, nyugalom, kedves (szintén nyugalmat kedvelő) szomszédság adott.    Magánszemélyek, beruházók, kivitelezők számára is kiváló választás vagy befektetés.   Keressen bizalommal, nézzük meg ezt a ritkaságot. Hívjon, ne maradjon le a lehetőségről.   Skolnyik Erika +36 30/3914764
1
2
3
4
5
6
»