Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó zártkert
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Vízparti

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Nyíregyháza,
12.9 millió Ft
Alapterület: 35 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítás alatt
Szobák: 1 szoba
Újabb eladó ingatlan Császárszálláson
Nyíregyháza, Császárszállás Oláhréti részén eladó egy 717 nm-es zártkerti, kert, gazdasági épület megnevezésű ingatlan, egy felújítás alatt álló kb. 35-40 nm-es házzal. A tégla építésű ház vezetékelése (elektromos, víz, szennyvíz, internet) megtörtént. A burkolatok lerakását elkezdték, azonban a befejezés, fürdőszoba, konyha kialakítása már az új tulajdonosra vár. A ház oldaláról megközelíthető tároló helyiségben kialakítható a kazánház, és a terasz is megnagyobbítható. A kert rendezése szükséges, azonban így is fellehető a több éves, szépen fejlődő tujafa sor, eper- és diófa. A víz és az áram már be voltak vezetve a telekre, de mivel használaton kívűl volt, így a jelenlegi tulajdonos kiköttette. Az én lelki szemeim már belakták, berendezték ezt a tip-top kialakítású házat. A szigeteléshez, csempézés befejezéséhez már megvették az anyagot, amennyiben folytatni szeretné a megkezdett munkálatokat ezek külön megegyezés tárgyát képezik. Jöjjön, nézze meg, mozgassa meg a fantáziáját, és ha lát benne lehetőséget, vegye meg, hisz nincs már sok eladó telek a környéken!
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Eladó Zártkert, Szigetszentmiklós,
28.9 millió Ft
Alapterület: 50 m2
Szobák: 1 szoba
Gyümölcsfákkal teli kert, hétvégi kis házikó :)
Szigetszentmiklóshoz tartozó részen, pár percre az M0-ás fel/le hajtójától, a Duna-parttól pár száz méterre kínálom eladásra ezt a 20m2-es téliesített faházat, a hozzáépített 25 m2-es hőszigetelt téglaépülettel, 8m2-es fedett terasszal, 870 m2-telken. A téglaház alatt pince húzódik.   A fűtésről gáz cirkó, míg a vízről bevizsgált kútrendszer gondoskodik, a házban szűrőberendezéssel. Az ingatlannak saját villanyórája van. 3*16 A.  A kertet különböző gyümölcsű fák és növények gazdagítják, melyben rengeteg idő és energia rejlik. A nyári kánikulában segítségünkre lehet a tavaly felújított, működőképes épített medence.  Besorolása miatt készpénzes vevőket várunk, azonban egyaránt alkalmas a mindennapi életet itt élőknek és azoknak is, akik hétvégi kisházat keresnek. A környező ingatlanban állandó jelleggel laknak.  Elhelyezkedésének köszönhetően pillanatok alatt beérhetünk a központba, mégis távolabb vagyunk a város zajától. Ha felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal!      
Azonnal költözhető

Kertkapcsolat

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Ravazd,
8.5 millió Ft
Alapterület: 5 223 m2
Ravazdon 5223 m2-es közmű nélküli telek eladó!
Győri Best of Ingatlan Győr- Ingatlaniroda eladásra kínálja Ravazdon 5223 m2-es zártkertet!   Ravazd község Győr-Moson- Sopron megyében, a Sokorói-dombságban, Pannonhalmától 4 km-re, Győrtől 21 km-re található, a Győrt Veszprémmel összekötő 82-es főút mentén.   A telek főbb jellemzői: - területe: 5223 m2 - közmű nélküli - földes útról közelíthető meg - remek kilátás, örök panoráma a Pannonhalmi Apátságra és a Ravazdi tóra    Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele.... Bővebb információért hívjon bizalommal. Fülöpné Máté Ildikó +36 30/993-2787   További szolgáltatásaink: - díjmentes, bankfüggetlen hitelügyintézés - értékbecslés - energetikai tanúsítvány - ügyvédi ügyintézés - biztosítás
Áron alul

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Győr,
8.5 millió Ft
Alapterület: 1 798 m2
Győr-Sashegypusztán zártkert eladó
Szeretne hétvégente kiszakadni a város zajából, hétvégi házat berendezni, saját termő gyümölcsössel rendelkezni, esetleg új otthonát is felépíteni gyönyörű panorámás környezetben? Akkor Önnek ajánlom megvételre Győr-Sashegypusztán ezt a  zártkerti ingatlant 1798 m²-es telekkel, ugyanis ez az összes lehetőséget magában rejti! A telek 3%-a beépíthető, ami azt jelenti, hogy szintenként 54 nm-es építmény kialakítására alkalmas, így akár egy 108 nm-es kétszintes épületet is felépíthet itt, ahonnan örök panorámás kilátása lehet a pannonhalmi dombvidékre. Itt garantáltan minden nap olyan, mintha nyaralna! A telek hátsó részében egy 3,5X4,5 m nagyságú betonos pince található, amely kiegészül egy 2,3X2,1 m-es alappal, így 20,5 nm beépítésére is alkalmas. Amennyiben pinceként hasznosítja, akkor nem számít bele a telek 3%-os beépíthetőségébe. A telek megközelíthetőségét rendezett, széles út biztosítja. Az ingatlanra történő bejutást teljesen új, 4 méter széles reteszekkel, lakattal felszerelt utcakapu biztosítja, amely kiegészül egy 90 cm széles hengerzárral felszerelt személybejáróval is. Az utcafronton ponthegesztetett 3D kerítéselemekből és rozsdamentes oszlopokból került kialakításra a kerítés. A telek teljesen körülhatárolt, a szomszédos telkek rendezettek. A telken termő gyümölcsfák találhatóak  (sárgabarack, körte, birsalma, fehérszeder, ringlószilva, dió).  A telek nem került művelés alóli kivonásra. Itt kiválóan lehet családi-baráti szabadtéri összejöveteleket tartani, bográcsozni, sütögetni.  Ha Önnek is úgy tetszik mint nekem, ne várja meg, hogy más csapjon le rá! Hívjon és legyen Öné mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne, abban is segítségére lehetek. Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki Önnek a legmegfelelőbbet.    
Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Kecskemét,
4.8 millió Ft
Telekméret: 1 000 m2
Eladó zártkerti telek Úrihegyben!
Kecskemét-Úrihegyben eladó 1000 nm-es zártketi telek. Jellemzők: - használati megosztás - szabályos, bekerített telek - fúrt kút, villany a telken, 3 kiállás kialakítva öntözéshez - 12 nm-es faház, valamint melléképület szerszámoknak - termő gyümölcsfák - művelési ág alól nincs kivonatva, ezért kifüggesztéses - biztonságos, csendes környék , jó szomszédok Megtekintéssel, kérdéseivel kapcsolatban várjuk hívását!
Eladó Zártkert, Esztergom,
21 millió Ft
Alapterület: 3 374 m2
Eladó Esztergomban egy Örök panorámás telek a Dunára,két helyrajzi számon szereplő egymás mellet lévő telek. Együtt a két telek mérete 3374 m2 Lakóingatlan építésére alkalmas, víz villany van a telken. Könnyen megközelíthető. Ára 21.000.000ft 
Eladó Zártkert, Emőd,
34.9 millió Ft
Alapterület: 60 m2
Építési mód: Könnyűszerkezetes
Állapot: Építés alatt
Szobák: 1 + 1 szoba
Emőd közelében panorámás zártkert hatalmas területtel, lakható házzal és építményeivel eladó!
Ha szeretne egy hangulatos, panorámás, nyugodt "legénylakást", vagy családi nyaralót legalább egy egy hektáros területtel, már meg is találta! Megvételre kínálok Emőd közelében egy 10 175 nm-es zártkertet, a rajta található összes felépítménnyel együtt. Az ingatlanon jelenleg is folynak az építési munkálatok és még rengeteg lehetőség rejlik benne az adottságai révén. A területen 1/4 ha akácerdő és lovaspálya is található. A vízellátása saját fúrt kútról, a fűtés elektromos áramról biztosított. Az ingatlan aszfaltozott útról könnyen megközelíthető. Adott a telek további bővítésének lehetősége, további kb. 3370 nm- el növelhető, melynek telekkönyvi rendezése már folyamatban van. Ha Önnek is úgy tetszik, mint nekem, kérem ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon kérem, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Ha hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, hívjon nyugodtan! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.  
Eladó Zártkert, Debrecen,
3.75 millió Ft
Telekméret: 842 m2
Debrecen-Szikigyakor részén 842 nm-es zártkert eladó!
Emlékszik még gyermekkora gyümölcseinek zamatára? Szeretne kertjének padján üldögélve, saját terméseit fogyasztva csodálni a környező táj szépségét? A nyüzsgő városból néha a természet csendjére vágyik? Ezen a telken mindebben része lehet! Olyan telket szeretne vásárolni, ami a főúthoz és Debrecenhez is közel van? Nem kell tovább keresnie! Ez a fantasztikus tulajdonságokkal rendelkező zártkerti ingatlan Önre vár. 842 m2 alapterületű telek jelenleg gyümölcsösként funkcionál, 35 db barackfa és 2 diófa található rajta, de a remek talaj sokféle növény termesztésére alkalmas. Bevezetésre került az áram, fúrt kút van, ami 3 csapra van rákötve, egységesen elosztva a területen, megkönnyítve ezzel a locsolást. A telek teljesen körbekerített, zárható kapuval és egy 20 m2-es pincével rendelkezik. A beépíthetősége 3%, viszont emeletes épület engedélyezett. Ha idén már Ön szeretné leszüretelni a terméseket, hívjon mielőbb!
Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Győrújbarát,
15 millió Ft
Alapterület: 20 m2
Építési mód: Tégla
Győrújbaráton zártkerti ingatlan gyönyörű panorámás telekkel eladó
Szeretne hétvégente kiszakadni a város zajából, hétvégi házat berendezni, saját termő gyümölcsössel rendelkezni, esetleg új otthonát is felépíteni gyönyörű örökpanorámás környezetben? Akkor Önnek ajánlom megvételre Győrújbarát panorámás részén ezt a zártkerti ingatlant 1798 m²-es telekkel, ugyanis ez az összes lehetőséget magában rejti! Maga a zártkerti ingatlan egy kis 20 m²-es kétszintes alápincézett  házikó. A körülötte elterülő  telek murvázott útról megközelíthető, egyenlőre egyik oldalról sincs bekerítve, és körbenézve gyönyörű örökpanorámás látvány tárul a szemünk elé. Derült időben ellátni egészen a Budapestet körülvevő hegyvidékig is! A  kis ház felújítás után átalakítható kényelmes kis hétvégi házzá, a víz és a villany az utcában van elérhető  távolságban. De ha teljesen új épületet szeretne felhúzni, illetve állandó otthonát tervezi e gyönyörű vidéken, erre is megvan a lehetősége. A telek 5%-a  építhető be, azaz egy kb. 53 m²-es otthonos kis lakóház könnyű szerrel felépíthető. Itt garantáltan minden nap olyan, mintha nyaralna! A gyönyörű nagy telek vonzereje az örökpanorámán kívül még abban is rejlik, hogy termő gyümölcsfák vannak rajta, melyek  nem voltak permetezve legalább 8 éve, így a hely  bio gazdálkodásra is alkalmas. Itt kiválóan lehet családi-baráti szabadtéri összejöveteleket tartani, bográcsozni, sütögetni - barátai biztosan el lesznek ragadtatva, ha e csodálatos panorámás helyen látja őket vendégül! Ha Önnek is úgy tetszik mint nekem, ne várja meg, hogy más csapjon le rá! Hívjon és legyen Öné mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne, abban is segítségére lehetek. Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki Önnek a legmegfelelőbbet.  
Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Győr,
13.5 millió Ft
Alapterület: 20 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújított
Szobák: 1 szoba
Győr Pósdomb részén zártkerti nyaraló eladó!
Győr Pósdomb részén zártkerti nyaraló eladó! Szeretné saját maga megtermelni a zöldségeket, gyümölcsöket vagy pihenéssel, bográcsozással eltölteni a szabadidejét, barátai, családja társaságában, közel a városhoz? Ezen a 1550 nm-es telken lehetősége nyílik rá. Található itt egy 20nm alapterületű kis ház, amely két szintes, a felső szinten egy hálószoba található, alul pedig egy konyha beépített főzőlappal, fürdő WC-vel és egy előszoba. Az előszobában és az emeleten beépített szekrények kaptak helyet. A ház alatt egy pince is van, amelyben a zöldségek gyümölcsök tárolása is megoldható. A fedett terasz és kerti tó is kellemesebbé teszi az itt töltött időt.  Villany fűtés van a házban, akár állandó lakhatásra is alkalmas!   A kerti szerszámok tárolására egy kis melléképület is rendelkezésre áll. Villany van, a vízellátás fúrt kútból megoldott. Ha Ön is úgy látja a benne lévő lehetőségeket, mint én, ne várjon arra, hogy más vásárolja meg!
Azonnal költözhető

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Miskolc,
17.9 millió Ft
Alapterület: 70 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 2 szoba
Zártkerti ingatlan Ruzsinszőlőben
Csend, nyugalom, jó levegő, madár csicsergés és mondhatni az erdő közepén található az itt meghirdetett ingatlan. Amennyiben Ön ilyenre vágyik, akkor ezt meg kell néznie.  Ezt a csodálatos környezetet egy pont most nagykorúvá vált, rusztikus belsővel rendelkező, tetőtér beépítéses családi ház teszi teljessé. Az épület téglából épült, 5 cm-es külső szigeteléssel, a tető  3 éve kapott új, betoncserép héjazatot, az épület melletti járdát a stablon deszkába szerelt LED-égők világítják meg.  A közművek közül a villany és a víz van bevezetve az ingatlanba, a szennyvízelvezetés derítőbe történik. A fűtés kandallóval megoldott, de rendelkezik az ingatlan egy MIDEA hűtő-fűtő klímával is. A fűtési idény 3 m3 fával megoldható. A külső nyílászárók hőszigeteltek, borovi fenyőből készültek, a földszinten ráccsal ellátottak, a bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági nyílászáró. A falak festettek, a burkolat laminált padló és járólap. A 2029 m2-es telek gondozott, fele részben körülkerített, szélessége 12 m. Az épület hasznos alapterülete kb. 70 m2, amelyből a földszint 40 m2-t tesz ki.  Az ingatlan tehermentes, teljes bútorzattal eladó, rövid időn belül birtokba vehető, mivel művelési ágból kivont terület, tehát egy normál adásvételi szerződéssel megvásárolható.
Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Pécs,
1.3 millió Ft
Telekméret: 1 300 m2
Emelet: Utcaszint
Pécsen a Mecsekszabolcsi szőlőhegyen, zártkerti telek eladó!
Társasházban lakik, de szeretne gazdálkodni, vagy pihenéssel, bográcsozással eltölteni a szabadidejét, barátai, családja társaságában, közel a városhoz? Ezen a 1300 nm-es telken lehetősége nyílik rá! A telek művelési ág alól kivett megnevezéssel van nyilvántartva a tulajdoni lapon. Így a vonatkozó szabályozás szerint 3 %-a beépíthető, ami azt jelenti, hogy egy 39 m2-es alapterületű, akár két szintes (maximum 4,5 méter magas) hétvégi ház is építhető rá. A panoráma hihetetlenül fantasztikus. Megvan az a fajta varázsa, hogy ahogy az ember körbenéz, elfogja a nyugalom és a béke. Különösen, amikor a felhők közül újra meg újra előbukkan a nap és a tájnak mindig más-más pontjára világít rá, folyton újabb szépségekre felhívva a figyelmet. A környéken egyébként szintén hasonló méretű telkekkel bíró övezet, sokan hétvégi telekként használják, többen azonban télen-nyáron is lakható megoldásban gondolkozva alakították ki meghitt otthonukat itt. Barátságos, összetartó emberekkel találkoztam itt mind ahányszor erre jártam. Ha Ön is úgy látja a benne rejlő lehetőségeket, mint én, ne várjon arra, hogy más vásárolja meg!
1
2
3
4
5
»