Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó szántó
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Zöldövezeti

Eladó Szántó, Szeged,
16.8 millió Ft
Telekméret: 47 869 m2
Aszfaltos úton megközelíthető termőföld
Szeged külterületén a sándorfalvi és a vásárhelyi út közötti részen 47869 m2-es és 83,27 aranykorona értékű szántó besorolású termőföld eladó. Végig aszfaltos úton megközelíthető! További információért forduljon hozzám bizalommal!
Zöldövezeti

Eladó Szántó, Szeged,
3.2 millió Ft
Telekméret: 9 032 m2
Szántó a Mácsai lőtér közelében Szeged külterületen
Szeged külterületén a sándorfalvi és a vásárhelyi út közötti részen a Mácsai lőtér közelében 9032 m2-es és 16 aranykorona értékű szántó besorolású termőföld eladó. Aszfaltos és egy rövid szakaszon jól járható salakos úton megközelíthető! További információért forduljon hozzám bizalommal!
Zöldövezeti

Eladó Szántó, Balatonszemes,
2.99 millió Ft
Telekméret: 2 978 m2
Alacsony áron, szántó terület Balatonszemes eladó!
A City Cartel balatonlellei irodája eladásra kínál Balatonszemes külterületén egy 2978 m2 nagyságú szántó területet. A terület két helyrajzi számon helyezkedik el, egyben értendő az ár.   A terület jelen pillanatban szántó besorolású, melyre 3%-os külterületi beépíthetőség vonatkozik.   Használható továbbra is szántóként, illetve rengeteg más lehetőséget is rejt magában a terület, mivel  a Balaton kb. 800 méterre található.   Ha a hirdetésem felkeltette az érdeklődését keressen bizalommal. Ilyen alacsony áron, ilyen közel a Balatonhoz nem talál telket.   NE FELEDJE, NÁLUNK ÖN AZ ELSŐ! További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!   Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint)  8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.      Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton! 
Eladó Szántó, Tiszaörs,
1.9 millió Ft
Alapterület: 9 709 m2
Tiszaörsön 9709 nm szántó eladó !
Jász-Nagykun-Szolnok megyében Tiszaörsön kínálunk eladásra egy 9.709 nm, külterületen elhelyezkedő, szántó művelési ágú földterületet. A földterület 24,23 AK kataszteri tiszta jövedelmű "szántó" megjelölésű ingatlan és osztatlan közös tulajdonban van.   Irodánk a hét minden napján, teljes körű ügyintézéssel ( CSOK, piaci- és kedvezményes hitelek, energetikai tanúsítvány, biztosítás ) várja megtisztelő hívását !  Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.   Mezei Ágota www.bercsenyiingatlan.hu + 36 20 208 5722 
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Szántó, Budapest, XVII. kerület,
21.9 millió Ft
Alapterület: 1 717 m2
Állapot:
Téglalap alakú telek Rákoskerten eladó nyugodt környezetben!
Telket keres nyugodt környezetben? Építkezne vagy konténerházat helyezne el? Bemutatom a legjobb választást a 17.kerületben, pár perces autóútra a főúttól. A terület Rákoskerten, a Home Center mögött helyezkedik el az Összekötő utcánál. Ez egy 1717 nm-es szántó besorolású, téglalap alakú (20x88 méter) körbekerített terület. A villany az utcába be van vezetve földkábelen.  A telek 40%-a beépíthető, van rajta egy betonozott úszómedence. Méretei: 7,3 x 3 méter, 1,2 éter mély és van egy betonozott előtere is. A telken van egy 32 méter mély fúrt kút. Van egy kisebb épület, amely wc, ciszternával. Az udvaron betonozott esővíz elvezető árok van kiépítve. A telek hátsó felében egy hangulatos kiülő padokkal, sportolási és tábortűz rakási lehetőséggel. Jókora adag tűzifa is rendelkezésre áll. A telek teljesen körbe van kerítve, így állattartásra is kiválóan alkalmas, a főbejárat egy 3 méter széles kapu. A telek jobb oldalán található egy kiskapu, ezzel gyalogosan könnyen át lehet jutni a szomszédba, és levágni az utat a buszmegálló felé. A korábbi tulajdonos földmunkagép kezelő volt és a kötött agyagos talajt ledózerolta, így a helyén egy remek minőségű felszíni talaj keletkezett. Az udvar talaja kemény, kocsival, teherautóval jól körbe járható, sok kocsi parkolására alkalmas. Korábban egy konténerháznak is adott helyet a telek, igény szerint egy lakókonténer is bármikor visszahelyezhető az eredeti helyére. Az idevezető földút hamarosan lebetonozásra kerül, az önkormányzat foglalkozik vele. Közvetlen közelben van a buszmegálló és a vonatállomás. A közelben van: Lidl, Aldi, pékség, Abc, McDonalds, cukrászda, kocsma, piac, gyógyszertár, hamburgeres, benzinkutak, óvoda, iskola, művelődési ház, fitneszterem, uszoda, repülőtér, állatklinika, kutyaiskola és a Home Center. Személyes kedvencem a területben, hogy ide bármi is építhető. Akár jurta is letehető, ha valaki szereti az ilyen életmódot. Építhető rá lelátó, magasles. Szabadidő központ kialakítására is kiválóan alkalmas. Rendezvények tartása is lehetséges (sátorban, pavilonban), mivel nincs a közelben szomszéd, és sok parkolási lehetőség van a telek előtti tisztáson. Mezőgazdasági hasznosításra is kiváló, mint méhészet, fóliasátor, üvegház, kert. Akár egy kutyaiskolának is kutyatenyésztésre is tökéketes a terület. Korábban a konténerházban életvitel szerűen laktak is albérlők.  Ha Önnek is annyira tetszik, mint nekem, vegye fel velem a kapcsolatot! Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. 
Zöldövezeti

Eladó Szántó, Békéscsaba,
21 millió Ft
Alapterület: 60 649 m2
Szántó és legelő eladó Békéscsabán
Szántó és legelő illetve egy bontandó tanya eladó Békéscsaba külterületén ( Makkoshát környéke). A szántó területe 5,299 HA, a legelő területe pedig 1.531 HA, a kivett tanya 1079 nm.  Részletekért hívjon bizalommal.
Hitelezhető

Jó közlekedéssel

Eladó Szántó, Jakabszállás,
11 millió Ft
Alapterület: 61 546 m2
Jakabszálláson házszámos telek eladó!
Eladó a FOCUS INGATLAN kínálatából Jakabszállás külterületén 6,1ha terület, amely mezőgazdasági és befektetési célra megfelelő.   Jellemzők:   - a területen található 2 bevizsgált fúrt kút és 2 bontandó tanya épület, amely házszámmal rendelkezik   Ajánlom azoknak, akik gazdálkodnak vagy befektetésre keresnek ingatlant egy folyamatosan fejlődő településen.   Szolgáltatásaink kereső ügyfeleink számára DÍJTALANOK! ELADÓ vagy KIADÓ ingatlana van? HITEL-re van szüksége? Hívjon, szívesen segítek! Válogatott kínálatunkat tekintse meg a FOCUS INGATLAN weboldalán! www.FOCUSINGATLAN.HU   Az ingatlan adatai megbízónktól kapott információk alapján lettek rögzítve, értük felelősséget nem tudunk vállalni!
Zöldövezeti

Eladó Szántó, Balatonszemes,
5 millió Ft
Telekméret: 4 180 m2
A City Cartel balatonlellei irodája eladásra kínál Balatonszemes külterületén, közvetlen zártkert mellett elhelyezkedő, 4180 m2 nagyságú szántó területet.   A terület két helyrajzi számon helyezkedik el, mely összevonva 26 m széles és 146 m hosszú.   A területet jelen pillanatban szántó besorolású, melyre 3%-os  külterületi beépíthetőség vonatkozik.  A terület többféleképpen megosztható.   Használható továbbra is szántóként, illetve rengeteg más lehetőséget is rejt magában a terület, mivel balatoni panorámával rendelkezik, és csupán 2500 m-re található a Balaton partjától.    Közművek közül a víz, és a villany az utcában található.   NE FELEDJE, NÁLUNK ÖN AZ ELSŐ! További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!   Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.    Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Szántó, Kecskemét,
7.7 millió Ft
Alapterület: 1 803 m2
Teleknek terület eladó!
Kecskemét közelében Felsőcsalánosban az 52-es úttól 800m távolságra, körbekerített 1800nm-es terület eladó. -fúrt kút a telken -gázcsonk a telekhatáron -villanyt  bevezethető a közelből   Informáciért forduljon hozzám bizalommal.
Zöldövezeti

Eladó Szántó, Sopron,
9 millió Ft
Alapterület: 2 834 m2
Eladó szántó a Virágvölgy közelében!
Eladásra kínálunk Sopronban az elkerülő út mellett az alagút felé vezető oldalon egy külterületi, szántó besorolású ingatlant. Az ingatlan 3 helyrajzi számon van. Körülötte kertek, szőlős rész van. Csak villany van az út túloldalán.
Eladó Szántó, Dunaföldvár,
1.9 millió Ft
Telekméret: 5 214 m2
Duna-part közeli szántó eladó Dunaföldváron!
C I T Y C A R T E L INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY bemutatja:   Különleges klímájú, egyedülálló adottságokkal rendelkező szántóföldet kínálunk eladásra Dunaföldvár zártkerti részén. A kiváló megközelíthetőséggel rendelkező, 5.214 nm-es, teljesen sík terület csupán „kőhajításnyira” terül el a Duna partjától, ennek hatására a folyó szinte mediterrán éghajlatot kölcsönös az itt elhelyezkedő mezőgazdasági területeknek. Az éltető Duna áldásos tevékenységének köszönhetően a környéken magasabb a páratartalom mint máshol, így a nyári hőség kevésbé gyötri meg a kultúrnövényeket. Télen még extrémebb időjárási körülmények között sem fagynak meg a zöldségek és gyümölcsök, így a tavaszi primőráru szinte elsőként kerülhet a piacokra.      Az egyedülálló adottságokkal rendelkező szántó kiváló befektetés lehet mezőgazdasági vállalkozók számára, de akár egy nagyobb család éves zöldség-gyümölcs szükségletét is kielégítheti.   Irányár: 1,9 M.Ft.   Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt Ügyfelei részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig.                                                                                       ÜDVÖZLETTEL:                                                                                  VIZLER JÓZSEF                                                         INGATLANSZAKÉRTŐ - REALTY SPECIALIST                                                                                  +36 30-815-2529                                                                  VIZLER.JOZSEF@CITYCARTEL.HU                                                                             CITY CARTEL BUDA KFT.                                                            CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT.                                                                   1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54.                                                               BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT                                                                         DUNAFÖLDVÁR, BÉKE TÉR 7.
CSAK NÁLUNK!

ÚJ AJÁNLAT

Eladó Szántó, Domonyvölgy,
7.5 millió Ft
Telekméret: 750 m2
Domonyvölgyben kellemes természetbarát helyen, strandtól 600m-re található hobbi telek eladó!  A 750m2 telek körbekerített, kb.15 méter széles. Villany bekötésre került, illetve a telken megtalálható egy fúrt kút is, a hátsó kerítés mögött pedig a tavat tápláló patak folyik. Közelben megtalálható több lovastanya, strand, horgászási lehetőség! Iár:7.5MFt Hivatkozási szám: 2517298. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Saját Tibor (20) 539-1988  sajattibor@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!
1
2
3
»