Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó szántó
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Azonnal költözhető

Eladó Szántó, Jakabszállás,
11 millió Ft
Alapterület: 61 546 m2
Jakabszálláson házszámos telek eladó!
Eladó a FOCUS INGATLAN kínálatából Jakabszállás külterületén 6,1ha terület, amely mezőgazdasági és befektetési célra megfelelő.   Jellemzők:   - a területen található 2 bevizsgált fúrt kút és 2 bontandó tanya épület, amely házszámmal rendelkezik - nincs kifüggesztési ideje   Ajánlom azoknak, akik gazdálkodnak vagy befektetésre keresnek ingatlant egy folyamatosan fejlődő településen.   Szolgáltatásaink kereső ügyfeleink számára DÍJTALANOK! ELADÓ vagy KIADÓ ingatlana van? HITEL-re van szüksége? Hívjon, szívesen segítek! Válogatott kínálatunkat tekintse meg a FOCUS INGATLAN weboldalán! www.FOCUSINGATLAN.HU   Az ingatlan adatai megbízónktól kapott információk alapján lettek rögzítve, értük felelősséget nem tudunk vállalni!
Zöldövezeti

Eladó Szántó, Balatonszemes,
5 millió Ft
Telekméret: 4 180 m2
A City Cartel balatonlellei irodája eladásra kínál Balatonszemes külterületén, közvetlen zártkert mellett elhelyezkedő, 4180 m2 nagyságú szántó területet.   A terület két helyrajzi számon helyezkedik el, mely összevonva 26 m széles és 146 m hosszú.   A területet jelen pillanatban szántó besorolású, melyre 3%-os  külterületi beépíthetőség vonatkozik.  A terület többféleképpen megosztható.   Használható továbbra is szántóként, illetve rengeteg más lehetőséget is rejt magában a terület, mivel balatoni panorámával rendelkezik, és csupán 2500 m-re található a Balaton partjától.    Közművek közül a víz, és a villany az utcában található.   NE FELEDJE, NÁLUNK ÖN AZ ELSŐ! További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!   Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.    Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
Zöldövezeti

Eladó Szántó, Balatonszemes,
4.1 millió Ft
Telekméret: 5 908 m2
A City Cartel balatonlellei irodája eladásra kínál Balatonszemes külterületén, közvetlen a belterület mellett elhelyezkedő 5908 m2 nagyságú szántó területet.   A terület két helyrajzi számon helyezkedik el, mely összevonva 32 m széles és 157 m hosszú.   A területet jelen pillanatban szántó besorolású, amelyre a 3%-os  külterületi beépíthetőség vonatkozik.  A belterület közelsége miatt azonban később akár belterületi területté is minősíthető, amelyre már kedvezőbb  %-os beépíthetőség vonatkozik. A terület többféleképpen megosztható.   Használható továbbra is szántóként, illetve rengeteg más lehetőséget is rejt magában a terület, mivel balatoni panorámával rendelkezik, és csupán 1200 m-re található a Balaton partjától. A közelben lévő kertészettel együttműködve más mezőgazdasági területté is átminősíthető.   Közművek közül a víz, villany, csatorna a telek előtt megtalálhatóak.   NE FELEDJE, NÁLUNK ÖN AZ ELSŐ!!!! További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!   Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.    Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
Zöldövezeti

Eladó Szántó, Balatonszemes,
4.1 millió Ft
Telekméret: 5 916 m2
A City Cartel balatonlellei irodája eladásra kínál Balatonszemes külterületén, a belterülettől mindössze 200 m-re elhelyezkedő, 5916 m2 nagyságú szántó területet.   A terület két helyrajzi számon helyezkedik el, mely összevonva 32 m széles és 157 m hosszú.   A területet jelen pillanatban szántó besorolású, amelyre a külterületi beépíthetőség vonatkozik, ami 3%.   Használható továbbra is szántóként, illetve rengeteg más lehetőséget is rejt magában a terület. A közelben lévő kertészettel együttműködve más mezőgazdasági területté is átminősíthető.   Közművek 200 m-re, a belterület határánál megtalálhatóak.   NE FELEDJE, NÁLUNK ÖN AZ ELSŐ! További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!   Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.    Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Szántó, Kecskemét,
7.7 millió Ft
Alapterület: 1 803 m2
Kecskemét közelében Felsőcsalánosban az 52-es úttól 800m távolságra, körbekerített 1800nm-es terület eladó. -fúrt kút a telken -gázcsonk a telekhatáron -villanyt  bevezethető a közelből   Informáciért forduljon hozzám bizalommal.
Zöldövezeti

Eladó Szántó, Sopron,
9 millió Ft
Alapterület: 2 834 m2
Eladó szántó a Virágvölgy közelében!
Eladásra kínálunk Sopronban az elkerülő út mellett az alagút felé vezető oldalon egy külterületi, szántó besorolású ingatlant. Az ingatlan 3 helyrajzi számon van. Körülötte kertek, szőlős rész van. Csak villany van az út túloldalán.
Eladó Szántó, Dunaföldvár,
1.9 millió Ft
Telekméret: 5 214 m2
Duna-part közeli szántó eladó Dunaföldváron!
C I T Y C A R T E L INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY bemutatja:   Különleges klímájú, egyedülálló adottságokkal rendelkező szántóföldet kínálunk eladásra Dunaföldvár zártkerti részén. A kiváló megközelíthetőséggel rendelkező, 5.214 nm-es, teljesen sík terület csupán „kőhajításnyira” terül el a Duna partjától, ennek hatására a folyó szinte mediterrán éghajlatot kölcsönös az itt elhelyezkedő mezőgazdasági területeknek. Az éltető Duna áldásos tevékenységének köszönhetően a környéken magasabb a páratartalom mint máshol, így a nyári hőség kevésbé gyötri meg a kultúrnövényeket. Télen még extrémebb időjárási körülmények között sem fagynak meg a zöldségek és gyümölcsök, így a tavaszi primőráru szinte elsőként kerülhet a piacokra.      Az egyedülálló adottságokkal rendelkező szántó kiváló befektetés lehet mezőgazdasági vállalkozók számára, de akár egy nagyobb család éves zöldség-gyümölcs szükségletét is kielégítheti.   Irányár: 1,9 M.Ft.   Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt Ügyfelei részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig.      City Cartel Ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.   30/815-2529               vizler.jozsef@citycartel.hu
CSAK NÁLUNK!

ÚJ AJÁNLAT

Eladó Szántó, Domonyvölgy,
8.5 millió Ft
Telekméret: 750 m2
Domonyvölgyben kellemes természetbarát helyen, strandtól 600m-re található hobbi telek eladó!  A 750m2 telek körbekerített, kb.15 méter széles. Villany bekötésre került, illetve a telken megtalálható egy fúrt kút is, a hátsó kerítés mögött pedig a tavat tápláló patak folyik. Közelben megtalálható több lovastanya, strand, horgászási lehetőség! Iár:8.5MFt Hivatkozási szám: 2517298. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Saját Tibor (20) 539-1988  sajattibor@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!
Eladó Szántó, Debrecen,
155 millió Ft
Telekméret: 52 000 m2
Debrecenhez közel, 52000 m2-es mezőgazdasági terület eladó!
Merjen nagyot álmodni és valósítsa meg! Debrecenben kínálom eladásra ezt az 52 000 m2-es területet. A telek a Vámospércsi és az Acsádi út között terül el, megközelíthetősége mindkét útról egyformán lehetséges. Enyhén dombos terület, gyönyörű panorámával, a környék legszebb részén van. Beépíthetősége 3%, három helyrajziszámmal rendelkezik, fákkal, bokrokkal körbehatárolt. Ajánlom mezőgazdaságban tevékenykedőknek a talaj jó minősége miatt, 10,25- 55,2 aranykorona értéket képvisel. Állattartóknak remek lehetőség kialakíthat lovardát, melyhez szervezhet táborokat. A mélyebben fekvő területre halastavat is el tudok képzelni. Kiváló adottsága és jó megközelíthetősége építkezni vágyóknak jó befektetés lehet. A város közelsége, de mégis háborítatlan környezetben teremtse meg magának a kiváltságosok luxus életét! A föld mindíg érték volt, és az is marad. Érdeklődés és megtekintés céljából történő időpont egyeztetés érdekében, kérem keressen a megadott telefonszámon! Hívjon és legyen az Öné mielőbb!
Eladó Szántó, Dunaföldvár,
1.2 millió Ft
Telekméret: 2 090 m2
Külterületi szántóföld eladó Dunaföldváron!
Dunaföldvár külterületén, jól megközelíthető helyen kínálunk eladásra, egy 2.090 nm területű, „gyümölcsös” besorolású, mezőgazdasági művelés alatt álló területet. A korábban itt álló gyümölcsfákat - azok elöregedése miatt – a jelenlegi tulajdonos kivágta, így jelenleg a terület csak szántóföldként, illetve legelőként hasznosítható.   A mező- és erdőgazdasági földek forgalmáról szóló 2013. évi CXXII. törvény értelmében az adásvételi szerződés kifüggesztése szükséges.   Irányár: 1,2 M.Ft.   Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt Ügyfelei részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az   ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig.      City Cartel Ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.   30/815-2529               vizler.jozsef@citycartel.hu
Eladó Szántó, Szeged,
3.6 millió Ft
Alapterület: 632 m2
Szántó Újszeged határában
Szeged Újszeged  városrészben, az Udvarhelyi utcától  földúton  kb. 150 méter távolságra,  a Szeged külterület 0117/25 helyrajzi számon lévő 1264 m2 területű szántó terület 50%-a eladó!   A 632 m2 terület   2,965 kataszteri tiszta jövedelem értékű, osztatlan közös tulajdon, használati megosztással. Az eladó földterület  az egész szántó terület szélén helyezkedik el, kvázi " saroktelek", jól megközelíthető.   Az ingatlan irányára: 3 000 000,- Ft.   Amennyiben felkeltettem érdeklődését hívjon bizalommal!  
Eladó Szántó, Paks,
2 millió Ft
Telekméret: 3 063 m2
Telephelynek is alkalmas terület eladó Pakson!
Telephely, kereskedelmi, vagy akár kisipari vállalkozás céljára egyaránt alkalmas területet kínálunk eladásra Paks külterületén. A település központjából mindössze néhány perc alatt megközelíthető, az Atomerőmű szomszédságában található, 3.063 m2-es földterület „szántó” besorolású, mezőgazdasági művelés alól nem kivont terület, amely a 2013.évi CXXII. számú „Földforgalmi törvény” alapján kizárólag „kifüggesztést” követően vásárolható meg.   Régi ár: 2,5 M.Ft.     Új ár: 2 M.Ft.   Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt Ügyfelei részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig.      City Cartel Ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.   30/815-2529               vizler.jozsef@citycartel.hu
1
2
3
»