Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó szántó
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Zöldövezeti

Eladó Szántó, Kecskemét,
6 millió Ft
Telekméret: 8 000 m2
Kecskemét és Jakabszállás között TELEK ELADÓ!
Kecskemét mellett Matkó külterületi részén telek, a rajta lévő kicsi épülettel ELADÓ! Jellemzői: - 8000 nm, melyből 4000 nm bekerítve / kivett sporttelep, szántó besorolás / - a telken fúrt kút és villany - az épület 15 nm és víz villany van benne - beépíthetőség 3 % - Kecskemét 10 perc - kifüggesztéses Érdekli? Hívjon bátran!
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Szántó, Békéscsaba,
7.5 millió Ft
Alapterület: 7 200 m2
7200 nm bekerített szántó eladó Békéscsabán (Jaminában)
A Lévai Ingatlan és Hiteliroda megvételre kínál Békéscsabán ( Jaminában) a bányatavak közelében 7200 nm-es szántót ( tulajdoni lap szerint: szántó,gazdasági épület és udvar). Az ingatlan körbekerített, áram be van vezetve, illetve fúrott kútról biztosított a locsolás.  Részletekért hívjon bizalommal.
Eladó Szántó, Nagycenk,
82 millió Ft
Alapterület: 80 000 m2
8 hektáros szántó eladó Nagycenken
A terület elhelyezkedése kiváló!   8 hektáros szántó besorolású területet kínálunk eladásra!  Nagycenk szomszédságában található. A területen szabadidős tevékenységekhez mint például lovaglás, állatsimogató, quadpálya  kiváló lehetőség. 500 méterre villany van. Betonúton és földes úton érhető el. Ha szeretne vállalkozni és ilyen jellegű tevékenység elkezdésében gondolkodik és nincs hol, akkor ez a terület kiválóan alkalmas lesz álmai megvalósítására.  
Jó közlekedéssel

Eladó Szántó, Lajosmizse,
7 millió Ft
Telekméret: 7 600 m2
Eladó szántó Lajosmizsén!
Eladó szántó Lajosmizsén!   Jellemzők: -7600nm terület -kiváló megközelíthetőség -város peremén -jelenleg is művelés alatt áll   Irányár 7 M ft.   Érdeklődni hétfőtől szombatig! 06-20/212-4883
Eladó Szántó, Szeged,
5.57 millió Ft
Alapterület: 13 929 m2
Gyálai szántóföldek
Szeged III. kerület Gyála külterületén  eladók az alábbi szántó besorolású termőföldek.   HRSZ: 0174/11  5700 m2 területű       26,73  AK érték      irányár: 2 300 000,- Ft HRSZ: 0155/42  5052 m2 területű       19,30 AK érték       irányár: 2 000 000,- Ft HRSZ: 0172/18  6354 m2 területű        29,8  AK érték     ½-ed része   3177 m2 terület irányár:  1 270 000,- Ft A területek a Gyálai -Holt- Tiszához közel helyezkednek el   Az ingatlanok egyben és külön- külön is megvásárolhatók! Amennyiben felkeltettem érdeklődését hívjon bizalommal!
Zöldövezeti

Eladó Szántó, Szeged,
16.8 millió Ft
Telekméret: 47 869 m2
Aszfaltos úton megközelíthető termőföld
Szeged külterületén a sándorfalvi és a vásárhelyi út közötti részen 47869 m2-es és 83,27 aranykorona értékű szántó besorolású termőföld eladó. Végig aszfaltos úton megközelíthető! További információért forduljon hozzám bizalommal!
Zöldövezeti

Eladó Szántó, Szeged,
3.2 millió Ft
Telekméret: 9 032 m2
Szántó a Mácsai lőtér közelében Szeged külterületen
Szeged külterületén a sándorfalvi és a vásárhelyi út közötti részen a Mácsai lőtér közelében 9032 m2-es és 16 aranykorona értékű szántó besorolású termőföld eladó. Aszfaltos és egy rövid szakaszon jól járható salakos úton megközelíthető! További információért forduljon hozzám bizalommal!
Árcsökkenés

Áron alul

Zöldövezeti

Eladó Szántó, Balatonszemes,
2.49 millió Ft
Telekméret: 2 978 m2
Alacsony áron, szántó terület Balatonszemes eladó!
A City Cartel balatonlellei irodája eladásra kínál Balatonszemes külterületén egy 2978 m2 nagyságú szántó területet. A terület két helyrajzi számon helyezkedik el, egyben értendő az ár.   A terület jelen pillanatban szántó besorolású, melyre 3%-os külterületi beépíthetőség vonatkozik.   Használható továbbra is szántóként, illetve rengeteg más lehetőséget is rejt magában a terület, mivel  a Balaton kb. 800 méterre található.   Ha a hirdetésem felkeltette az érdeklődését keressen bizalommal. Ilyen alacsony áron, ilyen közel a Balatonhoz nem talál telket.   NE FELEDJE, NÁLUNK ÖN AZ ELSŐ! További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!   Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint)  8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.      Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton! 
Sürgős

Eladó Szántó, Tiszaörs,
1.2 millió Ft
Alapterület: 9 709 m2
Tiszaörsön 9709 nm szántó eladó !
ÁRCSÖKKENÉS ! Jász-Nagykun-Szolnok megyében Tiszaörsön kínálunk eladásra egy 9.709 nm, külterületen elhelyezkedő, szántó művelési ágú földterületet. A földterület 24,23 AK kataszteri tiszta jövedelmű "szántó" megjelölésű ingatlan és osztatlan közös tulajdonban van.   Irodánk a hét minden napján, teljes körű ügyintézéssel ( CSOK, piaci- és kedvezményes hitelek, energetikai tanúsítvány, biztosítás ) várja megtisztelő hívását !  Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.   Mezei Ágota www.bercsenyiingatlan.hu + 36 20 208 5722 
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Szántó, Budapest, XVII. kerület,
21.9 millió Ft
Alapterület: 1 717 m2
Állapot:
Téglalap alakú telek Rákoskerten eladó nyugodt környezetben!
Telket keres nyugodt környezetben? Építkezne vagy konténerházat helyezne el? Bemutatom a legjobb választást a 17.kerületben, pár perces autóútra a főúttól. A terület Rákoskerten, a Home Center mögött helyezkedik el az Összekötő utcánál. Ez egy 1717 nm-es szántó besorolású, téglalap alakú (20x88 méter) körbekerített terület. A villany az utcába be van vezetve földkábelen.  A telek 40%-a beépíthető, van rajta egy betonozott úszómedence. Méretei: 7,3 x 3 méter, 1,2 éter mély és van egy betonozott előtere is. A telken van egy 32 méter mély fúrt kút. Van egy kisebb épület, amely wc, ciszternával. Az udvaron betonozott esővíz elvezető árok van kiépítve. A telek hátsó felében egy hangulatos kiülő padokkal, sportolási és tábortűz rakási lehetőséggel. Jókora adag tűzifa is rendelkezésre áll. A telek teljesen körbe van kerítve, így állattartásra is kiválóan alkalmas, a főbejárat egy 3 méter széles kapu. A telek jobb oldalán található egy kiskapu, ezzel gyalogosan könnyen át lehet jutni a szomszédba, és levágni az utat a buszmegálló felé. A korábbi tulajdonos földmunkagép kezelő volt és a kötött agyagos talajt ledózerolta, így a helyén egy remek minőségű felszíni talaj keletkezett. Az udvar talaja kemény, kocsival, teherautóval jól körbe járható, sok kocsi parkolására alkalmas. Korábban egy konténerháznak is adott helyet a telek, igény szerint egy lakókonténer is bármikor visszahelyezhető az eredeti helyére. Az idevezető földút hamarosan lebetonozásra kerül, az önkormányzat foglalkozik vele. Közvetlen közelben van a buszmegálló és a vonatállomás. A közelben van: Lidl, Aldi, pékség, Abc, McDonalds, cukrászda, kocsma, piac, gyógyszertár, hamburgeres, benzinkutak, óvoda, iskola, művelődési ház, fitneszterem, uszoda, repülőtér, állatklinika, kutyaiskola és a Home Center. Személyes kedvencem a területben, hogy ide bármi is építhető. Akár jurta is letehető, ha valaki szereti az ilyen életmódot. Építhető rá lelátó, magasles. Szabadidő központ kialakítására is kiválóan alkalmas. Rendezvények tartása is lehetséges (sátorban, pavilonban), mivel nincs a közelben szomszéd, és sok parkolási lehetőség van a telek előtti tisztáson. Mezőgazdasági hasznosításra is kiváló, mint méhészet, fóliasátor, üvegház, kert. Akár egy kutyaiskolának is kutyatenyésztésre is tökéketes a terület. Korábban a konténerházban életvitel szerűen laktak is albérlők.  Ha Önnek is annyira tetszik, mint nekem, vegye fel velem a kapcsolatot! Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. 
Hitelezhető

Jó közlekedéssel

Eladó Szántó, Jakabszállás,
11 millió Ft
Alapterület: 61 546 m2
Jakabszálláson házszámos telek eladó!
Eladó a FOCUS INGATLAN kínálatából Jakabszállás külterületén 6,1ha terület, amely mezőgazdasági és befektetési célra megfelelő.   Jellemzők:   - a területen található 2 bevizsgált fúrt kút és 2 bontandó tanya épület, amely házszámmal rendelkezik   Ajánlom azoknak, akik gazdálkodnak vagy befektetésre keresnek ingatlant egy folyamatosan fejlődő településen.   Szolgáltatásaink kereső ügyfeleink számára DÍJTALANOK! ELADÓ vagy KIADÓ ingatlana van? HITEL-re van szüksége? Hívjon, szívesen segítek! Válogatott kínálatunkat tekintse meg a FOCUS INGATLAN weboldalán! www.FOCUSINGATLAN.HU   Az ingatlan adatai megbízónktól kapott információk alapján lettek rögzítve, értük felelősséget nem tudunk vállalni!
Zöldövezeti

Eladó Szántó, Balatonszemes,
5 millió Ft
Telekméret: 4 180 m2
A City Cartel balatonlellei irodája eladásra kínál Balatonszemes külterületén, közvetlen zártkert mellett elhelyezkedő, 4180 m2 nagyságú szántó területet.   A terület két helyrajzi számon helyezkedik el, mely összevonva 26 m széles és 146 m hosszú.   A területet jelen pillanatban szántó besorolású, melyre 3%-os  külterületi beépíthetőség vonatkozik.  A terület többféleképpen megosztható.   Használható továbbra is szántóként, illetve rengeteg más lehetőséget is rejt magában a terület, mivel balatoni panorámával rendelkezik, és csupán 2500 m-re található a Balaton partjától.    Közművek közül a víz, és a villany az utcában található.   NE FELEDJE, NÁLUNK ÖN AZ ELSŐ! További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!   Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.    Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
1
2
3
»