Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó szántó
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
CSAK NÁLUNK!

ÚJ AJÁNLAT

Eladó Szántó, Domonyvölgy,
8.5 millió Ft
Telekméret: 750 m2
Domonyvölgyben kellemes természetbarát helyen, strandtól 600m-re található hobbi telek eladó!  A 750m2 telek körbekerített, kb.15 méter széles. Villany bekötésre került, illetve a telken megtalálható egy fúrt kút is, a hátsó kerítés mögött pedig a tavat tápláló patak folyik. Közelben megtalálható több lovastanya, strand, horgászási lehetőség! Iár:8.5MFt Hivatkozási szám: 2517298. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Saját Tibor (20) 539-1988  sajattibor@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!
Eladó Szántó, Borota,
3.55 millió Ft
Telekméret: 29 265 m2
Borotai szántó
Borota külterén kínálok eladásra 36374m2 területű 30,31 AK értékű szántó művelési ágú ingatlan 50% tulajdonjogát.  Ezen kívül egy szomszédos másik helyrajzi számon szereplő szántó besorolású 22157m2 területű 34 AK értékű ingatlan 50% tulajdonjogát.  A területek másik 50%-a bérelhető a társtulajdonostól. Ajánlom vadásztársaságok figyelmébe is.
Eladó Szántó, Debrecen,
155 millió Ft
Telekméret: 52 000 m2
Debrecenhez közel, 52000 m2-es mezőgazdasági terület eladó!
Merjen nagyot álmodni és valósítsa meg! Debrecenben kínálom eladásra ezt az 52 000 m2-es területet. A telek a Vámospércsi és az Acsádi út között terül el, megközelíthetősége mindkét útról egyformán lehetséges. Enyhén dombos terület, gyönyörű panorámával, a környék legszebb részén van. Beépíthetősége 3%, három helyrajziszámmal rendelkezik, fákkal, bokrokkal körbehatárolt. Ajánlom mezőgazdaságban tevékenykedőknek a talaj jó minősége miatt, 10,25- 55,2 aranykorona értéket képvisel. Állattartóknak remek lehetőség kialakíthat lovardát, melyhez szervezhet táborokat. A mélyebben fekvő területre halastavat is el tudok képzelni. Kiváló adottsága és jó megközelíthetősége építkezni vágyóknak jó befektetés lehet. A város közelsége, de mégis háborítatlan környezetben teremtse meg magának a kiváltságosok luxus életét! A föld mindíg érték volt, és az is marad. Érdeklődés és megtekintés céljából történő időpont egyeztetés érdekében, kérem keressen a megadott telefonszámon! Hívjon és legyen az Öné mielőbb!
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Szántó, Domaszék,
9.4 millió Ft
Telekméret: 6 000 m2
Állapot: Átlagos
Domaszéki kiskertekben eladó telek!
Szeretne egy ingatlant a természetben, egy olyat, amit kedvére átalakíthat bontás nélkül, a városközponttól 10 percre? Ráadásul szomszédok és átmenő forgalom mentes övezetben? Esetleg kertészeti vállalkozást indítana? Befektetőknek is jó szívvel ajánlom! Most megtalálta ezt az ingatlant, ami rengeteg lehetőséget rejt magában! Az ingatlant idáig gazdasági célokra használták, részben közművesített: víz van a telken, gázvezeték a telek előtt található, a villanyvezeték pedig a közelben.   Ha Önnek is úgy tetszik, mint nekem, kérem ne várjon arra, hogy más csapjon le rá!  Hívjon kérem, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!  Ha hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, hívjon nyugodtan! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.
Eladó Szántó, Szeged,
6.8 millió Ft
Telekméret: 4 295 m2
Állapot:
Újszegeden akár építésre is alkalmas szántó terület eladó!
Függetlenül a mindenkori közmű hálózatoktól, mégis a városban  élhet! Szeged Újszeged városrészében a Judit utcától 200 méterre,  a Lilla utca végénél, jelenleg zárt kert, művelési ág szántó besorolású 4295 m2 területű ingatlan eladó! Az ingatlan  tulajdonviszonya rendezett, osztatlan közös tulajdonú,  a saját használatú részek használati megosztásban rögzítve, a földhivatalnál bejegyezve.  A terület 10%-ban beépíthető, a szélessége kb. 27 méter a hossza pedig 160 méter. A közművek a  Judit utca végén találhatók, de az építési szabályzat szerint nem kötelező a közművesítés, csak a kulturált lakhatás megteremtése. E szerint egy teljesen önfenntartó ház  építhető. Megújuló energia, környezetbarát, olcsóbb üzemeltetés! Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal!
Eladó Szántó, Dunaföldvár,
1.2 millió Ft
Telekméret: 2 090 m2
Külterületi szántóföld eladó Dunaföldváron!
Dunaföldvár külterületén, jól megközelíthető helyen kínálunk eladásra, egy 2.090 nm területű, „gyümölcsös” besorolású, mezőgazdasági művelés alatt álló területet. A korábban itt álló gyümölcsfákat - azok elöregedése miatt – a jelenlegi tulajdonos kivágta, így jelenleg a terület csak szántóföldként, illetve legelőként hasznosítható.   A mező- és erdőgazdasági földek forgalmáról szóló 2013. évi CXXII. törvény értelmében az adásvételi szerződés kifüggesztése szükséges.   Irányár: 1,2 M.Ft.   Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt Ügyfelei részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az   ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig.      City Cartel Ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.   30/815-2529               vizler.jozsef@citycartel.hu
ÚJ AJÁNLAT

Eladó Szántó, Mogyoród,
13.5 millió Ft
Telekméret: 6 616 m2
Mogyoródon szántó besorolású 6616m2-es sík telek eladó!   Hivatkozási szám: 2517246. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Balázs (20) 772-2429  sapibalazs@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!
Eladó Szántó, Szeged,
3 millió Ft
Alapterület: 632 m2
Szántó Újszeged határában
Szeged Újszeged  városrészben, az Udvarhelyi utcától  földúton  kb. 150 méter távolságra,  a Szeged külterület 0117/25 helyrajzi számon lévő 1264 m2 területű szántó terület 50%-a eladó!   A 632 m2 terület   2,965 kataszteri tiszta jövedelem értékű, osztatlan közös tulajdon, használati megosztással. Az eladó földterület  az egész szántó terület szélén helyezkedik el, kvázi " saroktelek", jól megközelíthető.   Az ingatlan irányára: 3 000 000,- Ft.   Amennyiben felkeltettem érdeklődését hívjon bizalommal!  
Eladó Szántó, Paks,
2 millió Ft
Telekméret: 3 063 m2
Telephelynek is alkalmas terület eladó Pakson!
Telephely, kereskedelmi, vagy akár kisipari vállalkozás céljára egyaránt alkalmas területet kínálunk eladásra Paks külterületén. A település központjából mindössze néhány perc alatt megközelíthető, az Atomerőmű szomszédságában található, 3.063 m2-es földterület „szántó” besorolású, mezőgazdasági művelés alól nem kivont terület, amely a 2013.évi CXXII. számú „Földforgalmi törvény” alapján kizárólag „kifüggesztést” követően vásárolható meg.   Régi ár: 2,5 M.Ft.     Új ár: 2 M.Ft.   Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt Ügyfelei részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig.      City Cartel Ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.   30/815-2529               vizler.jozsef@citycartel.hu
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Szántó, Kecskemét,
32 millió Ft
Alapterület: 118 188 m2
Kecskemét Ménteleki részen eladó !
Kecskemét Ménteleken 12 Ha szántó terület eladó !    
Eladó Szántó, Kecskemét,
15 millió Ft
Alapterület: 11 505 m2
Hatalmas építési telek eladó!
ELADÓ a FOCUS INGATLAN kínálatából Kecskemét déli részén, 6 Km-re a Belvárostól, dinamikusan fejlődő külterületen, 11.505 nm szántó, 8000 nm vágásérett akáccal.   Jellemzők:   - 3%-ban beépíthető - áram a területen - gázvezeték a telek előtt - fiatal földműves vagy aranykalászos gazda vásárolhatja meg   Szolgáltatásaink kereső ügyfeleink számára DÍJTALANOK!      ELADÓ vagy KIADÓ ingatlana van? HITEL-re van szüksége? Hívjon, szívesen segítek!   Válogatott kínálatunkat tekintse meg a FOCUS INGATLAN weboldalán! www.FOCUSINGATLAN.HU   Az ingatlan adatai megbízónktól kapott információk alapján lettek rögzítve, értük felelősséget nem tudunk vállalni!
Eladó Szántó, Szigetszentmiklós,
360 millió Ft
Telekméret: 39 693 m2
Bekötőút közelében!
Szigetszentmiklóson, főút melletti, jelenleg szántó besorolású, 39600 nm-es terület eladó. A környéken sok ipari létesítmény, kertészeti áruház található. Jelenleg művelésre bérbe adva. Egyben, vagy akár megosztva is eladó.   Besorolása: Ma - Általános mezőgazdasági területek övezete   Irányár: 360 000 000 Ft   Érd: Érmelléki Zsóka Tel: 06 30 815 2508
1
2
3
4
»