Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó szántó
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Zöldövezeti

Eladó Szántó, Sopron,
7.9 millió Ft
Alapterület: 2 417 m2
Sopronban az új inkubátor ház közelében eladó 2417 m2 szántóföld!
Aszfaltos úttól, 800 m-re eladó szántó!   2417 m2   Jelenleg bérbe adva művelik.   Ha további kérdése van kérem hívjon! 06709424509
Eladó Szántó, Vértesszőlős,
15 millió Ft
Telekméret: 21 307 m2
Vértesszőlősön Szántó eladó!
ELADÓ Vértesszőlős külterületén, Baromállási Dűlőben lévő szántó! Az ELADÓ Szántó Tatabánya és Tata szomszédságában található. Előnye, hogy kavicsos útról megközelíthető. Minősítését tekintve szántó -rét, melynek nagysága 2,1307 hektár. Az ELADÓ szántó-rét erdővédelmi terület EV besorolású. Az EV jelű övezethez tartozó erdőrészletek elsődleges rendeltetése a védelem, amelynek: a) természeti területeken, láprekonstrukciós és élőhely gazdálkodási területen megjelenő védett, b) levegő és zajvédelmi, földvédelmi, települési környezetvédelmi védő, c) erózió ls defláció elleni védő, d) geofizikai stabilizációs, sérült vagy szennyezett területeken rekultivációs védő funkciója van. - Az övezetben a beépítés mértéke 0% - Csak erdei berendezések, építmények létesíthetők - A kialakítható legkisebb telek területe legalább 1500nm - Kerítés kizárólag természetvédelmi, illetve erdő és vadgazdálkodási célból létesülhet.   Mezőgazdasági tevékenységgel foglalkozó személyeknek, cégeknek egyaránt ajánlom, kitűnő befektetés lehet a jó ár-érték arányainak köszönhetően. Bátran ajánlom minden kedves érdeklődőnek ezt a hatalmas területet, ami rendkívül jó adottságaink köszönhetően megannyi lehetőséget nyújt.   Adatbázisunkban számos eladó-kiadó ingatlan közül választhat. Személyre szabott ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Teljes körű díjmentes CSOK és hitelügyintézés nem csak a tőlünk vásárolt ingatlanokra. Minden egy helyen, az ingatlan bemutatásától a birtokba adásig! Hitelminősítés a Fő téri irodánkban a hét minden napján. Várjuk hívását! 
Kertkapcsolatos

Eladó Szántó, Vértesszőlős,
19.9 millió Ft
Alapterület: 45 m2
Építési mód: Könnyűszerkezetes
Állapot:
Szobák: 2 + 1 szoba
Tóval rendelkező szántó eladó!
Különleges lehetőség kínálkozik Tatabánya közelében, egy festői környezetben! Eladó egy szántó besorolású külterületi ingatlan, melyet két oldalról könnyen megközelíthetünk, s két bejárattal rendelkezik. Az ingatlan környezete csodás nyugalmat áraszt, s fantasztikus inspirációkat kínál az itt megvalósítható ötletek számára. A terület könnyen megközelíthető betonúton vagy földúton át, melyek mindkét irányból elérhetőek. A terület sík, körbekerített, villany az egész telekhatáron húzódik, s a vízvételt egy három gyűrűs kút biztosítja, kiegészítve egy fúrt kúttal. Az ingatlant négy helyrajzi szám alapján jegyzik, és csak egységesen értékesíthető. Kifizetés után azonnal birtokba vehető, a terület kifüggesztés alá vont. A telken két fűzfa árnyékában pihenhetünk, a területen még három naspolyafa és egy vadringló fa gyümölcseit élvezhetjük. Az ingatlan területén egy 1120 nm-es tó is megtalálható, mely nemcsak szépségével bűvől el, de horgászatra is alkalmas. Ezen kívül egy 4 éves, 30 nm-es, szigetelt fa házikó is található, mely ideális lakóhely lehet. Az elektromosságot jelenleg aggregátor biztosítja, a házikóban szoba, konyha, fürdőszoba és mellékhelyiség található. Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, hogy megvalósítsa álmait ebben a varázslatos környezetben! Lépjen velünk kapcsolatba mielőbb, hogy megtekinthesse ezt az egyedülálló ingatlant!   Adatbázisunkban számos eladó-kiadó ingatlan közül választhat. Személyre szabott ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Teljes körű díjmentes CSOK és hitelügyintézés nem csak a tőlünk vásárolt ingatlanokra. Minden egy helyen, az ingatlan bemutatásától a birtokba adásig! Hitelminősítés a Fő téri irodánkban a hét minden napján. Várjuk hívását!
Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Szántó, Esztergom,
3.99 millió Ft
Telekméret: 2 442 m2
Eladó szántó Esztergomban!
Eladó szántó Esztergomban!   Megvételre kínálok Esztergomban, a Szarvashegyi úton egy 2442 nm-es ingatlant, mely a tulajdoni lapon szántóként szerepel. A város külterületén található birtokról gyönyörű panoráma nyílik a környező hegyekre. A tulajdonos nem fúratott kutat, azonban a terület vízbiztos, a szomszédos telkeken 18-20 méteren bőséges vízhozam van. A villanyvezeték a telek előtt húzódik. A napos, lankás telek kiválóan alkalmas konyhakert, fűszernövény- vagy virágoskert kialakítására, de akár állattartásra is. A terület átlagos szélessége 12 méter, nincs körbekerítve. Ajánlom mindenkinek, aki a nagyvárosok zajától távol, csendes, nyugodt környezetben töltené szabadidejét. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, vagy bővebb információra van szüksége, hívjon bizalommal a megadott számon telefonon vagy WhatsAppon. Az ingatlan előzetes egyeztetés után a hét bármely napján megtekinthető. Igény szerint teljeskörű jogi háttérrel, földhivatali ügyitézéssel állunk rendelkezésre.
Eladó Szántó, Helvécia,
25 millió Ft
Telekméret: 25 000 m2
Új építésű családi házak közvetlen közelében Eladó!   Generál kivitelezőknek lakópark építésére is alkalmas!   Helvécia területén a Wéber kanyar közelében egybefüggő közel 3 Ha földterület! Közművek a telekhatáron! Legalább 10-12 építési telek alakítható ki belőle.   Hívjon bizalommal! Mutatom! Csak nálunk!
Eladó Szántó, Helvécia,
14 millió Ft
Telekméret: 14 000 m2
  Eladó a Kiskörösi út és Helvécia település találkozásánál egy közel 1,5 Ha földterület. Akár ipartelepnek is átminősithető, hiszen az adottságai fekvése, megközelíthetősége miatt telephelynek is jól funkcionál. Beton út mellett!!   Hívjon és nézzük meg! Csak nálunk!    
Eladó Szántó, Kecskemét,
3.9 millió Ft
Alapterület: 8 541 m2
Eladó szántó Kecskemét- Szarkásban
Kecskemét- Szarkás területen eladó egy 8541nm szőlő-szántóként nyilvántartott ingatlan. Az ingatlan bekerített, Kecskemétről jól megközelíthető. Ha felkeltette érdeklődését a hirdetés, hívjon a részletekért!
Jó közlekedéssel

Eladó Szántó, Szeged,
720 millió Ft
Telekméret: 150 766 m2
ELI közelében 15 ha mezőgazdasági terület eladó!
  Szegeden, Science Park (ELI) és a Liliom lakópark (Béketelep) közelében 150 766 nm-es, „szántó” művelési ágba tartozó (1,3,5,7 minőségi osztály) általános mezőgazdasági terület eladó!   Részletekről érdeklődni nálam tud a HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ TELEFONSZÁMON! Ha nem tudom azonnal fogadni hívását, visszahívom, türelmét előre is köszönöm! Megtekinteni kizárólag előzetesen (telefonon) egyeztetett időpontban lehetséges!!!   A terület lokációja kitűnő, rengeteg lehetőséget rejt: a Science park, a várhatóan épülő elektromos autó/busz gyár, az autópálya közelsége a terület jövőbeli további felértékelődését vonja maga után!!! Az ingatlanon jelenleg szántóföldi növénytermesztés folyik, de a jövőben beépítésre kerülhet, így mind mezőgazdasági célra, mind beruházási területnek alkalmas   További tájékoztatásért forduljon hozzám bizalommal! VÁROM HÍVÁSÁT! (Ha nem tudom azt azonnal fogadni, visszahívom.)
Eladó Szántó, Vác,
75 millió Ft
Alapterület: 12 500 m2
Vác lakóövezet határán későbbiekben belterületbe vonható, 100x125 m nagyságú 100 méteres utcafronttal rendelkező külterületi telek. A terülten jelenleg 770 gyümölcsfa (szilva, kajszibarack) van ültetve. Az utcában villany közmű megtalálható. Az ingatlanra telekalakítási terv készült, e szerint 11 db építési telek kialakítható.  Területre 375 nm alaprerületű épület építhető. Kiváló lovastanyának, farm központnak, egyéb rekreációs célokra ! TEKINTSE MEG IRODÁNK TOVÁBBI KÍNÁLATÁT LOGÓNKRA KATTINTVA. INGYENES HITELÜGYINTÉZÉSSEL tudunk segíteni a legkedvezőbb hitel kiválasztásában! Várjuk megtisztelő hívását időpont egyeztetéshez.
Zöldövezeti

Eladó Szántó, Kecskemét,
6 millió Ft
Telekméret: 8 000 m2
Kecskemét és Jakabszállás között TELEK ELADÓ!
Kecskemét mellett Matkó külterületi részén telek, a rajta lévő kicsi épülettel ELADÓ! Jellemzői: - 8000 nm, melyből 4000 nm bekerítve / kivett sporttelep, szántó besorolás / - a telken fúrt kút és villany - az épület 15 nm és víz villany van benne - beépíthetőség 3 % - Kecskemét 10 perc - kifüggesztéses Érdekli? Hívjon bátran!
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Szántó, Békéscsaba,
7.5 millió Ft
Alapterület: 7 200 m2
7200 nm bekerített szántó eladó Békéscsabán (Jaminában)
A Lévai Ingatlan és Hiteliroda megvételre kínál Békéscsabán ( Jaminában) a bányatavak közelében 7200 nm-es szántót ( tulajdoni lap szerint: szántó,gazdasági épület és udvar). Az ingatlan körbekerített, áram be van vezetve, illetve fúrott kútról biztosított a locsolás.  Részletekért hívjon bizalommal.
Eladó Szántó, Nagycenk,
82 millió Ft
Alapterület: 80 000 m2
8 hektáros szántó eladó Nagycenken
A terület elhelyezkedése kiváló!   8 hektáros szántó besorolású területet kínálunk eladásra!  Nagycenk szomszédságában található. A területen szabadidős tevékenységekhez mint például lovaglás, állatsimogató, quadpálya  kiváló lehetőség. 500 méterre villany van. Betonúton és földes úton érhető el. Ha szeretne vállalkozni és ilyen jellegű tevékenység elkezdésében gondolkodik és nincs hol, akkor ez a terület kiválóan alkalmas lesz álmai megvalósítására.  
1
2
3
»