Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó mezőgazdasági terület
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Mezőgazdasági terület, Mecseknádasd,
790 millió Ft
Alapterület: 560 000 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Átlagos
Állattartók, Mezőgazdászok, Marhatenyésztők figyelem!!!
Családi okokból eladó lett egy több évtízede kialakított, bejáratott tevékenységű komplexum területekkel, gépekkel, állatokkal együttesen. Hereford húsmarhák: 36 tehén + 1 bika. Tiszta vérűek, nem pedigrések, azonban alkalmasak rá, igazolható eredetük. A tanyán saját, ásott kút van (32 méter mély) automatikus töltésű, fagymentes földakatti tartállyal, ahonnan az állatok automatikus ítató rendszerrel jutnak hozzá az ívóvízhez. Gépek: Massey Ferguson 6713, Dyna 6-os váltóval, Q6S homlokrakodóval és a hozzá tartozó kiegészitó berendezésekkel: - földkanál, pelikánkanál, szénás bálafogó, szénarakó tüske;  - Szálas takarmány készítés gépei:     - Müthing zúzógép 2.5 méteres, 4 éves;     - Pronar 300C 3 méteres tárcsás kasza;     - Eneorossi 9 csillagos rendsodró;     - Metal Technik 4,20-as, 1 rotoros rendsodró. - Pronar 8 méteres bálaszállító. A tanyán található éületek: - 2 db állattartó: 60x12 és 40x10 méteresek; - raktár: 40x8 m; - nyílt színi géptároló: 15x12 m; - széna tároló: 10x30 m. A tanya 3 hektára mellé tartozik egy 2.4 hektáros akác erdő és 50 hektár legelő. A tanyán ipari áram (3 fázis, 380 V). A telek határon van szennyvíz bekötési lehetőség. A tanyán van szerény kivitelű öltöző, zuhanyzó és mosdó WC-vel.   Amennyiben bővíteni szeretné jelenlegi vállalkozását vagy éppen fontolgatja annak elindítását, akkor ne habozzon, vegye fel velem a kapcsolatot, hogy Öné legyen ez az igazán kedvező lehetőség!
Eladó Mezőgazdasági terület, Szokolya,
198 millió Ft
Alapterület: 41 599 m2
Eladó Szokolyán lévő, állattenyésztésre kialakított, mezőgazdasági terület, épületekkel, földterülettel együtt! Az ingatlan Szokolya központjától 1 km-en belül elérhető, aszfalt úton. Víz és az áram mellett, kút is található a területen, gázcsonk csak a telken belül van. Az ingatlan 3 helyrajzi számból tevődik össze: -19661 m2, besorolása kivett major, ezen találhatóak az épületek -10838 m2, besorolása kivett major, ezen található egy felújítandó 10 tonnás hídmérleg -11100 m2, besorolása szántó, minőségi osztálya 1., aranykorona értéke 38,63. A hirdetésben szereplő rajzon a 3 terület, a vastag fekete vonallal körbehatárolt részen látszik. A két épület a képeken látható állapotban van, előbb-utóbb felújításra szorul, az egyikben lehetőség van kis lakrész kialakításához, amennyiben indokolt a terület gondozásához a kintlakás. Az egyik épület 861 m2, előregyártott vasbeton pillérvázzal, tufakő kitöltő falazattal, csak a szociális részen rabicolt álmennyezettel, acélszerkezetű nyeregtetővel, hullámpala héjazattal, alsósíkban nádrabic hőszigeteléssel. A másik istálló épület 795 m2, előregyártott vasbeton pillérvázzal, rabicolt deszkából készült térelhatárolással, egyedi fa szerkezetű feszítőműves födémmel, lapos tetővel, lágy héjazattal, homlokzaton deszkaburkolaton vakolt nádrabiccal. Az épületek között térburkolat van a könnyebb megközelíthetőség és használhatóság miatt. A 3-ból két ingatlan cég tulajdonában van a 3. magánszemélyé, egyben szeretnék eladni, igény szerint akár céggel együtt is megvásárolható. További információért forduljon Hozzám bizalommal! Kérje e-mailben vagy SMS-be a linket, ahol a legtöbb kép van fent! Amivel segítjük az Ön ingatlanvásárlását: -ingyenes hitelügyintézés (CSOK és Babaváró ügyintézése is.) -jogi háttér -földhivatali ügyintézés -energetikai tanúsítvány elkészítése -biztosítás
Eladó Mezőgazdasági terület, Pécsely,
44 millió Ft
Alapterület: 55 m2
Építési mód:
Állapot: Átlagos
Pécselyen kiváló minőségű szőlőterület, gyönyörű panorámával eladó
Pécselytől északra, délkeleti lankás domboldalon eladó szőlővel beültetett, szakszerűen gondozott terület pince-présházzal. A település kiváló földrajzi adottságokkal rendelkezik. A Tihanyi-félszigettől északra, Balatonszőlős, Tótvázsony, Aszófő szomszédságában fekszik. Az itt élők élvezhetik a falusi élet nyugalmát. A Balaton partjától kb. 5 km-re, Veszprémtől, a megyeszékhelytől 21 km-re, Balatonfüredtől mindössze 8 km-re fekvő község, ahol a borturizmus egyre nagyobb teret hódít. Budapest fővárostól is mindössze 130 km távolságra van. Az ingatlan a földhivatali nyilvántartásban két helyrajzi számon szerepel. Tulajdoni lap szerint kivett zártkerti művelés alól kivett terület. Ez rendkívül előnyös, mivel nem kell kifüggeszteni és hosszadalmas eljárás keretében várakozni az igazi birtokba vételre. Áll rajta egy kőből épült présház - mely egy földpincével folytatódik. A kettő alapterülete 41 m2. Az épület a térképszelvényen fel van tünteve. Mk-2 - kertes mezőgazdasági - övezeti besorolásba tartozik. Az erre vonatkozó helyi építési szabályzat a következő: Gazdasági épület, borturizmust szolgáló épület (egy telken egy épület) kizárólag a helyi építési hagyományoknak megfelelő, tájba illő építészeti kialakítással lehetséges A beépíthető minimális teleknagyság 3000 nm A beépíthető minimális telekszélesség 16 m Szabadon álló beépítési mód A beépítés maximális mértéke 2 %, legfeljebb 100 nm alapterülettel Maximális építménymagasság 4 m lehet A közművek közül a villany az épületbe be van vezetve. Vízellátását egy fúrt kút biztosítja, amely a szomszéddal közösen üzemel. Az ingatlan aszfaltozott úton megközelíthető, melyről lekanyarodva mindössze 50 m-t kell megtennünk kavicsos úton. Részleges panoráma nyílik a területről a Balatonra és pihenőidőben gyönyörködhetünk a szemközti dombokban. Mind befektetőknek, mind szőlőművelő gazdáknak ajánlom figyelmébe. A szőlőültetvény sortávolsága úgy van kialakítva, hogy gépi művelésre is alkalmas. További információkért és a helyszini megtekintésért hívjon bizalommal. Finanszírozásban, bankfüggetlen tanácsokkal, ügyvédi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Eladó Mezőgazdasági terület, Babosdöbréte,
1.1 millió Ft
Alapterület: 7 017 m2
Zala megyében, Babosdöbrétén 7017 nm alapterületű szántót kínálok eladásra. A mezőgazdasági területen építmény 3 %-os beépítettséggel helyezhető el. A környéken hasonló mezőgazdasági telkek vannak. Amennyiben a telek felkeltette érdeklődését és szeretné megtekinteni, hívjon bizalommal. Irodánk ingyenes hiteltanácsadással és hitelügyintézéssel, kedvező díjszabású ügyvéddel és energetikai tanúsítvány elkészítésével várja Ügyfeleinket.
Eladó Mezőgazdasági terület, Babosdöbréte,
6.4 millió Ft
Alapterület: 37 993 m2
Zala megyében, Babosdöbrétén 37 993 nm alapterületű szántót, erdőt kínálok eladásra. A közel 4 hektár mezőgazdasági terület szántó és erdő besorolású területen építmény 3 %-os beépítettséggel helyezhető el. A környéken hasonló mezőgazdasági telkek és erdők vannak. Amennyiben a telek felkeltette érdeklődését és szeretné megtekinteni, hívjon bizalommal. Irodánk ingyenes hiteltanácsadással és hitelügyintézéssel, kedvező díjszabású ügyvéddel és energetikai tanúsítvány elkészítésével várja Ügyfeleinket.
Eladó Mezőgazdasági terület, Babosdöbréte,
1.3 millió Ft
Alapterület: 9 894 m2
Zala megyében, Babosdöbrétén 9894 nm alapterületű szántót kínálok eladásra. Az M besorolású mezőgazdasági terület 1/1 tulajdonban van. A közel 1 ha területen építmény 3 %-os beépítettséggel helyezhető el. A környéken hasonló mezőgazdasági telkek vannak. Amennyiben a telek felkeltette érdeklődését és szeretné megtekinteni, hívjon bizalommal. Irodánk ingyenes hiteltanácsadással és hitelügyintézéssel, kedvező díjszabású ügyvéddel és energetikai tanúsítvány elkészítésével várja Ügyfeleinket.
Eladó Mezőgazdasági terület, Esztergom,
7.29 millió Ft
Telekméret: 19 900 m2
Termőföld eladó Esztergomban!
Termőföld eladó Esztergomban!   Megvételre kínálok Esztergom déli városhatáránál egy közel 20000 nm területű termőföldet, közvetlenül a Dorogi út mentén, a Rubik Ernő repülőtér közelében. Vezetékes víz, villany néhány száz méterre található. A jelenleg osztatlan közös tulajdonban lévő szántó, legelő tulajdonmegosztása folyamatban van, így a terület a közeljövőben saját helyrajzi számmal fog rendelkezni. A természetbeni elhelyezkedés is a kimérés után lesz pontosan körvonalazható, de előzetes egyeztetés alapján közvetlenül a patakmeder lesz az egyik telekhatár. Ajánlom gazdálkodóknak növénytermesztésre, állattartásra, esetleg horgásztó létesítésre, vagy bármilyen más mezőgazdasági tevékenységre. Befektetőknek is kiváló lehetőség EU-s pályázati források igénybevételére.
Eladó Mezőgazdasági terület, Dorog,
24.99 millió Ft
Telekméret: 18 318 m2
Mezőgazdasági terület eladó Dorogon!
Mezőgazdasági terület eladó Dorogon!   Megvételre kínálok Dorogon, az Aranyhomoki dűlőben egy közel 2 Ha-os mezőgazdasági területet. Az ingatlan a tulajdoni lapon szántóként szerepel, aranykorona értéke 28.57. A terület enyhén lejtős, gondozott, a Bécsi út és az Aranyhomoki dűlő határolja. A jelen építési szabályzat szerint 3%-os beépíthetőséggel 6.5 méter magas épület építhető rajta. Dorog város közelsége, és a jó megközelíthetőség eredménye képpen többféle hasznosítási lehetőséggel bír, mint például állattartás, növénytermesztés, mezőgazdasági szolgáltatások, lovagoltatás, stb. Az ingatlan 1/1-es tulajdonú. Előzetes időpont egyeztetés után a hét bármely napján megtekinthető.
Azonnal költözhető

Kertkapcsolatos

Zöldövezeti

Eladó Mezőgazdasági terület, Nyúl,
13.95 millió Ft
Telekméret: 5 579 m2
Panorámás ingatlan
Nyúlon 5579 nm-es általános mezőgazdasági terület eladó. TUL-lapon kivett udvarként szerepel. Beépíthetőség: 3%, ( max.167 nm, terménytároló néven!)  
Eladó Mezőgazdasági terület, Sopron,
1.99 millió Ft
Alapterület: 970 m2
Sopron és Balf között ELADÓ egy 970 m2-es külterületi szántó, 3%-a beépíthető, tároló vagy mobilház építésére alkalmas. Mérete: 40 x 47.7 x 62.7m háromszög alkú telek. Víz és villany az utcában. Irányára: 1.990.000.-Ft. Id.: 342775 GDN hitelcentrumunk, 12 bankot és takarékot versenyeztet, lebonyolítja a teljes ügyintézést. Számtalan variáció létezik, ezért kérje FÜGGETLEN szakértőnk személyre szabott, egyedi javaslatát! Ich spreche Deutsch. I speak English.
Sürgős

Eladó Mezőgazdasági terület, Csemő,
3 millió Ft
Telekméret: 3 176 m2
Csemőben Telek Eladó!
Csemő  külterületi részén 3 176 nm-es terület eladó!   Környezetében lakóházak megtalálhatóak. Megközelítése földútról történik Közművek az utcában elérhetőek Besorolása: Szőlő és gazdasági épület AK értéke: 11,05 Jelenleg művelésre váró ,üres terület Irányára: 3 M Ft Amennyiben tiszta levegőre és nyugalomra vágyik, gazdálkodna vagy csak egyszerűen egy hobbyt szeretne kialakítani, mindenképp ajánlom a figyelmébe ezt a telket! Váron jelentkezését megadott elérhetőségeim egyikén! Bank független hitel-ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel, energetikai tanúsítvány beszerzésével segítjük ügyfeleinket. Amennyiben Ön is szeretné eladni ingatlanát, mi ingyenes piaci értékbecsléssel és tanácsadással állunk rendelkezésére.   Csemő Pest vármegye egyik legszebb települése. A faluban iskola, óvoda, orvosi ellátás, boltok, posta, önkormányzat megtalálható. Közeli városok: Cegléd( 11 km-re) Nagykőrös (15 km-re). A településen menetrend szerint közlekedő buszok segítik a közlekedést a nagyobb városok irányába, ahol a vonatközlekedés kiépített.  Csemő kifejezetten tiszta, rendezett, jó lakóközösséggel megáldott falu.    
Eladó Mezőgazdasági terület, Bölcske,
24.99 millió Ft
Telekméret: 93 493 m2
Közel tíz hektáros földterület eladó Bölcskén!
C I T Y C A R T E L INTERNATIONAL REAL ESTATE AGENCY   bemutatja:   Rendkívül kedvező áron kínálunk eladásra termőföldet az egyedülálló hangulatú, Tolna vármegyei település külterületén. A község központjától mindössze néhány kilométer távolságra, aszfaltozott út és közművek közvetlen közelében elterülő, 93.493 nm-es terület részben „legelő”, részben „erdő” besorolású. Mivel az itt található akác erdő a közelmúltban kivágásra került, az új tulajdonosnak lehetősége lesz az erdő visszatelepítésére, ebben az esetben számára visszatérítésre kerül 2 M.Ft. letét. A 86.368 nm-es terület „szántóvá”, illetve „legelővé” történő átminősítése is megoldható. A kiváló adottságokkal rendelkező terület logisztikailag is egyedülálló, mivel a 6-os számú főút és az M6-os autópálya mindössze néhány perc alatt megközelíthető.    Irányár: 24,99 M.Ft. (2,67 M.Ft./Ha)   Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt Ügyfelei részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig.      ÜDVÖZLETTEL: VIZLER JÓZSEF INGATLANSZAKÉRTŐ - REALTY SPECIALIST +36 30-815-2529 VIZLER.JOZSEF@CITYCARTEL.HU   CITY CARTEL BUDA KFT. CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT. 1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54.  BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT    DUNAFÖLDVÁR, BÉKE TÉR 7.
1
2
3
4
5
»