Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó iparterület
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Iparterület, Komárom,
90 millió Ft
Alapterület: 597 m2
Állapot: Felújított
Komárom belváros közelében egy multifunkciós komplexum rövid határidővel sürgősen eladó! A multifunkciós épületegyüttes számos tevékenységnek megfelelő! Akár irodai tevékenység (szükség esetén a lakhatás biztosítása) + csarnokok/műhelyek állnak rendelkezésre!! Az eladó iroda + raktárépület jellemzői: - raktárépületek magassága: 2,7 M ., 5 M belmagasságúak - telek mérete: 2356 nm - összes épület nagysága: 597 nm - építési mód: tégla, szerkezete stabil - építési éve: 1993 - a főépületben: iroda alsó szinten: vendégváró/ügyféltér, mosdó+wc, teakonyha, valamint a tetőtér beépítéssel szintén további irodák, fürdő+wc került kialakítása, továbbá hozzá kapcsolódóan 2 részből álló raktárhelyiség a földszinten. - A középső épület: jelenleg hideg raktár épületként funkciónál, több helyiségből tevődik össze, víz villannyal ellátva. - Az alsó épületegyüttes: szintén több egymáshoz kapcsolódó kisebb raktárakból áll, illetve egy 5 méter belmagassággal rendelkező csarnokból. - Közművek: Főépületben: összközműves: 2 db hűtő - fűtő klíma, éjszakai - nappali - ipari árammal ellátott, földgáz, városi vezetékes víz, csatorna, internet Középső épület: villany, víz, csatorna Alsó épület: villany, víz, csatorna Az udvar szilárd burkolattal rendelkezik: térkő, beton, aszfalt vonatkozásában, kamionnal beparkolható! Az udvara parkosított, örökzöldekkel, bokrokkal ültetett! Megtekinthető egyeztetett időpont szerint lehetséges! Tekintse meg és tegyen vételi ajánlatot! Irányára: 90 M Ft A vételár kifizetésében lehetőség nyílt részletfizetésre is, melyről kizárólag személyesen lehet tárgyalni! Kissné Szilvia +3670/884-7678
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Iparterület, Győr,
25 millió Ft
Telekméret: 5 000 m2
Kereskedelmi Szolgáltató Terület eladó - Győr
Az M1-es Autópályához közel, Győr külterületi részén eladó egy 5000 nm-es Kereskedelmi Szolgáltató terület,amelyre felépíthető egy max. 860 nm-es felépítmény. Villany, gáz a telken belül van, a vizre és a csatornára a tervek rendelkezésre állnak. Vétel ár: bruttó 25 M Ft. ÁFA mentes! Várom hívását!
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Iparterület, Győr,
45 millió Ft
Telekméret: 8 129 m2
GKSZ -es terület eladó Győrben
Győrben az M1-es autópályához közel, eladó egy 8100 nm-es GKSZ besorolással rendelkező terület. Az ingatlan összközműves. 20 %-os beépíthetőséggel szabadonálló épület építése megengedett. Építmény-magasság: 7 m. / 1 szintes. Teherforgalom legfejebb 5 tonnás teherautókkal engedélyezett. Bruttó vételár: 45 M Ft. Várom hívását! További ingatlanok: gyorbenotthon.com oldalon.  
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Iparterület, Törökszentmiklós,
600 millió Ft
Alapterület: 5 240 m2
Építési mód: Acélszerkezetes
Állapot: Újszerű
Törökszentmiklóson 5240 m2-es csarnok eladó!
**** KIVÁLÓ LEHETŐSÉG!**** Törökszentmiklóson 5240 m2-es új építésű áruház/ csarnok eladó!  A telephely adottságai:  A terület mérete 2.7 hektár.  A terület teljes közúti infrastruktúrával rendelkezik. 230 személyautó számára kiépített aszfaltozott parkoló van. Kamionok számára is jól használható bekötőútja van. Benzinkút a bejáratnál.  A leendő M4 lehajtója 500 a 4-es főút 400 méterre helyezkedik el a telephelytől. A 48-as főút pedig közvetlenül mellette halad el. Vasútvonal távolsága 250 méter. Tisza folyó távolsága 6000 méter.  A telephely vízzel, villannyal, gázzal ellátott. Az energiaigények függvényében az ellátás könnyen bővíthető, mert mind az országos nagyfeszültségű villamos, mind pedig a nagynyomású gázhálózatok 1000 méteren belül helyezkednek el. Törökszentmiklós munkahely lehetőségei jelentősen elmaradnak lakosságához mérten, ezért jó munkaerőbázis.  A telephely besorolása GIP és beépítetlen művelésből ki nem vont de GIP besorolású területek veszik körül, azaz könnyen bővíthető. Fentiek okán minden létesítmény számára ahol telephely kiválasztása szempontjából fontos szempont a folyóvíz közelsége, a főútvonal és vasút hálózat közelsége és a nagyfeszültségű villany és nemzeti gázhálózat közelsége kiváló adottságokkal bír a telephely. A telephely Jász-Nagykun-Szolnok megye azon belül a Törökszentmiklósi járás területén fekszik. A 4-es és a 48-as utak kereszteződése ideális logisztikai helyszín, melyet a vasút közelsége tovább javít.  A nagynyomású gázhálózat és a nagyfeszültségű villamos hálózat 1000 méteren belül található. A Tisza 6 km-en belül elérhető. Bővebb tájékoztatásért várom megtisztelő hívását!  Kun Tünde 06-70-433-3506 www.gesztenyeingatlan.hu
Áron alul

Jó közlekedéssel

Eladó Iparterület, Csákvár,
48.18 millió Ft
Telekméret: 16 714 m2
Csákváron Ipari ingatlan eladó!
Csákváron közvetlenül a belterület szomszédságában müvelési ág alól kivett külterület eladó !  16.714 nm-es gsz1 és gsz2 besorolású! A telek közvetlen környezetében minden közmű elérhető,a telek sík fekvésű tehát talajmunkát sem igényel esetleges üzem létesitésénél. Az ingatlan a fenti áron egészben eladó de kisebb terület kimérése/min 4000 nm/ is lehetséges  2900 ft/nm áron! A terület könnyen megközelíthető a közelében több vállalkozás sikeresen működik. Amennyiben további kérdése van kérem hívjon!      
ÚJ AJÁNLAT

Eladó Iparterület, Szada,
95 millió Ft
Alapterület: 331 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 3 szoba
Otthon és Vállalkozás akár egy helyen! Szada szélén, iparterület és lakóövezet közelében több célra hasznosítható ingatlan eladó! A külterületi részen elhelyezkedő ingatlan két részből áll, 108m2-es lakórészből valamint egy 223m2-es csarnokból. A lakásnak használható épületrész 30PTH tégla főfalakkal rendelkezik, erre 10cm-es Dryvit szigetelőrendszer került. Az elosztása remek, megtalálható benne egy beépített bútorzattal rendelkező amerikai konyhás nappali, két hálószoba, gardrób, fürdőszoba és egy külön mellékhelyiség. Igényes, modern burkolatok lettek elhelyezve, a fürdőszobában kád és egy kétszemélyes zuhany is kiépítésre került. Műanyag bejárati ajtó és nyílászárók kerültek beépítésre, a fűtés egy meleg víztározóval rendelkező, 50kw-os vegyes tüzelésű kazánról üzemel. Vízellátás saját, bevizsgált kútról történik, 380V bevezetésre került. A tetőtér beépítéssel a lakótér tovább növelhető, a lépcsőház kialakítható. A lakóépület folytatása a 223m2-es csarnok. Itt megtalálható két nagyméretű garázsajtó, műhelynek, raktárnak egyaránt tökéletes lehet. Az ingatlanhoz tartozó terület közel 2hektár, állat, lótartásra, termesztésre ideális. Iár:95MFt! Hivatkozási szám:2516349. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Saját Tibor (20) 539-1988  sajattibor@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!
Eladó Iparterület, Tatabánya,
208 millió Ft
Alapterület: 32 000 m2
Telek eladó Tatabányán
Tatabánya határában kínáljuk megvételre ezt a 32 000 nm-es telket.  A telek 27 000 nm-es művelés alól kivett területből és 5000 nm-es mezőgazdasági területből, azaz szántóból áll. A telek a gazdasági, kereskedelmi és szolgáltató besorolású övezetben található. Víz, villany a telekhatáron van, szennyvízcsatorna a 100-as úton.  Beépíthetőség szempontjából a területre a következő paraméterek szerepelnek az előírásban: Beépítési mód:  Szabadon álló Min.telek méret: 2000 nm Beépíthetőség: 60 % Homlokzatmagasság: 9,5 m Zöldfelület min.: 25%   További információért hívjon bizalommal!   Tatabánya Komárom Esztergom megye déli részén, a Gerecse és a Vértes közötti völgyben (Tatai-árok) fekszik, a fővárostól 55 kilométerre. Helyzeténél fogva forgalmi csomópont, nem csak megyei, hanem regionális és országos szinten is. A Budapest és Bécs összekötését biztosító M1-es autópálya (E60, E75) érinti, az 1-es főút és a Budapest–Hegyeshalom–Rajka-vasútvonal átszeli a várost.
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Iparterület, Miskolc,
499 millió Ft
Telekméret: 165 000 m2
Eladó Borsod megye székhelyén, Miskolcon 11,5 ha belterületi+ közvetlen mellette 5 ha külterületi föld egyben. Ez a kitűnő adottságokkal rendelkező hatalmas egybefüggő földterület Hejőcsabától a belváros felé a fő út mellett helyezkedik el. Természetbeni adottságai miatt lakópark kialakítására is kiváló lehetőség!  A jelenleg általános ipari terület besorolású ingatlan közvetlen út és vasúti kapcsolattal is rendelkezik! Telken belül van ivóvíz és ipari áram  valamint egy 40 tonnás hídmérleg  is. Az ingatlan tulajdonosa egy gazdasági társaság, ami per, teher és igénymentes, lehetőség van arra is, hogy azzal együtt kerül értékesítésre. Ha felkeltette az érdeklődését ez a befektetésre vagy hasznosításra is kiválóan alkalmas egyedülálló ajánlat, keressen elérhetőségeimen!   
Eladó Iparterület, Szolnok,
420 millió Ft
Alapterület: 1 982 m2
Építési mód: Panel
Állapot: Felújítandó
Szobák: 6 szoba
zolnokon Ipari ingatlan eladó
Az eladó ipari ingatlan Szolnok belterületén, a Besenyszög felé vezető, Mester utcában található, a város központjától 2,3 km-re, keleti irányban, ipari, kereskedelmi szolgáltatói környezetben. Az ingatlan infrasruktúrális és tömegközlekedési kapcsolata jó. Köz és szolgáltató létesítmények a város központjában, tömegközlekedési lehetőség, bevásárlási lehetőség a közelben megtalálható. Az ingatlan aszfaltozott úton keresztül megközelíthető. Könnyűipari tevékenység működött az ingatlanban. Az épületek vasbeton pillér vázas rendszerben, vasbeton falpanellel és tégla falazattal kitöltve, részben hagyományos szerkezettel, építési móddal épültek. Tájékoztatás 70 411 9927
Eladó Iparterület, Szombathely,
570 millió Ft
Alapterület: 200 000 m2
Szombathelyhez közel kavicsbánya eladó!
Eladásra kínálok Szombathelyhez közel egy 200.000 m2-es kavicsbányát! A bánya jelenleg is működik, az összes ezzel kapcsolatos engedélyek hatályosak, érvényesek 2022.12.31.-ig. A teljesség igénye nélkül: bányászati jog, környezetvédelmi engedély (örökös), műszaki üzemi terv, rekultivációs terv, humuszmentési terv, kockázatelemzés, és vagy húszféle dokumentum. MÜT szerint jelenleg kb 1.000.000 m3 művelésre való ásványvagyon vár még kitermelésre. (jelenleg kb. 7 ha-on folyik a kitermelés) Az eladás tartalmazza a jogot és az összes dokumentációt. Hídmérleget konténer irodával, kitermeléshez és bányaműveléshez használt összes gépet eszközt.: 2004 Powershreen osztályozó!, 2004 Liebherr R944HDS, 2002 Liebherr R914 HDS, Liebherr 531, Zeppelin ZM15, Atlas 1109, 1991 Mercedes 2628, Tatra815/1, Tatra 815/2, Tatra 815/3, Steyr 6x4, Steyr 4x4, John Deere 4650, John Deere 4240, Deutz dózer. Ugyancsak hozzá tartozik a bánya már kitermelt területén lévő nagyhalakkal betelepített horgásztó és hozzá tartozó létesítményei. + A bányaterületen kívül lévő 9 ha szántóterület, mely szintén meg van kutatva, kutatási dokumentációval! + A bányával szemben lévő 3,5 ha termelésből kivont terület, mely ipari célokra kiválóan alkalmas. A bánya nyers útépítési anyagának a minősítési jegyzőkönyve is rendelkezésre áll. Termőföld 500.000 m3, humusz, ami szintén bányászható. A bánya feltöltéséhez a jelenlegi engedély 1 millió Ft-ért bővíthető. Ez sitt lerakását teszi lehetővé. A kavics eladására érvényes szerződések vannak. A kavics alatt 4-6 méterre homok van, ami még kitermelésre vár. Agyagra-, homokra meglévő szerződések vannak a téglagyárral. Az ár tartalmazza az erdőt és humuszt is. Ha ajánlatom felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal, akár hétvégén is. Jöjjön, nézze meg, ne maradjon le erről a remek lehetőségről! Irodánk szolgáltatásai nem csak a nálunk vásárolt ingatlanokra: teljes körű jogi és földhivatali ügyintézés, ügyvédi adás-vételi szerződés elkészítése kedvezményes áron, energetika tanúsítvány elkészítése, ingyenes hitelügyintézés, CSOK. 
Eladó Iparterület, Pécsvárad,
150 millió Ft
Alapterület: 2 237 m2
Pécsváradról a nagy múltú Aranycipó pékség Pécsre költözött, ezért a pécsváradi üzem eladó lett. A cég évtizedeken keresztül itt üzemelt, országos hálózattal. Az ingatlan a 6-os útról aszfalt, szilárd burkolatú úton közelíthető meg. A főépület vasbeton váz, tégla vázkitöltő falazattal, kőporos vakolattal. Az előregyártott feszített vasbeton födémen szigetelt, lapostető került kialakításra. A nyílászárók fából és műanyagból készültek, védőráccsal. Teljes a közmű ellátás, a fűtés gázkazánról történik radiátorokkal. A telep nagy rész térbukolattal fedett. Az üzemi épületen kívül raktárak, garázsépületek, szervízműhely, porta, működő kisbolt is található. Az ingatlan kiválóan alkalmas gyártóüzem, összeszerelő egység, raktár stb működtetésére. Részletes tájékoztatásért, az ingatlan megtekintéséért kérem jelezzen.
Eladó Iparterület, Budapest, III. kerület,
206.9 millió Ft
Telekméret: 3 690 m2
A 3690 nm-es telekingatlan Békásmegyer településrészen, az Ipartelep utca és a Szent István utca találkozásánál helyezkedik el. A jelenleg érvényes szabályozás szerint I-III-V/K övezetbe sorolt, mely alapján 40-45%-ban építhető be, maximum 20 méter építménymagasság mellett. A szabályozás szerint a terület régészetileg védett terület. A telek körbekerített, közművekkel (elektromos áram kivételével) nem rendelkezik, de a határoló utakon elérhetőek. A telekre egy bruttó 5535 nm területű felépítmény építhető. Irányár:206,9 MFt+ÁFA
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»