Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Ingatlanok
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Építési telek, Ács,
4.5 millió Ft
Alapterület: 720 m2
Ács településen, csendes utcában központhoz közel építési telek eladó! Az eladó építési telek jellemzői: - telek nagysága: 720 nm - beépíthetősége: 30% - utcafront szélessége: 16 méter, hosszúsága: 45 méter - a telek rendelkezik kerítéssel - aszfaltozott utcában, jó szomszédokkal - csendes, kertvárosias környezetben - közművei: víz telken belül, villany, gáz és a csatorna utcában - a telken van egy 12 nm-es tégla épület, mely jó állapotú, bármilyen célra alkalmas lehet - a telken egy 10 m x 12 m alap, melynek mélysége 1,6 méter és 40 cm vastag illetve gyümölcsfák és szőlő található A település tömegközlekedése jó, busz, vasúttal megoldott. Élelmiszerboltok, multik, orvosi rendelő, gyógyszertár, bölcsőde, óvoda, iskolák, egységek állnak a lakosok rendelkezésére. - halastó a telektől 200 méterre található Megtekinthető egyeztetett időpontban lehetséges! Amennyiben felkeltette érdeklődését jelen ingatlan, vagy bármely ingatlan a kínálatunkból kérem, jelezze számomra! Hitel és CSOK ügyintézésben kollégáim díjmentesen segítenek! Minden vevőinknek szolgáltatásunk ingyenes! Tekintse meg és tegye meg ajánlatát! Az ár alkuképes!
Eladó Építési telek, Budakalász,
7.72 millió Ft
Alapterület: 825 m2
Budakalász külterületén, a Hollóvölgyi íjászpálya felett, a Holló utcában - legelő járási mintatér - besorolással 825 nm panorámás telek eladó. Az ingatlan a budakalászi SZABÁLYOZÁSI TERV szerint a helyi jelentőségű természetvédelmi terület. Az ingatlanon 20 kV-os fennálló vezetékjog van bejegyezve az ELMŰ javára, az ingatlan 58 nm területére. Kérdés esetén állok szíves rendelkezésére. Az ingatlan rugalmasan, hétvégén is megtekinthető. SZR
Eladó Építési telek, Miskolc,
50 millió Ft
Telekméret: 32 380 m2
Társasház fejlesztési terület eladó
Miskolc Komlóstetőn, kiváló környéken, csendes erdőszéli, 32.380 nm-es belterületi építési telek eladó.  A telek társasház, és családi ház építésére egyaránt alkalmas! A társasház vonatkozásában a telekhez egy 21 lakásos társasház komplett építési-kiviteli terve rendelkezésre áll, melyet a vevőnek térítésmentesen átadunk! Beépítési szabályok: -  Kertes övezet/ beépíthetőség: nem kialakult, szabadon álló -  legnagyobb beépítés mértéke: 30 % -  megengedett maximum építmény magasság: 6 m   Közművek: víz, gáz, villany, csatorna a telek előtt az utcában.   Ár: 50 M. + Áfa További információért kérem keressen telefonon.
Eladó Építési telek, Miskolc,
10 millió Ft
Telekméret: 2 083 m2
Miskolc Komlóstetőn, kiváló környéken, csendes, erdőszéli, 2083 nm-es, belterületi, építési telek eladó.    Közművek: víz, gáz, villany, csatorna a telek előtt az utcában.   Beépítési szabályok: -  Kertes övezet/ beépíthetőség: nem kialakult, szabadon álló -  legnagyobb beépítés mértéke: 30 % -  megengedett maximum építmény magasság: 12.5 m     Ár: 10 M Ft  További információért kérem keressen telefonon.
Eladó Telephely, Nézsa,
81 millió Ft
Alapterület: 940 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Nézsa,   1 Ha területen található egy részben 1950 körül épült, majd 1908 körül kibővített 850 nm-es épület együttes, melyben ipari tevékenységre és tárolásra kialakított területeken kívül iroda és  80 nm-es lakás található.   A terület besorolása: major   Gáz cirkó fűtés 3x50 Amper áram     Az ingatlannal együtt eladó a teljes vállalkozás. Szitázó és nyomdaipari cég. Gépek: kézi és félautomata szitázó   Ingatlan ára: 81.000.000,-Ft Vállalkozással együtt 140.000.000,-Ft     A vállalkozás a munkákkal és a gépekkel együtt vásárolható meg.
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Iparterület, Veszprém,
130 ezer Ft
Telekméret: 1 300 m2
Ipari terület Veszprém tüzér utcában kiadó
1300 m2 bekerített terület, mely igény esetén 1800 m2-re bővíthető, telephelynek, raktározási, tárolási célra kiadó. Rendelkezésre áll 3x50 A ipari áram. A terület kamerával megfigyelt, kutyával őrzött, lakott, biztonságos terület. A terület bérleti díja 130 000,- Ft + ÁFA/hó. Egy havi kaució szükséges.
Eladó Üzlethelyiség, Szeged,
8.96 millió Ft
Alapterület: 22 m2
Állapot: Új építésű
Szobák: 1 + 1 szoba
ÜZLET, SZALON, IRODA???? Kecskeméti utcánál, kiváló infrastruktúrával rendelkező környezetben, utcai bejáratú kis üzlethelyiséget kínálunk eladásra. - Üzlet - ügyfél fogadó tér – 10 m² - Kiszolgáló - szociális blokk – 12 m² Az épület a mai kor igényeinek megfelelő technológiával és épületgépészettel épül, különös tekintettel a hőszigetelésre és energiaellátásra. Üzlet üzemeltetési energia KÖLTSÉG: 0 FORINT - saját napelem rendszer villanyórával és inverterrel - 25 éves teljesítmény és üzemelési garanciával - elektromos padlófűtés - mennyezethűtés - okos telefonról irányítható: a szellőztetés, fűtés, hűtés, a világítás, a riasztórendszer kamerái - a belsőépítészeti kialakítás a tevékenységnek megfelelően, igény szerint egyeztethető Várható átadás: 2021. március
Eladó Iparterület, Komárom,
200 millió Ft
Alapterület: 180 m2
Családok és vállalkozók figyelem! Eladó egy kimagaslóan jó üzleti/befektetési lehetőség, ahol álmai megvalósulhatnak! Vadregényes környezetben a város zajától távol, de mégis jó közlekedéssel eladó ez a tágas otthon a hozzátartozó stabil megélhetést biztosító vállalkozással! Komárom monostori városrészen eladásra kínálunk egy igazi egyediséggel rendelkező 160 nm-es családi házat 1500 nm-es üzemi/ipari tevékenységre egyaránt alkalmas épülettel! Az eladó családi ház jellemzői: - építési éve: 1978 - építési mód: tégla - helyiségei: konyha+étkező+nappali egy légtérben kapott elhelyezést, 3 különálló szobák, fürdő + wc, illetve különálló wc, fedett terasz. - fűtése: gázcirkó radiátoros hőleadókkal - közművek: vezetékes ivóvíz, villany, csatorna, földgáz - nyílászárók: 4 éve lettek cserélve a homlokzati ablakok, bejárati ajtó műanyag nyílászárókra - a családi házban lévő ingóságok külön megállapodás tárgyát képezik - az eladó családi házhoz egy ipari/üzemi ingatlan is hozzátartozik, melyet részletezünk! Az ipari/üzemi ingatlan jellemzői: - elbírált pályázat vehető igénybe, amennyiben a tevékenység tovább folytatódik, az elbírált vissza nem térítendő pályázat összege: 80 M Ft! A pályázat teljes technológiai cserére és napkollektor kiépítésére lett igényelve, melyet pozitív elbírálást kapott. Az ipari ingatlanban a vállalkozás üzemeltetéséhez szükséges összes gépi berendezés benne van a vételárba! Jelenlegi tevékenysége: tojáskeltetés évi kapacitása: 10 millió db/év! A két ingatlan kizárólag az üzemeltető céggel együtt vásárolható meg! Megtekinthető egyeztetett időpont alapján! Az ár alkuképes! Tekintse meg és tegyen vételi ajánlatot!
Eladó Építési telek, Dabas,
11.6 millió Ft
Alapterület: 1 242 m2
NE SZALASSZA EL! Eladásra kínálok DABAS-SÁRI részén, egy 1242 nm-es telket. MINDEN KÖZMŰ TELKEN BELÜL TALÁLHATÓ! Valamint 3 FÁZISÚ ÁRAMMAL és FÚRT KÚTTAL. Közlekedés szempontjából is remek helyen van, gyalog mindössze 600 m-re található buszmegálló, valamint az 5-ös út is pár percre van. KÖZEL A KÖZPONTHOZ, DE MÉGIS NYUGALMAT SZERETNE? NE KERESSEN TOVÁBB! HÍVJON MOST!
Eladó Telephely, Üllő,
731.83 millió Ft
Alapterület: 5 091 m2
Építési mód: Acélszerkezetes
Állapot:
Autószalonnak alkalmas telephely!
A Liszt Ferenc repülőtértől húsz percre, Üllő belterületén 155847 nm-es telken, jelenleg használaton kívüli, de jó állapotú, 5091 nm-es épület eladó.   A 3 szintes épület földszintje 2486 nm-es. Itt hatalmas üvegcsarnok, szerelőműhely, irodák, vizesblokkok és ügyfélkiszolgáló található. Az emelet 1690 nm-es részén tágas, világos irodákat találunk, itt is vizesblokkok, és üzletek kialakítására van lehetőség. A legfelső 900 nm-es szinten irodák, vizesblokkok és egyéb, alakítható helyiségek.   Irányár: 2,2 Millió EURO   Érd: Érmelléki Zsóka   Tel: 06 30 8152508
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Új építésű

Eladó Építési telek, Gyál,
45 millió Ft
Alapterület: 140 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Gyál, 2 építési telek és egy korszerűsíthető családi ház egyben ELADÓ!!!!!
Gyálon szinte a központban,  az RRt és  a Hész szerint megosztható összközműves  építési telek egy 135m2-es korszerűsítére váró családi házzal / a megosztásból származó második telek üres!!! / válalkozó szellemű társasház vagy ikerház építésére váró vállalkozónak ELADÓ!!! Irányár: -45.Mft, Érd:+36303941029
Kiváló ár érték arány.

Eladó Építési telek, Ordacsehi,
4.9 millió Ft
Alapterület: 2 085 m2
Falusi nyugalom madárcsicsergéssel!!
  Pihenni vágyók figyelmébe!   Ordacsehi, Akácfa utcában kínálunk megvételre egy 2085 m2 területű telket, mely jelenleg  csatorna közművel rendelkezik. További közművek közvetlenül a telek előtt, az utcában találhatók. Az ingatlan a Balaton partjától 3,8 km-re van, 5 perc a part autóval, s a balatonboglári bejárótól végig bicikli úttal  is rendelkezik a település, megkönnyítve ezáltal  a bejárást a faluba. Az autópályáról is könnyen meg lehet közelíteni, mindössze  2 km-re van a telektől a lejáró.   Az építési telek az Lf2 övezetbe tartozik, ezáltal 30 % beépítéssel rendelkezik, 5 m építmény magassággal.   Megosztható a terület, egy kisebb 900 m2-es és egy 1200 m2-es terület kijelölését szorgalmazzuk, ezáltal lehetővé téve két kisebb vételi ajánlat elfogadását. Egyben az ingatlan irányára 4,900.000 Ft, megosztás után a 900-as terület 2.400.000 Ft, mig az 1200-as területért 2.990.000.- Ft-ot kérünk.   Szíves figyelmükbe ajánljuk csendre, nyugalomra  vágyóknak, hétvégi házat  építőknek, fiatal pároknak a természetben.  Ajánljuk továbbá a Balaton közelségét szerető embereknek  mérsékelt áron!! Kérem tiszteljen meg bizalmával, hivjon most.  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»