Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó gazdasági épület
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Áron alul

Azonnal költözhető

Kizárólagos megbízás

Eladó Gazdasági épület, Kecskemét,
12.5 millió Ft
Alapterület: 30 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 2 szoba
Kecskemét úrihegyi részén, gyönyörű kis ház eladó!!
Az ingatlan 2719 m2-es telekterülettel és 30 m2-es alapterülettel rendelkezik. Elosztását tekintve kétszintes, alsó szintjén található a konyha, a fürdőszoba és a nappali, felső szintjén pedig a hálószoba. Falazata téglából épült, szigetelt, fűtéséről gázkonvektor gondoskodik. A ház teljes alapterülete alatt pince helyezkedik el. A hatalmas telken gyümölcsfák, gondozott kert található, illetve fedett kocsibeálló. A ház jelenleg 30 m2-es, de 81 m2-re bővíthető! Így ajánlom nem csak pároknak, nagyobb családosoknak is, akik csendes, nyugodt helyen szeretnének élni. Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal!
Eladó Gazdasági épület, Balatonhenye,
21 millió Ft
Alapterület: 105 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 4 szoba
Présház, nyaraló a Káli-medencében eladó!
A balatonhenyei pince, présház jellemzői: - Felújított présház, mely gyönyörű környezetben, panorámával a Káli-medencére, Hegyestűre - A háromszintes ház földszintjén található a borospince, konyha, fürdőszoba, előkészítő, és tároló, 1. szinten két szoba, nappali étkező nagy terasszal, tetőtérben két szoba és egy fürdőszoba - villany a présháznál bevezetve, a vizet bevizsgált saját kútról oldották meg - a szőlőterület, mely részben új telepítésű, több fajta szőlő (pl olaszrizling, sauvignon blanc) található - a telek gyümölcsös részére 55nm2-es pince lett tervezve, melyre építési engedély is van - a festői környezetben a terület könnyen elérhető, jól járható úton közelíthető meg - ajánlom a területet nyaralónak, borászattal ismerkedőknek, illetve akik csendre, nyugalomra vágynak   Amennyiben az ingatlan elnyerte tetszését, várom jelentkezését!
Áron alul

Zöldövezeti

Eladó Gazdasági épület, Tatabánya,
3.9 millió Ft
Alapterület: 38 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Szobák: 2 szoba
Tatabánya Hosszúhegyen telek két kis házzal eladó
Tatabánya hosszúhegyen eladó egy 6172 nm es telek a rajta lévő két darab házikóval! A telek úgynevezett szíjtelek mindkét vége külön utcára nyílik,így akár ketté is választható! A víz és villany bevezetve,ettől függetlenül két ásott kút is használható. A két különálló 20 és 18 nm es kisház látott jobb időket is de akár egy két napos vakációra most is igénybe vehető. Az egyik ház mint a képeken is látszik jelenleg nyári konyhaként üzemel a másik ház  hálóhelyiség. A telken művelt szőlő és gyümölcsfák találhatóak valamint a végében egy kis akácerdő. A környékbeli telkeket több család lakóingatlanként használja mig mások nyaralóként.A telek két utcafrontos! A telek örökpanorámás elhelyezkedése a két kisház a félbeválaszthatóság és a víz villany megléte befektetőknek is számtalan lehetőséget rejt! Az ingatlan nincs kivonva zártkerti művelés alól! Amennyiben további kérdése lenne vagy megtekintené az ingatlant kérem hívjon!
Eladó Gazdasági épület, Debrecen,
9.5 millió Ft
Alapterület: 37 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújított
Szobák: 1 szoba
Kis kertes ház eladó
Debrecen-Bánk, Erdőspuszta utcai 864 m2-es, művelés alól kivett zártkerti ingatlan, 37 m2-es, 1986-ban téglából épült, 1 szobás (13,4 m2), konyhás (5,6 m2), fürdőszobás (2,8 m2), nappalis (15,3 m2) gazdasági épülettel, műhellyel, pincével, kamrával, gépkocsi tárolóval eladó. Víz-, villany-, gázvezeték bekötve, fűtés fali gázkazánnal. Bánki Iskola, buszmegálló 1 km. Csendes, nyugodt környék.
Eladó Gazdasági épület, Debrecen,
7.2 millió Ft
Alapterület: 30 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 1 szoba
Diószegi út mellett ház eladó
Debrecen, Diószegi út és a Zsurló utca sarkán lévő 888 m2-es művelés alól kivont terület és gazdasági épület eladó. A telken található egy engedéllyel épített 30 m2-es "Repkény" típusú sorozatterv alapján (beton alapra, tégla falazatú) 1 szoba, étkezős, főzőfülkés, wc-s épület + tároló + pince helyiségekből álló hétvégi ház. Az épületbe a villany be van vezetve, gáz és víz a telek előtt az utcában van. Fűtés és fürdőszoba nincs kialakítva, de a lehetősége adott. A utca közvilágítással ellátott, szemétszállítás, postai szolgáltatás van, az ingatlan utcanévvel házszámmal ellátott.  
Zöldövezeti

Eladó Gazdasági épület, Cibakháza,
280 millió Ft
Alapterület: 2 941 m2
Építési mód: Vegyes
Eladó Gazdaság Jász-Nagykun Szolnok megyében
Eladó a Kunság szívében 80 hektárnyi legelő, négy istállóval. Cibakháza külterületén 800 méterre a Holt-Tiszától. A négy istálló alapterületei: 1260m2, 645m2, 530m2, 504m2. Jelenleg is aktívan folyik rajta állattartás. A gazdaságot könnyen meg lehet közelíteni kiépített betonúton. .Tisztelettel:  Bogdán Patrik +36 20 382 59-95
Eladó Gazdasági épület, Békéscsaba,
7 millió Ft
Alapterület: 65 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 2 szoba
Békéscsabán az Almáskertben eladó 65m2 gazdasági épület
Békéscsabán az Almáskertben eladó 800 m2 zárt kertben 2015 ben épített gazdasági épület.tégla építésű. Az épület családi házként funkciónál, szigetelt. A telken 100 m fúrt kút, adja a vízvétel lehetőségét. Az épület padlástér kialakítású, beépített. Alsó szinten egy kis nappali, konyha, fürdőszoba WC került kialakításra. A padlástérben pedig két háló szoba van. A nyílászárók műanyag kivitelűek. A padlástérben a padozat laminált, az alsó szinten pedig mindenütt járólap van. Fűtése vegyes tüzelésű kazánról történik radiátor leadókon keresztül.
Áron alul

Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Gazdasági épület, Kecskemét,
5.9 millió Ft
Alapterület: 36 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Szobák: 1 szoba
Felsőszéktón Gazdasági épület ELADÓ!
Felsőszéktón 700 m-re a műúttól kétszintes 36 m2-es gazdasági épület ELADÓ!   Villannyal, házi vízellátóval, melléképülettel és 1063 m2 -es telekkel. Városi víz a ház előtt. Tartozik hozzá egy szerszámoskamra, különálló konyha.   Egy kis felújítás után az épület azonnal költözhető.    Részletekért hívjon bátran, beszélgessünk a lehetőségekről! Segítünk!   Vegye igénybe INGYENES, TELJESKÖRŰ PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSAINKAT!  
Eladó Gazdasági épület, Balatonlelle,
15 millió Ft
Alapterület: 286 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 4 szoba
Gazdasági épület Balatonlellén
A City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Balatonlellén mezőgazdasági- és ipari üzem területet. Osztatlan közös telek, mely jó adottsága miatt bármilyen üzemnek is kíváló terület. A Balatontól kb.3000 méterre helyezkedik el, és betonút vezet a telephelyhez. Az 1900 m2 es területen, 286 m2-es eddig üzemként működött ipari méretü ingatlan található. Az ingatlanon villany és víz került bevezetésre. Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, értékbecslés! Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség kedvező árakkal! NE FELEDJE, NÁLUNK ÖN AZ ELSŐ! 30%-OS VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL, HOZZÁSEGÍTJÜK ÁLMAI OTTHONÁHOZ!  További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén! Irodáink: 8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.
Eladó Gazdasági épület, Tatabánya,
20 millió Ft
Alapterület: 500 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Emelet: Földszint
Eladó Tatabányán gazdasági épület!
Tatabánya ipari területén eladó 2489 nm-es telek . Rajta gazdasági épület helyezkedik el, vasipari gépekkel, homokfúvóval. Az ingatlan alapterülete 2x250 nm. További kérdéseivel hívjon bizalommal! Azonosító: 730/2
Eladó Gazdasági épület, Vasmegyer,
99.53 millió Ft
Alapterület: 2 010 m2
Fagyasztó, szárítócsarnok eladó
Nyíregyházától 20 km-re Vasmegyeren eladó egy korábban ammóniás hűtőrendszerrel ellátott liofizáló üzem, kiszolgáló helyiségekkel, szárítócsarnokkal. Telek mérete: 8323 m2, hasznos alapterület: 2010 m2. ÚJ ÁR: 99.532.500.-+ÁFA
Sürgős

Eladó Gazdasági épület, Csatka,
35 millió Ft
Alapterület: 1 000 m2
Emelet: Földszint
Szarvasmarha telep Eladó!
Árcsökkenés 50 M Ft-ról 35M Ft-ra! Csatkához közel 25 000 nm-es telken 1000nm-es istálló,épület Eladó! Bármely állat tartására ( baromfi, birka, sertés, stb ) kiválóan alkalmas izolált telep eladó. Kapacitása: 100 tehén és szaporulatának felnevelése. A telep szép környezetben található, lakott település 3-4 km re van így a munkaerő könnyen megoldható. Legelő, termőföld bérleti lehetőség, trágya könnyen eladható. A telep saját fúrt kúttal rendelkezik. Az Elektromos áramot nagy teljesítésű trafó biztosítja. A kép csak illusztráció. További kérdésekkel vagy a megtekintéssel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal! Irány ár, kérem tegyen ajánlatot! Díjmentes hitel ügyintézés és ügyvédi háttér. Azonosító:100910
1
2
»