Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Ingatlanok
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Présház, Héreg,
5.45 millió Ft
Alapterület: 35 m2
Héreg nyaraló
Héreg Bikás réten eladó egy nagyon jó elrendezésű nyaraló. Kétszintes kis présház víz villany házon belül. A ház 35nm alap területű, ez alatt található egy pince. A telek 1400 nm amelyen gyümölcsfák és disz cserjék és szőlők helyezkednek el. A házra egy kis ráfordítással nagyon kellemes nyaralót vagy otthont lehet kialakítani. Fürdőszoba nem került kialakításra de minden feltétel adott a befejezéshez, emellett viszont rendelkezik fatüzelésű  kandallóval. A fenti szoba erkélyes és nagyon szép a kilátás. Amennyiben megtekintené kérem hívjon!
Eladó Építési telek, Héreg,
1.55 millió Ft
Telekméret: 872 m2
Héreg eladó telek!
Héreg Bikarét-dűlőben eladó egy 700 nm telek. A telken belül tálalható egy kiváló 15 nm pince ami alkalmas bor tárolásra vagy akármi másra. A kerten belül van még egy alap+kémény, amire könnyedén fel lehet építeni egy kis-házat/nyaralót, a telek elején található egy elkezdett épület amiből lehet lemenni a pincébe. Víz, villany telken belül így ezzel sem kell bajlódnia. Ezen kívül még gyümölcsfák és szőlő található a telken. Ha csendes környezetben szeretne pihenni vagy gazdálkodni, akkor ez a telek a megfelelő választás. Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal.
Eladó Építési telek, Ordacsehi,
2.5 millió Ft
Telekméret: 1 149 m2
Ordacsehiben családi házas környezetben a Balatontól 4 km-re, autópálya lehajtójától 2 km-re kínálunk megvételre egy 1149 m2-es építési telket. Tulajdoni lap szerinti pontos megnevezés "beépítetlen terület".  A további részletekért kérem, hívja irodánkat. Ordacsehi Balatonboglártól délnyugatra, Fonyódtól keletre található, a két város közötti útszakaszról leágazva közelíthető meg. Területén áthalad az M7-es autópálya, aminek a faluba külön lehajtója is van. A település a Balatonboglári borvidék részét képezi. Wiki
Balaton 1 km-en belül

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Balatonlelle,
8.99 millió Ft
Telekméret: 705 m2
Építési telek, a Balatontól 1 km távolságra, új építésű környezetben!  A CITY CARTEL INGATLANIRODA eladásra kínál Balatonlellén egy 705 m2 nagyságú építési telket. A telekre a jelen jogszabály értelmében, 30%-os beépíthetőség, valamint 5 méteres építménymagasság vonatkozik.  A gáz kivételével az összes többi közművel rendelkezik, előbbi az utcában található. Szép, új építésű ingatlanok környezetében, a Balatontól 1 km távolságra. Építse meg itt otthonát, vagy nyaralóját.   További részletes információért hívjon bizalommal!   Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.  8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint)   Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
Eladó Iparterület, Tatabánya,
30 millió Ft
Telekméret: 6 000 m2
Eladó iparterület a tatabányai ipari park közelében!
Az eladó terület a Tatabányai ipari park közelében helyezkedik el. A forgalmas út mellett lévő terület, sok lehetőséget rejt. Kiváló elhelyezkedést nyújt azoknak, akik logisztikai, kereskedelmi vagy ipari szolgáltató tevékenységet szeretnének folytatni, de akár gazdasági épület, parkolóház, üzemanyagtöltő állomás is létesíthető a telken. Terület nagysága:6.000 m2 Művelési ág: külterületi szántó Besorolása: GIP 10 Rendelkezésre álló közművek: a terület nem közművesített Hasznosíthatóság: többcélú ingatlan: ipari, kereskedelem, logisztika és szállítmányozás, gazdasági épület, parkolóház, üzemanyag-töltőállomás Legnagyobb beépítettsége: 60% Megközelíthetőség: Környei út felől 
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Üzlethelyiség, Nyíregyháza,
6.9 millió Ft
Alapterület: 21 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 1 szoba
Tipp-topp kis üzlethelyiség!
Nyíregyháza-Belvárosban az Univerzum üzletházban eladó egy első emeleti,klímás,üzletnek és irodának is egyaránt alkalmas,21m2-es üzlethelyiség,saját vizesblokkal(wc,kézmosó).Az ingatlan utcafrontra néz,így a nagy üvegfelület kíválóan alkalmas a tevékenység reklámozására. Külön víz,villany,a fűtése házközponti.Közös költség:20.000Ft  
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Üzlethelyiség, Nyíregyháza,
6.9 millió Ft
Alapterület: 21 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 1 szoba
Tipp-topp kis üzlethelyiség!
Nyíregyháza-Belvárosban az Univerzum üzletházban eladó egy első emeleti,klímás,üzletnek és irodának is egyaránt alkalmas,21m2-es üzlethelyiség,saját vizesblokkal(wc,kézmosó).Az ingatlan utcafrontra néz,így a nagy üvegfelület kíválóan a tevékenység reklámozására. Külön víz,villany,a fűtése házközponti.Közösköltség:20.000Ft Befektetők jelentkezését is várom. 
Azonnal költözhető

Vasút és a Balaton között

Eladó Építési telek, Zamárdi,
35 millió Ft
Telekméret: 692 m2
A City Cartel Ingatlaniorda eadásra kínál, Zamárdi központi részén, a Vasút és a balaton között egy közel 700 m2-es telken fekvő, felújításra vagy korszerűsítésre váró 62 m2 alapterületű nyaralót.   A telek nagyon jó elhelyezkedésű, Lke-4 besorolású, melynek alapján a beépíthetőség 25%, az építménymagasság pedig 4,5 méter.   Az épület jelen állapotában használatra, illetre hasznosításra nem alkalmas!   A közművek közül a víz, villany, csatorna a házban, a gáz a telek elött található.   Az ingatlan Zamárdi központjában, a szabadstrandtól 450 méterre, 8 perces sétatávolságra található.   Kifejezetten ajánlott családi nyaralónak, nyaraltatásra vagy kisebb társasház építésére!   További kérdések esetén állok rendelkezésére!
ÚJ AJÁNLAT

Eladó Iparterület, Isaszeg,
99 millió Ft
Telekméret: 3 600 m2
Isaszegen 3600m2-es iparterület eladó! Irányár: 99MFt Hivatkozási szám:2516132. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Tóth László (20) 218-8577 tothlaszlo@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!  
Vasút és a Balaton között

Vizközeli

Eladó Építési telek, Balatonfenyves,
39 millió Ft
Telekméret: 540 m2
A City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Balatonfenyves központi részén, a Balatontól mindössze 50 méterre egy 540 m2 nagyságú építési telket, melyre jelen jogszabályok értelmében 20%-os beépíthetőség vonatkozik, a megengedett legnagyobb építménymagasság pedig 6.5 méter. Közművek a telek előtt találhatóak. A telken azonnal építhető családi ház, amelyre akár a 10+10 millió forintos CSOK támogatás is igénybe vehető. További információért hívjon és találkozzunk személyesen! Várjuk szeretettel irodánkban, hétvégén is állunk rendelkezésére!   Nálunk Ön az első!   Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint)  8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint)  8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.   Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!
Eladó Mezőgazdasági terület, ,
75 millió Ft
Alapterület: 300 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Háromfa tehenészet
Háromfán 17 ha bekerített területen állattartásra alkalmas ingatlan eladó. A területen százas istálló, terménytároló, szénatároló és szociális lakás van. Szükség esetén személyzetet is tudunk biztosítani! A vállalkozáshoz a közeli területeken különböző szántó, rét-legelő, illetve lucernás bérelhető. A területen jelenleg 50 db vemhes marha, 50 db borjú és egy bika él, ezek is eladók, amennyiben igény van rá. A földek, ingatlanok megmunkálásához külön géppark tartouik, melyet meg lehet vásárolni. Befektetésnek, mezőgazdasági vállalkozásnak kiváló adottságokkal rendelkezik. 
Azonnal költözhető

Eladó Gazdasági épület, ,
25 millió Ft
Alapterület: 1 000 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Háromfa, Belmajor
Háromfa belterületén 2ha bekerített területen gazdasági épületekkel együtt eladó vállalkozások számára. Igény szerint az ingatlanhoz szántó is bérelhető a környéken. A területen saját üzemanyagtöltő kút is van, az épületekben műhely és raktár kialakítható.
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»