Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Ingatlanok
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Jó közlekedéssel

Eladó Építési telek, Tatabánya,
12.49 millió Ft
Telekméret: 672 m2
Hársfa ligetben építési telek eladó
Tatabányán, a Hársfa ligetben eladásra kínálok egy 672 m2-es építési telket. A beépíthetőség 30%. Villanyvezeték és gázcsonk a telken van, a vízvezeték és csatorna most kerül kiépítésre az utcában.    Jöjjön el, nézze meg!
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Iroda egyéb, Tab,
26.9 millió Ft
Alapterület: 630 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot:
Eladó ipari ingatlan Tabon!
Vállalkozás vagy otthon? Lehet mindkettő! Ön dönt! A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 4506-os számú TABI IPARI INGATLANT.  Tudta Ön, hogy Tab városa csak 22 km-re van a Balatontól?   A LIDO HOME SIÓFOK által kínált TABI IPARI INGATLAN jellemzői:   - könnyen megközelíthető, az M7-es autófelhajtó csupán 15 percre van - lehet telephely, logisztikai bázis, otthon a családnak - formálja igényeihez! - jelenleg bevezetett üzlethelyiség, irodák, különböző méretű raktárak működnek benne - fűtése: központi, gázzal és 2 hatalmas cserépkályha biztosítja a meleget - a tetőtér beépíthető - az ingatlan kamionok fogadására is alkalmas - egy 48 nm-es üvegház van a telken - a telek nagysága (2785 nm) további lehetőségeket hordoz magában - Az épület első része 1960-ban épült vályogból. Az egykori családi házat alakították át irodákká,     üzlethelyiséggé. Igény esetén újra családi házként funkcionálhat, az Ön fantáziája szab határt annak, hogy   milyenné alakítja. - Az épület hátsó része 1995-ben lett hozzáépítve, a falak téglából vannak.   A LIDO HOME SIÓFOK által kínált TABI IPARI INGATLAN elosztása: 4 raktár, 3 iroda, 2 szociális helység   Amennyiben a 4506-os számú a LIDO HOME által kínált TABI IPARI INGATLAN, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!
Eladó Építési telek, Debrecen,
11.5 millió Ft
Telekméret: 1 152 m2
Láhner utcai üres építési telek eladó
Debrecen, Láhner utca 154b. szám alatti 1152 m2-es üres építési telek 17,7 méteres utcafronttal eladó. Építési paraméterek: szabadon álló épület építhető, 30% beépíthető, 6 m-es építménymagasság, előkert 5 m, beépítési mélység 35 m. Két lakásegység kialakítható. 
Eladó Építési telek, Leányvár,
7.9 millió Ft
Telekméret: 1 478 m2
Leányváron telek eladó!
Eladó Leányváron egy közműves telek!   Leányváron a főúton közműves telek eladó. A telken víz, villany és gáz is van, valamint található még pince és kút is. A telek beépíthető!   Amennyiben hirdetésem felkeltette figyelmét, keressen bizalommal!   "Dr.Révfalvi Ingatlan - Többet adunk!"
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Siófok,
5.99 millió Ft
Telekméret: 500 m2
ELADÓ ÉPÍTÉSI TELEK SIÓFOK KILITIBEN!
Kizárólag irodánkat bízták meg! A LIDO HOME ingatlaniroda 4504 számon kínálja eladásra ezt AZ ÉPÍTÉSI TELKET SIÓFOK KILITI városrészében! AZ ÉPÍTÉSI TELEK elhelyezkedése kiváló, Kiliti csendes, madárcsicsergős utcájában található, a közelben buszmegálló (30 méter), óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek! Siófok belvárosa és a Balaton part 3 kilométeren belül elérhető!   A telken jelenleg áll egy dupla garázs, egy nyárikonyha és egy melléképület áll! A telek az lke-2-o besorolású övezetben fekszik, 30%-os beépíthetőség és 5 méter építménymagasság vonatkozik rá a HÉSZ szerint!   Amennyiben felkeltette érdeklődését ez az ÉPÍTÉSI TELEK, keressen a megadott  elérhetőségeimen bátran! Vásárolna de nincs elegendő pénze? Hitelügyintézőnk a rendelkezésére áll!  Irodánk hétvégente is teljes körű szolgáltatásokkal várja Önt! 
Eladó Telephely, Tatabánya,
99 millió Ft
Alapterület: 293 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Kereskedelmi vagy ingatlanfejlesztési célra is kitűnő telephely eladó!
Tatabánya Óvárosban lakóövezet közepén eladó egy telephely, amit korábban gyártó tevékenységre használtak. Az ingatlan udvarában a parkolás rendezetten megoldott. A földszinten található a kereskedelmi vagy szolgáltatói célokra alkalmas nagy alapterületű műhely, az emeleten három iroda található. Pince és padlás is tartozik az ingatlanhoz. Fűtése egyedi, 2018-ban vásárolt szénüzemű kazánnal van megoldva.  Az ingatlan könnyen átalakítható lakásokká is, ezért befektetőknek, ingatlanfejlesztőknek is szívesen ajánljuk. A közvetlen környezetében szintén lakóingatlanok találhatóak. A vasútállomás és az Óváros központja is pár perc alatt elérhető, de az M1-es autópálya felhajtója is közel van. A Gál István lakótelepen iskola, óvoda, orvosi rendelő, bolt is található. Az irányár 99 millió Ft, tekintse meg az ingatlant, hogy miden részletre kiterjedő információt kaphasson!  
Eladó Építési telek, Gyenesdiás,
12 millió Ft
Telekméret: 1 770 m2
Nagyméretű építési telek - Eladó Telek Gyenesdiáson
Kizárólag irodánkat bízták meg. A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a 01673-as GYENESDIÁSI  ÉPÍTÉSI TELKÉT. A LIDO HOME KESZTHELY által kínált GYENESDIÁSI ÉPÍTÉSI TELEK jellemzői:   Nagyméretű telek, kedvező áron, 30 %-os beépíthetőség Víz - villany bevezetve Csatorna beállás a telekhatáron Telken ásott kut található Gáz az utcában A telken két régi építésű lakóépület található, ami már megérett a bontásra A bontás anyagainak nagy része újrahasznosítható építkezés esetén Amennyiben a 01673-as számú a LIDO HOME által kínált GYENESDIÁSI ÉPÍTÉSI TELEK, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.   Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!
Áron alul

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Zalaszántó,
5 millió Ft
Telekméret: 2 613 m2
Eladó egyedülálló panorámás telek a Világosváron, Európa legnagyobb buddhista templomépülete alatt
Kizárólag nálunk! A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a 601672-es számú ZALASZÁNTÓI ZÁRTKERTI INGATLANÁT   Úgy gondolják, hogy a Sztupáknak megvan a hatalma a káros energiák kioltására, a negatív hatásoktól való védelemre, a jólét növelésére, pozitív energiával való feltöltésre.   A LIDO HOME KESZTHELY által kínált ZÁRTKERTI INGATLAN jellemzői:   - Az Emberi Jogok Parkja határán található, közvetlenül a Sztupa alatt, keleti fekvéssel. - murvás úton megközelíthető - 2613 m2 gyümölcsös, kert, szőlő, gazdasági épület - gazdasági épület /nyaraló/15m2 plusz 15m2 pince - 3%-os beépíthetőség, ezért az épület bővíthető  - víz villany a telekre bevezetve - osztrák, német, magyar nyaralók szomszédságában - a két egymás meletti ingatlan együtt, kedvező áron megvásárolható (9103m2+2613m2)    Amennyiben a 601672-es számú a LIDO HOME által kínált ZALASZÁNTÓI ZÁRTKERT, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!
Eladó Építési telek, Szigetszentmiklós,
14.99 millió Ft
Telekméret: 948 m2
Szigetszentmiklóson, eladó egy lakóövezeti 948 m2-es telek, aszfaltozott rendezett utcában.  Önálló családi ház vagy ikerház építésére is alkalmas. Ha felkeltette érdeklődését, kérem hívjon
Áron alul

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Zalaszántó,
5 millió Ft
Telekméret: 9 103 m2
Eladó egyedülálló panorámás telek a Világosváron, Európa legnagyobb buddhista templomépülete alatt
Kizárólag nálunk! A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a 601671-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, ZALASZÁNTÓI ZÁRTKERTI INGATLANÁT   Úgy gondolják, hogy a Sztupáknak megvan a hatalma a káros energiák kioltására, a negatív hatásoktól való védelemre, a jólét növelésére, pozitív energiával való feltöltésre.   A LIDO HOME KESZTHELY által kínált ZÁRTKERTI INGATLAN jellemzői:   - Az Emberi Jogok Parkja határán található, közvetlenül a Sztupa alatt, keleti fekvéssel. - murvás úton megközelíthető - 9103 m2 gyümölcsös, szántó, rét, erdő - 3%-os beépíthetőség  - víz villany a telekhatáron - római korból származó ásott kút - osztrák, német, magyar nyaralók szomszédságában   Amennyiben a 601671-es számú a LIDO HOME által kínált ZALASZÁNTÓI ZÁRTKERT, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Erdő, Öreglak,
19.9 millió Ft
Telekméret: 42 433 m2
Öreglakon belterületi ingatlan eladó!
Kizárólag nálunk. A LIDO HOME BALALATONBOGLÁR eladásra kínál egy  1901-es számú fás terület, szántó, kert besorolású belterületi ingatlant.  A LIDO HOME BALATONBOGLÁR által kínált 1901-es belterületi ingatlan jellemzői:    -Öreglak frekventált helyén található. Jó közlekedés jellemzi. Egyik oldalán végig lakott, a közmű innen bevezethető. -A területet több oldalról meg lehet közelíteni. Két halastó közvetlen szomszédságában található. Mellette egy villa, és focipálya van. -Nagy része gyönyörű fás terület, de található benne szántó és kert besorolású rész is.  -A terület 30%-a beépíthető. Adottságainak köszönhetően kiválóan alkalmas akár otthon, szanatórium, hétvégi házak, lakások építésére.    Amennyiben a 1901-es számú a LIDO HOME BALATONBOGLÁR által kínált ÉPÍTÉSI TELEK, vagy bármely a kínálatunkban található ÉPÍTÉSI TELEK, CSALÁDI HÁZ, NYARALÓ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!
Jó közlekedéssel

Eladó Építési telek, Öreglak,
3.3 millió Ft
Telekméret: 2 053 m2
Dupla építési telek Öreglakon!
Kizárólag nálunk. A LIDO HOME BALALATONBOGLÁR eladásra kínálja a 1900-as számú ÉPÍTÉSI TELKÉT. A LIDO HOME BALATONBOGLÁR által kínált 1900-as ÉPÍTÉSI TELEK jellemzői:   - Öreglak frekventált helyén található, kíváló adottságokkal rendelkezik.   -Nagyságának és elhelyezkedésének köszönhetően két építési telekre osztható. -Közmű az utcáról könnyen elérhető. -Jó közlekedés jellemzi. Balaton távolsága 8 km. Faluközpont gyalog 2 percnyire van.  -Bátran ajánlom családi ház, nyaraló építésére lakott mégis nyugodt, kellemes környék jellemzi, mellette zöldövezet található.    Amennyiben a 1900-as számú a LIDO HOME BALATONBOGLÁR által kínált ÉPÍTÉSI TELEK, vagy bármely a kínálatunkban található ÉPÍTÉSI TELEK,CSALÁDI HÁZ,NYARALÓ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»