Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Ingatlanok
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Építési telek, Balatonfüred,
36 millió Ft
Telekméret: 1 608 m2
Balatonfüredi építési telek eladó!
Arácson, kertvárosias lakóterületen, építési telek eladó - eladó telek Balatonfüreden CasaNetWork Balatonalmádi eladásra kínálja a 0756-os számú, kiváló tulajdonságokkal bíró építési telkét Balatonfüreden.   A CasaNetWork Balatonalmádi által kínált balatonfüredi építési telek jellemzői:      - két egységes lakóingatlan építhető rá      - szabadon álló,  20 %-os beépíthetőség, 4.5 méter építménymagasság 60 % zöldfelület megtartása      - közművek közül a villany a telken, a csatorna és a gáz a telekhatáron, a víz pedig a közelből beköthető      - Lke-10 övezeti besorolás      - a telek a Koloska patak partján helyezkedik el, mely még szinte érintetlen, vadregényes terület      - biztonságos ,családias környék,barátságos szomszédok a nyugodt hétköznapokért   Amennyiben a 0756-os számú a CasaNetWork által kínált balatonfüredi építési telek,vagy bármely más kínálatunkban található építési telekfelkeltette érdeklődését ,hívjon bármikor a megadott telefonszámon.   Vásárolna de nincs rá keret?Kollégám díjmentes,bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére. CasaNetWork - nekünk a balatoni ingatlanok az otthonunk.
Eladó Építési telek, Gencsapáti,
6.5 millió Ft
Telekméret: 1 680 m2
Szombathely közelében Gencsapátiban telek eladó
Vas megye, Gencsapáti 1690m2 építési telek eladó. Az ingatlan a falu csendes utcájában található, 16 m széles utcafronti résszel. Villany van. víz és csatorna folyamatban.  Érd:  Hegyiné H. Hajnalka 30/361-1115 max2.hu ingatlan pláza, Szombathely,Király u.15.
Eladó Építési telek, Szombathely,
12.9 millió Ft
Telekméret: 984 m2
984 m2 építési telek eladó
Vas megye, Szombathely 984 m2 építési telek eladó. Az ingatlan az oladi városrészen található, víz és villany a telken, csatorna és gáz az utcában található. A  telken egy könnyűszerkezetes 30 m2  fűthető hétvégi ház található. Érd:  Hegyiné H. Hajnalka 30/361-1115 max2.hu ingatlan pláza, Szhely, Király u.15.
Eladó Építési telek, Budapest, XVII. kerület,
15.9 millió Ft
Telekméret: 898 m2
Eladó építési sarok telek
Eladó építési sarok telek. A víz és a villany a telek előtt van. A környék csendes, átmenő forgalomtól mentes. Mérete: 18m * 50m
Eladó Építési telek, Remeteszőlős,
50 millió Ft
Alapterület: 50 m2
Építési mód: Fa
Állapot:
Szobák: 2 szoba
Remeteszőlősön panorámás, jó adottságú telek faházzal eladó!
Remeteszőlős legszebb helyén, panorámás, erdő közeli telek ELADÓ! A telken 50 nm-es lakható faház van, csodás panorámás terasszal! A beépíthetőségi jellemzői a következők: Maximális beépíthetőség:            22,5% Maximális szintterületsűrűség:     60 % Maximális építménymagasság:    6,0 m Melléképület megengedett építménymagassága:            max. 3 m Minimális építménymagasság:     nincs előírás Új kialakuló telekre vonatkozó előírások: ·         Minimális területe: 700 m2 ·         Minimális utcafronti szélessége: 14 m Beépítési mód: új épület és meglévő épületek bővítése, átalakítása esetén szabadon álló beépítés. Meglévő épületek esetében szabadonálló, vagy oldalhatáron álló beépítés lehetséges. Az előkert mértéke: lakó- és üdülőfunkciót tartalmazó épületek elhelyezése, vagy meglévő épületek lakó- és üdülőfunkcióra történő rendeltetésmódosítása esetén  min. 5 méter. Garázs, támfalgarázs elhelyezése esetén min. 1 méter. A terepszint alatti építményszintek aránya a telek területéhez viszonyítva       30 % Minimális zöldfelületi arány:       50 % Maximális homlokzat-magasság: 6,0 m A telekre 2x2 lakásos, kétszintes ház építhető, az építési szabályok szerint. A telek közművesítettek, enyhén lejtős, utcafront 30 m. Könnyen megközelíthető akár autóval, akár tömegközlekedéssel. A hűvösvölgyi végállomás kb. 5 percnyi távolság. Az amerikai iskola pár percre található! A telek irányára: 50 M Ft A mellette lévő ugyanekkora telek is eladó: 55 M Ft Csodálatos erdei környezet, friss levegő, panoráma! Dr. Babella Györgyné területi igazgató 06-30-815-2509
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Örvényes,
10 millió Ft
Telekméret: 863 m2
Csendes környezet, központhoz közel- eladó építési telek Örvényesen
Csendes környezet, központhoz közel- eladó építési telek Örvényesen    CasaNetWork  Balatonfüredi ingatlaniroda eladásra kínálja a 1076 számú kiváló adottságú ÖRVÉNYESI ÉPÍTÉSI TELKET. AZ ÖRVÉNYESI ÉPÍTÉSI TELEK jellemzői:        :   csendes utcában, de a központhoz közel található,      :   vizszintes telek, remek adottságokkal      :   bolt, vasútállomás, Balaton part gyalog is kényelmesen megközelíthető      :   teljes közműhálózat a telek előtt      :   LF3 besorolás, a terület 30%-ban beépíthető, 4,5 m homlokzatmagassággal      :   ikerház építésére is alkalmas, befektetésnek is ideális       :   gyümölcsfák és egy gyönyörű fenyő gazdagítja a telket     Amennyiben a  1076 számú ÖRVÉNYESI ÉPÍTÉSI TELEK, vagy bármely kínálatunkban található ÉPÍTÉSI TELEK felkeltette érdeklődését hívjon a megadott telefonszámon.   Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.   CasaNetWork a balatoni ingatlanok specialistája! CasaNetWork, nekünk a balatoni ingatlan az otthonunk!
COM-ra áttöltve

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Felsőörs,
10.9 millió Ft
Telekméret: 871 m2
Építkezzen a Balaton felvidék építészeti jegyeit preferáló környezetében!
  Építési telek  családi ház  építésére alkalmas, Felsőörsön, a Balaton felvidék építészeti jegyeit preferáló település részén, csodálatos környezetben fekszik - az eladó építési telek Felsőörs új település részén.   A CasanetWork Balatonalmádi ingatlaniroda eladásra kínálja a 0753 számú, belterületi Felsőörsi építési telkét.   A Felsőörsi építési telek jellemzői:   - az építési telek közelében üzletek, intézmények vannak - csendes, pihenésre alkalmas mellék utcában van - minden közművel ellátott, építési tervel is rendelkezik, e-naplóval is  - 30%-os beépíthetőség - van egy felvonulási épület - a területet szépen kitakarították, így semmi nem akadályozza az építkezést - sokféle üzleti lehetőséget rejtő, nagyon jó tájolású terület    Amennyiben a 0753- számú a CasNetWork által hirdetett balatonalmádi építési telek, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. 06 20 285 0918   Vásárolna, de nincs rá keret ? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.   CasaNetWork nekünk a balatoni ingatlan az otthonunk ! 
Eladó Vendéglátóipari egység, Budapest, VIII. kerület,
240 millió Ft
Alapterület: 334 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújított
Folyamatosan  üzemelő kedvelt étterem!
A VIII. kerületben, Palotanegyed egyik legkedveltebb sétáló utcájában, a Múzeum körúttól öt perces sétára, összesen 334 nm-es, két éttermi résszel rendelkező, legalább 130 vendég befogadására, és még 60-70 vendégnek helyet adó kinti terasszal, riasztóval, kamerákkal felszerelt, barátságos étterem eladó.   Az étterem két részből áll. Az egyik része a családias, egyedi bútorokkal berendezett 183 nm-es, modernebb rész. Ez 44 fő befogadására alkalmas. A másik, 150 nm-es, borospincék hangulatát idéző bárrész, ahol a különleges borok mellett baráti társaságok remekül szórakozhatnak. A hátsó részen egy 50 fős, külön terem is kialakításra került. Az étterem középső részén 20 fő, elől pedig 16 főnek helyeztek el asztalokat. A konyhát 4 éve teljesen felújították, a külső homlokzat két éve megújult.   Az étterem az elhelyezkedése, a körutak közelsége, a fiatalos, pezsgő városrész miatt egész évben jól kihasznált!  Befektetésnek tökéletes. Céggel együtt, berendezéssel és árukészlettel is megvehető. 15%-os önerő mellett hitel felvételére is van lehetőség!   Irányár: 240 000 000 Ft.   Érd: Érmelléki Zsóka   Tel: 06 30 815 2508
Eladó Iparterület, Kaposvár,
96.9 millió Ft
Telekméret: 21 578 m2
Telek eladó Kaposváron az Észak-nyugati Ipari park területén.
A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínálja a 1805-ös számú, KAPOSVÁRI ÉSZAK-NYUGATI IPARI PARK TERÜLETÉN LÉVŐ TELKÉT.   a TELEK jellemzői:   - A 21578 nm terület Kaposvár belterületén helyzekedik el. - Kiválóan alkalmas befektetésnek. - A telek közművesíthető, jelenleg csak gyalog közelíthető meg. - Két helyrajzi számon található. - A terület mellett iparvasút halad el . (ezért vonattal is megközelíthető) - Út kialakítására a lehetőség adott.   A TELEK ÁRÁNAK KIALAKÍTÁSA A KÖRNYÉKEN LÉVŐ MINIMÁL ÁR FIGYELEMBE VÉTELÉVEL TÖRTÉNT.   Amennyiben a 1805-ös számú a LIDO HOME által kínált KAPOSVÁRI TELEK, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A kaposvári ingatlanok specialistája!
Eladó Építési telek, Solt,
1.8 millió Ft
Telekméret: 900 m2
Parkolónak, telephelynek alkalmas terület eladó Solton!
A rendkívül nagy forgalmú kelet-nyugat irányú tranzitút, az 52.számú főút mentén kínálunk eladásra, egy belterületi, 900 nm alapterületű, részben közművesített beépítetlen területet. A kiváló logisztikai adottságokkal rendelkező telek a főútra közvetlen kihajtással rendelkezik, s mivel a település szélén, lakóházaktól elkülönülten áll, parkoló, telephely, kereskedelmi-, illetve ipari tevékenység céljára is alkalmas lehet.   Irányár: 1,8 M.Ft.   Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt Ügyfelei számára az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig.       City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.   30/815-2529               vizler.jozsef@citycartel.hu
Vízparti

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Balatonakali,
70 millió Ft
Alapterület: 60 m2
Építési mód: Könnyűszerkezetes
Szobák: 3 szoba
Vizparti telek eladó
A Balaton északi partján eladó egy 13-méter széles vízparti telek . Telken találhatunk egy nagy tárolót és egy  téliesített faházat amelyben van két szoba,konyha ,fürdő étkező,a telekről direkt kijárás van egy stéggel  vízre ahol egy 27 lábas hajó is kiszokott kötni. Ha horgász paradicsomot keres vagy álmai  nyaralóját akkor most megtalálta!
Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Szada,
16.5 millió Ft
Alapterület: 1 105 m2
Panorámás, összközműves építési telek Szada egyik legjobb részén!
EXKLUZÍV MEGBÍZÁS! CSAK IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!   Szadán a Hajagos utcában kínálom eladásra ezt a 1105 nm-es, összközműves, panorámás  építési telket nyugodt zöldövezetben.   Telek: Az 1105 nm-es telek enyhén lejt az utcától. Ennek előnyös kihasználásával teljesen zárt és intim hátsó kert és lakrész alakítható ki illetve egy panorámás teraszról válik élvezhetővé a kilátás. Az összes közmű telken belül található. A telek LKE-2-es besorolású, beépíthetősége 30%, a legkisebb zöldfelület mértéke 50%, a maximális építménymagasság 5 méter.   Finanszírozás: A telek per, igény és tehermentes ezért banki hitellel is megvásárolható. Ingyenes, bank független hiteltanácsadással várjuk Önt irodánkban!   Környezet: Szada nagyközség a Gödöllői-dombság kiemelkedően szép és kedvező fekvésű települése, közvetlenül a dombság legmagasabb pontja, a Margita csúcs mellett, valamint a község határában eredő Rákos-patak mentén. Remek kiránduló célpont lehet a környéken történő kirándulások megszervezéséhez is.   Közlekedés: A telektől 15 percnyi gyaloglással elérhető több távolsági buszjárat. Gépkocsival a vonatállomás 5 perc alatt, Budapest az M3-as autópályán 20 perc alatt elérhető.   Ajánlom családoknak akik nyugodt, békés környezetben szeretnék felépíteni álmaik ingatlanját illetve ajánlom vállalkozóknak hiszen a telekre két ház is felépíthető.  
«
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
»