Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Ingatlanok
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Építési telek, Eger,
62 millió Ft
Telekméret: 7 882 m2
Almagyar-dombon építési telek eladó
Eger északi részén, az Almagyar domb városrészben a Botanikus kert és a Sportpálya között lévő, 7 882 m2-es, építési telek eladó!   Irányár: 62 M Ft. Tekintse meg ön is!
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Zártkert, Tárnok,
7 millió Ft
Alapterület: 24 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Tárnokon, a Szőlőhegyi úton 859 nm-es telek eladó!
A Sóskúti úttól 600 méterre, zártkerti ingatlan eladó. A telek osztatlan közös, saját szorgalmi útról közelíthető meg. Található rajta egy felújítandó épület, amely a térképkivonaton is fel van tüntetve! Közművek közül a víz került bekötésre, gáz és villany az utcában van, a csatorna nem érhető el még. Csendes, fejlődő, biztonságos környék, állandó lakosokkal. Bevásárlási lehetőség, buszmegálló sétával megközelíthető. A 722-es buszjárattal Budapest Etele tér 35 perc alatt elérhető. Kitűnő vétel akár befektetési célból is!      
Eladó Vendéglátóipari egység, Kecskemét,
230 millió Ft
Alapterület: 93 019 m2
Építési mód: Fa
Állapot: Kiváló
Ez nem csak egy ingatlan, ez egy kiváló vállalkozás...
Kecskemét zöldövezeti részén festői környezetben, egy erdő közepén, közel 10 Ha területen álló, 15 éve üzemelő pihenőpark eladó! A pihenőpark szívében egy 4000 nm nagyságú, jelenleg is bőséges halállománnyal megáldott halastó kapott helyet.  A park csapatépítő tréningek, partnertalálkozók, baráti-, vagy családi összejövetelek megvalósítására tökéletesen alkalmas! Számos sportolási lehetőség és megannyi élmény várja az idelátogató párokat, családokat, baráti társaságokat. Amennyiben egy jól működő vállalkozást szívesen átvenne, ez egy tökéletes lehetőség! Hívjon bizalommal, szívesen megmutatom, milyen lehetőségek rejlenek benne! További kínálatunkért látogasson el a FOCUS INGATLAN weboldalára! FOCUS INGATLAN  – VELED A KÖZÉPPONTBAN! 
Eladó Építési telek, Budapest, XXII. kerület,
30.9 millió Ft
Alapterület: 1 000 m2
Csak a mi irodánk kínálatában! XXII. kerületben Óhegy-Diósd határán lévő, 1000 m2-es önálló helyrajzi számmal rendelkező, üres építési telek eladó! A telek bio talajjal rendelkezik, melyen jelenleg szőlő gazdálkodás folyik. A terület Lke-2/NT/3 kertövezeti besorolása, felszín felett 20%-os beépítettséget engedélyez, mely 200m2-es bruttó alapterületű ingatlant jelent. A telekre ikerház vagy egy családi ház helyezhető el. - víz telken belül. - villany, gáz és a csatorna csatlakozási lehetőség utcában található. - telek utcafronti szélessége: 19 méter Közlekedése jó, autóval az M0-ás és a 7-es főút is rövid időn belül megközelíthető. Amennyiben felkeltette az érdeklődését, kérem keressen bizalommal a hét minden napján!
Eladó Építési telek, Budapest, XXII. kerület,
33.9 millió Ft
Alapterület: 1 382 m2
Csak a mi kínálatunkban! XXII. kerület Óhegy-Diósd határán lévő, 2764 m2-es osztatlan közös telken lévő, lekerített 1382 m2-es telekrész eladó! A telek tulajdonosa rendelkezik ügyvéd által készített használati megosztási szerződéssel, ezáltal felvehető kedvezményes hitel, valamint CSOK is az ingatlan megépítéséhez! A telken található egy alápincézett 20m2-es kőépület. A terület Lke-2/NT/3 kertövezeti besorolása, felszín felett 20%-os beépítettséget engedélyez. A telekre ikerház vagy egy családi ház helyezhető el. Közművek: - villany és víz telken belül. - gáz, csatorna csatlakozási lehetőség az utcában található. - telekrész utcafronti szélessége: 25 méter. Közlekedése jó, autóval az M0-ás és a 7-es főút is rövid időn belül megközelíthető. Amennyiben felkeltette az érdeklődését, kérem keressen bizalommal a hét minden napján!
Eladó Építési telek, Csobánka,
10.99 millió Ft
Alapterület: 752 m2
Állapot: Felújítandó
Szobák: 1 + 1 szoba
PAZAR PANORÁMA!!! Budapesttől csupán 20 percre található Csobánkán az eladásra kínált nyugalom szigete, lenyűgöző panorámával. A 680 nm-es telken egy 40 nm-es összközműves nyaraló található, ami bontandó. Belterület, 10%-os beépíthetőség. Ideális hely kiszakadni a mindennapokból és feltöltődni a természet adta környezetből! Jöjjön és nézze meg! Hívjon bizalommal akár hétvégén is!
Eladó Építési telek, Poroszló,
3.9 millió Ft
Telekméret: 1 586 m2
Poroszlón az Ökocentrumtól kb. 500m-re a Földvári úton 1586nm-es összközműves építési telek eladó!
Eladó Építési telek, Füzesabony,
2.9 millió Ft
Telekméret: 711 m2
Füzesabonyban a Nagyszohoda utcában 711nm-es építésre alkalmas telek eladó! - az ingatlan a földhivatali nyilvátartásban " lakóház, udvar" megnevezéssel szerepel. A telken van egy nyári konyha, alatta pince, illetve vannak gazdasági épületek.
Eladó Szálloda, panzió, Budapest, XV. kerület,
110 millió Ft
Alapterület: 1 200 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
15. kerületben ELADÓ egy 1200 nm-es felújítandó épület MUNKÁSSZÁLLÓ,  irodai-raktározási célra 3 szintes, szintenként 410 nm hasznos alapterületű 55%-os műszaki készültségben lévő épület M-es övezetben 893 nm-es telken, rendkívül jó közlekedési adottságokkal. A jelenlegi bontandó magastető egy 4. szint kialakítását teszi lehetővé, mellyel  1600 nm-rel lehet növelni az épület nagyságát.   Ár: 110 millió Ft
Eladó Iparterület, Füzesabony,
26.5 millió Ft
Telekméret: 12 025 m2
Ipari fejlesztési terület eladó!
Füzesabonyban, az M3-as autópályalehajtótól 700 m-re, a városközponttól 2,5 km-re, sík, belterületi,  aszfaltozott úton, kamionnal könnyen megközelíthető, logisztikai szempontok alapján jó elhelyezkedésű, 12.025 m2-es ipari fejlesztési terület eladó. A telek a mellette fekvő telekkel bővíthető! Beépítési szabályok: -       maximális beépíthetőség 40% -       legnagyobb építménymagasság 6 m   Közművek a telek előtt az utcában.   Ir.ár: 26.5 M Ft + áfa   További kérdés esetén kérem hívjon bizalommal!
Eladó Iparterület, Zsámbék,
74.9 millió Ft
Alapterület: 355 m2
PÉKÜZEM-VEGYESKERESKEDÉS, TELEPHELY ELADÓ! Zsámbék központjában eladó egy bejáratott péküzem és vegyesbolt. A 648 nm-es telken egy 300 nm-es péküzem, egy 55 nm-es vegyesbolt és 75 nm fedett tároló található. A pékségben 1 db etázskemence, 1 db forgókemence, kelesztő, nyújtógép, 3 db dagasztógép, zsemlegép, kiflisodró és minden egyéb, a gyártáshoz szükséges eszköz megtalálható melyek a vételár részét képezik. A pékség előző év decemberében még működött így meglévő vevőkörrel és engedélyekkel rendelkezik. Központi elhelyezkedése miatt sokrétű hasznosításra alkalmas! Jó közlekedés, központi hely, kiváló ár-érték arány, ne hagyja ki! Hívjon akár hétvégén is!
Eladó Iparterület, Mány,
129 millió Ft
Alapterület: 455 m2
BERENDEZETT PÉKÜZEM, TELEPHELY ELADÓ! Budapesttől 30 km-re, Mányon, eladó egy 400 nm-es péküzem 55 nm-es bolttal, 40 nm-es pincével és 800 nm-es telekkel. Az üzem a gyártáshoz szükséges minden berendezéssel, eszközzel és engedéllyel /HACCP/ rendelkezik. A pékség kovászos technológiával működött, 2 db forgó- és 1 db etázskemencével, 3 db kelesztő-, 1 db mélyhűtőkamrával és a gyártáshoz szükséges összes eszközzel felszerelt. Az épület újszerű állapotú, falazata ytong, nyílászárók hőszigetelt műanyagok, fűtését kondenzációs kazán biztosítja radiátor hőleadókkal. A telephely riasztóval és kamerarendszerrel felszerelt, energia ellátottsága 3x63 A. A péküzem a település központjában található, jól működő mintabolttal rendelkezik. Mányon ezen a bolton kívül 1 db vegyesbolt működik, így igény lenne a további üzemeltetésére. Amennyiben csak telephelyre lenne szüksége, ez esetben a péküzem berendezése gyorsan értékesíthető! Kifogástalan állapotú telephely, jó közlekedés, Budapesttől mindössze 20-25 percre! Hívjon és megnézzük!
«
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
»