Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Ingatlanok
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Építési telek, Kistokaj,
6.27 millió Ft
Telekméret: 964 m2
Kistokaji építési telkek
Miskolctól 10 km-re lévő, napjainkban rendkívül közkedvelt és kertvárosias jellege miatt egyre népszerűbb Kistokaj községben, több mint 40 db önálló helyrajzi számmal rendelkező belterületi építési telek került kialakításra egyenként 964 – 1191 nm közötti terület nagyságokkal, melyeket most megvásárlásra kínálunk! Az itt építkezők, a kitűnő közlekedési és infrastrukturális kapcsolatoknak köszönhetően, bevásárlóközpontokat, Miskolc belvárosát 10-15 perc alatt, az M30 autópályát két perc alatt elérhetik, s mindezek ellenére mégis csendes, nyugodt, jó levegőjű, családias környezetben élhetnek. Az első 5 db összközművesített építési telket 6.500.- Ft / nm –es áron kínáljuk! A közmű kiépítési munkálatok tekintetében a víz, gáz, csatorna kiépítése befejeződött, az elektromos hálózat, közművilágítás kivitelezésének befejezése 2017. április közepe. A közlekedési utak aszfaltozása megtörtént. Tehát, további közműfejlesztési hozzájárulásokat nem kell megfizetni, mivel már a teljes közmű telken belül van.   Beépítési szabályok: –    legnagyobb beépíthetőség mértéke: 30 % –    megengedett maximum építmény magasság: 4,5 m utcafronti szélesség: 20 m mélység:50 m     Ár: 6,26 M Ft – 7,74 M Ft Tekintse meg Ön is!
Eladó Üzlethelyiség, Nyíregyháza,
9.8 millió Ft
Alapterület: 28 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 1 szoba
Belvárosi üzlet, iroda eladó
Nyíregyháza belvárosában a sétáló utca közelében , négyemeletes téglaépítésű  társasház füldszintjén , utcafronti 28 m2 alapterületű üzlet mely irodának is alkalmas , bérlővel vagy üresen eladó . Az üzlet egy eladóteret , egy WC-t és mosdót , valamint egy kicsi raktárhelyiséget tartalmaz . Az üzlet fűtéséről gáz-ciró kazán gondoskodik.  Az ingatlant jelenlegleg határozatlan idejű bérleti szerződés formájában bérlik 60 napos felmondással. További információkéréssel a megadott telefonszámon szívesen állok rendelkezésre.
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Üzlethelyiség, Veszprém,
70 ezer Ft
Alapterület: 17 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújított
17nm-es üzlethelyiség a belvárosban, Levendula üzletházban kiadó
  A Veszprém belvárosától pár lépésnyire, a Levendula üzletházban található üzlethelyiségben egy nagyobb ügyféltér, valamint egy kézmosó WC-vel lett kialakítva. A nagy üvegfelületeknek, ablakoknak köszönhetően világos, jól szellőző helyiségről beszélünk. Az üzletnek két bejárata van. Egyik közvetlenül az utcára nyílik, míg a másik az üzletház belső folyosójáról. Egy saját parkoló tartozik az üzlethez. Az utcai bejárat kamerával megfigyelt terület. A bérleti díj 70 000,-Ft/hó + 15 000,- Ft/hó rezsi költség. Két havi kaució szükséges. Azonnal költözhető!
Azonnal költözhető

Eladó Építési telek, Hosszúpályi,
4.99 millió Ft
Telekméret: 1 645 m2
Építési telek Hosszúpályiban a Hunyadi utca 67 szám alatt!
Hosszúpályiban a Hunyadi utca 67. szám alatt eladó egy 1645 négyzetméteres építési telek . Víz, csatorna, gázcsonk a telken, a villany pedig a telek előtt található. Beépíthetősége 30%! Ha a hirdetés felkeltette az érdeklődését, kérem keressen bizalommal!
Eladó Mezőgazdasági terület, Tiszacsege,
16 millió Ft
Alapterület: 1 050 m2
Kivett major eladó
Eladó állattenyésztésre alkalmas juhhodály épületek Tiszacsege Nagymajor településen, a településhez 300 m-re. Kivett major 1,1509 ha, 2 db állattartó épület és parasztház összesen 1050 m2. Igény esetén 50 ha legelő hosszú távra bérelhető. Az ár ÁFA-t tartalmaz.
Eladó Mezőgazdasági terület, Egyek,
8.5 millió Ft
Alapterület: 650 m2
Állattenyésztő terület eladó
Eladó állattenyésztésre alkalmas állattartó épület (tetőszerkezet nélkül) Egyek Ohat területen a "Görbe" hodály, közvetlen kövesút mellett (Egyek Telekháza és Ohat település között). A hodály mérete 600 m2, parasztház 50 m2, terület 7193 m2, elektromos áram csatlakozási lehetőség. Közvetlenül kapcsolódik a területhez 1,923 ha legelő. További 9,4 ha legelő igény szerint bérelhető vagy egyéb megállapodás tárgya lehet. Az ár ÁFA-t tartalmaz.
Eladó Telephely, Fonyód,
189.99 millió Ft
Alapterület: 30 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Újszerű
Szobák: 1 szoba
EGYEDI AJÁNLAT BEFEKTETÉSRE! Fonyód központjában, közvetlen a piaccsarnok mellett, hatalmas, összközműves beépíthető telek eladó!  A telken jelenleg egy kész, lakható kis ház és egy ugyanakkora alap van, és teljesen körbe van kerítve. Nincs még egy ekkora egybefüggő, teljesen sík, eladó terület, ennyire központi elhelyezkedéssel! Strand, piac, városközpont, üzletek, éttermek, busz és vasúti pályaudvar 500 méteren belül!  Ha szeretne bővebb felvilágosítást erről a sokféleképpen hasznosítható ingatlanról,  keressen az elérhetőségeimen!
Eladó Építési telek, Kiskunlacháza,
5.2 millió Ft
Telekméret: 1 900 m2
ÉPÍTKEZNE? ITT A LEHETŐSÉG! Kiskunlacházán eladásra kínálunk egy 1900 nm-es építési telket. Közművek kapcsán csak a gáz került bevezetésre, a többi viszont közvetlen a telekhatáron fut. Beépíthetősége 30 %. Egy csendes mellékutcában található, ám még sincs messze a község fő útjától! 
Eladó Üzlethelyiség, Drávacsehi,
125 millió Ft
Alapterület: 210 m2
Eladó Építési telek, Budaörs,
84 millió Ft
Telekméret: 1 786 m2
Budaörs Török ugrató városrészben 1786 nm építési telek eladó.A telek enyhén lejtős, D-i tájolású, panorámás, tájvédelmi körzettel határos , kitűnő klímájú igazi ritkaság. Az ingatlan telken belüli közművekkel rendelkezik, kerített.A telekre 1 db önálló és 1 db ikerház építhető.A tervek szerint lakásonként 213 nm hasznos alapterület építhető, nappali+4 szoba+2 fürdőszoba+ dupla garázs+tároló kialakítássál. A tervek igény szerint átadók.
Zöldövezeti

Eladó Birtok, Csomád,
69 millió Ft
Alapterület: 280 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Szobák: 3 szoba
1,5 hektáros farm Csomád és Őrbottyán határában
Eladó Csomád és Őrbottyán határán 1,5 hektár birtok, 190 nm-es gazdasági épülettel, 43 nm-es lakással, 260 nm-es fóliasátor eperrel, 5000 nm-en szántóval. A birtok akár befektetésre alkalmas, de lovardának, kertészetnek is, gyorsan fejlődő agglomerációban a település központjához igen közel található. A 1,5 hektáros telek Budapesttől 14 km-re, Csomád határában a Zöld-mező Major ökológiai szemléletű gazdaság birtokközpontjaként üzemel.  A falu központjától pár száz méterre fekszik, közvetlen az általános iskolával szemben, ahol a település többi szolgáltató egysége is elhelyezkedik (óvoda, általános iskola, orvosi rendelő, posta, önkormányzat, közért). Villany és fúrt kút az épületnél. Igény esetén bevezethető a gáz, vezetékes víz és a csatorna (az utcából). A telken 260 négyzetméternyi fóliasátor és 1000 négyzetméternyi rendkívül ízletes epret termő szamócás is található. A nyárfaliget a tűző napsütésben is hűsítő pihenést biztosít. A telek hátsó részében 5000 négyzetméter, kiváló minőségű kaszáló került kialakításra Az ingatlan hatályos építési tervvel rendelkezik, egy tanyakomplexumra, melyből a 190 négyzetméteres gazdasági épület (nyári konyha, garázs és istálló) a képeken látható állapotra felépített. A lakóépület tervei (83 négyzetméter alapterület) a képek között.  A nyári konyha (46 négyzetméter) padlásterében egy ideiglenes lakás került kialakításra, mely a későbbiekben akár több funkciót is elláthat (mint például vendégház, szolgálati lakás). A telekről nagyszerű kilátás nyílik a Budai-hegységre, és a környező tájra. A falu központjának közelsége mellett csendes és békés.  Alkalmas saját farm kialakítására, esetleg valamilyen gazdasági célú befektetésre. Ha elege van a városi életből és szeretne egy nyugodt, csendes helyen, a saját farmján élni és gazdálkodni, akkor itt megtalálja a számítását! További információkért hívjon bizalommal, akár hétvégén vagy az esti órákban is!
Eladó Iroda egyéb, Budapest, VI. kerület,
390 millió Ft
Alapterület: 588 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújított
Emelet: Földszint
6. kerületben ELADÓ egy utcai bejáratos  588 nm alapterületű, természetben a galéria miatt 660 nm - es, teljesen felújított ingatlan. Jelenleg irodaként üzemel.  A jelenlegi tulajdonos visszabérelné az ingatlant minimum 3+3 éves szerződéssel 1.800.000 Ft + Áfa / hó áron. Későbbiekben igény szerint még kb. 100 nm galéria pluszban beépíthető. A vételárról fordított ÁFA-s számla kerül kiállításra így magyar céges vevő esetén ÁFA fizetési kötelezettség nem keletkezik. Magánszemély vásárló esetén az árat Áfa fizetés terheli.   Ár: 390 millió Ft
«
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
»