Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Ingatlanok
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Étterem, vendéglő, cukrászda, Budapest, XVII. kerület,
45 millió Ft
Alapterület: 105 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Jól bejáratot, forgalmas üzlet !
XVII. kerületben Rákoskerten, annak is a központi részén kínáljuk eladásra ezt a jelenlegi cukrászdát. Jelenleg cukrászdaként működik, de alkalmas más tevékenységre is. A földszinti részen egy 30 nm-es teraszról lépünk be a kiszolgáló részbe, amely 30 nm-es, a személyzeti öltöző/közlekedő, előkészítő helyiség 16 nm, a termelő rész/hűtőkamra pedig  együttesen 38 nm-es, tehát összességében 85 nm-es. Tartozik még hozzá egy külön bejárattal rendelkező jelenleg iroda hely is amely 20 nm-es. Az egész rész felett 100 nm-es betonfödémes tetőtér van, mely beépíthető, és a jövőben ezen rész is működtethető. Kiváló lehet esetleg pizzázónak, sütizőnek, fitness teremnek. Az épület saját tulajdonú, tehát egy adásvételi szerződéssel a tulajdonjog átruházható. Gáz, víz, villanyórával rendelkezik. Tehermentes, akár hitelezhető is! Érdeklődni: Vincze Szilvia 0670 778 2054  
Azonnal költözhető

Eladó Garázs, Miskolc,
3.8 millió Ft
Alapterület: 15 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Garázs a belvárosban
Eladó a Szemerén egy normál méretű garázs, egy polgári ingatlanhoz tartozó belső udvarban.  A garázs téglából épült, hullámpala tetővel, burkolata aszfalt, ajtaja fából készült.  
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Üzlethelyiség, Miskolc,
13.8 millió Ft
Alapterület: 47 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Emelet: Földszint
Szobák: 2 szoba
Üzlethelyiség a belvárosban
Eladó a Szemerén egy 47 m2-es földszinti üzlethelyiség egy patinás, belső udvaros, polgári ingatlanban. Falai festettek, burkolata mindenütt járólap, fűtését gázkonvektorok biztosítják. Saját, kb. 15 m2es pincével rendelkezik. Az ingatlan lakásként is kiválóan funkcionálhat, nagy belmagassága okán galériázható. Ha önnek nagyobb ingatlanra lenne szüksége, a mellette lévő 50 m2-es lakás szintén eladó. Az üzlethelyiséggel együtt megvásárolható az udvarban található, normál méretű, téglából épült garázs is.
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Üzlethelyiség, Miskolc,
13.9 millió Ft
Alapterület: 50 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújított
Emelet: Földszint
Szobák: 2 szoba
Üzlethelyiség a belvárosbanEladó a Szemerén egy 50 m2-es földszinti üzlethelyiség egy patinás, belső udvaros, polgári ingatlanban. Az ingatlan teljes felújításon esett át (vezetékek, burkolatok, nyílá
Eladó a Szemerén egy 50 m2-es földszinti üzlethelyiség egy patinás, belső udvaros, polgári ingatlanban. Az ingatlan teljes felújításon esett át (vezetékek, burkolatok, nyílászárók). Az üzlethelyiséget hangulatos boltívekkel tették egy légterűvé, ami által sokkal tágasabbnak tűnik. Falai festettek, burkolata mindenütt járólap, fűtését gázkonvektorok biztosítják. Saját, kb. 8 m2es pincével rendelkezik. Az ingatlan lakásként is kiválóan funkcionálhat, nagy belmagassága okán galériázható. Ha önnek nagyobb ingatlanra lenne szüksége, a mellette lévő 47 m2-es lakás szintén eladó. Az üzlethelyiséggel együtt megvásárolható az udvarban található, normál méretű, téglából épült garázs is.
Eladó Telephely, Hajdúsámson,
32 millió Ft
Alapterület: 145 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Ipari, kereskedelmi telephely eladó
Hajdúsámson, Hadházi úton 4076 m2-es telephely, 145 m2-es felépítménnyel eladó. Az ingatlan, volt PB cseretelep, alkalmas ipari, kereskedelmi vagy vendéglátás jellegű tevékenység folytatására is. Elhelyezkedését tekintve a központtól és az újonnan megépült várost elkerülő úttól is 500-500 méterre található. Az épületben található helyiségek jellemzően műhely-raktár kiszolgálást biztosítanak, de átalakíthatóak, modernizálhatóak. A parkolás a telephely előtt és az udvarban is lehetséges, teherautó forduló van kialakítva így a telephelyen teherforgalom biztosítható. Megtekinthető egyeztetett időpontban, akár hétvégén is.     
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Építési telek, Gyál,
16.9 millió Ft
Alapterület: 528 m2
Gyálon, központban, 528 nm-es, telek eladó
Gyálon, központi elhelyezkedéssel, kínálunk eladásra egy 528 nm-es, nyeles telket. A nyél szélessége: 3 m, hossza: kb.23 m ( összesen: 69 m2 ).  A telek körbekerített, összközműves. Beépíthetőség: 30 %. A telek kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, hiszen busz, és vonatállomás, posta, orvosi rendelő, gyógyszertár, iskola, óvoda, piac, kisebb és nagyobb boltok mind 5-10 perces távolságon belül megtalálhatóak.   Irodánk a hét minden napján, teljes körű ügyintézéssel ( CSOK, piaci- és kedvezményes hitelek, energetikai tanúsítvány, biztosítás ) várja megtisztelő hívását !   Mezei Ágota www.bercsenyiingatlan.hu + 36 20 208 5722
Euró

Eladó Mezőgazdasági terület, Tokaj,
120 millió Ft
Alapterület: 130 000 m2
Tokaj legszebb részén, Tokaj hegyen, a meleg oldalon, csodálatos környezetben 12 hektár szőlő eladó a Bodrog és a Tisza összefolyásánál, a történelmi Rákóczi dülőn. A telkek összefüggenek egymással. A 12 hektár földrészből kb 10 hektár összefüggő, a többi is pár száz méteres körben található földterület művelési ágban lévő, 8-10 éve nem művelt szőlőtőkével rendelkező föld. Ezen felül, körülbelül fél hektárnyi terület Tokaj külterülethez tartozik. Elfogadott újratelepítés 1.8 ha-ra. A területre további újratelepítés igénybe vehető. Autó beszámítás lehetséges.   Ár:  375 000 euró
Eladó Zártkert, Kaposvár,
1.2 millió Ft
Telekméret: 5 000 m2
Zártkert az Ivánfahegyen
A PARTNER INGATLAN eladásra kínál Kaposváron. az Ivánfahegyen egy 5000 m2-es zártkerti területet. Az ingatlan két helyrajzi számú területből áll. Az egyik egy 2157 m2-es erdő és gazdasági épület és egy 2943 m2-es gyümölcsös. A két ingatlan elsősorban együtt eladó. Megközelíthető a hegytetőn a Fűzfa utcán és az Ivfánfahegyalja útról szolgalmi úton. A telek előtt van a villanyvezeték, a rákötés megoldható.   Érd:+36 30 9367066  Azonosító: 1058   Irányár: 1.2 MFt
Eladó Építési telek, Szolnok,
15.8 millió Ft
Telekméret: 1 014 m2
Építési telek eladó Szolnokon a Vízpart krt-on!
Eladó egy 1014 nm-s építési telek Szolnokon a Vízpart krt-on.   Amit az ingatlanról tudni érdemes: Villany, víz bevezetve, csatorna a telekhatáron locsoló rendszer kiépítve a telek végéig A telken található egy 6 nm-s faház + árnyékoló valamint egy 20 nm-s tároló a telek különböző termő  gyümölcsfákkal van betelepítve A telek kerített.
ÚJ AJÁNLAT

Eladó Építési telek, Szada,
21 millió Ft
Alapterület: 30 m2
Szadán gyönyörű környezetben, ikerház építésére is alkalmas örök panorámás építési telek ELADÓ! A 1240m2-es telken minden közmű - víz, gáz, villany, csatorna - megtalálható. Beépíthetőség 30%, utcafront 17m. Jelenleg egy 30m2-es téglaház+pince, fúrt kút, kerti csap és több gyümölcsfa van rajta. Közelben minden - busz, iskola, óvoda, bölcsőde, közért, autópálya stb. - pár perc alatt elérhető! Irányár: 21MFt Hivatkozási szám:2516262. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Szabó István  (20) 772-2426 szaboistvan@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!    
Jó közlekedéssel

Különleges ajánlat

Eladó Építési telek, Harka,
10.67 millió Ft
Telekméret: 508 m2
Harkai telek eladó!
Sopron mellett Harkán a Panoráma lakóparkban 508 m2 nagyságú, összközműves építési telek eladó. Beépíthetőség: 30%. Ha az ingatlan felkeltette érdeklődését, akkor hívja a megadott telefonszámot!
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Békéscsaba,
6.9 millió Ft
Alapterület: 710 m2
Sportcsarnok közelében 710 nm-es építési telek eladó
A Lévai Ingatlan és Hiteliroda eladásra kínál Békéscsabán, a Sportcsarnok közelében egy 710 nm-es építési telket. A telken található egy garázs illetve gazdasági épület, ami hétvégi házként funkcionált. Az áram (három fázist beleértve) illetve a víz bevezetésre került. A szennyvíz csonk illetve gáz csonk telken belül van.   További információkért hívjon bizalommal! Hitel igénylése esetén 15 éves tapasztalattal, több banki háttérrel valamint díjmentes ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.  
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»