Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó külterület
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
COM-ra áttöltve

Zöldövezeti

Eladó Külterület, Balatonudvari,
16.5 millió Ft
Alapterület: 45 m2
Építési mód: Vegyes
Állapot: Elbontandó
Varázsolja el a nyugalom és a panoráma !
Varázsolja el a nyugalom és a panoráma ! -eladó külterület Balatonudvariban   A Casanetwork Balatonfüred eladásra kínálja a 1070-es számú, csodálatos panorámával rendelkező külterületi ingatlanját.   A Casanetwork által kínált balatonudvari külterület jellemzői:        -  Balatonudvari felől megközelíthető, közigazgatásilag már Dörgicséhez tartozik      -  3629 m2-es terület, Mkc övezeti besorolás, szőlőkataszter 1. osztály szerinti kertes mezőgazdasági terület,         jelenleg a tulajdoni lapon szántóként szerepel      -  megközelítése jól járható murvás, majd földúton lehetséges      -  közművek közül a villany és a vezetékes víz megtalálható telken belül      -  a hosszúkás telek legmagasabb pontján áll egy kb. 30 éves faház, melyhez 2000-ben téglából                              hozzátoldottak      -  az épület inkább bontandó, az előírásnak megfelelően 3%-ban beépíthető, legfeljebb 200m2-es épület                  tehető rá, 4,2 m építménymagassággal, homlokzat max. 5,5 m lehet, oldalhatáros építéssel      -  terepszint alatt 5% beépíthető, max. 500 m2      -  a telken melléképületek, s egy nagyméretű pince is található      -  a telek középső része füves, gyümölcsfákkal, alsó részén 5 sor kissé elhanyagolt szőlő van   Amennyiben a 1070-es számú a Casanetwork Balatonfüred által kínált balatonudvari-dörgicsei külterület, vagy bármely a kínálatunkban található külterület, zártkert felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.   Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel állrendelkezésére.   Casanetwork - Nekünk a balatoni ingatlan az otthonunk !
Zöldövezeti

Eladó Külterület, Sopron,
7.99 millió Ft
Telekméret: 6 330 m2
6303 m2-es telek eladó Sopronban ( Balf mellett )
Sopronban ( Balfon ) 6303 nm-es telek ( volt szőlő, jelenleg szántóföldként van jegyezve ) eladó. Villany lehetőség a közelben. Közel van a Fertő-tóhoz, nagyon szép a kilátás. A balfi gyógyszanatórium a telektől 4-500 m-re található... az új M85-ös gyorsforgalmi út a közelben fog megépülni ( kb. 1.5 km-re )...
Áron alul

Zöldövezeti

Eladó Külterület, Balatonalmádi,
7.5 millió Ft
Alapterület: 15 m2
Szobák: 1 szoba
Befektetésnek is kiváló!
Belterület határán telek eladó  Balatonalmádiban!   A CasaNetWork balatonalmádi ingatlaniroda eladásra kínálja a 0732 számú külterületi telkét   A CasaNetWork által kínált  balatonalmádi külterületi telek jellemzői: -reális áron eladó, jó adottságokkal  - 1260 m2 gondozott terület gyümölcs fákkal, szőlővel - Vörös hegy lankás oldalában helyezkedik el egy kis pincével - részpanoráma a Balatonra - vezetékes víz, villany van az utcában  - csodálatos  természeti környezetben várja pihenni vágyó új tulajdonosát   Amennyiben a 0732 számú a CasaNetWork által hírdetett  balatonalmádi telek, vagy bármely a kínálatunkban található családi ház felkeltett érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. 0620/285-0918   Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére. CasaNetWork - nekünk a balatoni ingatlan az otthonunk !
COM-ra áttöltve

Zöldövezeti

Eladó Külterület, Balatonalmádi,
10.9 millió Ft
Alapterület: 24 m2
Építési mód: Fa
Szobák: 2 szoba
Gyönyörű panorámás kilátás
Zöldövezetben telek eladó  Balatonalmádiban!   A CasaNetWork balatonalmádi ingatlaniroda eladásra kínálja a 0726 számú, pihenésre, feltöltődésre alkalmas külterületi telkét!   A CasaNetWork által kínált  balatonalmádi külterületi telek jellemzői: - 1800 m2 szépen gondozott, ápolt kert gyümölcsökkel - az Öreg hegy tetején, lankás hegyoldalban helyezkedik el  - panorámája elvehetetlen - vezetékes víz, villany van - egy nyaraló alapja, (lejárt építési engedély) egy pince, és egy kis lakó faház is van  a telken. - csodálatos, erdő melletti természeti környezetben várja pihenni vágyó új tulajdonosát   Amennyiben a 0726 számú a CasaNetWork által hírdetett  balatonalmádi telek, vagy bármely a kínálatunkban található családi ház felkeltett érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. 0620/285-0918   Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. CasaNetWork - nekünk a balatoni ingatlan az otthonunk !
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Külterület, Cserszegtomaj,
5 millió Ft
Telekméret: 2 461 m2
Külterületi telek Cserszegtomajon eladó!
A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a 01545-os számú, CSERSZEGTOMAJI TELKET. A LIDO HOME KESZTHELY által kínált CSERSZEGTOMAJI TELEK jellemzői: - az 2461  nm-es külterület reális áron. - Cserszegtomaj  jól megközelíthető helyén, zöldövezetben, új házak környékén fekszik - közmű nélküli, de az utcából bevezethetőek, kivétel a gázt. - kiváló befektetésnek is! Amennyiben 01545-os számú a LIDO HOME KESZTHELY által kínált TELEK, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!
Áron alul

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Külterület, Cserszegtomaj,
6.9 millió Ft
Telekméret: 4 000 m2
PANORÁMÁS külterület CSERSZEGTOMAJ határában ELADÓ
A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a 01543-as, CSERSZEGTOMAJI KÜLTERÜLETI TERÜLETÉT A LIDO HOME KESZTHELY által kínált CSERSZEGTOMAJ KÜLTERÜLETI TERÜLET jellemzői: - a 4000 nm-es panorámás terület Cserszegtomaj és Keszthely között terül el - közmű nélküli, de az utcában minden ott van, onnan be lehet vinni - műútról  megklözelíthető - a telek 30%-a beépíthető - kiváló befektetésnek és építkezéshez is! Amennyiben a 01543-as számú a LIDO HOME által kínált KESZTHELYI, GAZDASÁGI, KERESKEDELMI TERÜLET, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!
Zöldövezeti

Eladó Külterület, Balatonlelle,
2.5 millió Ft
Telekméret: 3 150 m2
Külterületi telek Balatonlellén
A Lido Home Ingatlaniroda megvételre kínál Balatonlelle külterületén, a belterületi határtól 200 méterre egy 3150 m2-es külterületi telket.   - A telek a város Lelle-Felsői részén, A Balatontól 5-600 méterre helyezkedik el.   - Tulajdonviszonyai rendezettek, az ingatlan per-, teher-, és igénymentes.   - Kiváló választás, ha hosszútávú befektetést keres.   Amennyiben a Lido Home Balatonlelle által 1773-as számon hirdetett Balatonlellei külterületi telek vagy bármely, a kínálatunkban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.
Áron alul

Zöldövezeti

Eladó Külterület, Sopron,
5.8 millió Ft
Alapterület: 2 630 m2
Sopronban, aszfaltos út mellett, kert eladó.
Sopronban, ágfalvi kerékpár út közelében kert eladó. - 2630 m2, - két út között található, -17 m utcafront és 14 m, - hétvégi pihenésre, kikapcsolódásra alkalmas.   Amennyiben az eladó soproni kert felkeltette érdeklődését kérem hívjon a megadott telefonszámon!
Áron alul

Zöldövezeti

Eladó Külterület, Ágfalva,
6.4 millió Ft
Alapterület: 5 813 m2
Pihenést nyújtó kert Ágfalván!
Ágfalván eladó egy nagyon jó fekvésű, 5813 négyzetméteres, körbekerített, igazi kikapcsolódást, pihenést nyújtó kert. A gondozott, változatos növényzet a tulajdonos szorgos kezeinek munkáját dicséri. - Jó időben Rusztot és a Fertő tavat is láthatjuk, - három helyről is megközelíthető, - gyümölcsök (alma, körte, szilva), - 53 db örökzöld, 20 db díszbokor, pl. babérmeggy, - 50 kg ehető erdei gomba évente.
COM-ra áttöltve

Eladó Külterület, Balatonszőlős,
1.4 millió Ft
Telekméret: 4 006 m2
Külterületi telek
Külterületi telek ELADÓ Balatonszőlősön CasaNetWork Ingatlan Iroda Balatonfüred eladásra kínálja a 1013 számú külterületi ingatlanját:   Külterületi telek jellemzői:       - 4006 nm gyep(rét) besorolás, beépítésre nem szánt telekMá 1 jelű, Földforgalmi Törvény szerint hasznosítható     - közmű nélküli,villany vezeték közelben     - sem lakókocsi,vagy bármely más lakóalkalmatos épület nem helyezhető rá     - közkedvelt kiránduló útvonal  kék jelzés mentén     - Balatonfüred 5 km távolságban,Balatonszőlős keleti hegy részén helyezkedik el     - könnyen megközelíthető murvás úton jutunk a területhez amit a közeli kőbányából töltenek     - Balaton és maga a táj szépségében gyönyörködhetünk   Amennyiben a 1013 számon a Casanetwork által kínált ingatlan, vagy bármely a kínálatunkban található zártkert felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon . Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, banksemleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére. Casanetwork a balatoni ingatlanok specialistája!   CasaNetWork - nekünk a balatoni ingatlan az otthonunk!       .  
COM-ra áttöltve

Eladó Külterület, Szentantalfa,
1.45 millió Ft
Telekméret: 3 608 m2
Nivegy -Völgyi lehetőség
Nivegy-völgyi lehetőség,-ELADÓ Külterület Szentantalfán  Casanetwork Balatonfüred eladásra kínálja a 1011 számú, csodálatos panorámájú mezőgazdasági területét .   A Casanetwork Balatonfüred által kínált  rét jellemzői:       -  3608 m2 teleknagyságu  füves terület      -  övezeti besorolása általános mezőgazdasági terület ( Má-1 )      -  az övezeti besorolásra jellemző, hogy 2 ha megléte esetén lehet 2%-ban építeni rá,              -  csodálatos balatoni panoráma, napsütötte, lankás,gondozott szőlőültetvény      -  aszfaltos úton könnyen megközelíthető      -  villany, víz a telekhatáron található      -  gyönyörű környék, gondozott ültetvények, szép épületek - legyen Ön is tulajdonos e szép vidéken!   Amennyiben a 1011-es számú a Casanetwork Balatonfüred által kínált szentantalfai mezőgazdasági terület, vagy bármely a kínálatunkban található mezőgazdasági terület, zártkert, pince,présház felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.   Vásárolna, de nincs rá keret? kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.   Casanetwork- Nekünk a balatoni ingatlan az otthonunk!  
COM-ra áttöltve

Eladó Külterület, Balatoncsicsó,
15 millió Ft
Telekméret: 4 088 m2
Balaton-felvidék hegyei között
Balaton-felvidék hegyei között-Panorámás szőlő terület Építési engedéllyel ELADÓ CasaNetWork Balatonfüred Iroda eladásra kínálja a kiváló lehetőségekkel bíró szőlő területét Balatoncsicsón.   Szőlő terület jellemzői:     Panorámás szőlő terület,beépíthetősége: 3% A terület 4088 m2, melyből 3300 m2 szőlő (80%) 2012-ben modern fém kordonnal telepített Irsai Olivér (korai érésű, pálinka főzésre is alkalmas) Minimális ár 15 MFt Van: villany (3 fázis), víz, szennyvízakna (kb 7 m3 Felesbérleti szerződés  2022.12.31.-ig Érvényes építési engedél 2019.04.22-ig  Bruttó 100 m2 alapterület, (netto: fsz. 80m2, tetőtér 80 m2, terasz 56 m2, pince 132 m2) Az idei termés az Eladóé (ha szüret előtt elmenne) Balatoncsicsó a Balatontól 8 km-re, a Nivegy-völgyben fekszik. A völgy szerkezetileg a Balaton-felvidék Balatonfüred és Badacsonyközti szakaszára jellemző, a tóparti hegysor mögött kialakult márgás kőzetű medencék egyikének tekinthető, nevezik Csicsói-medence néven is.   Amennyiben felkeltette érdeklődését a 0990 sz. szőlő terület, vagy bármely más kínálatunkban található szőlő terület, zárt kert, mezőgazdasági terület, hívjon a megadott számon. Vásárolna de nincs rá keret? Kollégám díjmentes bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére. CasaNetWork nekünk a balatoni ingatlanok az otthonunk.
1
2
3
4
5
6
7
8
»