Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó üzlethelyiség
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Üzlethelyiség, Vác,
11.5 millió Ft
Alapterület: 29 m2
Vác történelmi belvárosában 29 nm-es üzlethelyiség eladó! Forgalmas helyen található, piac, főtér, Duna-part, boltok közel vannak!
Jó közlekedéssel

Eladó Üzlethelyiség, Fonyód,
23.99 millió Ft
Alapterület: 40 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Szobák: 1 szoba
A City Cartel Ingatlaniroda kínálatában eladó egy Balaton-part közeli, 40 m2 nagyságú üzlethelyiség Fonyódon. Az üzletben minden közmű megtalálható, valamint ipari áram is bekötésre került. Az üzlethelyiségen belül található még egy zuhanyfülke és egy illemhelyiség is. Az üzlet 750 méterre található a Balaton-parttól. Kíváló befektetési lehetőség lehet akár saját célra, akár bérbeadásra is.   Ha kíváncsi a részletekre, megnézné az ingatlant, keressen bátran bármely elérhetőségemen.   Irodáink: 8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.    Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!   Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a pénzmosás, és terrorizmus elleni adatvédelem (GDPR) értelmében a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó City Cartel Ingatlaniroda hálózat általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.  Az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatónkat:   https://www.citycartel.hu/adatkezeles/
Jó közlekedéssel

Eladó Üzlethelyiség, Nyíregyháza,
8.9 millió Ft
Alapterület: 27 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 1 szoba
Vasútállomás közelében üzlethelyiség eladó
Nyíregyháza, vasútállomás közelében 27 nm-es utcafronti üzlethelyiség eladó. Fűtése gáz-cirkó, ablakai műanyagok. Található benne egy wc-kézmosóval, az eladó tér, és egy galéria. Az ingatlan kiválló állapotban van, megtekintése előre egyeztett időpontban.   Ha felkeltettem megtisztelő figyelmét, várom hívását!
Eladó Üzlethelyiség, Budapest, VIII. kerület,
15.99 millió Ft
Alapterület: 110 m2
Állapot:
Átadásra kínálom a Corvin mozi épületében elhelyezkedő, 64 nm-es, jelenleg kávézóként üzemelő, üzlethelyiség bérleti jogát. A felújított helyiséget, színvonalas, családias, hangulatos belső tér jellemzi. Továbbá lehetőség van terasz kialakítására is (kb. 40 fő), mely autós forgalomtól mentes. Az üzlethelyiség forgalmas csomópontnál, a Corvin közben, a József körúton, a 4-6-os villamosmegállónál, a megújuló M3-as metrómegálló közelében helyezkedik el. Nagy átmenő gyalogosforgalom jellemzi, a Corvin Pláza és a Corvin sétány közelsége miatt. A forgalom jól kalkulálható, stabil vendégkörből adódik, ami 3 lábon áll. A mozi vendégek, a törzsvendégek, és a turisták/ betérő vendégek. A Corvin mozi színvonalas belső rendezvények színhelye: pl.magyar filmhetek, premierek, ősbemutatók, céges rendezvények. A berendezési tárgyak, gépek, külön megállapodás szerint átvehetők. BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, további információkért hívjon bizalommal! KF
Eladó Üzlethelyiség, Budapest, XIV. kerület,
18.49 millió Ft
Alapterület: 32 m2
Állapot:
ÜZLETHELYISÉG ZUGLÓBAN Megvételre kínálok Budapest XIV. kerületben egy tégla építésű, 32 nm-es 1 szoba, konyha, fürdőszoba kialakítású alagsori üzlethelyiséget. Az üzlet egy 4 szintes társasház aljában található, két utcai bejárattal, teljes méretű biztonsági ráccsal ellátott műanyag ajtóval rendelkezik! A közelben van a Bosnyák tér és a Thököly út is, a környéken építkezések zajlanak, folyamatosan fejlődik a városrész. Közlekedés kiváló. INGYENES hitel tanácsadás! BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! U.G.
Jó közlekedéssel

Különleges ajánlat

Eladó Üzlethelyiség, Sopron,
71.05 millió Ft
Alapterület: 114 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Emelet: Földszint
Szobák: 1 szoba
Belvárosi üzlethelyiség eladó!
Sopron belvárosában, forgalmas helyen üzlet eladó!   Sopron belvárosában, a Várkerülettől pár méterre található ez a 114 m2-es földszinti üzlethelyiség, amely egy örökségvédelem alatt álló ingatlanban helyezkedik el. A falak az eredetiek, de minden más teljesen új, a beépített anyagok a modern kor követelményeinek megfelelnek. A fűtés házközponti fűtés egyedi hőmennyiségmérővel. Az utca forgalmas, a gyalogos forgalom is jelentős, befektetésnek is tökéletes, mivel az ingatlan alkalmas akár irodának, rendelő felhasználására, kereskedelmi, vendéglátó célra is. Az üzlethelyiség elkészült, szinte azonnal birtokba vehető.   Ha az ingatlan felkeltette érdeklődését, akkor hívja a 06-70/273-0068-as telefonszámot!  
Jó közlekedéssel

Különleges ajánlat

Eladó Üzlethelyiség, Sopron,
17.9 millió Ft
Alapterület: 22 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Emelet: Földszint
Szobák: 1 szoba
Belvárosi üzlethelyiség eladó!
Sopron belvárosi üzlet eladó!   Sopron belvárosában, a Várkerülettől pár méterre található ez a 22,82 m2-es földszinti üzlethelyiség, amely egy örökségvédelem alatt álló ingatlanban helyezkedik el. A falak az eredetiek, de minden más teljesen új, a beépített anyagok a modern kor követelményeinek megfelelnek. A fűtés házközponti fűtés egyedi hőmennyiségmérővel. Az utca forgalmas, a gyalogos forgalom is jelentős, befektetésnek is tökéletes, mivel az ingatlan alkalmas akár irodának, rendelő felhasználására, kereskedelmi, vendéglátó célra is. Az üzlet három utcai üvegportállal rendelkezik, és van hátsó, árufeltöltő bejárata is. Az üzlethelyiség elkészült, szinte azonnal birtokba vehető.   Ha az ingatlan felkeltette érdeklődését, akkor hívja a 06-70/273-0068-as telefonszámot!
Eladó Üzlethelyiség, Balatonmáriafürdő,
100 millió Ft
Alapterület: 400 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Kiváló
Balatonmáriafürdőn 400 m2 eladó
Balatonmáriafürdő központi részén több funkciónak megfelelő üzlethelységegyüttes eladó. A két üzlet összesen cca 400 m2 két önálló helyrajzi számon bejegyzett (önállóan is hasznosítható) de kizárólag egyben eladó. A zökkenőmentes folyamatos üzemeltetés miatt az ingatlanról bővebb információk csak személyes egyeztetést követően kaphatók.   TISZTELT ÉRDEKLŐDŐ! • ha ÖNNEK FONTOS, hogy csak ellenőrzött, problémamentes ingatlant vásároljon, • ha ÖNNEK FONTOS, hogy szakember segítse a megfelelő ingatlan felkutatásában megvásárlásában, • ha ÖNNEK FONTOS, hogy adózási-, illetékfizetési-, és jogi kérdésekben is korrekt tájékoztatást kapjon.   Akkor a következők elolvasása után vegye fel velem a kapcsolatot TÁJÉKOZTATÓ! Az ingatlan csak leinformált érdeklődők számára, a Pmt által előírt (2017. évi LIII. tv. 7. §) azonosítási adatlap kitöltését követően kísérettel tekinthető meg.  Az ajánlattal kapcsolatos bármilyen további információt  (különösen, az ingatlan elhelyezkedésére vonatkozó információt) csak az önmagukat hitelt érdemlően azonosított és titoktartást vállaló érdeklődők számára adhatok ki. (Az azonosítási adatlapot megtekintheti a Kompasz Ingatlan Tanácsadó Iroda weboldalán.) A hirdetés kizárólag tájékoztatásul szolgál, nem minősül a Polgári Törvénykönyv szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség. A hirdetésben szereplő ingatlan csak a tulajdonos által meghatározott feltételek teljesülése esetén kerül értékesítésre. Az ajánlat részleteiről személyes találkozás alkalmával kaphat tájékoztatást.   Személyes kapcsolatfelvételhez a megadott telefonszámon, munkanapokon munkaidőben egyeztethet időpontot. e-mailben történő érdeklődését bizalmasan kezelem, a nevet, és telefonszámot tartalmazó az ingatlan elhelyezkedését nem érintő megkeresésre küldök választ.   KOMPASZ INGATLAN TANÁCSADÓ IRODA A MEGBÍZHATÓ IRÁNYTŰ AZ INGATLANPIACON                    Monory Gyula                   ingatlanszakértő   Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával, és/vagy a hirdetésben megadott e-mail címre küldött érdeklődésével önkéntes hozzájárulását adja személyes adatai – így különösen neve, telefonszáma és e-mail címe – vonatkozó jogszabályoknak és törvényes előírásoknak megfelelő hirdető általi nyilvántartásához és kezeléséhez.
Eladó Üzlethelyiség, Zalaegerszeg,
25.75 millió Ft
Alapterület: 254 m2
Állapot:
Szobák: 4 szoba
Eladó telephely Zalaegerszegen! A nyugati városrészben, az elkerülő úthoz közel, 2 utcáról megközelíthető, bejárattal. Az 540 m2-es területen egy 140 m2-es műhely, raktár található, mely 5 traktusra bontható, vagy igény szerint egybe is nyitható, s nagy része fűthető. A területen található még egy 114 m2-es tégla építésű épület, mely üzlethelyiségnek, irodáknak, raktárnak, vagy munkások elhelyezésére egyaránt alkalmas. Ebben az épületben 4 helyiség, továbbá 1 konyha étkezővel, 2 wc és fürdőszoba található. A telephely a szomszédos telephellyel még tovább bővíthető, hamarosan az is eladásra kerül. Az eladókat esetlegesen lakáscsere is érdekli, értékegyeztetéssel! Amennyiben az Ingatlan felkeltette érdeklődését és szeretné megtekinteni, kérem hívjon. Irodánk ingyenes hiteltanácsadással és hitelügyintézéssel, kedvező díjszabású ügyvéddel és energetikai tanúsítvány elkészítésével várja Ügyfeleinket.
Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Eladó Üzlethelyiség, Győr,
98 millió Ft
Alapterület: 806 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Régi típusú
12 lakás kialakítására alkalmas különleges épület eladó
ÁMULATBA EJTŐ INGATLAN ELDÓ GYŐRBEN Alakíts ki kuriózum lakásokat olyan vevőknek, akik megvesznek az ipari eklektikus stílusért!   Nézd meg a látványos videókat az ingatlanról! Kattints ide!  https://tothrita.hu/elado-magtar/   PÁRATLAN ARCULAT, KARAKTERES KURIÓZUM! Sokoldalú ritkaság   A NEVED ÖSSZEFORR AZ ÉPÜLETTEL Amennyiben ezt a történelmi hangulatú ingatlant lakhatóvá varázsolod, úgy garantáltan összekapcsolják a nevedet az épülettel. Méltón emlegetnek majd a környéken a jövőben, hiszen egy maradandó építészeti alkotás kötődik hozzád.   MEGTÉRÜLŐ BEFEKTETÉS A magtár 3 szintjén kialakítható 12 lakás kifizetődő beruházást jelent. A méretüknél fogva forgalomképes lakások kiemelkedő előnye az egyediség. Előrevetíti az igényt az érdeklődők korai jelentkezése.   AZ ÁLMOD MEGVALÓSÍTÁSA A beleszeretős magtár átépítése a legjobb terepet nyújtja számodra ahhoz, hogy a régóta dédelgetett álmodat kiéld. Olyan lakásokat teremtesz, melyek magukban hordozzák a régi gerendák átal beszippantott múltat és egyúttal megmutatják a jövő otthonának hangulatát.     AZ INGATLAN ADOTTSÁGAI 12 lakás kialakítható 3 lakószint 40 – 67  m2 közötti alapterület közösségi tér   ELHELYEZKEDÉS Győrszentiván központjában Ipari Park közelsége autópálya felhajtó a közelben   MŰSZAKI PARAMÉTEREK jellegzetes látványelemek megőrzése liftes lépcső az épület sarkában részben belső két szintes elrendezés   MIÉRT JÓ VÉTEL EZ AZ INGATLAN?   01 – KÉSZ TERVEK A belső kialakításra vonatkozó koncepciótervek már rendelkezésre állnak. Tehát nem kell várnod a tervezésre.    02 – MEGLÉVŐ ÉPÜLET Adott az épület, ezért a szerkezetet készen kapod. Csak belülről kell alakítanod.   03 – VEVŐJELÖLTEK Jelentkeztek már érdeklődők, akik szívesen laknának ebben a patinás épületben.   Mit nyújt neked ez az ingatlan?   STÍLUSOS VEVŐK A kialakított lakásokat stílusos vevők veszik meg. A múltat a jövővel ötvözők számára ideális lakókörnyezetet biztosít ez az ingatlan.   ÉRZELMI KÖTŐDÉS A helyiek érzelmileg kötődnek a környezethez. A szülők nagy kertjét tehernek érzők örülnek a kényelmes lakásnak.   TÖBB, MINT ELSŐRE GONDOLNÁD Ötvözheted a régi arculatot a modern stílussal. Kihozhatod a maximumot az épületből és a kreativitásodból egyaránt.   Irányár: 98.000.000 forint + áfa   A hirdetésben látható képek egy része látványterv és illusztráció, melyek célja a fantázia beindítása.   https://tothrita.hu/elado-magtar/   Érdeklődés: Tóth Rita ingatlanközvetítés prémium módszerekkel +36309059273 www.tothrita.hu
Áron alul

Jó közlekedéssel

Eladó Üzlethelyiség, Dömsöd,
42 millió Ft
Alapterület: 210 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: + 2 szoba
Eladó Üzlethelység Dömsöd központjában
     Dömsöd központjában eladó egy 210m2-es jelenleg is működő üzletház, amelyben akár saját lakrész, és akár több üzlet kialakítására is lehetőség nyílik.  A ~90m2-es üzlethelységből közvetlenül megközelíthető a közel 70 m2-es raktár, amely kertkapcsolata révén tehergépjárművel történő megközelítésére is alkalmas, hiszen az udvar két útranyíló kapuval is rendelkezik.    Az üzletházban kialakításra került két mosdó, egy fürdőszoba, és egy konyhával közös étkező helység, a melegvízellátásról villanybojler, a fűtésről vegyestüzelésű kazán gondoskodik. A központi elhelyezkedésének köszönhetően minden fontos intézmény, önkormányzat, élelmiszer, és vegyesboltok, buszmegálló is 2 perces távolságra találhatóak. .  Az ingatlan per és tehermentes, közművek tekintetében víz, és villany hálózat az épületben üzemel, gázcsonk az udvaron belül található, csatorna pedig az utcában.    Amennyiben szeretné megtekinteni személyesen, kérem hívjon a hét bármely napján időpont egyeztetése céljából! 
Eladó Üzlethelyiség, Szolnok,
12 millió Ft
Alapterület: 40 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Újszerű
Emelet: Földszint
Eladó üzlethelyiség Szolnok
  Szolnokon a belvároshoz közel,40m2-es üzlethelyiségek eladók!Mindegyik külön mosdóval,kéménybe kötéses konvektorral,gazdasági bejárattal rendelkezik.A társasház minőségi alapanyagokból készült,burkolata járólap, festése elegáns.Befektetésnek kiváló,hosszú évek óta bérbe van adva,így akár az esetleges hitel törlesztőjét a bérleti díjból lehetne rendezni.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
»