Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Ingatlanok
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Iparterület, Óbarok,
183.69 millió Ft
Telekméret: 61 230 m2
Eladó Gazdasági szolgáltató övezet!
Eladó Bicske és Tatabánya között Óbarok-Nagyegyházán egy 6 hektáros művelés alól kivont jelenleg GKSZ  övezet!   (1) A kereskedelmi, szolgáltató terület elsősorban nem jelentős zavaró hatású   gazdasági tevékenységi célú épületek elhelyezésére szolgál.   (2) A kereskedelmi, szolgáltató területen elhelyezhető mindenfajta nem jelentős zavaró hatású gazdasági tevékenységi célú épület: - a gazdasági tevékenységi célú épületen belül a tulajdonos, a használó és személyzet számára szolgáló lakások, legfeljebb az összes szintterület 10 %-ban. - igazgatási, egyéb irodaépület - parkolóház, üzemanyagtöltő      - sportépítmény.   (3) A kereskedelmi, szolgáltató területen kivételesen elhelyezhető egyházi, oktatási, egészségügyi, szociális épület és egyéb közösségi szórakoztató épület.   (4) A településképi megjelenítés feltételei:   a.) a tevékenységhez esetleg szükséges toronyszerű építmények utcaképi   elemet nem képezhetnek.           b) a gépjármű parkolóhelyek csak saját telken belül helyezhetők el.           Az építmény magasság betartása kötelező, de indokolt esetben egyes           technológiai berendezések ezt meghaladhatják,     Az ingatlan 2 km en belül 2db autópálya felhajtóra tud csatlakozni! Az új  Szárligeti autópálya lehajtó valamint az Óbarki pihenő lehajtó is közel van! Az ingatlanon jelenleg van víz és áram ellátás de a tűziviz kiépitve a áram bővitése is megoldható viszont a helyi áramszolgáltató maximálisan egy éven belül ígéri! Természetesen a tulajdonos egyben szeretné aladni de az ingatlan felosztható legkevesebb 3000 nm aminek  költségeivel nő az eladási ár! Az ingatlan közvetlen közelében lehetóség van istálló vagy föld bérlésére is haszonállatoknak esetlegesen legelő vagy szántó vásárlására is! Kimondottan könnyen megközelíthető és frekventált helyen van! Ha további információra van szüksége(mert ha érdekli van!)vagy más hasonló mezőgazdasági vagy ipari ingatlan a környéken akár Tatabányán is érdekli kérem hívjon!
Eladó Iparterület, Győr,
85 millió Ft
Telekméret: 5 000 m2
Eladó ipari telek
Csarnok építésében gondolkozik? Jó helyen van. Közel az M1-es autópályához, Győrtől néhány km-re eladó egy 5 000 nm-es ipari telek. Víz, villany telken belül, csatorna az utcában van. Beépíthetőség : 40 % Eladási ár: 85 M Ft + Áfa Igény esetén nagyobb terület is vásárolható. Várom hívását!  
Eladó Iparterület, Győr,
425 millió Ft
Telekméret: 25 000 m2
Állapot:
GONDOLKOZZON NAGYBAN!
Iparterület eladó Győr közelében, az M1-es autópályától néhány km távolságra. Az ingatlan 25 000 nm-es, murvázott, bekerített terület, világítással, kapuval, biztonsági kamera rendszerrel felszerlt állapotban, készen áll arra hogy ipari csarnokokat építsen rá. Beépíthetőség: 40 %  Víz, villany a telken belül, csatorna az utcában van. Lehetséges kisebb terület megvásárlása is! Keressen bizalommal!
Vízparti

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Besenyszög,
3 millió Ft
Telekméret: 926 m2
Közvetlen vízparti telek
Szolnoktól 16 km-re, Besenyszögön közvetlen vízparti, beépítetlen, 926 m2-es telek eladó. A telek alkalmas családi otthon teremtésére.   Otthonteremtéshez CSOK és babaváró hitel, falusi CSOK igénybe vehető!  A kb. 3.300 fős, dinamikusan fejlődő város Szolnokról könnyen megközelíthető, a településen zöldenergiás óvoda és általános iskola, könyvtár, idősek otthona, boltok és piac is található. A horgásztavon és a Millér-főcsatornán horgászati, a lovastanyán sportolási lehetőség adott.   Egymás mellett három telek eladó, akár egyben is! Így az összterület 2508 nm, ár: 8.000.000 Ft. Így - az összterületet figyelembe véve - falusi turizmus vagy biogazdaság kialakítására is alkalmas a telek.   Amennyiben hirdetésem felkeltette figyelmét, kérem hívjon bizalommal!
Vízparti

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Besenyszög,
2.8 millió Ft
Telekméret: 804 m2
Közvetlen vízparti telek
Szolnoktól 16 km-re Besenyszögön közvetlen vízparti, beépítetlen, 804 m2-es telek eladó. A telek alkalmas családi otthon teremtésére.   Otthonteremtéshez CSOK és babaváró hitel, falusi CSOK igénybe vehető!  A kb. 3.300 fős, dinamikusan fejlődő város Szolnokról könnyen megközelíthető, a településen zöldenergiás óvoda és általános iskola, könyvtár, idősek otthona, boltok és piac is található. A horgásztavon és a Millér-főcsatornán horgászati, a lovastanyán sportolási lehetőség adott.   Egymás mellett három telek eladó, akár egyben is! Így az összterület 2508 nm, ár: 8.000.000 Ft. Így - az összterületet figyelembe véve - falusi turizmus vagy biogazdaság kialakítására is alkalmas a telek.   Amennyiben hirdetésem felkeltette figyelmét, kérem hívjon bizalommal!
Vízparti

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Besenyszög,
2.7 millió Ft
Telekméret: 778 m2
Közvetlen vízparti telek
Szolnoktól 16 km-re Besenyszögön közvetlen vízparti, beépítetlen, 604 m2-es telek eladó. A telek alkalmas családi otthon teremtésére.    Otthonteremtéshez CSOK és babaváró hitel, falusi CSOK igénybe vehető!  A kb. 3.300 fős, dinamikusan fejlődő város Szolnokról könnyen megközelíthető, a településen zöldenergiás óvoda és általános iskola, könyvtár, idősek otthona, boltok és piac is található. A horgásztavon és a Millér-főcsatornán horgászati, a lovastanyán sportolási lehetőség adott.   Egymás mellett három telek eladó, akár egyben is! Így az összterület 2508 nm, ár: 8.000.000 Ft. Így - az összterületet figyelembe véve - falusi turizmus vagy biogazdaság kialakítására is alkalmas a telek.   Amennyiben hirdetésem felkeltette figyelmét, kérem hívjon bizalommal!
Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Maglód,
14.5 millió Ft
Alapterület: 84 m2
Szobák: 2 + 2 szoba
Eladó Építési telek
Eladó Maglód, Ófalu csendes, nyugodt részén, a patakparthoz közel egy 997 m2-es telek. Beépíthetősége 30 %. Szélessége 15 m Hosszúsága: 66,5 m   A telken egy régi építésű, 84 m2 alapterületű vályogház van. A tető cserép, a tetőszerkezetet jó állapotú fagerendák alkotják. A ház bontandó vagy teljes felújítást igényel. Jellege: hosszú parasztház, 4 bejárattal rendelkezik. A ház alatt borospince található. A villany be van vezetve a házba, a gázcsonk az udvaron van. Víz és csatorna az utcában. Vizesedést nem tapasztaltunk.. A telken található még egy ásott kút is, mely a szomszéddal közös használatban van. A ház elhanyagolt, nem karbantartott, lomos, ennek fejében az ár alkuképes.   Csak készpénes vevők jelentkezését várjuk! Hívjon, akár hétvégén is!
Eladó Üzlethelyiség, Kaposvár,
45 millió Ft
Alapterület: 140 m2
Állapot:
Eladó üzlethelyiség!
A PARTNER INGATLAN eladásra kínálja Kaposváron a PIKK Elektro üzletházat. Az eladásra kínált ingatlan 3 részből álló, összesen 140 m2 területű üzletház. A földszinten található 2 kisebb egymástól független helyiség, amelyek akár önállóan is kiadhatók., Az épület 1. és 2. szintje jelenleg egybenyitva üzemel, azonban a kialakítása lehetővé teszi , hogy függőlegesen elválasztva két külön helyiséget kapjunk. Lehetőség van egészében vagy részben lakássá átalakítani. A fűtés gázközponti fűtéssel megoldott. Az ingatlan rendelkezik mellékhelyiséggel és zuhanyzóval. Riasztó- és kamera rendszer is kiépítésre került.   A tulajdonos minden ésszerű ajánlatot meg hallgat, ha ajánlata van beszéljünk róla. Igény szerint az árukészlet is átadó, ez külön megállapodás része.   Érd.: +36 30 936 7066       Azonosító: 1056        Irányár: 45 MFt
ÚJ AJÁNLAT

Eladó Építési telek, Gödöllő,
32 millió Ft
Telekméret: 3 600 m2
Befektetők, nagy telket keresők figyelem!! Gödöllő keresett, központhoz közeli blahai részén, természetközeli környezetben, gyönyörű, extra nagy panorámás domboldalon, tágas, egyedi méretű 3600m2-es belterületi építési telek szintenként 25%-os beépíthetőséggel eladó! Csatorna a telken belül, víz, gáz villany az utcában található. Alsó frontján a későbbiekben utca nyitás várható így befektetésnek is kiváló lehetőség. Szuterén+földszint+tetőtér beépítéses önálló családi ház ill. ikerház is építhető rá! Utcafrontja 22m. Irányár: 32Mft. Hivatkozási szám:2516222. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Balázs (20) 772-2429  sapibalazs@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!
Azonnal költözhető

Eladó Építési telek, Nyíregyháza,
10.5 millió Ft
Telekméret: 1 061 m2
Nyíregyháza-Oros kedvelt utcájában, a Fő útból nyíló sarok telek eladó
Nyíregyháza építési teleknek is alkalmas, 1.061 nm-es sarki ingatlan eladó. A telken bontandó, vagy felújítandó ház található. Teljes közmű az udvaron! A telekre amerikai típusú ikerház is építhető! Befektetők érdeklődését is várom! Jöjjön el, nézze meg, beszéljük meg. (S-45)
Sürgős

Eladó Garázs, Nyíregyháza,
8.4 millió Ft
Alapterület: 50 m2
Építési mód: Csúsztatott zsalus vasbeton
Állapot: Felújítandó
Belvárosi dupla garázs eladó!!!
Nyíregyháza belvárosában több célra is hasznosítható dupla garázs eladó. A két garázs jelenleg egybe van nyitva, így akár raktározásra is alkalmas. Előző hasznosítása során vizesblokk is kialakításra került, fűtés, villany, víz, szennyvíz-elvezetés megoldott. Garázsként történő hasznosítása megosztással is lehetséges. Mérete hozzávetőleg 50nm, belmagasság 2,5 m, közös költség 1.500,- Ft. Befektetők jelentkezését is várom, remek lehetőség, hisz belváros! (S-000044)
Eladó Építési telek, Dunavarsány,
35.9 millió Ft
Telekméret: 1 876 m2
KIVITELEZŐK FIGYELEM! RENDKÍVÜLI LEHETŐSÉG! NAGYON JÓL FREKVENTÁLT HELY! Budapest agglomerációjában, Dunavarsányon eladásra kínálunk egy 1876 nm-es építési telket, amely ugyan nem összközműves, mivel minden csak az utcán van, de mégis nagy a fantázia benne. Beépíthetősége 30 %, utcafronti szélessége 54 m, s akár 4 ingatlan is építhető rá! Hívjon bizalommal, nézze meg, nem fog csalódni!!!
«
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
»