Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Ingatlanok
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Iparterület, Szolnok,
11.8 millió Ft
Telekméret: 1 160 m2
Telephelynek alkalmas telek
Szolnokon, 1160 m2-es körbekerített, 40 %-ban beépíthető, teljes közművel ellátott telek eladó.   Üzleti vállalkozásra, telephelynek kiváló!
Eladó Építési telek, Szolnok,
7.1 millió Ft
Telekméret: 598 m2
Építési telek
Szolnok belváros közeli,csendes zsákutcában családi ház építésére alkalmas telek eladó. A telken belül víz,villany,csatorna. Gázcsonk az utcában található.   Teljes körű hitel és csok ügyintézés !
Eladó Iparterület, Szolnok,
11.8 millió Ft
Telekméret: 1 180 m2
Kiváló lehetőség ipartelepnek
  Szolnokon a Thököly úton, 1180 m2-es vállalkozásra is alkalmas üres, körbekerített terület eladó. Beépítési lehetőség 40 %
Eladó Telephely, Szolnok,
18 millió Ft
Alapterület: 150 m2
Építési mód: Tégla
Szobák: 3 szoba
Telephelynek is alkalmas 150 nm-es ház
Szolnokon, a Verseghy úton 1350 m2-es sarki telek, ráépített 150 m2-es tégla épülettel, teljes közművel eladó.   Az eladó ingatlan közvetlenül az utcafronton található, gépkocsival, kamionnal könnyen megközelíthető.   Kiválóan alkalmas vállakozáshoz telephelynek!    
Eladó Telephely, Ságvár,
11.9 millió Ft
Telekméret: 8 934 m2
Eladó telephely Ságváron!
Befektetők, vállalkozók figyelmébe! A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 4473-as számú SÁGVÁRI TELEPHELYET.   A LIDO HOME SIÓFOK által kínált SÁGVÁRI TELEPHELY jellemzői:   - Siófoktól 5 km-re, fő út mellett található - mérete: 8934 nm - a közművek a szomszédos telekről bevezethetőek - a telephelyhez külön bejárat kialakítható - Telekalakítás során T alakú, külön HRSZ -ú telep kerül eladásra. A T betű "törzse" iparterületnek van nyilvánítva ami azt jelenti, hogy szabadon beépíthető 30%-os arányban, épületmagasság max. 7,5 m, a telekterület min. 5000 nm. - a terület alkalmas gépjárművek, építőanyag tárolására, egyéb beruházásra. - a fejlesztési terület kiváló adottságokkal bír erőmű beruházáshoz (499kw-os naperőmű létesítéshez előzetes EON csatlakozási engedélyt kapott 2012-ben). - ajánlom befektetők és vállalkozók figyelmébe   Amennyiben a 4473-as számú a LIDO HOME által kínált SÁGVÁRI TELEPHELY, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!
ÚJ AJÁNLAT

Eladó Építési telek, Szada,
20 millió Ft
Telekméret: 1 300 m2
Szada legkeresettebb városrészén, gyönyörű panorámás helyen, Lk1-es övezetbe sorolt, ikerház építésére is alkalmas, 1300m2-es körbekerített építési telek eladó! A telken minden közmű - víz, gáz, villany, csatorna - megtalálható. Beépíthetősége 20%, utcafrontja 25m. Jelenleg egy 25m2-es ház és egy jó kis beton medence áll rajta. Busz, iskola, óvoda, közért, közintézmények gyalog 5 perc alatt könnyen elérhető! Autópálya a közelben! Irányár: 20MFt Hivatkozási szám:2515792. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Szabó István  (20) 772-2426 szaboistvan@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Sürgős

Eladó Raktár, Tatabánya,
99 millió Ft
Alapterület: 529 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Tatabánya Főtéren kereskedelmi komplexum eladó!
Eladó Tatabánya belvárosában a Fő téren egy 529 nm es ingatlan! Korábban biliárd klubként, illetve vendéglátó-ipari egységként üzemelt. Jelen pillanatban üresen áll, a fényképek még működése közben készültek. Az ingatlan egy kétszintes épület földszinti (de többnyire földfelszín alatti) része. Különösen alkalmas bankok vagy pénzintézetek részére a terepadottságok és építészeti kialakítása miatt, mert biztonságos és jól védhető. Az ingatlan a városközpontban található, fekvése miatt szinte minden kereskedelmi, vendéglátói vagy szórakoztató helységnek szintén alkalmas. Sportolási lehetőségeknek is tökéletes (pl.: konditerem). Kisebb üzletek kialakítására is jó választás befektetőknek. Belépve az előtér után két nagyobb helyiség található, jobbra kisebb irodák, vizesblokk. Két elzárt (külön teremként használható) helyiség is a részét képezi. A város központja rendkívül frekventált, gyalogosan két perc alatt elérhető a Fő tér és a Szent Borbála tér is. A megközelítése könnyű, közvetlenül a városon keresztülhaladó négysávos út mellett helyezkedik el. A vasútállomás és a buszpályaudvar öt percre van gyalogosan, a közelben találhatóak ingyenes és fizetős parkolók is. Az épület tetején az új tulajdonosnak lehetősége van vállalkozását reklámozni, melyet naponta több tízezer ember lát. További részletes információt személyesen tudok adni, érdemes mielőbb megtekinteni az ingatlant, hogy teljes képet kaphasson! Az ár fix!  
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Sürgős

Eladó Szórakozóhely, Tatabánya,
128 millió Ft
Alapterület: 529 m2
Építési mód: Acélszerkezetes
Állapot: Felújítás alatt
Emelet: Alagsor
Szobák: 7 + 31 szoba
Tatabánya Főterén szórakozóhely eladó!
Eladó Tatabánya belvárosában a Fő téren egy 529 nm es ingatlan! Korábban biliárd klubként, illetve vendéglátó-ipari egységként üzemelt. Jelen pillanatban üresen áll, a fényképek még működése közben készültek. Az ingatlan egy kétszintes épület földszinti (de többnyire földfelszín alatti) része. Különösen alkalmas bankok vagy pénzintézetek részére a terepadottságok és építészeti kialakítása miatt, mert biztonságos és jól védhető. Az ingatlan a városközpontban található, fekvése miatt szinte minden kereskedelmi, vendéglátói vagy szórakoztató helységnek szintén alkalmas. Sportolási lehetőségeknek is tökéletes (pl.: konditerem). Kisebb üzletek kialakítására is jó választás befektetőknek. Belépve az előtér után két nagyobb helyiség található, jobbra kisebb irodák, vizesblokk. Két elzárt (külön teremként használható) helyiség is a részét képezi. A város központja rendkívül frekventált, gyalogosan két perc alatt elérhető a Fő tér és a Szent Borbála tér is. A megközelítése könnyű, közvetlenül a városon keresztülhaladó négysávos út mellett helyezkedik el. A vasútállomás és a buszpályaudvar öt percre van gyalogosan, a közelben találhatóak ingyenes és fizetős parkolók is. Az épület tetején az új tulajdonosnak lehetősége van vállalkozását reklámozni, melyet naponta több tízezer ember lát. További részletes információt személyesen tudok adni, érdemes mielőbb megtekinteni az ingatlant, hogy teljes képet kaphasson!
Eladó Zártkert, Kaposvár,
1.79 millió Ft
Telekméret: 2 010 m2
Állapot: Átlagos
Zártkert kis házikóval
A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínálja a 1814-es számú KAPOSVÁRI ZÁRTKERTET.   A LIDO HOME KAPOSVÁR által kínált KAPOSVÁRI ZÁRTKERT  jellemzői:   -a 2010 nm es telken gyümölcsfák, pince, ásott kút és egy kis faház is található -a faház 24 nm -es, alsó szintje egyterű,ennek az emeletén egy háló van kialakítva -a telken van villany és víz -betonútról megközelíthető, majd közvetlen a zártkertnél szórt út van egy kisebb szakaszon -busz 15 percre van  -állandó lakos van a szomszédságban   Amennyiben a 1814-es számú a LIDO HOME által kínált KAPOSVÁRI ZÁRTKERT, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A kaposvári ingatlanok specialistája!
Eladó Garázs, Kaposvár,
2.5 millió Ft
Alapterület: 17 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
Eladó GARÁZS É-NY-i városrészben
A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínálja az 1813-as számú KAPOSVÁRI  GARÁZST. A LIDO HOME KAPOSVÁR  által kínált KAPOSVÁRI  GARÁZS jellemzői:   -17nm es az épület, hossza 7m, szélessége:2,8m, magassága:2m. -A garázs egy udvarban található több garázzsal együtt -az udvar külön kapuval zárható -jelenleg felújítás alatt van, az ajtót lefestik, a belső falazatot meszelik   Amennyiben a LIDO HOME által kínált 1813-as  KAPOSVÁRI GARÁZS, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A kaposvári  ingatlanok specialistája!   
Jó közlekedéssel

Zöldövezeti

Eladó Építési telek, Balatonboglár,
13.59 millió Ft
Telekméret: 2 732 m2
Eladó építési telek Balatonbogláron!
Kizárólag nálunk. A LIDO HOME BALALATONBOGLÁR eladásra kínálja a 0573-as számú ÉPÍTÉSI TELKÉT. A LIDO HOME BALATONBOGLÁR által kínált 0573-as ÉPÍTÉSI TELEK jellemzői:   -A telek nagysága 2982 m2, mely 3 építési telekből tevődik össze, melyek külön is igény szerint megvásárolhatóak. - Csendes környék jellemzi, így családi ház, nyaraló építésére, de elhelyezkedése tekintetében vállakozás telephelyének is bátran ajánlom. -Balaton távolsága 1.2 km, Városközpont 1 km-re található. -Könnyen megközelíthető. Az autópálya lehajtótól 400 méterre, bevásárló központ távolsága szintén 400 m.   Amennyiben a 0573-as számú a LIDO HOME BALATONBOGLÁR által kínált ÉPÍTÉSI TELEK, vagy bármely a kínálatunkban található ÉPÍTÉSI TELEK,CSALÁDI HÁZ,NYARALÓ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!
Áron alul

Azonnal költözhető

Jó közlekedéssel

Sürgős

Eladó Üzlethelyiség, Kunszentmárton,
65 millió Ft
Alapterület: 1 131 m2
Építési mód: Gázbeton, YTONG
Állapot:
Telephely , autójavító üzem SÜRGŐSEN eladó!
Kunszentmártonon Eladó egy összközműves  földszintes +galéria elrendezésű műhely-iroda épület 836 m2 és egy különálló gondnok épület-raktár 295 m2. A telek mérete 6499 m2.   Amit az Autójavító-összeszerelő üzem és Irodaépületről tudni érdemes: Alapozás , szigetelés : Beton sávalap Felmenő falazat : Vb , tégla Födémek : Vb födém Tetőszerkezet: Nyeregtető , horgonyzott hullámlemez 1990-ben épült autójavító üzem és irodaépület földszintes és galéria elrendezésű, vb sávlappal, vb bemutatóteremből és az autójavító-összeszerelő üzemből , mely egy része felett a galérián találhatók az irodák és szociális helységek. Az autójavítóban simított beton , a mosdókban , öltözőkben kerámia burkolat , az irodákban kerámia , laminált padló és padlószőnyeg látható. Az autójavítóban szerelőakna található és 6 elektromos kapu , melyből 3 kamion beállására is alkalmas.   Amit Gondnoki épületről: Beton sávalappal , tégla falazattal készült gondnoki épület raktár.  Az épületben előtér , konyha-étkező , fürdőszoba-wc , raktár és pihenő található~65 m2-en , valamint műhely-raktár~200m2-en. A vizes helyiségben kerámia lapburkolat , a többi helyiségben simított beton található. A falak festettek , a vizes blokk csempével burkoltak.   Kiváló befektetés. Hívjon bizalommal! Mistral minden ami ingatlan! www.mistralingatlan.hu    
«
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
»