Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó kert, gyümölcsös
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Kert, gyümölcsös, Nyíregyháza,
10 millió Ft
Alapterület: 42 000 m2
4,2 ha gyümölcsös eladó Oroson!
Oros - Nyírpazony határában eladó 3,6 ha termő gyümölcsös + 0,6 ha termő meggyes. A nagyobbik terület almával telepítve: idared, jonatán, jonagold, stb... Jól megközelíthető helyen, körbekerített területen várja a gazdálkodni vágyókat!   Hívjon bizalommal!   A vevők részére díjmentesek a szolgáltatásaink!  
Eladó Kert, gyümölcsös, Kiskunfélegyháza,
2.99 millió Ft
Alapterület: 30 m2
Építési mód: Könnyűszerkezetes
Állapot:
Haleszi OMV kút közelében zártkert eladó 30nm-es épülettel
Haleszi OMV kút közelében 1201nm-es zártkert eladó! A telken található egy megközelítleg 30nm-es, beton alappal rendelkező, könnyűszerkezes épület, mely kis ráfordítással lakhatóvá alakítható! A telken termő gyümölcsfák találhatóak. Kitűnő választás hobbikertészeknek, kikapcsolódást keresőknek, vagy akik a vros zajátol távol élnék mindennapjaikat!   Pénzügyi Partnerünk segítségével akár hitlre is megvásárolható! 
Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Kert, gyümölcsös, Siófok,
5.99 millió Ft
Alapterület: 40 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Szobák: 1 + 1 szoba
Siófok kertvárosi részén szőlő, gyümölcsös eladó lakható házzal!!!
Kizárólag irodánk kínálatából eladó ez a 4324 sz Siófok kertvárosi részén található gazdasági épület és udvar megnevezésű ingatlan!     Az ELADÓ szőlő-gyümölcsös jellemzői: -a zártkerti telek Siófok kertvárosában található -1240 m2 a telek, mely keskeny és hosszú -a telken található egy 40m2-es kétszintes ház pincével -az emeletre külső lépcsőn keresztül tudunk felmenni -az alsó szinten egy szoba, fürdőszoba és konyha van -innen nyílik a közel 15m2-es pince -a házban kályha adja a meleget -a ház alsó szintje 1990-ben lett felújítva -viz, villany, emésztő -a telken gyümölcsfák, 4 sor szőlő, kis kert található. -a ház autóval és gyalog is könnyen megközelíthető -osztatlan közös a telek a szomszéddal Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a SZŐLŐ, GYÜMÖLCSÖS SIÓFOKON, hívjon elérhetőségemen!   LIDOHOME A BALATONI INGATLANOK SPECIALISTÁJA
Eladó Kert, gyümölcsös, Kaposhomok,
3.8 millió Ft
Alapterület: 56 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Szobák: 2 szoba
Ideális pihenésre, magányra, gazdálkodásra, zöldség, gyümölcs termesztésre, ott lakást és megélhetést is biztosít.
Csendes helyen 2869 m2 nagyságú telken saját gyűrűs kúttal rendelkező alápincézett 57 m2 alapterületű lakóházzal rendelkező ingatlan eladó.  A területhez tartozik sok szőlő, gyümölcsfás telepítés. Ideális hely a csendet békét, magányt kedvelő személyek számára, akik szeretik a természetet és természetes körülmények között, szerényen és nyugodtan kívánnak élni. Előnyös azok számára, akik saját munkájuknak gyümölcsében jobban bíznak, mint a boltban megvásárolhatóban. A felesleget értékesíteni szeretnék. Jelenleg, szőlő és külön gyümölcsfás terület is van. Igény szerint a szomszédos területek is megvásárolhatóak, amellyel a gazdaság bővíthető. Saját gyűrűskútból, amelynek mélysége 14 m, mind a háztartás, mind a gazdaság és növénytermesztés víz-, öntözés igénye megoldható. Két bejárattal és két külön egyenként kb. 20 m2 1,80 cm belmagasságú pince van az épület alatt. A lakóépület és pince falazata tégla. Tető fedése hullámpala. Az épület 1970-es években épült. Várja új gondos és szerető gazdáját.
COM-ra áttöltve

Sürgős

Zöldövezeti

Eladó Kert, gyümölcsös, Balatonkenese,
2.1 millió Ft
Telekméret: 1 262 m2
Gyümölcsös, hobbi telek!
Zöldövezetben külterületi telek eladó  Balatonkenesén!   A CasaNetWork balatonalmádi ingatlaniroda eladásra kínálja a 0722 számú,  feltöltődésre kertészkedésre alkalmas külterületi telkét!   A CasaNetWork által kínált  balatonkenesei telek jellemzői: - külterületi telek lévén kiváló adottságokkal rendelkezik  mérete, 1000 m2  - Öreg hegyen, jól megközelíthető helyen található - rendezett, lankás terület, jelenleg gondozott gyümölcsfákkal -  zöldségtároló verem és két fabódé is van rajta - bekerített, füves, parkosított, szépen rendben tartott terület -  nyarlásra, pihenésre kiválóan  alkalmas  - közművek közül víz van a fúrt kútból,  villany van a közelben  - csendes, szép természeti környezetben várja pihenni vágyó új tulajdonosát - a központ 10 perc autóval   Amennyiben a 0722 számú a CasaNetWork által hírdetett  balatonkenesei telek, vagy bármely a kínálatunkban található telek felkeltett érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. 0620/285-0918   Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. CasaNetWork - nekünk a balatoni ingatlan az otthonunk !
Zöldövezeti

Eladó Kert, gyümölcsös, Kőröshegy,
17.49 millió Ft
Telekméret: 1 620 m2
KŐRÖSHEGYEN ELADÓ csodás körpanorámás TELEK tervrajzzal, építési engedéllyel
A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 04205 számú KŐRÖSHEGYI TELKET, amely elhelyezkedését tekintve különleges körpanorámával rendelkezik.   A LIDO HOME SIÓFOK által kínált kínált TELEK jellemzői: -nagyszerű alkalom nyaraló építésére, mert már rendelkezik tervrajzzal és építési engedéllyel -telken belül a vezetékes víz és villanyáram -könnyen megközelíthető, a Balatonpart is mindössze öt perces autóúttal elérhető, ahogy bevásárlási és étkezési lehetőség -a Balaton mellett panoráma nyílik a Kőröshegyi völgy-hídra, továbbá egy gyönyörű levendula ültetvényre -befektetésnek is kiváló lehetőség    Ne gondolkozzon sokáig,hívjon még ma! Amennyiben a 04205 számú LIDO HOME SIÓFOK által kínált KŐRÖSHEGYI TELEK, vagy bármely a kínálatubnkban található ÉPÍTÉSI TELEK, CSALÁDI HÁZ, NYARALÓ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon! Várom jelentkezését! Vásárolna,de nincs rá keret?Kollégám díjmentes,bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME-A balatoni ingatlanok specialistája!
Eladó Kert, gyümölcsös, Nyíregyháza,
6.9 millió Ft
Telekméret: 9 600 m2
9600 m2 gyümölcsös Császárszálláson eldó
HELY: Nyíregyháza-Császárszállás MÉRET: GYÜMÖLCSÖS: 9600 m2 KÖZMŰVEK: ipari áram, fúrt kút, vezetékes víz, csepegtető öntözőrendszer A TERÜLET FELÉPITÉSE: 400 DB termő meggyfa, a terület körbe van kerítve, bejáratot vevőkörrel rendelkezik EGYÉB: kifüggesztés köteles, de őstermelők számára azonnal átvehető. Biztos bevételi forrás. Belvárosi lakás, minimum 60 m2-es, tégla-cirkó, 4. emeletig 20 millióig beszámolható Vevőink felé minden szolgáltatásunk ingyenes! email: redlinyiregyhaza@gmail.com web: redlineingatlan.hu
COM-ra áttöltve

Eladó Kert, gyümölcsös, Veszprém,
2.99 millió Ft
Alapterület: 12 m2
Építési mód: Fa
Állapot:
Szobák: 1 szoba
Zártkert Csatáron jó állapotú kis faházzal!
A Veszprémi CasaNetWork ingatlaniroda eladásra kínálja a 0829 számú Veszprém-Csatárhegyi zártkertet. A csatárhegyi zártkert jellemzői:   - könnyen megközelíthető - békés, nyugalmas hely, a környéken állandó lakók is vannak - a telken egy nagyon jó állapotú kis faház található - a ház beton lábazatra épült, helyére akár tégla épület is építhető - a telek nagyon kicsit lejt, rajta gyümölcsfák: dió,cseresznye,meggy,szilva és körte - a kert szépen gondozott   Amennyiben a 0829 számú csatárhegyi zártkert , vagy bármely más ajánlatunkban szereplő telek, családi ház, lakás felkeltette érdeklődését, készséggel állok rendelkezésre a megadott telefonszámon. +36 20/288-4378 CasaNetWork - Nekünk a veszprémi ingatlanok az otthonunk!
Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Kert, gyümölcsös, Balatonendréd,
5.9 millió Ft
Alapterület: 20 m2
Balatonendrédi szőlő, gyümölcsös
Balatonendrédi szőlőt és gyümölcsöst kínál eladásra 3899-es számon a LIDO HOME ingatlaniroda. A fél hektáros, zártkerti jellegű ingatlanon kb. 300 tőke csemege- és borszőlő és gyümölcsfák (alma, cseresznye, meggy, körte, dió, mandula…) találhatók, valamint a telek végén egy lakható konténer-ház 3 ággyal, kályhával. A területre egy 48 m2 alapterületű épület építhető. A jelenlegi tulajdonos évente mintegy 6-8 mázsa szőlőt, 2-4 mázsa almát szüretel. Villany a telek aljánál, víz nincs, de fúrt kúttal megoldható. Megállapodás esetén a jelenlegi tulajdonos a terület további művelésében is segíthet. (Ezen az ingatlanon túl csaknem 4.000 egyéb ingatlant is ajánlunk a  Balaton Déli partján Kenesétől Keszthelyig. Amennyiben a 3899-es számú balatonendrédi zártkerti nyaraló, vagy a kínálatunkban található egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon telefonon, vagy küldjön e-mailt arról, hogy pontosan hol,  mit is keres?). Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel választja ki az Önnek legmegfelelőbb hitelt!
Eladó Kert, gyümölcsös, Balatonboglár,
4 millió Ft
Telekméret: 5 384 m2
Balatonboglár külterületi részén (Kentaur üdülőfalu mögött) kínálunk megvételre egy a tulajdoni lapon - gyümölcsös - megnevezésű ingatlant. A helyi rendelet szerint az ingatlan különleges területű turisztikai (KTu) övezetbe tartozik. Többek között az alábbi szabályok vonatkoznak rá: A turisztikai övezetben maximum beépíthetősége 8 legfeljebb 10%-os, a megengedhető legnagyobb építménymagasság 7,5 m lehet. Az épületeket szabadon-álló beépítési móddal kell elhelyezni . A telek területének legalább 50 %-át növényzettel fedetten kell kialakítani. Az M7-es út autópálya 250 méteres védőtávolságán belül épület nem helyezhető el. A területet legalább részleges kőzművesítettséggel kell ellátni. A területen az alábbi funkciójú épületek helyezhetők el: a) a legeltetést biztosító állatállomány szállásául, a lovas turizmus bázisául szol-gáló hagyományos istállóépület; b) egyéb turisztikai és sportépítmény; c) kereskedelmi szállásférő-helyek; d) vendéglátó, szolgáltató-; e) igazgatási-; f) kereskedelmi építmény; g) a tulajdonos, használó és a személyzet részére lakások; h) esőbeállók 4,5 m-es épületmagassággal; i) tűzrakóhely. Az ingatlan csendes nyugodt környezetben helyezkedik el, az autópálya lehajtójától 1 km, a Balatontól 3 km-re található. A további részletekért kérem, keresse irodánkat.
Eladó Kert, gyümölcsös, Siófok,
25.9 millió Ft
Alapterület: 40 m2
SIÓFOKON GYÜMÖLCSÖS, barackos, 5 hektáros területen eladó
Kizárólag irodánkat bízták meg!   A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 3852-es számú, SIÓFOKI GYÜMÖLCSÖST, barackost. A LIDO HOME SIÓFOK által kínált SIÓFOKI GYÜMÖLCSÖS  jellemzői :   Az 5 hektár őszibarackos Balatonszéplak -felsőn található, (  Siófok vonzáskörzetéhez tartozik ), ami beton útról megközelithető, gondozott, rendezett területen. Jégágyúval is rendelkezik, ami a területen közös tulajdonban van. A barackossal együtt eladó : Mtz 80-as traktor, oldalazó talajmaró, 1000 literes axiális permetező, 300 db farekesz,150 db M10 rekesz és  egy 40 m2 tároló Az ültetvény több tagban van .                                                 650 DB 4 éves Caldesi 2000                                                 120 DB  Cresthawen                                                 150 DB Goldric sargabarack 1 eves                                                   50 DB Hargrand sargabarack 1eves                                                120  DB Maria-bianka ( fehérhúsú ) 3eves                                                300  DB Sankrest Örlyredhawen                                                 200 DB Redhawen                                                 250 DB  8 éves  Fiatal, bőven termő barackfákkal teli gyümölcsös, kiváló befektetési lehetőség, ne hagyja ki!   Amennyiben a 3852-es számú a LIDO HOME SIÓFOK által kínált SIÓFOKI GYÜMÖLCSÖS  vagy bármely a kínálatunkban taláható GYÜMÖLCSÖS  felkeltette az érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollegám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!
Eladó Kert, gyümölcsös, Nagykálló,
2 millió Ft
Telekméret: 1 900 m2
1918 m2-es belterületi telek Nagykállóban
Nagykállóban, a Kossuth Lajos utca szomszédságában eladó egy 1918 m2-es belterületi telek. 19m*100m. A területen jelenleg gyümölcsfák és szőlő található, valamint egy új garázs is van rajta és körbe van kerítve. Víz, valamint a villany telken belül, míg a gáz és a csatorna 100 m-en belül található. Szintén eladó a szomszédos telek is amely 1700 m2.   Vevőink felé minden szolgáltatásunk ingyenes.
1
2
3
4
»