Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó kert, gyümölcsös
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Kert, gyümölcsös, Nyíregyháza,
10 millió Ft
Alapterület: 42 000 m2
4,2 ha gyümölcsös eladó Oroson!
Oros - Nyírpazony határában eladó 3,6 ha termő gyümölcsös + 0,6 ha termő meggyes. A nagyobbik terület almával telepítve: idared, jonatán, jonagold, stb... Jól megközelíthető helyen, körbekerített területen várja a gazdálkodni vágyókat!   Hívjon bizalommal!   A vevők részére díjmentesek a szolgáltatásaink!  
Eladó Kert, gyümölcsös, Kiskunfélegyháza,
2.99 millió Ft
Alapterület: 30 m2
Építési mód: Könnyűszerkezetes
Állapot:
Haleszi OMV kút közelében zártkert eladó 30nm-es épülettel
Haleszi OMV kút közelében 1201nm-es zártkert eladó! A telken található egy megközelítleg 30nm-es, beton alappal rendelkező, könnyűszerkezes épület, mely kis ráfordítással lakhatóvá alakítható! A telken termő gyümölcsfák találhatóak. Kitűnő választás hobbikertészeknek, kikapcsolódást keresőknek, vagy akik a vros zajátol távol élnék mindennapjaikat!   Pénzügyi Partnerünk segítségével akár hitlre is megvásárolható! 
Eladó Kert, gyümölcsös, Kaposhomok,
3.8 millió Ft
Alapterület: 56 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Felújítandó
Szobák: 2 szoba
Ideális pihenésre, magányra, gazdálkodásra, zöldség, gyümölcs termesztésre, ott lakást és megélhetést is biztosít.
Csendes helyen 2869 m2 nagyságú telken saját gyűrűs kúttal rendelkező alápincézett 57 m2 alapterületű lakóházzal rendelkező ingatlan eladó.  A területhez tartozik sok szőlő, gyümölcsfás telepítés. Ideális hely a csendet békét, magányt kedvelő személyek számára, akik szeretik a természetet és természetes körülmények között, szerényen és nyugodtan kívánnak élni. Előnyös azok számára, akik saját munkájuknak gyümölcsében jobban bíznak, mint a boltban megvásárolhatóban. A felesleget értékesíteni szeretnék. Jelenleg, szőlő és külön gyümölcsfás terület is van. Igény szerint a szomszédos területek is megvásárolhatóak, amellyel a gazdaság bővíthető. Saját gyűrűskútból, amelynek mélysége 14 m, mind a háztartás, mind a gazdaság és növénytermesztés víz-, öntözés igénye megoldható. Két bejárattal és két külön egyenként kb. 20 m2 1,80 cm belmagasságú pince van az épület alatt. A lakóépület és pince falazata tégla. Tető fedése hullámpala. Az épület 1970-es években épült. Várja új gondos és szerető gazdáját.
Eladó Kert, gyümölcsös, Nyíregyháza,
6.9 millió Ft
Telekméret: 9 600 m2
9600 m2 gyümölcsös Császárszálláson eldó
HELY: Nyíregyháza-Császárszállás MÉRET: GYÜMÖLCSÖS: 9600 m2 KÖZMŰVEK: ipari áram, fúrt kút, vezetékes víz, csepegtető öntözőrendszer A TERÜLET FELÉPITÉSE: 400 DB termő meggyfa, a terület körbe van kerítve, bejáratot vevőkörrel rendelkezik EGYÉB: kifüggesztés köteles, de őstermelők számára azonnal átvehető. Biztos bevételi forrás. Belvárosi lakás, minimum 60 m2-es, tégla-cirkó, 4. emeletig 20 millióig beszámolható Vevőink felé minden szolgáltatásunk ingyenes!  
Eladó Kert, gyümölcsös, Balatonboglár,
4 millió Ft
Telekméret: 5 384 m2
Balatonboglár külterületi részén (Kentaur üdülőfalu mögött) kínálunk megvételre egy a tulajdoni lapon - gyümölcsös - megnevezésű ingatlant. A helyi rendelet szerint az ingatlan különleges területű turisztikai (KTu) övezetbe tartozik. Többek között az alábbi szabályok vonatkoznak rá: A turisztikai övezetben maximum beépíthetősége 8 legfeljebb 10%-os, a megengedhető legnagyobb építménymagasság 7,5 m lehet. Az épületeket szabadon-álló beépítési móddal kell elhelyezni . A telek területének legalább 50 %-át növényzettel fedetten kell kialakítani. Az M7-es út autópálya 250 méteres védőtávolságán belül épület nem helyezhető el. A területet legalább részleges kőzművesítettséggel kell ellátni. A területen az alábbi funkciójú épületek helyezhetők el: a) a legeltetést biztosító állatállomány szállásául, a lovas turizmus bázisául szol-gáló hagyományos istállóépület; b) egyéb turisztikai és sportépítmény; c) kereskedelmi szállásférő-helyek; d) vendéglátó, szolgáltató-; e) igazgatási-; f) kereskedelmi építmény; g) a tulajdonos, használó és a személyzet részére lakások; h) esőbeállók 4,5 m-es épületmagassággal; i) tűzrakóhely. Az ingatlan csendes nyugodt környezetben helyezkedik el, az autópálya lehajtójától 1 km, a Balatontól 3 km-re található. A további részletekért kérem, keresse irodánkat.
Eladó Kert, gyümölcsös, Sarkad,
12.5 millió Ft
Alapterület: 110 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Sarkadon, közvetlen főút mellett, 4508 m2 alapterületű gyümölcsös, 110 m2-es téglaépítésű épülettel eladó! A telken víz, gáz és villany is található. Az épület tökéletesen alkalmas kereskedelmi és gazdasági tevékenységre (pl. gazdabolt), de kis átalakítással lakóház is lehet belőle. Jelenleg konvektoros fűtése van.  A főépületen kívül egy faház és egy tároló is a területen. 210 db termő alma, szilva és körte gyümölcsfa található a kertben.  Amennyiben felkeltette érdeklődést, hívjon bizalommal:   Gellényné dr. Hajmássy Réka +36302281176    
Azonnal költözhető

Zöldövezeti

Eladó Kert, gyümölcsös, Szombathely,
600 ezer Ft
Alapterület: 12 m2
Építési mód: Fa
Állapot:
Szobák: 1 szoba
Szombathelyi gyümölcsös fa házzal
Eladó egy kert -gyümölcsös a Körtés-ben.   A fa ház nyáron lakható - kb 12 nm-es   A telken van kút   Villany nincs a közelben   Önkormányzatnak évente 4.800,- Ft fizetendő   Időpont egyeztetés : 06 30 / 937-0429   Vagy a tulajdonos közvetlen száma: 30/349-0542
Eladó Kert, gyümölcsös, Bozsok,
2.8 millió Ft
Alapterület: 30 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Új építésű
Telek az osztrák határnál eladó
Vas megye,Bozsok, 995 m2 telek az osztrák határnál eladó. A szépen gondozott telken villany ,ásott kút egy kis szerszámtároló található.A gyümölcsös besorolású telek 3%-ban beépíthető. A képen látható ház tervdokumentációja rendelkezésre áll. Kiváló elhelyezkedés és fekvés, jó levegő, rendezettség, jó ár-érték arány jellemzik. Érd:  Hegyiné H. Hajnalka 30/361-1115 max2.hu ingatlan pláza, Szombathely,Király u.15.
Eladó Kert, gyümölcsös, Budaörs,
8.3 millió Ft
Telekméret: 720 m2
Budapest XXII.-kerület Fennsík u-ban csendes nyugodt környezetben 720 nm- zártkerti telek eladó. Az ingatlan művel,gondozott, D-i tájolású, szőlő -gyümölcsfákkal telepített, kerített.A telken egy 15 nm téglaépítésű ház található, mely alatt  ugyanekkor pince helyezkedik el. A ház bővíthető, emeletről elvehetetlen Dunai panoráma nyílik. Villany bevezetve , víz megoldható. Tömegközlekedés 6 perc gyalogosan . A telek szomszédságában egy 648 nm hasonlóadottságú telek is eladó. Irányár:8,3 Millió Ft
Panorámás

Zöldövezeti

Eladó Kert, gyümölcsös, Nagyberény,
3.49 millió Ft
Alapterület: 53 m2
Építési mód: Tégla
Állapot:
Szobák: 1 szoba
Nagyberényi rendezett gyümölcsös eladó
A City Cartel Ingatlaniroda ajánlatából eladó ez a nagyberényi, gyönyörű természeti környezetben található 3000 m2-es gyümölcsös, 30 m2-es faházzal, 15 m2-es présházzal, 8-10 m2-es pincével. A telken 1407 m2-en a jelenlegi tulajdonos szőlőt, 1594 m2-en termő gyümölcsfákat telepített. Vezetékes ivóvíz ellátás biztosított, valamint a villany bevezetésre került.  Nagyberény Siófoktól 18 km-re délre található település. A 2000-es években a termálvizéről került a köztudatba, a településen termálfürdő működött. Jelenleg is élénken foglalkoztatja a befektetőket a környékben, elsősorban Nagyberényben rejlő kiaknázatlan lehetőség.  Kiemelném az ingatlan jó megközelíthetőségét, a festői táj szépségét, a jó levegőt és a telek rendezett tulajdoni viszonyait.  Jöjjön, nézzük meg együtt! További kérdés és megtekintés esetén várom jelentkezését az alábbi elérhetőségeimen.  Irodáink: 8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.
Eladó Kert, gyümölcsös, Látrány,
2.5 millió Ft
Alapterület: 35 m2
Építési mód: Tégla
Állapot: Átlagos
A Comfort House Ingatlanszolgálat Látrány községben a Fűzes- horgásztó közelében, Balatonlelle központjától 6 km-re kínál eladásra egy a tulajdoni lap szerinti „Gyümölcsös és Gazdasági épület” megnevezésű, helyi szabályozási terv szerint MKE-C1 besorolású, 1780 m2-es zártkerti ingatlant. A telken kb. 35 m2-es tárolónak használt épület is található. Az ingatlan beépíthetősége maximum 3% lehet.
Zöldövezeti

Eladó Kert, gyümölcsös, Szombathely,
1.4 millió Ft
Telekméret: 700 m2
Szombathelyi bekerített kiskert a Parkerdőnél
Eladó egy 700 m2-es Parkerdei kiskert, bekerítve. Közművek a telekhatáron. Időpont: 30/937-0429 Béry Attila
1
2
»