Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó iroda irodaházban a+
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Eladó Iroda irodaházban A+, Budapest, XVIII. kerület,
51 millió Ft
Alapterület: 80 m2
Állapot: Felújított
Szobák: 2 + 2 szoba
BEFEKTETŐK FIGYELMÉBE! ELADÓ CSAK VISSZABÉRLÉSSEL! XVIII. kerületben, az Üllői úton, forgalmas helyen, 80 m2-es, lakberendező által tervezett, igényesen minőségi anyagokkal és burkolatokkal felújított és folyamatosan karbantartott, utcai bejáratos, földszinti iroda, ahol helyet kapott egy nagy, két kisebb irodahelyiség, egy tágas tárgyaló, teakonyha és mosdó. A fűtést és a melegvizet kombi cirkó biztosítja, minden helyiségben klíma lett beszerelve. A jó minőségű műanyag nyílászárók redőnnyel lettek beépítve. Az ingatlan riasztóval védett. Az ingatlanhoz tartozik egy pincerész és egy sorompóval lezárt közös területen lévő parkolóhely is.
Eladó Iroda irodaházban A+, Budapest, III. kerület,
40 millió Ft
Alapterület: 80 m2
Állapot: Új építésű
GARÁZZSAL EGYÜTT ELADÓ ÜZLETHELYISÉG/ IRODA! Óbudán az 1-es villamos megállójától 5 percnyi sétára, utcafronti, 83,5 m2-es, két légterű ÚJ ÉPÍTÉSŰ iroda, klimatizálva, riasztó rendszerrel felszerelve, öt kirakattal, részben bútorozva, teakonyhával, külön wc-vel, saját garázzsal, távirányítós kapuval eladó! A garázs a vételáron felül plusz 2 millió Ft. Remek helyen, kedvező áron eladó iroda! Jöjjön el, nézze meg! NK
Eladó Iroda irodaházban A+, Szombathely,
18 millió Ft
Alapterület: 36 m2
Állapot: Újszerű
Szobák: 2 szoba
Szombathelyen a belváros közelében a Pelikán Palace Irodaházban irodahelyiség eladó. Az exkluzív épületben található ingatlanban 3 helyiség került kialakításra. Remek lehetőséget biztosít orvosi rendelő vagy irodai használatra. Igény esetén a minőségi bútorzat is marad. A tulajdonos kizárólag a GDN ingatlanirodát bízta meg az értékesítéssel.
Eladó Iroda irodaházban A+, Miskolc,
36 millió Ft
Alapterület: 257 m2
Állapot:
Utcáról közvetlen nyíló bejárattal rendelkező irodaház eladó. Korábban OTP Bankként működött. Operatív munkahely, amely tágas tárgyalóból, külön bejáratú vezetői szobából, szeparáltan, de mégis egyetlen légtérben helyezkedik el. A hátsó traktusban találhatók a kiszolgáló helyiségek, konyha, zuhanyzó, irattár, öltöző, mosdó, háztartási helyiség, továbbá hatalmas irattároló kapacitással. Fűtési mód hőszivattyú és gáz. Nyílászárók műanyagok. Kisebb rendezvényeknek, előadásoknak, művészeti bemutatóknak, bemutatóteremnek, irodának, orvosi rendelőnek ajánlom! További információért kérem, hívjon, akár hétvégén is! A szolgáltatás vevők részére ingyenes. Amennyiben Ön is rendelkezik eladó ingatlannal, és szeretné, ha valóban kiemelt szakértelemmel foglalkoznának vele, kérem, hívjon bizalommal!