Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Üzlethelyiség, Eger
#14405159
200 ezer Ft
Alapterület 50 m2
Szobák száma nincs megadva
Építési mód Tégla
Állapot Újszerű
Emelet Földszint

További paraméterek

  • Kilátás: Utcára
  • Fűtés: Cirkó
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

Belvárosi, frekventált helyen újépítésű épületben földszinti 50 nm-es üzlet kiadó.
 

A 2018 nyarán átadott ingatlan a Balassi úton kiváló elhelyezkedésének és kialakításának köszönhetően tökéletesen alkalmas irodának, rendelőnek, szépségszalonnak, illetve egyéb üzleti vállalkozásnak.

Az épület zárt, belső parkolóval, kamerarendszerrel, remek infrastruktúrával rendelkezik. Az üzlethez 1 gépkocsibeálló tartozik.

 

Az üzlet riasztóval, klímával, árnyékolókkal felszerelt; termosztáttal, illetve külön szabályozható radiátorokkal van ellátva. A nyílászárók kiváló hang- és hőszigetelő üvegezésűek. Saját gázkazán biztosítja a fűtést és a melegvíz ellátást.
 

Az üzletnek 2 saját bejárata van, egy az udvar, egy pedig az utcafront felől és mindkét oldalon kezelőpanel van felszerelve a riasztó üzemeltetéséhez.

 

Az udvarról nyíló bejárat a 12 nm-es helyiségbe vezet, mely alkalmas lehet váró vagy tároló kialakítására. Innen nyílik a WC-vel, kézmosóval, zuhannyal, mosógép kiállással ellátott fürdőszoba. Az utcafronti bejárat a nagyobb 33 nm-es területű, rendkívül igényes, modern megjelenésű helyiségbe nyílik, mely gipszkartonnal akár két légterűvé is alakítható igény szerint. Ebben a helyiségben található a beépített bútorokkal kialakított minikonyha.

 

A rezsi egyedi mérők (áram, gáz, víz) alapján kerül számlázásra. Kaució: 2 havi bérleti díj.
 

Kiadás időtartama: minimum 1 év, évenként újra hosszabbítható.

Bérleti díj: 200eFt+áfa/hó+rezsi+2 havi kaució

Kapcsolat

Tóth Istvánné

ingatlanértékesítő

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter