Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Telephely, Aba
#687500215
745 millió Ft
Alapterület 2 346 m2,  18 346 m2-es telken
Szobák száma nincs megadva
Építési mód nincs megadva
Állapot nincs megadva
Emelet nincs megadva

További paraméterek

Részletes leírás

Élelmiszer gyártó üzem eladó Aba Fejér megye 2346 m2

Eladó Abán, az M7-es és a 63-as út csomópontjától 15 km-es távolságban, egy 2015-ben élelmiszer gyártó üzemnek épült modern telephely.
Telek 18 346 m2-es amelyen egy összesen 2 346 m2-es épület található, kétszintes iroda és szociális területtel, ipari övezetben, de a település közvetlen közelében.


Az épület magába foglal egy gyártó csarnokot, azt kiszolgáló raktárokat és iroda/szociális részeket. Az üzem élelmiszer (pizza) gyártó üzemnek épült de az eredeti funkción kívül
sokrétű használatra alkalmas.
 

A fő épület 26 m szélességgel és 66 m-es hosszúsággal rendelkezik. Ez a tér a meglévő válaszfalak eltávolítása által egy térré alakítható (köztes tartószerkezeti oszlopok nélkül), mivel az áthidaló gerendák az épület teljes szélességét, a 26 m-t áthidalják.
Ehhez csatlakozik egy két szintes 7,5 m szélességű, 42 m hosszúságú épület rész, aminek emeleti részén találhatóak az irodák, szociális részek és a szolgálati lakás.

 

Belmagasság 6m tiszta- és 7,1 m-es csúcsmagasság.

3 db szekcionált ipari kapu, (2 db szintbeni és egy db süllyesztett) Padló: 20 cm vastag acélhajbeton lemez, 5 tonna/m2 terhelhetőséggel. Szerkezeti elemek: vasbeton oszlopok és gerendák, osztásköz 26 m X 6 m, szendvicspanel falak 10 cm-es szigeteléssel.

Hőszigetelt nyílászárók, kiépített a szomszéd létesítménnyel közös tűzi víz tároló.

Az élelmiszeripari gépek és a mobil raklaptároló állványrendszer már nincs az épületben.

 

Irányár: 745 Millió Ft. + ÁFA.
Ipari ingatlanokkal foglalkozom 18 éve.
Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.

Kapcsolat

Radnai Ervin

Irodavezető

+36 20 323-8556
radnai.ervin@gmail.com
Eladoipariingatlan.hu
https://eladoipariingatlan.hu/
Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter