Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Gazdasági épület, Sárazsadány
#173700536
350 millió Ft
Alapterület 190 m2,  11 655 m2-es telken
Szobák száma nincs megadva
Építési mód Tégla
Állapot Újszerű
Emelet nincs megadva

További paraméterek

Részletes leírás

SZŐLŐFELDOLGOZÓ ÉS BORÁSZATI ÉPÜLET ELADÓ

Sárazsadányban a Tokaji borvidék jól megközelíthető településén a mai kor elvárásainak megfelelő, országosan is ritkaságnak számító technológiával felszerelt szőlőfeldolgozó és borászati épület eladó.

A borászati épület a főúttól 200 m-re, szilárd burkolatú úton megközelíthető, összesen 11655 nm-es, 5 db telekből álló, közművesített telek együttesen található, ahol a borászat mellett további fejlesztésekre is lehetőség nyílik.

A 2021-ben Porotherm vázkerámia falazó blokkból és acél keretállásokra rögzített szendvics panelből épült, napelemekkel is felszerelt épület jelenleg 5db 100Hl-es és 5db 50Hl-es német gyártású Speidel rozsdamentes tartály található. Az irányított erjesztésű tartálypark hűthető-fűthető a hőmérséklet vezérlés tartályonként irányítható, szükség esetén további tartályokkal bővíthető.

Az épületben megtalálható minden ami a szőlő feldolgozásához és a bor kezeléséhez szükséges, továbbá helyet kapott a gépészet mellet egy klimatizált iroda, kiépített kamera és riasztó rendszer és egy zuhanyzóval ellátott öltöző is. 

Továbbá igény szerint 6-7Ha szőlőbirtok is vásárolható a borászathoz, amennyiben a leendő vevő igényt tart rá.

További információért és időpont egyeztetéshez az ingatlan személyes megtekintéshez kérem keressen a megadott elérhetőségeken!

 

 

www.nordhome.hu

 

 

 

 

Kapcsolat

Bartuska Dénes

Ingatlanközvetítő

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter