Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Birtok, Lovasberény, Szőlőhegy, Diós utca
#676602608
100 millió Ft
Alapterület 40 000 m2
Szobák száma nincs megadva
Építési mód nincs megadva
Állapot nincs megadva
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Jó közlekedéssel

Részletes leírás

Örök panoráma

Örök panoráma

Panorámás telek eladó a lovasberényi szőlőhegyen. A több helyrajzi számon fekvő terület összesen valamivel több mint négy hektár. Legmagasabb pontján a művelés alól kivont területen 250 négyzetméteres lakóház építhető, valamint további 800 négyzetméter gazdasági épület kialakítására van lehetőség. A telek gyönyörű, örök panorámát biztosít tulajdonosának, távolban a Vértes hegyvonulatával.
A terület számos lehetőséget kínál: kiválóan alkalmas állattartásra, jelenleg egy hárombokszos lóistálló áll rendelkezésre, de további istállók, beállók kialakíthatóak. Benapozottsága miatt gyümölcstermesztésre is jól használható, de aki falusi turizmusban gondolkodik, az is megtalálhatja itt a számításait, mert gyönyörű, nyugodt hely, de mégis könnyen megközelíthető, jó minőségű műúton elérhető. Az M7-es autópálya 8 percre van. Budaörs 30 perc.
Vezetékes víz és villany rendelkezésre áll, illetve egy fúrt kút is van, ami itatásra/öntözésre alkalmas vizet biztosít. 
A hely nagyon békés, nyugodt és csendes. Sem zaj, sem pedig fényszennyezés nem terheli a környéket. Kitűnő választás annak, aki a megnyugvást keresi lakóhelye kialakításakor és nem akar szomszédokat.
A négy hektár egyben, esetleg igény szerint kisebb egységekben is eladó. A teljes terület egyben történő megvásárlása esetén az ár 2500 forint/m2. 

Kapcsolat

Dr. Mile Csilla

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter