Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Zártkert, Oroszlány, Falu
#711900014
13 millió Ft
Alapterület 60 m2,  900 m2-es telken
Szobák száma 1 szoba + 1 félszoba
Építési mód Tégla
Állapot Átlagos
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • Zöldövezeti
  • Kilátás: Panorámás
  • Fűtés: Kandalló
  • Szintek száma: 2

Részletes leírás

Zártkert ingatlan kiváló helyen eladó

Eladó zártkert, kis hétvégi házzal Oroszlány csendes külterületén a régi falusi rész végében, ahonnan remek a panoráma. Kertészkedésre és állattartásra is kiváló a terület. Csendes, biztonságos környék néhányan életvitelszerűen laknak az utcában. Megközelítése két irányból lehetséges, az egyik út aszfaltozott szinte végig, kb. 20 m-t kell földúton megtenni.

A telek hosszúkás elhelyezésű, körbekerített 1700m2-es. Osztatlan közös tulajdon-ként szerepel a tulajdoni lapon, így a jelenleg eladó tulajdonrész kb 900m2. A tulajdonosok között ügyvéddel ellenjegyzett használati megosztási szerződés jött létre, mely az örökösöket is köti a kialakított felosztás rendjéhez. A ház a telek első részén helyezkedik el, az udvaron egy picike kerti tó, tábori wc és kerti zuhany is található. A kertben az örökzöldek mellett több termő gyümölcsfa is található.

A tégla építésű házba a városi vezetékes víz és a villany már bevezetésre került (ipari áram is).  Fürdőszoba még nem került kialakításra, a mosogatóból a szennyvíz egy kis emésztőbe folyik. A ház alapterülete 30 m2, mely 3 szintre lett építve. Az alsó szint fél szuterén, itt a pince és egyéb tárolók, spejz lett kialakítva. Az első emeleten egy konyha étkező helyiségbe érkezünk a fedett tornácról, innen nyílik a szoba. A szobából egy erkély nyílik, ahonnan csodálatos a panoráma. A legfelső szint egy jelenleg tárolásra használt padlástér, ami igény esetén beépíthető. Jelenleg létrával kívülről megközelíthető. A tetőszerkezet kiváló, hullámpala fedi.

Ez a kert hétvégi kertként, illetve nyári lak-ként volt használva. További ráfordítás esetén akár egész évre is lakhatóvá tehető, komfortosítható.

Illetve a város hosszútávú tervei között szerepel, hogy új utakat alakítanak ki, további belterületet csatolnak a városhoz. Tervek szerint ezen ingatlan irányába is történnek majd fejlesztések, így befektetésnek is kiváló lehet az ingatlan.

Az ingatlan irányára: 13.000.000.-Ft

Kapcsolat

Tóth Linda

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter