Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Telephely, Pécs, Gyárváros
#205704056
73.99 millió Ft
Alapterület 300 m2,  1 010 m2-es telken
Szobák száma nincs megadva
Építési mód Tégla
Állapot Kiváló
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Áron alul
  • Azonnal költözhető
  • Kilátás: Udvari
  • Fűtés: Vegyes tüzelés
  • Szintek száma: 2
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

Pécsett hatalmas telephely több műhellyel és raktárral eladó!

Pécsett, ipari területen található, frekventált helyen, szolgáltató cégek, üzletek közvetlen környezetében elhelyezkedő, kiváló állapotú épület együttest telephellyel együtt kínáljuk megvételre.

Az 1010 nm telek szinte teljesen aszfaltozott, 2 oldalról is lehetséges gépjárművel behajtani, ez megkönnyíti az áru rakodást. A főépület mellett még további 3 melléképület, valamint 1 igényes állapotú iroda épület és raktár található. A főépület belső két szintes kialakításával, a térben a termelő, gyártó, vagy szolgáltató tevékenység végzés gazdaságosabb, jobban átláthatóbb, ezáltal hatékonyabb. A teljes épületet melegét 80 kw-os vegyes tüzelésű kazán biztosítja. természetesen az ipari áram bevezetésre került és közművesített a telek.

Az üzemi épület és két további épület bármilyen szolgáltató, gyártó, termelő tevékenység végzésre alkalmas, a déli elkerülő út közelsége, és az autópálya miatt kiváló alternatíva.

Nekem a legjobban az tetszik a telephelyben, hogy a sok épület helyezkedik el ott, ezért széles skálán mozog a gyártási tevékenységek lehetősége, valamint hogy egy olyan üzemi épület található, ahol a felső szint akár állandó ott lakásra is alkalmas lehet.

Minden olyan cégnek ajánlom, aki olyan telephelyet keres, amelyet a saját igényei szerint alakíthat ki.

A feltüntetett ár bruttó ár tartalmazza az ÁFÁ-t. A képeklen szereplő berendezési eszközöket, gépeket a vételár nem tartalmazza.

Kapcsolat

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter