Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Étterem, vendéglő, cukrászda, Hatvan
#2515756
425 millió Ft
Alapterület 300 m2,  493 m2-es telken
Szobák száma nincs megadva
Építési mód nincs megadva
Állapot
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Fűtés: Gázkazán
  • Szintek száma: 1
  • Internet: Szélessávú (>10Mbps)

Részletes leírás

Az M3 autópálya 51. kilométer szelvényében, Kerekharaszt csomópontban, Miskolc felé vezető oldalon található, több mint 30 éve működő non-stop étterem-kávézó eladó. Az étterem épülete több mint 300 négyzetméter a teljes alapterület, pedig több mint 500 négyzetméter. A fedett terasz 160 négyzetméter. Az étterem remek adottságú helyen található mellette benzinkút, kamionos parkoló, személyautó parkoló. Az étterem mögött az ország legnagyobb ipari parkja épül.

A beltérben klimatizált vendéglátótér és a kiszolgálópult, a többi részén pedig a konyha, előkészítő helységek, hűtőkamrák, raktárak, öltözők, mosdók találhatóak (HACCP). Az ingatlan teljesen bútorozott, a konyhában található gépek, eszközök az ár részét képezik, valamint kiépítésre került egy kamerákkal és riasztóval rendelkező biztonsági rendszer. Az étterem az autópálya mindkét oldaláról megközelíthető a csomópontban található felüljárón keresztül.   

Iár:425MFt!

Hivatkozási szám:2515756.

Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján:

Saját Tibor (20) 539-1988  sajattibor@godolloi.hu 

GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!

Kapcsolat

Saját Tibor

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter