Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Telephely, Tárnok
#687500117
210.7 millió Ft
Alapterület 602 m2,  350 m2-es telken
Szobák száma nincs megadva
Építési mód nincs megadva
Állapot nincs megadva
Emelet nincs megadva

További paraméterek

Részletes leírás

Telephely eladó Tárnok 602 m2-es első sarok ipari társasház

Eladó egy új építésű 602 m2-es ipari ingatlan első sarok részén, Tárnokon, az M7-es autópálya mellett épülő ipari társasházban. A kivitelezés 2021. szeptemberben indult, és a tervezett befejezés 2023. január-február. Erre a telekre 9 db nagy épületben összesen 107 db egység kerül kialakításra, önálló helyrajzi számmal, közmű csatlakozásokkal. Saját használatú parkoló terület, amely 350 m2. (albetét homlokzata előtt kb. 5,0 méter mélységben) Két önálló egységből álló műhely 2 db 4,0 méter széles ipari kapuval és személyi bejáróval lesz felszerelve. Acélvázas tartószerkezettel és szendvicspanel oldal falazattal, valamint tetőpanelekkel rendelkező ipari ingatlan belmagassága 5,3 – 7,7 m. Kamionnal az épület minden oldalról körbejárható. A létesítmény területén szinte minden ipari, kereskedelmi és szolgáltató tevékenység végezhető.
Ár: nettó 210,7 Millió Ft.

Ipari ingatlanokkal foglalkozom 16 éve.

Nehéz eligazodni ezen a területen, mert sokféle adottságú és korú ipari ingatlan van a piacon. Számtalan különböző eredményes kialakítással találkoztam munkám során. Ha elfogadják, szívesen segítek, hogy használható megoldás alakuljon ki az Önök vállalkozása részére.

Az általános forgalmi adó az adásvételben résztvevők jogi státusza, és a hatályos vonatkozó törvények alapján kerül kezelésre.

Kapcsolat

Radnai Ervin

Irodavezető

+36 20 323-8556
radnai.ervin@gmail.com
Eladoipariingatlan.hu
https://eladoipariingatlan.hu/
Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter