Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Présház, Szekszárd, Bakta
#205701505
25 millió Ft
Alapterület 62 m2,  3 448 m2-es telken
Szobák száma nincs megadva
Építési mód Tégla
Állapot Újszerű
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Kertkapcsolatos
  • Zöldövezeti
  • Kilátás: Természetre néző
  • Fűtés: Kandalló
  • Bútorozottság: Bútorozott
  • Komfort: Komfort
  • Internet: Szélessávú (>10Mbps)
  • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

Részletes leírás

Szekszárdon eladó 43nm-es, klímás, kandallóval ellátott, felújított présház csendes környéken!

Szeretne egy ingatlant a természetben, mely alacsony rezsijű, ráadásul, ami a városközponttól 10 percre helyezkedik el egy átmenő forgalom mentes övezetben? Esetleg borász vállalkozást indítana? Ne lapozzon tovább! Most megtalálta álmai önfenntartó otthonát!
A felújítás befejeződött, az ingatlan kívül és belül is megszépült, a villamos hálózat korszerűsítésével pedig könnyedén okos otthonná alakítható. Klíma és a kandalló biztosítja a fűtést és hűtést, a meleg vizet nap kollektor és bojler állítja elő, a vizet egy esőgyűjtő víz szűrővel ellátott rendszer biztosítja. Ráadásul az új műanyag, szigetelt nyílászáróival, valamint a tető és a homlokzat szigetelésével is csökkentek a rezsiköltségek.
A teraszról belépve a konyha-étkezőben találjuk magunkat, innen nyílik a tágas nagyszoba, a pince és a fürdő+wc. A konyhából az emeletre jutunk, ahol a praktikusan kialakított két tetőtér-beépítéses szobába érkezünk és a felső teraszra.
Ha Önnek is úgy tetszik ez a hangulatos ingatlan, mint nekem, kérem ne várjon arra, hogy más csapjon le rá!

Hívjon kérem, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!

Ha hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, hívjon nyugodtan! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.

Kapcsolat

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter