Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Kiadó Irodaház, Budapest, XI. kerület, Újbuda
#186400008
2.56 ezer Ft
Alapterület 605 m2
Szobák száma nincs megadva
Építési mód nincs megadva
Állapot
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Kilátás: Utcára
  • Szintek száma: 4

Részletes leírás

Újbuda szívében, igényes, négy szintes irodaházban, 605 négyzetméteren irodahelységek kiadóak egységekre bontva és egyben!!!

Az irodaház közvetlenül villamosmegálló mellett található, Újbuda-központ metróállomástól egy megállónyira.
A létesítmény homlokzata és a lépcsőház állapota jó, lift üzemel. 24 órás portaszolgálat mellett, kamerarendszer felel a biztonságért. Vizesblokk minden szinten található. 

 

Az irodák egybe, illetve külön nyithatóak, ami az alaprajzon jól látható. Egyes szegmentumok bérlésére egyben van lehetőség, míg más iroda helységek külön is és bérelhetőek. Minimum bérelhető terület 17 négyzetméter.

Az irodahelységekben laminált parketta, a folyosón pedig járólap van. Szükség esetén a bérlő tevékenységéhez és szükségleteihez előzetes megbeszélés kapcsán van lehetőség az átalakításra.
Raktározási lehetőség is van.

Az irodák alkalmasak egyes gyártási folyamatok elvégzéséhez szükséges tevékenységek folytatására, orvosi rendelők, magánrendelések lefolytatására. Átalakítás esetén kisebb műtéti beavatkozások is elvégezhetőek, így a 4. szinten egy magánklinika is kialakítható. 
Az épület teljes 4. emelete és 2. emelet kisebb része kiadó.
A bérleti díj 2560Ft/nm+ üzemeltetési költség 1280Ft/nm, amely tartalmazza a fűtést és az alapvető irodai víz és áramfelhasználást, így összesen 3840Ft/nm. 
Mérőórák vannak felszerelve.
Ami ezen felül van, az a klímahasználat mennyisége, telefonszámla (digitális alközpontú hálózat van az irodaházban, igény szerint használható 3000Ft+ ÁFA/hó), gyártási folyamatok által felhasznált árammennyiség stb.

Az irodahelységek bérléséhez egy minimum év határozott időtartamú bérleti szerződés, és három havi kaució vagy bérleti díj szükséges.

Egyes irodahelységek Szeptember 30-tól, míg mások Október 15-től ürülnek meg fokozatosan.
Őrzött parkolóhelyek bérlésére is van lehetőség, ami 14000Ft/ hó

Bármilyen kérdése van, hívjon mielőbb, mert rohamosan fogynak a helységek, illetve bármilyen felmerülő kérdésére szívesen válaszolok, felvilágosítást adok. Mindennap elérhető vagyok.
Ha Önnek van kiadó, vagy eladó üzlet helysége, raktára, ingatlana hívjon bátran és a rendelkezésére állok!

Kapcsolat

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter