Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Üzlethelyiség, Dunaegyháza
#10819021
22.5 millió Ft
Alapterület 320 m2,  825 m2-es telken
Szobák száma 8 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Átlagos
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Kilátás: Utcára
  • Fűtés: Cirkó
  • Bútorozottság: Bútorozott
  • Szintek száma: 2
  • Komfort: Összkomfort
  • Internet: Szélessávú (>10Mbps)
  • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

Részletes leírás

Üzletház lakással eladó Dunaegyházán!

Mindössze egy kiváló üzleti érzékkel megáldott vállalkozóra lenne szükség, aki meglátná az egyedülálló lehetőséget ebben az ingatlanban. A Dunaföldvárról és Dunaújvárosból egyaránt könnyen megközelíthető település centrumától karnyújtásnyira, rendkívül frekventált helyen eladásra kínáljuk, ezt a 320 nm hasznos alapterületű üzletházat. Az 1975-ben blokktéglából épült ingatlan alagsorában raktárak, tároló helyiségek és kazánház került kialakításra. Az épület 180 nm-es földszintjén három utcafronti üzlethelyiség helyezkedik el az ezekhez kapcsolódó raktárakkal és szociális helyiségekkel. A jelenleg is működő élelmiszerbolt jelentős forgalmat bonyolít. Az üzletház  tetőterében egy 50 nm-es, 1+2 szobás, összkomfortos, valamint egy hasonló méretű, befejezésre váró lakás található, de a padlástér további 40 nm-es területe is beépíthető. Az ingatlan fűtéséről gáz- és vegyes tüzelésű kazánok gondoskodnak. A 825 nm-es telek garázsok, gazdasági épületek,illetve számos egyéb épület kialakítására kínál lehetőséget. A kiváló statikai állapotban lévő ingatlan némi ráfordítással és sok-sok fantáziával vendégházzá, panzióvá, munkásszállóvá, kereskedelmi, szociális, vagy akár kulturális létesítménnyé is alakítható.        

 

Az ingatlan megvásárlásához CSOK és banki hitel is igényelhető.

 

Az élelmiszer bolt teljes felszereléssel és berendezési tárgyakkal együtt kiadó. A húsbolt és italbolt szintén bérelhető.       

 

Irányár: 22,5 M.Ft.(+Áfa)

 

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt Ügyfelei számára az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig.   

 

City Cartel ingatlaniroda, Dunaföldvár, Béke tér 7.

 

30/815-2529               vizler.jozsef@citycartel.hu

Kapcsolat

Vizler József

Területi Igazgató Dunaföldvár, Solt, Paks, Bölcske

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter