Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Mezőgazdasági terület, Monorierdő
#216500023
69 millió Ft
Alapterület 1 000 m2,  8 413 m2-es telken
Szobák száma 1 szoba + 2 félszoba
Építési mód Tégla
Állapot nincs megadva
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Áron alul
  • Azonnal költözhető
  • Sürgős

Részletes leírás

Eladó, állattartásra kifejezetten ajánlott mezőgazdasági ingatlan, lakhatás céljából is!

Eladó állattartásra kifejezetten ajánlott mezőgazdasági ingatlan, lakhatási és irodai felhasználással.  

 

Mezőgazdasági vállalkozásba kezdene? Gazdálkodásra vágyik, de eddig nem talált megfelelő helyet hozzá? Csendes, nyugodt és jól megközelíthető helyet keres állattartásra? Fontos Önnek, hogy a lakhatás is meg legyen oldva? Szeretne Uniós vissza nem térítendő támogatásokra pályázni? Akkor ne is keresse tovább, mert megtalálta a tökéletes helyet.

 

Kizárólag a MI kínálatunkban! Bérlési lehetőség NINCS!


SŰRGŐSEN eladó Monorierdőn, egy 4 telekből álló, Uniós szabályoknak teljesen megfelelő, többféle állattartásra alkalmas mezőgazdasági ingatlan, rajta egy 90nm-es 1+2 fél szobás lakással.

 

Telep:
A telep 4 darab, egymás mellett álló, külön hrsz-szel rendelkező telekből áll össze, ami összességében 8413nm-es területen helyezkedik el. Ebből a sertéstelepként üzemelő ingatlan 2x 1367nm-en fekszik. Az állattartásra alkalmas épületek 2x 500nm területűek. Ebből kialakítottak egy kb 90 nm-es, jelenleg felújítandó, 1+2 fél szobás lakást, amely konyhával, zuhanyzós fürdőszobával, wc-vel rendelkezik. Az ingatlan fűtését vegyestüzelésű kazán biztosítja. Ezen kívül kialakítottak még egy szintén jelenleg felújítandó garzon méretű lakrészt, ami szoba, konyha és fürdőszoba felszereltségű. Az épületet 1985-ben építették tufablokkból. Eredetileg sertéstelepként üzemelt, minden hivatalos engedélye meg van és Uniós szabályoknak teljesen megfelel. Az épület jó állapotban van, a tető felújítandó. A két részben közel 900-1000 darab sertés fér el, de bővíthető. Rengeteg tároló helyisége van a telepnek, többek között tápos helyiségek, szerszámos tárolók, ezenkívül több emésztőgödörrel rendelkezik és az ólakban is kialakítottak emésztőket. Az ólakban önetető és önitató rendszert és fűtött betont alakítottak ki. A téli időszakban vegyestüzelésű kazán, nyáron ventilátorok gondoskodnak a megfelelő hőmérsékletről. A telepen található még egy különálló garázs. A telep két oldalán egy 2636 nm-es és egy 3043 nm-es ipari terület helyezkedik el.

 

Műszaki adatok:
Az épületek falai kívül belül jó állapotban vannak, a tető felújításra szorul. A víz a fúrt kútnak köszönhetően ingyen van, a villany átalány díja 60.000 ft körül van. A villany, víz és a gázcsonk a telkeken belül helyezkedik el. A telep a nem használtság miatt egy picit elhanyagolt, a területre ráfér egy kis tereprendezés.

 

Környék:
A telep Monorierdő szélén helyezkedik el, amit murvás, majd földúton lehet megközelíteni. Nem messze minden megtalálható a városban.

 

Ajánlom:
Befektetőknek, vállalkozni, gazdálkodni vágyó személyeknek. Fontos, hogy bármilyen állat tartására van lehetőség, sertés, birka, szarvasmarha, kecske, szárnyasok. Aki komolyabb dologban gondolkozik, neki vágóhíd kialakítására is van opciója.

 

Pályázat:
Az ingatlan használhatósága miatt, Uniós pályázati pénzre is lehet pályázni, ehhez az új tulajdonosnak minimum őstermelőnek kell lennie. Elősorban a vállalkozást nézik, a mezőgazdasági ágazatban 2023-ig lehet pályázni.
A járványvédelmi pályázatra kifejezetten jól lehet pályázni fejújítás céljából és ezt munkáltatók részére is adják. Ezeken kívül felújításra lehet majd pályázni, amiből a telepet kell fejleszteni, pl napelem. Beruházásokra, korszerűsítésre a mezőgazdasági vonalon jelenleg nem lehet pályázni, de ez változni fog, mivel 2023-ig folyamatos pályázatokat írnak ki.

 

EZEKRŐL BŐVEBB INFORMÁCIÓT TUD ADNI PARTNERÜNK!

Kapcsolat

Toma Viktor

+36 30 622-4464
tviktor.ingatlan@gmail.com
Szabó Ingatlan

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter