Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Építési telek, Siófok, Fokihegy
#185800005
18.9 millió Ft
Alapterület 812 m2
Szobák száma nincs megadva
Építési mód nincs megadva
Állapot nincs megadva
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • Jó közlekedéssel
  • Zöldövezeti

Részletes leírás

Jó helyre vitorlázott...építési telek Siófok "Rózsadombján"

NÍVÓS, ÚJ HÁZAKKAL KIÉPÍTETT KÖRNYÉK!
          LAKÓÖVEZET!
                    EZÜSTPARTTÓL GYALOGOSAN 15 PERCNYI TÁVOLSÁGRA!

                       
SIÓFOK FOKIHEGY ÚJ RÉSZÉN ELADÓ EGY SZABÁLYOS ALAKÚ, SÍK FEKVÉSŰ, KÖRBEKERÍTETT, KELET-NYUGATI TENGELYŰ, 812NM-ES, 1/1-ES TULAJDONBAN LÉVŐ TEHERMENTES LAKÓÖVEZETI TELEK!
Minden közmű kifizetve, a gáz és a víz telken belül, az áram földkábeles, a bekötés előre ki van fizetve, csak a szolgáltatóval kell egyeztetni, hogy mikor vigyék a telekre. Az utca csatornázott, csak rá kell csatlakozni a rendszerre. Közvilágítást hamarosan kiépíti az Önkormányzat (kitűzés megtörtént).

Övezeti besorolása: Lke-1-sz, beépíthetősége 30%, megengedett legnagyobb építmény magasság 6 méter, utcafronti szélessége 20 méter.
A környéken kizárólag új építésű házak épültek - épülnek folyamatosan, az utcának ezen az oldalán szinte már nincs beépítetlen terület.
A szomszédos házakban télen - nyáron laknak, többek között külföldi tulajdonosok is előszeretettel építkeznek ezen a környéken.
A közelben, gyalogosan 10 percnyi távolságra található a Lidl, az Ezüstpart 15 percnyi sétával elérhető, ugyanakkor a turizmus forgataga itt nem zavarhatja a lakók nyugalmát.
Az utca csendes, jó levegős, ideális választás lehet állandó lakhatásra és nyaralásra egyaránt.

Remélem felkeltettem érdeklődését. Bármilyen kérdésében készséggel állok rendelkezésére, akár HÉTVÉGÉN is.
Ügyfeleinknek teljeskörű szolgáltatást nyújtunk a kedvező ügyvédi költségektől kezdve, a bankfüggetlen-ügyfélcentrikus hitelügyintézésig. 

Megtalálta álmai ingatlanját, de nincs elég pénze hogy megvásárolja? Kedvező-, fix- és alacsony kamatozású forint alapú hitellel hozzásegítjük ingatlanja megvásárlásához. További információk a www.vitorlasingatlan.hu oldalunkon.

A mielőbbi találkozás reményében, szép napot kíván Önnek a VITORLÁS Hitel- és Ingatlancentrum Csapata.

Kapcsolat

Aradics Péter

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter